Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979585 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Kariyerini geçtim bizimle Vodafone Arena'da şampiyonluğu kutlamayı inanın çok istiyordur.

Çok duygusal bir adam var karşımızda.  Sevabıyla günahıyla.

2 yıllık emeğiyle kupa elinde yükselsin çok istiyorum 8 hafta sonra.
Açıkçası bunu ben de istiyorum ama buna önce Bilic'in inanması lazım sonra takıma ve nihayetinde taraftara inandırması lazım.

Başakşehir maçındaki takım şampiyonluğa inanmadığını gösterdi maalesef.

Bilic'in derbi performansı ve o maçlara bakışı kredisini bitirdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Bir yandan da haksızlık etmeyelim yalnız çok ağır eleştiriler var.

Adam bizi gerçekten sevdi. Gerçekten Beşiktaş'ı hayat boyu takip edecek ve tutacaktır emin olun.

Ben de her ne olursa olsun Bilic'i gerçekten severek ve iyi hatırlayacağım çünkü çok zor zamanımızda bizimle oldu ve bu bile özel kılıyor onu.
Kimse gerçekten filan sevmesin.Bu fazla romantizm bir gün bizi öldürecek.Hayatında göremeyeceği ilgiyi burada gördü.(Medyadan,taraftara)Keza iyi bir kontratı var.Aynısı eskiden Beşiktaş forması giymiş futbolcularda yapıyor.(Guti vesaire)Anlıyorum insani bir duygu tabii ki sevgi karşılıklı ama senin burada 2 yıllık kontratın varsa önce işini yap tüm hünerlerine bu iki yıla sığdır;sonra zaten ömür boyu sevileceksin.Bazende bu paravan olarak kullanıyor.Örnek:Ersan,Pektemek,Cenk iyi çocukmuş.Ne iyi çocuğu menajerleri ile kulüp iyi.Bu kadar Beşiktaş'ı seven var yıllardır bir tane bayrak adam yok ne yaman çelişki.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kariyerini geçtim bizimle Vodafone Arena'da şampiyonluğu kutlamayı inanın çok istiyordur.

Çok duygusal bir adam var karşımızda.  Sevabıyla günahıyla.

2 yıllık emeğiyle kupa elinde yükselsin çok istiyorum 8 hafta sonra.
:claps: :claps:
Aynen bende :)

Geçen seneki 1-1 lik konya maçından sonra kulübede ağlayışını unutmuyorum..

Ah be Bilic.. Toparlan da şampiyon yap şu takımı be :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Bu kulübün böyle adamlara ihtiyacı var:ne tribünlere oynadı,ne Beşiktaş'ta sembol oldu,ne de şimdilerde Twitter'da Fav peşinde. işini yaptı-gitti.
12 yıl geçti onun gibisi gelmedi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu kulübün böyle adamlara ihtiyacı var:ne tribünlere oynadı,ne Beşiktaş'ta sembol oldu,ne de şimdilerde Twitter'da Fav peşinde. işini yaptı-gitti.

Valla artık biz de sevinmek istiyoruz.. Nasıl da hasret kalmışız şampiyonluğa..

Bugün hep 2003-2009 şampiyonluklarından bahsettik farkındamısınız? :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Şu adam jubileyi fazlasıyla hakediyordu çok yazık oldu.

Çevrimdışı talha

Atiba işte. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Valla artık biz de sevinmek istiyoruz.. Nasıl da hasret kalmışız şampiyonluğa..

Bugün hep 2003-2009 şampiyonluklarından bahsettik farkındamısınız? :)
Özellikle de 2003'ten çok bahsettik çünkü nedeni çok belli aslında. :)

Eze eze şampiyon olmuştuk öyle bir şampiyonluğu 2009'da da yaşamadık açıkçası ama bu durumun değişmesi şart artık.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eze eze şampiyon olmuştuk öyle bir şampiyonluğu 2009'da da yaşamadık açıkçası ama bu durumun değişmesi şart artık.
Vay bee :bandit:

Dönermi kör talihimiz ne dersiniz? :)

Çevrimdışı talha

Ya düşünüyorum da bizim ne pis bir kongre üyelerimiz varmış. Adamlar Seba'nın ayağını kaydırdı. Serdar'ı başkan yaptılar. Serdar ayrı bir dert onu geçtim ondan sonra Y.D'yi yaptılar hem de 3 dönem. :evillol:

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Vay bee :bandit:

Dönermi kör talihimiz ne dersiniz? :)
Umarım döner diyelim :)
Ya düşünüyorum da bizim ne pis bir kongre üyelerimiz varmış. Adamlar Seba'nın ayağını kaydırdı. Serdar'ı başkan yaptılar. Serdar ayrı bir dert onu geçtim ondan sonra Y.D'yi yaptılar hem de 3 dönem. :evillol:

Y.D gibi bir başkanı bir kongre 3 dönem seçebiliyorsa bu camia başarısız olmayı da hakediyor maalesef. :s20:

Çevrimdışı atalay

Şu jübile meselesi içinde bir kelamım var.Türk futbolun genel sendromu vefasızlık da bizde çok daha fazla yaşandı bu durum.Vadofone Arena'nın açılışında sponsor bir dünya devi ister elbette lakin;dünyanın en saçma şeyi.Mesela Chelsea ayarında bir takımla oynadık en fazla Tr'de Lig tv ve İngiltere'de Chelsea'nın hazırlık maçı olduğu için bir kanal yayınlayacak.Halbuki açık bir kanal ile anlaşsak.
Metin,Ali,Feyyaz,Sergen,Zago,Ronaldo,Şifo,Giunti,İbrahim,İlhan,Ernst,Cordoba,Pascal daha nicesi T.D'de Luce (ister bir günlüğüne belki de gelecek sezon o çalıştırır takımı) ya da Milne o gün kim müsait ise şöyle biz bize bir o jübilesine yapamayanlar içinde toplu nikah merasimi gibi bir organizasyon,şölen havasında.Çok zor değil be!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 02:16:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Umarım döner diyelim :)Y.D gibi bir başkanı bir kongre 3 dönem seçebiliyorsa bu camia başarısız olmayı da hakediyor maalesef. :s20:

Biz seçmiyoruz kendi kendini seçti kendi bıraktı :D

3000 tane üye yapmış adam ne olacaktı  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz seçmiyoruz kendi kendini seçti kendi bıraktı :D

3000 tane üye yapmış adam ne olacaktı  :bandit:
İşte o oy verenler şahsi çıkarlarını düşündükleri için bugün biz bu durumdayız sorsan en baba Beşiktaş'lı da yine onlardır. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 02:21:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilmeyen olabilir 2008/09 sezonunda Pedro Franco ve Oscar Cordoba aynı takımdaydı.

Cordoba kaleciyken Pedro stoperdi aynı takımda.

Yaklaşık 10 maç birlikte oynadılar :)

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Deniz

Özledik su gunleri ya.2 yildir derbilerden boynu bükük ayrilmaktan biktim.yeminle arkadas ortaminda izlemek istemiyorum sonuc malum olunca..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Kameramana bakın  :kop:
bu tuğrul yenidoğanı hiç sevmem'de mübarek ne arşiv yapmış yaa
youtube kanalına bir göz atın mutlaka
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

bu tuğrul yenidoğanı hiç sevmem'de mübarek ne arşiv yapmış yaa
youtube kanalına bir göz atın mutlaka
O arsivleriyle unludur zaten..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 02:50:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aşığımsana

Gutili quaresmalı kadro nasıl şampiyon olamadı ben bunu çok merak ediyorum mesela.Oyuncuyu yuvada tutma işinde ciddi problem var yıllardan beri yönetimde. Son yıllarda yeni yönetim buna el atmış olsa da kadro parlak değil. Hiç olmazsa clublarda toplamiyoruz şimdi.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gutili quaresmalı kadro nasıl şampiyon olamadı ben bunu çok merak ediyorum mesela.Oyuncuyu yuvada tutma işinde ciddi problem var yıllardan beri yönetimde. Son yıllarda yeni yönetim buna el atmış olsa da kadro parlak değil. Hiç olmazsa clublarda toplamiyoruz şimdi.
Takım çok kopuk oynuyodu malesef.. Takım savunmasını yapamadık :bandit:

Çevrimdışı Fatih

Kulüplerin son 9 ay bilançoları:

Beşiktaş     :75.5   mil TL zarar
Galatasaray:117    mil TL zarar
Fenerbahçe :150.8 mil TL zarar
Beşiktaşlılık acı çekmektir...