Zirvede ki adama gram kredi verilmeyin yaa Bilic'e rağmen Beşiktaş zirvede diyorlarsa derim ben. Aynı şeyleri Lucescu zamanında da yaşandı. Bilic'i istemek ya da istememekle alakası yok. Demeye getirdiğim ne zaman böyle zirveye oynamaya başlasak biraz fazla havalanıyoruz yerimizi bilmiyoruz. Hep daha fazlasını istiyoruz. Adam Belki son 10 senedir kimsenin yapamadığını yaptı hem de elinde beşiktaşın belki en kalitesiz kadrolarından (yerliler açısından) biri varken. Ama siz geldiniz Beşiktaş zirvede diyipp adamın tüm emeğini bir çırpıda atıyorsunuz. Benim tepkim buna.
Sene sonu gönderin edin ama şu adamın bu zamana kadar bu takımı buraya taşımasına da biraz saygı gösterin.
Aynı şeyler luce zamanında yaşanmadı.Bilic dönemiyle luce döneminin hiç alakası bile yok.
Hep daha fazlasını istemekte sıkıntı yok insanoğlu hep daha fazlasını ister,başarıya ulaşmak isteyen her insanın istediği gibi.
Kalitesiz kadro demişsin şu güzel kadroya o cümleyi 3 kez okudum inanamadım,samet aybaba dönemindeki kadronun 10 katı iyidir şu kadro.
Gökhan Töre,Tolgay,Olcay,Veli,Cenk Tosun mu ,Mehmet akyüz,mehmet akgün,hasan türk,sinan kurumuş mu ?Daha ne olsun?
Yönetimin sezon başında yaptığı bütün transferler iyidir ve hepsi de doğrudur,şampiyon olmaya yetecek bir kadro kuruldu.Çöp oyuncular olsa da bir çoğu iyi oyuncular.
Kadroya çamur atmanın hiçbir anlamı yok.Yabancısı ve yerlisiyle ligin en iyi kadrolarından birine sahibiz.