Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978539 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:13:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aynen öyle adamı ülkeden kovmak için herşeyi yaptık şimdi de getirmek için uğraşıyoruz :kop:

Lucescu o günleri hiçbir zaman unutamamıştır o yüzden bir gün geri döner diye umut etsem de zor gözüküyor. :bawling:

Bizimle ilgili çok iyi planları vardı yazık oldu.

Ben bunlardan dolayı Fener'e asla gelmez diyorum işte.

Son bir meydan okuma için belki Beşiktaş belki :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben bunlardan dolayı Fener'e asla gelmez diyorum işte.

Son bir meydan okuma için belki Beşiktaş belki :)
Aziz varken ben de geleceğini sanmıyorum onun derdi bence sadece Aziz'le :kop:

Ünal Aysal bir ara getiriyor gibiydi ama o da başaramadı iyi ki başaramadı :D

Buraya dönerse şuan ki durumda ya biz de ya da Gs de çalışır tabi. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:16:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Aziz varken ben de geleceğini sanmıyorum onun derdi bence sadece Aziz'le :kop:

Ünal Aysal bir ara getiriyor gibiydi ama o da başaramadı iyi ki başaramadı :D

Buraya dönerse şuan ki durumda ya biz de ya da Gs de çalışır tabi. :)

O zaman kritik soruyu sorayım :D

Şampiyon olup Bilic ile devam deseler bir de  şampiyon olmayın Luce gelecek deseler hangisi dersiniz  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon olup Bilic ile devam deseler bir de  şampiyon olmayın Luce gelecek deseler hangisi dersiniz  :kop: :kop:
Vuuu zor bir soru :D

Bilic şampiyon yapsın sonra Luce gelsin en güzeli :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla ben Vodafone Arena'ya son şampiyon olarak girmeyi ve o statta açılır açılmaz Şampiyonlar Ligi müziğini duymayı tercih ederim :icool:

Bilic'e de 1 sene daha göz yumarım nöğrek aga :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Bu baya kazik oldu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:19:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Vuuu zor bir soru :D

Bilic şampiyon yapsın sonra Luce gelsin en güzeli :kop: :kop: :kop:

Oldu o zaman seni sarı lacivert tarafa alalım  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Şampiyon olup Luce ie devam  :sevinc Tabii ki bilmiyorum,harbi zor soru  :alala:
Çünkü 6 yıldır şampiyon olamayan ve 4.yıldızı alacak 2 rakip var ama bir taraftan da Bilic'i sallayacak bir Luce var.
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2015, 01:21:28 Çağrı ]

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:20:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Oooov ortalık karıştı baya gecenin 1'inde kafalar iyice çorba oldu  :kop:

Bunu Trabzon forumunda sormak lazım Fener olmasın da ne olursa olsun derler cevapları net ve basit  :kop: :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Oooov ortalık karıştı baya gecenin 1'inde kafalar iyice çorba oldu  :kop:

Bunu Trabzon forumunda sormak lazım Fener olmasın da ne olursa olsun derler cevapları net ve basit  :kop: :kop: :kop: :kop:
Valla son dönemde onların forumlarına bakıyorum da bizim olmamızı hiç istemiyorlar hatta bazıları var ki BJK olacağına Fener olsun diyorlar :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:24:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Valla son dönemde onların forumlarına bakıyorum da bizim olmamızı hiç istemiyorlar hatta bazıları var ki BJK olacağına Fener olsun diyorlar :icool:

Gece 12'den sonra mı önce mi  :lol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Az önceki sorun için ciddi cevap vermek gerekirse ben şöyle düşünüyorum.

Bilic şampiyon yapsa bu takımı 5 yıl görevde kalıp 2 şampiyonluk daha kazanabilir mi bence zor.

Bu sezon şampiyon olmayıp Lucescu gelse 5 yıl içerisinde 2 ya da 3 şampiyonluk alabilir miyiz bu mümkün gözüküyor kağıt üstünde tabi o açıdan bir parça da olsa Luce'den yana kullanırım oyumu :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Gece 12'den sonra mı önce mi  :lol:
Ne zaman girsem kafalar hep aynı :kop: :kop:

Çevrimdışı Alper1903

Tolgay'da cok fena kapak oldular  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:28:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Az önceki sorun için ciddi cevap vermek gerekirse ben şöyle düşünüyorum.

Bilic şampiyon yapsa bu takımı 5 yıl görevde kalıp 2 şampiyonluk daha kazanabilir mi bence zor.

Bu sezon şampiyon olmayıp Lucescu gelse 5 yıl içerisinde 2 ya da 3 şampiyonluk alabilir miyiz bu mümkün gözüküyor kağıt üstünde tabi o açıdan bir parça da olsa Luce'den yana kullanırım oyumu :evillol: :evillol:

Ben de o konuda farklı düşünüyorum :)

Bu sene şampiyon yapamayabilir seneye kalırsa yapacaktır ama 10 yıl kalırsa 4 kez yapabilir. 5 te 3 bile olabilir.

Bilic kendi mükemmel değil ama istikrar içinde mükemmellik yaratabilir.

Bizim ülkede pek şahit olmayız ama bir adam 5 yıl kalsın ve istediği oyuncuları alsın eğitsin zaten her yerde şampiyon olur büyük takım başındaysa.

O yüzden gidecekse değmesi lazım buna gerçekten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tolgay'da cok fena kapak oldular  :kop:
Nedenlerine gelirsek;

Ts iyi giderken yenip yarış dışına attığımız için kızgınlar,

Tolgay transferi kızgınlıklarını daha da arttırdı,

Ama en önemlisi Fb ve Gs arayı zaten açtı biz sadece BJK'ı yakalayabiliriz onlar şampiyon olmamalı diye düşünüyorlar

benim genel görüşüm bu :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:31:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Nedenlerine gelirsek;

Ama en önemlisi Fb ve Gs arayı zaten açtı biz sadece BJK'ı yakalayabiliriz onlar şampiyon olmamalı diye düşünüyorlar

:claps: :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben de o konuda farklı düşünüyorum :)

Bu sene şampiyon yapamayabilir seneye kalırsa yapacaktır ama 10 yıl kalırsa 4 kez yapabilir. 5 te 3 bile olabilir.

Bilic kendi mükemmel değil ama istikrar içinde mükemmellik yaratabilir.

Bizim ülkede pek şahit olmayız ama bir adam 5 yıl kalsın ve istediği oyuncuları alsın eğitsin zaten her yerde şampiyon olur büyük takım başındaysa.

O yüzden gidecekse değmesi lazım buna gerçekten.
İşte biz eline o istediği çok iyi kadroyu yakın zamanda veremeyiz bu yüzden Bilic kalsa bile anca 2-3 yıl sonra iyi bir kadro ile çalışabilir. :)

Çevrimdışı Alper1903

Nedenlerine gelirsek;

Bursa'ya yaptigimiz gibi gereksiz prim vermeyelim de ne dusunurse dusunsunler hakkimizda  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:33:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir yandan da haksızlık etmeyelim yalnız çok ağır eleştiriler var.

Adam bizi gerçekten sevdi. Gerçekten Beşiktaş'ı hayat boyu takip edecek ve tutacaktır emin olun.

Ben de her ne olursa olsun Bilic'i gerçekten severek ve iyi hatırlayacağım çünkü çok zor zamanımızda bizimle oldu ve bu bile özel kılıyor onu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Adam bizi gerçekten sevdi. Gerçekten Beşiktaş'ı hayat boyu takip edecek ve tutacaktır emin olun.

Ben de her ne olursa olsun Bilic'i gerçekten severek ve iyi hatırlayacağım çünkü çok zor zamanımızda bizimle oldu ve bu bile özel kılıyor onu.

Insan olarak iyi birine benziyor ama mac icinde cildirtiyor insani

Çevrimdışı Tolga

Bursa'ya yaptigimiz gibi gereksiz prim vermeyelim de ne dusunurse dusunsunler hakkimizda  :icool:
Bursa yıllardan beri bizim üzerimizden prim yaptı buna bizim taraftarda kusura bakmasınlar ama çanak tuttu adamlar bizi rakip olarak görmeye başlamışlardı ki son dönemlerde pek sesleri çıkmıyor artık :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:36:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Kariyerini geçtim bizimle Vodafone Arena'da şampiyonluğu kutlamayı inanın çok istiyordur.

Çok duygusal bir adam var karşımızda.  Sevabıyla günahıyla.

2 yıllık emeğiyle kupa elinde yükselsin çok istiyorum 8 hafta sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bilic başarısız da olsa herkes tarafından ayrıldığında sevilerek hatırlanır  ne olursa olsun. :ok: