Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 4107777 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  15 sn.15 saniye önce
4⃣ Stoper bölgesi için Prödl ile prensipte anlaşıldı..Ancak ilk aday değil..Daha tecrübeli bir stoper isteniyor..Kaboul gibi..

Hayret Handanovic'i söylemedi :D
Prödl işi bitmiş zaten :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  46 sn.47 saniye önce
5⃣ Zenit'ten Danny ismi yine gündemde..Zaten sezon başında Sosa'nın yerine o alınacaktı..Bonservis yüzünden olmadı..Sezon sonu serbest..

Çevrimiçi Samet Ç

Beraber de gelebilirler :D
o da olur çöpleri dolduracağız stopere o belli kaliteli stoper beklemiyorum. :D  Bana sağ bek ön libero ve sol açığı kaliteli alsınlar gerisi çöp de olabilir ya da hiç almayabilirler de fark etmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  39 sn.40 saniye önce
6⃣ Atiba 1,7m istiyor.. BJK 1,3m veriyor..
      Atiba  3 yıllık istiyor.. BJK 1+1 veriyor..
      Hala anlaşma yok..Atiba kulüp arıyor..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaleci diye o herif gelirse... :bandit: :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

o da olur çöpleri dolduracağız stopere o belli kaliteli stoper beklemiyorum. :D  Bana sağ bek ön libero ve sol açığı kaliteli alsınlar gerisi çöp de olabilir ya da hiç almayabilirler de fark etmez.
Ben kale ve stoper bölgesini çok önemsiyorum eğer oraya çöp transferler yapılacaksa seneye de hüsran yaşamaya devam :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Ben kale ve stoper bölgesini çok önemsiyorum eğer oraya çöp transferler yapılacaksa seneye de hüsran yaşamaya devam :icool:
Kaleye Romero gelir bence. :D O da enkaz ama eldekilerden iyidir Cenk'in bir tık üstü en azından sezonda 1-2 maç kazandırma potansiyeli var.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
7⃣ Atiba için Hollanda,ABD ve Kanada'dan teklifler var..
 Ancak en ciddi teklifin Trabzonspor'dan geldiği söyleniyor..

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  33 sn.33 saniye önce
@firatgunayer 1.3 istiyor 1.1 veriyoruz. 3 yıl istiyo 1 + 1 (30 maça otomatik) veriyoruz.

Çevrimdışı Tolga

Klaye Romero gelir bence. :D O da enkaz ama eldekilerden iyidir Cenk'in bir tık üstü en azından sezonda 1-2 maç kazandırma potansiyeli var.  :D
Ona bile razıyım elimizdekilerden iyidir :D

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  9 sn.10 saniye önce
9⃣ Bek işi Opare'nin performansına göre şekillenecek..Son 8 hafta iyi performans gösterirse bonservisi alınacak..

olmadı bu be ümitlerim tükeniyor. Mc Opare kalırsa şu takımda pes   :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Badem salliyor yine alsinlar elinden klavyeyi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  9 sn.10 saniye önce
9⃣ Bek işi Opare'nin performansına göre şekillenecek..Son 8 hafta iyi performans gösterirse bonservisi alınacak..

olmadı bu be ümitlerim tükeniyor. Mc Opare kalırsa şu takımda pes   :bandit:
Mc Opare :D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Yalnız yorumlara bakıyorum da herkes stat açılacak diye yıldız transferi bekliyor yav kardeşim hiç mi akıllanmıyor bu taraftar anlamış değilim.

Yıldız transferi yapacağız deyip bir oyuncuya 10-15 m euro harcayacağımıza bu parayla eksik olan tüm bölgeleri çok rahat giderebiliriz.

Ayrıca millet zannediyor ki stat açılınca oluk oluk para akacak kulübe tuhaf valla bu bizim taraftar :)

Çevrimiçi Samet Ç

adam fenere girdi herkese hayırlı geceler bademden bu gece hazır kıta lafını duymadım ya gelişme var demek bu  :by2:

Çevrimdışı Tolga

adam fenere girdi herkese hayırlı geceler bademden bu gece hazır kıta lafını duymadım ya gelişme var demek bu  :by2:
Bu sefer söylediklerinin tutma ihtimali yüksek :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız yorumlara bakıyorum da herkes stat açılacak diye yıldız transferi bekliyor yav kardeşim hiç mi akıllanmıyor bu taraftar anlamış değilim.

Yıldız transferi yapacağız deyip bir oyuncuya 10-15 m euro harcayacağımıza bu parayla eksik olan tüm bölgeleri çok rahat giderebiliriz.

Ayrıca millet zannediyor ki stat açılınca oluk oluk para akacak kulübe tuhaf valla bu bizim taraftar :)
Son bir şey yazayım millet Vodafone anlaşması kırdırılınca o paranın direk kulübe geleceğini zannediyor ama yanılmıyorsam kredi borçlarına gidecek o para herhalde.

Çevrimdışı ALI RIZA

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  58 sn.58 saniye önce
1⃣ Beşiktaş'ın gelecek sezon için transfer planlaması.. Kaleci,stoper,ön libero,hücum hattı ve bek..

Başladık.  :bandit:
Şaka yapıyor olmalı bence BJK hedefi yedek oyuncu olmalı...!
 Kaleci,stoper,ön libero,hücum hattı ve bek yazmış başka ne var acaba ? Başkan yönetici  vs yazar yakında  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Son bir şey yazayım millet Vodafone anlaşması kırdırılınca o paranın direk kulübe geleceğini zannediyor ama yanılmıyorsam kredi borçlarına gidecek o para herhalde.
Stattan doğru düzgün gelir elde edemeyeceğiz 3 sene boyunca hala taraftar stat açılsın da yüksek maliyetli transfer yapalım diye bekliyor :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Firat :D : "Vodafone Arena için "yaza biter" beklentisine bence girmesin BJK taraftarı..En erken Ekim gibi duruyor..Umarım yanılırım.."

Ziyaaaaaaaaaaa :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Firat :D : "Vodafone Arena için "yaza biter" beklentisine bence girmesin BJK taraftarı..En erken Ekim gibi duruyor..Umarım yanılırım.."

Ziyaaaaaaaaaaa :evillol: :evillol:
Ulan anc nin röportajını izlemissin bize satiyorsun.anc ekim dedi ya bu da ekim diyor.simdiye kadar aklin nerdeydi yeni mi jeton dustu badem efendi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan anc nin röportajını izlemissin bize satiyorsun.anc ekim dedi ya bu da ekim diyor.simdiye kadar aklin nerdeydi yeni mi jeton dustu badem efendi.
Aynen @Deniz abi :D
2012 filmindeki deli herif gibi şey diycek heralde; "Unutmayın ilk benden duydunuz"  :kop:

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Demba Ba: "Kupayı ben kaldıracağım"
Beşiktaş'ın golcüsü Demba Ba arkadaşlarıyla yaptığı yemekli toplantıda şampiyonluk sözü verdi. 
15 Nisan 2015 08:26

Demba Ba: Kupayı ben kaldıracağım

Demba Ba, sezon sonu için iddialı bir açıklamada bulundu. Beşiktaş'ta pazar günü yapılan yönetim ve teknik heyet yemeğinin ardından, futbolcular da bir araya geldi.

Siyah-Beyazlı oyuncular takım yemeğinde, şampiyonluğun uzak olmadığını ve kalan 8 maçı da kazanacak güçte ve seviyede o lduklarını ifade ettiler.

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin takım arkadaşlarına yaptığı konuşmada, bu sezon şampiyonluğu en çok hak edenin kendileri olduğunu belirterek, "En güzel cevabı sahada vererek hedefe varmalıyız" ifadesini kullandı.

"BİZDEN İYİSİ YOK!"

Yemeğin bombasını Demba Ba patlattı. Senegalli oyuncu, "Şampiyon olunca kupayı ben kaldıracağım, sakın kimse beni tutmasın. Herkes kim olduğumu görecek. Bizden iyisi yok" ifadesini kullandı.
kAos