Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985381 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Birisi bizim dembaboşumuza son haftalardaki performansını hatırlatması gerek.
onun sergilediği bu performansla bizim halı saha kadrosuna bile dahil olmaz normalde.
kAos

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetx

Demba Ba nın sözleri sallamasyon mu?
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 10:32:45 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Demba Ba nın sözleri sallamasyon mu?
Motivasyon konuşması biraz da abartı

Çevrimdışı SDemirsoy

Linkte yazılanlar gerçekleşirse 1 numaralı Fikret Orman düşmanı olurum.
http://www.karsigazete.com.tr/spor/zarrab-loca-aldi-besiktas-ayaklandi-h36277.html
ya @ahmetx abi işi siyasi boyuta çekmek isteyen medya var almış mı almamış mı net bilmiyorum ama 'bence' sakıncası yok alsın alma mı diyeceksin diğer bahsettiğimiz Büyük Beşiktaş zenginleri nerede ? ferit şahenkte loca aldı kendisi fenerbahçeli ? medyanın oyunları işte malzeme gündem

Çevrimdışı yigitcan1903

Linkte yazılanlar gerçekleşirse 1 numaralı Fikret Orman düşmanı olurum.
http://www.karsigazete.com.tr/spor/zarrab-loca-aldi-besiktas-ayaklandi-h36277.html
Loca almasında sorun olmaz da üyelik ve dolayısıyla ilerde yönetime girme gibi bir durum oluşursa çok riskli olur
Kimse de yok diyemez bu adamın yapacaklarına

Çevrimdışı ahmetx

ya @ahmetx abi işi siyasi boyuta çekmek isteyen medya var almış mı almamış mı net bilmiyorum ama 'bence' sakıncası yok alsın alma mı diyeceksin diğer bahsettiğimiz Büyük Beşiktaş zenginleri nerede ? ferit şahenkte loca aldı kendisi fenerbahçeli ? medyanın oyunları işte malzeme gündem
Zaten bu Beşiktaşlı zenginler adam olsa bunlar yaşanmaz.İnşallah doğru değildir ama bence doğru,bu adamın burada tutunmasının yolu bu kimin paraya ihtiyacı var biliyor işte o anda zehrini salıyor.Haberde üyelikten filan bahsediyor eğer bu gerçekleşirse Beşiktaşlılık filan hikaye okumasın Fikret Orman. @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Zaten bu Beşiktaşlı zenginler adam olsa bunlar yaşanmaz.İnşallah doğru değildir ama bence doğru,bu adamın burada tutunmasının yolu bu kimin paraya ihtiyacı var biliyor işte o anda zehrini salıyor.Haberde üyelikten filan bahsediyor eğer bu gerçekleşirse Beşiktaşlılık filan hikaye okumasın Fikret Orman. @SDemirsoy
1.2 milyona 3 yıllık loca aldığı sanırım doğru üyelik olmaz gibime geliyor medyanın loca almasıyla olayı şişirerek ortalığı bulandırma işi bu abi bende katılıyorum şahsi olarak sevmiyorum o adamı

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Aktif reklama kaybettiğimiz dava vardı 6 milyon dolarlık, taksitlerini ödemediğimiz için şuan borç faiziyle 14 milyon dolar oldu ve icraya başlamışlar, haciz gitmiş yani kulube.

Hala döndürülebilir borç morç masalına inanmak isteyen varsa buyursun inansın.

Çevrimdışı SDemirsoy

pis işler dönüyor imzasız bir basın açıklaması iyice okuyun acayip geldi bana

Fırat günayerde doğruladı şuan kulüpte görüşüyorlarmış
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 12:01:51 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

pis işler dönüyor imzasız bir basın açıklaması iyice okuyun acayip geldi bana

Fırat günayerde doğruladı şuan kulüpte görüşüyorlarmış

Yönetim sallamamış adamları, muhtemelen üslup hatalarıda olmuştur ve firma artık sabrı taşında bu yola başvurmuş. tahmin ettiğim buydu, metni görünce emin oldum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Basına sızdırmışlar ki önceden,kulüp ödemeyi yapsın
Ödemeyi yapabilirlerse kaldırırlar icrayı
Yalnız imaj bakımından vahim bir olay daha yaşıyoruz
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 12:14:19 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı cisse557

Ne bileyim kulübe haciz gelirken, personel maaşını ödeyemeyecek kadar zor durumdayken Reza'nın loca almasına tepki vermek tam Beşiktaş taraftarlığı işi.

Çevrimdışı SDemirsoy

Yönetim sallamamış adamları, muhtemelen üslup hatalarıda olmuştur ve firma artık sabrı taşında bu yola başvurmuş. tahmin ettiğim buydu, metni görünce emin oldum.
uslup hatası çok bilerek basına sızdırılmış

Çevrimdışı cisse557

Yattığı yerden para alan İsmail, Pektemek, Uğur Boral, Oğuzhan mı Beşiktaş'a daha fazla zarar veriyor yoksa adı yolsuzluklara karışan birisinin loca alması mı? Bunu da bi düşünmek gerekiyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

@Çağrı @Armağan Bozkurt

Fulya'nın 10-15 yillik gelirlerini gercekten iyi bir Fiyata satabilirsek bunu yapmaliyiz. ancak yapamiyorsak Fulya'yi satip önce bir rahatlamaliyiz.

Arkadasin dedigi gibi ilerde satin alinacak yer illaki buluruz. önemli olan borclarin o zamana kadar altindan kalkamayacagimiz kadar büyümemesi.

gelecegi düsündügümüzü saniyoruz belki ama gelecegi düsünürken fazla ileri bakarsan gözünün önündekileri göremezsin. asiri temkinli olmak cok tehlikeli.
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 12:39:33 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Serkan P.