Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984017 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Benim gözümde
Beşiktaş %80
GS %15
FB %5

Dilin kemiği yok :busted_cop:
%90 BJK @Necmi abi
%5 %5 Sarışın şeker kardeşler birbirlerini yesinler  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Gs macinin arenada olmasının ihtimallere etkisi yok bence.bilic derbilere nerde oynatirsa oynatsin hep beraberlige ciktigi icin yer zaman mekan fark etmiyor.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

FB de kaybeder GS de kaybederde yukarda yazdığım kanayan yaralarımız bizi bitirecek. Şunlara merhem bulsalar şimdiye tur atıyoduk ilan etmiştik şampiyonluğumuzu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An İtibarıyla Hasan Şaş ve Gs liler :kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 00:24:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Beyler eğer Bilic şampiyon yaparsa takımı bence Westham a gidecek demedi demeyin. Gerçi yapmazsa da gidecek diyorum ben ama hadi hayırlısı.

Bilic'in yerine reyizi getirsinler parayı böbreği herşeyi satıp :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 00:26:53
  • Beşiktaş / Bodrum
El Birliğiyle @Necmi abiye de konu dışı yaptırmışsınız burada saygıyla eğiliyorum önünüzde  :evillol:

Ve hepsini siliyorum  :uyucam:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

El Birliğiyle @Necmi abiye de konu dışı yaptırmışsınız burada saygıyla eğiliyorum önünüzde  :evillol:

Ve hepsini siliyorum  :uyucam:
:steamed: :steamed:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 00:28:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Allahım sen bize "olcay attı şampiyonluk geldi" duymayı nasip et.

benim içimdende garip sekilde golu olmayan serdardan onun geleceğini dusunuyorum
yani sezonun ortasından beridir bu dusunceyi koruyorum bakalım ne olacak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 00:29:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Beyler eğer Bilic şampiyon yaparsa takımı bence Westham a gidecek demedi demeyin. Gerçi yapmazsa da gidecek diyorum ben ama hadi hayırlısı.

Bilic'in yerine reyizi getirsinler parayı böbreği herşeyi satıp :D

Hayaller Klopp Gerçekler Ahmet Nur Çebi  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya neden bilmiyorum bu kez olacak gibi geliyor.

Fener maçında doğruyu buldu biraz aslında tek eksiği cesaretiydi kazanmak için.

Bu kez kaybedecek bir şeyi kalmayacak Bilic'in.

İçimden bir ses Oğuzhan 70-80 arası çakacak bir tane sonradan oyuna girip bizi şampiyon yapacak diyor.
Olcay attı, Olcay attı şampiyonluk geldi.. :ok: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allahım sen bize "olcay attı şampiyonluk geldi" duymayı nasip et.
Abi aynı şeyi düşünüyomuşuz valla :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Olcay attı, Olcay attı şampiyonluk geldi.. :ok: :halay:
İyide Neden Olcay Atıyor :akuma: :alala: :alala:
Kerim Attı Şampiyonluk geldi :icool:
Yada Demba Ba attı şampiyonluk geldi olmazmı :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon olalım da Pektemek atsın golü hiç önemli değil isimlere takılmayın yahu :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla bana kalsa Necip derim kulübü benimsemiş adam olması lazım :D

Vodafone Arena'daki ilk golü de onun atmasını isterim çünkü Beşiktaş'ı benimsemiş bir oyuncu :)

Her ne kadar 2. yarıda beni çıldırtsa da, arada sahada saçmalasa da onu yakıştırıyorum ben :D

Çevrimdışı Anıl

Kerim önce formayı alsın belki 3-4 sene sona Kerim attı şampiyonluk geldi olur :tabe: Haftaya acaba Günay-Serdar-Sivok-Ersan-Motta-Töre-Atiba-Tolgay-Sosa-Pektemek-Ba yapar mı Bilic ? Yoksa yine 4-2-3-1 mi..

Çevrimdışı ozan062

Kerim önce formayı alsın belki 3-4 sene sona Kerim attı şampiyonluk geldi olur :tabe: Haftaya acaba Günay-Serdar-Sivok-Ersan-Motta-Töre-Atiba-Tolgay-Sosa-Pektemek-Ba yapar mı Bilic ? Yoksa yine 4-2-3-1 mi..

zaten kerim bunu basarsada sergen gibi yıllarca konusulmaz cnk  bu mevkiye gelebilmen için bir değil birden fazla kupa alman lazım
yani sosa demba daha yolun basındayken ilah yaptık herifleri sonrada gorduk işte:(( bizde ne biçim sevgi varsa artık sapıtıyoruz bi yerde:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Veli'ye bağlı sanki biraz.. Dönerse 4-2-3-1 olur gibi.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

Senol gunes su anki kadro + maxi,dejong ,danny gibi oyuncularin oldugu takimi ucurur.

Bakin gorun bu adam cikacagi 4 derbiden en kotu 7 puan alacak.rakiplerinin fişini kendisi cekip ligin zirvesini kendisi belirleyecek.