Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977907 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aziz ile oldum olası samimidir ve bu da insanlarda kuşku uyandırıyor özellikle de o sezon giden şampiyonluk açısından bakarsak.

Hatta bir video vardı Aziz Yıldırım yardım etmeseydi 100. yılda şampiyon olamazdık gibisinden konuşması vardı da sonra S.Engin o video feyk falan demişti :)
Ulan ne aziz yıldırımmış kaç senedir be..
Kimdir abi bu adam başkanlıktan başka :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:47:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ya Beşiktaş şampiyonlar ligine girmiş. Gruplardan çıkma ihtimali yüksek.

Sen 8 milyon dolar için İlhan AHmet'i satıyorsun yerine 200 bin dolara Ilıe'yi alıyorsun.

Borç sadece 10 milyon dolardı o sene.

Ben nasıl art niyet düşünmeyeyim ki burada.

Ki İlhan asla maç satmaz çok hasta Beşiktaşlıydı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Benim bildiğim o sene Futbol Şube sorumlusu İbrahim Altınsay'dı.Yani Sinan'ın bir şey yaptığı filan yok Altınsay ile biri daha vardı adını çıkaramadım şimdi.Sinan Engin de menajerler ile bir kaç transfer işi bitirmiştir işte.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yav transferleri yapmış tamam da o takımı oynatan kimdi Lucescu'ydu :D

Son şampiyonluktan bile pay çıkartıyor hala neymiş sezon başı takımı yine o kurmuş :kop:
:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

O zaman da şike davası açılsaydı böyle birşey olduysa ortaya çıkardı ama maalesef doğruysa bile biz bunları hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz.

10yılı geçti zaman asımı coktan yasandı bi 10 sene sonra baslarlar acıklamaya orda burda
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Sen 8 milyon dolar için İlhan AHmet'i satıyorsun yerine 200 bin dolara Ilıe'yi alıyorsun.

İlhan kendi gitmek istedi diye söylenmişti o zamanlar.

Çin kulübü iyi para teklif etmişti yanılmıyorsam :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Ya hatırlıyorum battı diyorlardı ya battı.

Şimdi adam dev oldu resmen.

İnsan ister istemez yani.

Nazlı bizim o takımdaki futbolculardan birinin sevgilisiydi bu arada o zaman göz koymuş demek  :D
Kimindi ya :) Bak sen :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

10yılı geçti zaman asımı coktan yasandı bi 10 sene sonra baslarlar acıklamaya orda burda
İmzayı kesssss :upto:
 :kop:

Çevrimdışı Tolga

O zaman açılsaydı diyorum zaten artık geçmiş olsun birşeyler olmuşsa bile olduğuyla kalacak maalesef hele hele bu ülkede kesin olduğuyla kalır.

Çevrimdışı Alper1903

Ulan ne aziz yıldırımmış kaç senedir be..
Kimdir abi bu adam başkanlıktan başka :bandit:

Mafyatik islerini bilmem ama cok buyuk ihaleler kazanmis bir adam.

Çevrimdışı atalay

Pascal'ı da para için gönderdiler hareket filan hikaye.Acaba hareketi de Sinan mı çektirdi? :evillol:Pascal duygusal adam maç öncesi şöyle yap böyle yap diye.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 00:56:11
  • Beşiktaş / Bodrum
İlhan kendi gitmek istedi diye söylenmişti o zamanlar.

Çin kulübü iyi para teklif etmişti yanılmıyorsam :alala:

Abi 3 milyon euro alıyordu Sergen ile beraber ne parası :)

Yahu Fener Rize maçı vardı o maçta koridorda eli silahlı adamlar dolaşmıştı.

8 puan öndeyken Kıvanç Oktay ve Demirören neden ayrıldı yönetimden? Küfür edilmediği halde ( 3-5 kişi etmiştir o da kapalı değil numaralı ) Bilgili neden ayrıldı?

Çok fazla çelişki var.

Rize Fener maçı 1-1 bitmişti ikinci kırmızıdan 87. dakikada victorai atılmadı diye maçı tekrarlattılar fark 13'e çıkacak diye.

O maçta olmayan yeni transfer Nobre oynadı erteleme maçından. El insaf daha nasıl alenen yapılır ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

O zaman açılsaydı diyorum zaten artık geçmiş olsun birşeyler olmuşsa bile olduğuyla kalacak maalesef hele hele bu ülkede kesin olduğuyla kalır.

zaten o zamanda olsa bi cacık cıkmazdı bu işten
dogru duzgun teknoloji yok butce simdiki gibi değil
ama ona bakarsak gsnin caldıklarını birbir kanıtlasak hepsini geçerdikde işte bizde o yurek yok
eskileri karıstırsak:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Abi 3 milyon euro alıyordu Sergen ile beraber ne parası :)

Yahu Fener Rize maçı vardı o maçta koridorda eli silahlı adamlar dolaşmıştı.

8 puan öndeyken Kıvanç Oktay ve Demirören neden ayrıldı yönetimden? Küfür edilmediği halde ( 3-5 kişi etmiştir o da kapalı değil numaralı ) Bilgili neden ayrıldı?

Çok fazla çelişki var.

Rize Fener maçı 1-1 bitmişti ikinci kırmızıdan 87. dakikada victorai atılmadı diye maçı tekrarlattılar fark 13'e çıkacak diye.

O maçta olmayan yeni transfer Nobre oynadı erteleme maçından. El insaf daha nasıl alenen yapılır ki.
Yok seninle tüm konularda hem fikirim sadece İlhan konusunda emin değildim ama haklısın tabi eğer kal deselerdi kesin kalırdı.

Rize maçı da kesinlikle bilerek tekrarlanmıştır ve dediğin gibi Nobre maç kadrosunda yokken o maçta oynatılmıştı.

Bu ülkede temiz kalan hiçbir kurum yok valla.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sinan yine konuşuyor :)

Hiç inanmazdım önceden "bu ülkede çok oyunlar dönüyo" dendiğinde :)

Çevrimdışı atalay

Bu internet veri tabanında da her yazdığımız sabit kalıyor ama yazacağım. :evillol: Garip olan ne Bilgili,Demirören,Orman çocukluk arkadaşları.Bu 3 kanka arka arkaya Beşiktaş'ın başkanlığını yapan isimler;Beşiktaş'ta bu süre zarfında 6 yılda bir şampiyon olan bir takım.Enteresan. 

Çevrimdışı Tolga

Hiç inanmazdım önceden "bu ülkede çok oyunlar dönüyo" dendiğinde :)

Geçen gün şöyle demiştim bazen öyle şeyler oluyor ki sezon başında tasarlanan ve sonu belli olan bir tiyatroyu oynuyoruz gibi hissediyor insan :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:01:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok seninle tüm konularda hem fikirim sadece İlhan konusunda emin değildim ama haklısın tabi eğer kal deselerdi kesin kalırdı.

Rize maçı da kesinlikle bilerek tekrarlanmıştır ve dediğin gibi Nobre maç kadrosunda yokken o maçta oynatılmıştı.

Bu ülkede temiz kalan hiçbir kurum yok valla.

Ben hayatım boyunca unutamayacağım için bu çok içliyim  :evillol:

Çünkü her şey ondan sonra oldu çorap söküğü gibi.

Beşiktaş'ı aslında bu yüzden ya çok zengin başkan yönetecek ya da çok dürüst adam.

Ortada kalanlar iş ve para için satın alınmaya çok müsait oluyor.

Bilgili hiç gelmemiş olsa ve şuan gelse mesela süper yönetir kulübü.

Bu seneler Gs'nin silindiği seneler. Şuan Gs'nin konumunda hatta daha üstünde biz olacaktık aslında Fener kendi ayağına sıktı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben hayatım boyunca unutamayacağım için bu çok içliyim  :evillol:

Çünkü her şey ondan sonra oldu çorap söküğü gibi.

Beşiktaş'ı aslında bu yüzden ya çok zengin başkan yönetecek ya da çok dürüst adam.

Ortada kalanlar iş ve para için satın alınmaya çok müsait oluyor.

Bilgili hiç gelmemiş olsa ve şuan gelse mesela süper yönetir kulübü.

Bu seneler Gs'nin silindiği seneler. Şuan Gs'nin konumunda hatta daha üstünde biz olacaktık aslında Fener kendi ayağına sıktı.
Haklısın söylediklerine tamamen katılıyorum :ok:

Ayrıca Fb bu dönemde arayı açabilirdi dediğin gibi aslında açıyor gibiydi de şike süreci onları da geriye götürdü herşey dengelendi :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:06:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Sadece düşünün şuan bu olabilir mi.

12. Hafta maç oynanıyor skor Rize 1-1 Fener

Ama kural hatası var maç iptal ediliyor. Tekrarı devre arasına atılıyor?! Neden 3 gün sonraya filan belli değil.

Sonra maç şubatta oynanıyor ama Ocak'ta Nobre transfer ediliyor. Ve ipral maçına çıkıp 2 gol atıyor Fener 4-2 kazanıyor  :biggrinking:

Yetmezmi gibi 12. hafta kırmızı gören Victoria bu maçta oynayamıyor  :kop: :kop:

Sonra bu adamlar biz temiziz diyorlar :D

İnanın şuan 17-20 yaş arası olanlar şanslı biz bunlar boğuştuk o zaman  :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

A.Çakar anlatıyordu bir ara.

Vurulduğu zaman ziyaretine Lucescu gelmiş baya giydirmiş Aziz Yıldırım'a o zaman :D

2 şampiyonluğumu Aziz Yıldırım çaldı bu ülkede diye :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:10:02
  • Beşiktaş / Bodrum
A.Çakar anlatıyordu bir ara.

Vurulduğu zaman ziyaretine Lucescu gelmiş baya giydirmiş Aziz Yıldırım'a o zaman :D

2 şampiyonluğumu Aziz Yıldırım çaldı bu ülkede diye :icool:

Adamın gidişini hatırlasana  :kop:

Ve haklı çıktı beter olacaksınız dedi gerçekten olduk sonuçlar ortada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

İnsan kendi takımına bunları yakıştıramaz ama ben 2003-2004 sezonunda bizim takımın resmen şampiyonluğu sattığını söylüyorum ve bizim çalınan şampiyonlukları söylemeye gerek bile yok.Mesela 100.yılımız da hakemler hiç olmadığı kadar bizim lehimize düdük çalarlardı.Ama şöyle de bir şey var sen 2 hafta önce FB'yi yensen dahil hakem her maç FB 13 kişi oynasa seni geçemez.Bazen tiyatro filan diyoruz lakin;sen istemediğin güçlü olduğun sürece en fazla 1-2 maç senin canını sıkarlar.O yüzden Vedat Okyar'ın dediği gibi hakemi de yeneceksin;tabii önce seni yönetenler iyi niyetli ise.

Çevrimdışı Tolga

Adamın gidişini hatırlasana  :kop:

Ve haklı çıktı beter olacaksınız dedi gerçekten olduk sonuçlar ortada.
Aynen öyle adamı ülkeden kovmak için herşeyi yaptık şimdi de getirmek için uğraşıyoruz :kop:

Lucescu o günleri hiçbir zaman unutamamıştır o yüzden bir gün geri döner diye umut etsem de zor gözüküyor. :bawling:

Bizimle ilgili çok iyi planları vardı yazık oldu.