Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3986600 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Açıkça söylüyorum bielsa mielsa bize 3 gömlek büyük gelir.O adamın maaşını bile ödeyemeyiz biz 6. ayında bırakır gider mahkemelik oluruz.

Bizim yapmamız gereken ne yapıp edip şenol güneşi ikna edip,maxi gibi bir tecrübe ile anlaşıp, takımdaki çöpleri gönderip,800-900.000 € civarına oynayacak senagal fil dişi gana gibi afrika ülkelerinden potansiyeli olan 2-3 oyuncuyu getirip bir kadro kurmalıyız.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Açıkça söylüyorum bielsa mielsa bize 3 gömlek büyük gelir.O adamın maaşını bile ödeyemeyiz biz 6. ayında bırakır gider mahkemelik oluruz.

Bizim yapmamız gereken ne yapıp edip şenol güneşi ikna edip,maxi gibi bir tecrübe ile anlaşıp, takımdaki çöpleri gönderip,800-900.000 € civarına oynayacak senagal fil dişi gana gibi afrika ülkelerinden potansiyeli olan 2-3 oyuncuyu getirip bir kadro kurmalıyız.

Lucescu'da hayal artık onu da yazalım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Ben onu ihtimallere bile koymuyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vay. Anasını.

Ulan şaka maka 1 ayda ne hale geldik bee... :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş'i getirebiliriz anca.

Hatta ekonomik sorunlar varken Şenol Hoca bile kesin gelir diyemiyorum.

Çünkü buraya gelir istediği transferler yapılmazsa ve başarısız olursa faturanın direk kendisine kesileceğinin farkında olacak kadar tecrübeli bir isim.

O riski göze alır mı bilemiyorum sonuçta Bursa'da kaçıncı olursan ol kimse sana birşey demez. :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:steamed: :steamed:
Ne ateş eden abi yaa.. :pes

1 aydan kısa zamanda değişti herşey. Ne bahtımız varmış be..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Ne ateş eden abi yaa.. :pes

1 aydan kısa zamanda değişti herşey. Ne bahtımız varmış be..
Kara bahtımıza ateş ediyorum :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ozan062

Şenol Güneş'i getirebiliriz anca.

Hatta ekonomik sorunlar varken Şenol Hoca bile kesin gelir diyemiyorum.

mis gibi bursa varken ne işi var bizde
bizde habire kamoyunun onune atılcak heleki bu yonetim oyle hoca harcamayıda sever
hatta gonderirken itibarsızlastırırda yapmadıkları sey değil onun için
uzak dursun:))yani ben istediğimden değil kendi iyiliği için :naughty: :utan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

mis gibi bursa varken ne işi var bizde
bizde habire kamoyunun onune atılcak heleki bu yonetim oyle hoca harcamayıda sever
hatta gonderirken itibarsızlastırırda yapmadıkları sey değil onun için
uzak dursun:))yani ben istediğimden değil kendi iyiliği için :naughty: :utan
Çebiyle iyi anlaşır onlar
Büyük ihtimalle o gelir

Çevrimdışı ozan062

Çebiyle iyi anlaşır onlar
Büyük ihtimalle o gelir

simdiden gelecek seneler için tırsıyorum vallahi yine hayaller pompalanacak hersey mükemmelmiş havası verilecek...

evet saglıgımız için aslında bu denli ilgilenmeyi bırakmalıyız diye dusunmeye basladım :bawling:
bunu uzun zaman sonra ilkkez liverpool macından sonraki puan kaybında inceden dusunmeye basladım sanırım sene sonuda karara baglarım:((

Çevrimdışı murat

Yakında içimizden YD yi isteyenler çıkacak ve ben buna hiç şaşırmayacağım.ne kadar umutsuzsunuz arkadaşlar.umutsuzluğun hiç faydası yok.biliçe kızıyorsunuz beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil diye.ama aramızda bazı arkadaşlardan farkında değil.@Deniz benim Dediklerimi yanlış anlamışsın.ayrıca üye alımında doğru yapıldığını doğru davranıldığını düşünüyorum.herkes iyi niyetle üye olmaya çalışmıyor.beşiktaşın önü açılıyor ve güç odakları güçlerini arttırma peşinde.yönetim doğru yapıyor.ve ben üye olmak istersem ve beni almazlarsa o başka :)

Çevrimdışı ozan062

bu arada  arkadaslar
eskiden daha beterleri oluyordu fakat simdi 2009a kadar dogru duzgun sosyal medya yok
bu sebeble olayları gazetelerden tvden ve birazda sitelerden ogreniyorduk
gerisi forumlarda gezen dedikoduydu
fakat artık oyle değil, onun için insanlar tabiki hemencecik hayal kırıklıgına olumsuzluk havasına girer
cnk hiç olmadıgı kadar işin içine girebiliyoruz teknoloji sayesinde
maalesef işin en kotu yani tamda bizim tersimize olan bir gelişmedir bu

Çevrimdışı ozan062

BJK TV ‏@tvbjk  48 sn.48 saniye önce
Başkanımız Liderler Zirvesi'nde; açıklamaları senin kanalında.
Az Sonra...

boyle birsey okudum sanırım tvye cıakcak baskan izlenmeli

hahaha tam komedi o kadar manidar bi zamanlamaki liderlik vasfının anlatıldıgı bi konferans
tamda zamanıydı yani:))
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 09:50:44 ozan062 ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Yakında içimizden YD yi isteyenler çıkacak ve ben buna hiç şaşırmayacağım.ne kadar umutsuzsunuz arkadaşlar.umutsuzluğun hiç faydası yok.biliçe kızıyorsunuz beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil diye.ama aramızda bazı arkadaşlardan farkında değil.@Deniz benim Dediklerimi yanlış anlamışsın.ayrıca üye alımında doğru yapıldığını doğru davranıldığını düşünüyorum.herkes iyi niyetle üye olmaya çalışmıyor.beşiktaşın önü açılıyor ve güç odakları güçlerini arttırma peşinde.yönetim doğru yapıyor.ve ben üye olmak istersem ve beni almazlarsa o başka :)
YD hala genel kuruldan başkan çıkabilecek oy sayısına sahip
Taraftar istemese de
Umarım hedefleri farklıdır
Üyelik alımları hususunda son genel kurulun etkisi büyük oldu
Kulübün ileri gelenleri yalnız kendine biat edecek adamları üye yapmaya çalışıyorlar
Taraftarı kulüp yönetiminde hiç görmek istemiyorlar
Bu geçmiş dönemlerde de böyleydi şimdi de böyle
Bütün bu mülakat vs nin çıkması,üyeliklerin aylarca bekletilmesi bundan sebep
Bir yandan muhalefette yer alan kişilerin üyeliğini önlemeye çalışıyorlar,bir yandan da kendilerine destek verecek üyeleri artırmaya
Bu arada olan hiçbir derneğin,grubun,oluşumun altına girmeyen münferit Beşiktaşlılara oluyor
Kimsenin üyelikleri bekletme,işlemleri yavaşlatma gibi bir hakkı yok
Bunlar tamamen koltuk kaygısının etkileri
A yönetimi,B yönetimi fark etmeksizin hala aynı metotlar izleniyor

Çevrimdışı SDemirsoy

hasan arat ne demiş tam metnini bilen var mı ?

Çevrimdışı SDemirsoy

Atkılılar @siyahbeyazs  ·  18 dk. 18 dakika önce
Hasan Arat : Başkan kendi ofisinde görüşüp loca da satabilir veya iş arkadaşı da olabilir, ama ben bunu 15 kez düşünürdüm.

Atkılılar @siyahbeyazs  ·  19 dk. 19 dakika önce
Hasan Arat ; Taraftarımız geziye katılmıştır onların üyeliklerini bekletiyorum diyemezsiniz.

Atkılılar @siyahbeyazs  ·  20 dk. 20 dakika önce
Hasan Arat : Çarşı davasında evlatlarımız yargılanırken arkasında duramıyorsanız, yaptığınız hareketlerde de dikkatli olmak zorundasınız.

Çevrimdışı SDemirsoy

hasan arat tribünlere oynuyor gibime geliyor...

Çevrimdışı SDemirsoy

ntvspor canlı fikret orman konuşuyor

Çevrimdışı yigitcan1903

Atkılılar @siyahbeyazs  ·  18 dk. 18 dakika önce
Hasan Arat : Başkan kendi ofisinde görüşüp loca da satabilir veya iş arkadaşı da olabilir, ama ben bunu 15 kez düşünürdüm.

Atkılılar @siyahbeyazs  ·  19 dk. 19 dakika önce
Hasan Arat ; Taraftarımız geziye katılmıştır onların üyeliklerini bekletiyorum diyemezsiniz.

Atkılılar @siyahbeyazs  ·  20 dk. 20 dakika önce
Hasan Arat : Çarşı davasında evlatlarımız yargılanırken arkasında duramıyorsanız, yaptığınız hareketlerde de dikkatli olmak zorundasınız.

Bu ropörtajı kim yapmış

Çevrimdışı SDemirsoy