Haklısın da takım o güveni vermediği için çoğu kişi böyle düşünüyordu bunlardan biri de bendim açıkçası.
Kalan 9 haftada acaba birşeyler değişebilir mi diye düşünüyordum ama gene değişen birşey olmadı.
Baktığımız zaman şuanda 3 puan gerideyiz ama kaç kişi şampiyon oluruz diyebiliyor ki.
Bu birazda kulübün başarısız olmasından kaynaklanıyor.
2 sene üst üste şampiyon olalım ondan sonraki sezon son haftalara 1 puan geride girsek bile hatta 3-4 puan bile geride girsek taraftar takıma inanır kalan maçlara güvenle bakar.
Yani bu kırılganlık tek başına taraftarla alakalı değil açıkçası.
Koyuyla çizdiğim kısım çok önemli.
Tolga hiçbir şey hazır gelmiyor. Böyle olsa herkes zaten yaşadığı hayatın hakkını verirdi.
Bir şey önce gelsin sonra özgüven kazanalım. öyle bir Dünya malesef yok

Haketmeden hiçbir şey alamazsın en başta da özgüven.
Tüm hayatını ölü toprağı ile bir gün bir yerden güzel bir haber gelir de motive olur hayatta başarılı olurum diye geçiren insanlar oluşturuyor bu ülkenin yüzde 90'ını.
Savaş Dinçel çok güzel demiş ''Dar alanda kısa paslaşmalarda'' - '' Bekleyin bakalım zaten hep bir şeyi beklersiniz ''
Beklemek ile olmuyor bak 20 yıl gitti kendin söylüyorsun. Bu inançsızlıkla bir 20 yıl daha gider 2 şampiyonlukla.
Yanlış anlamayın ahkem kesmek gibi bir uslüp kullanmıyorum yazı oraya sürükledi çünkü çok gözlemlediğim ve üzüldüğüm bir olay bu benim bizim taraftarımızda.
Brugge maçı 1-1 ken adam yuhalamak ne demek ya? 1 gol atsan maç bitecek sen tur kesin gitti diye düşünüp adam yuhalıyorsun düşünsene 50.000 kişinin psikolojisi ne durumda?