Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967735 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Fanatik fikret orman luce ile anlasti diyor tabii ki yalan haberdir de hayali bile guzel :)
Aynen hayali bile güzel. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Offf bu gazete adamı öldürür. Bunlar fotomaç'ı da geçtiler artık  :D

Bilic’in yerine Lucescu geliyor!

Tabii ki (Küfür Yasak)₆!

"Tüm bu gelişmelere geçtiğimiz günlerde yaşanan flaş bir buluşma da eklenince işin rengi değişti. Fikret Orman’ın, “Ukrayna’daki hem siyasi hem de sportif durumdan sıkıntılıyım. Artık ayrılmayı düşünüyorum” diyen Rumen hoca ile Kiev’de görüştüğü ortaya çıktı. Orman’ın, gelecek sezon için Beşiktaş fikrine çok sıcak bakan Luce’den ‘söz’ aldığı öğrenildi. Eğer sezon planlandığı gibi bitmezse Kara Kartal’ın yeni sezonda yeni stadına tanıdık bir isimle çıkması neredeyse kesinleşti."
Böyle bir şey olma ihtimali var.

Çevrimdışı Tolga

Böyle bir şey olma ihtimali var.
Lucescu'nun S.Donetsk'ten ayrılma ihtimali yüksek de bize gelme ihtimali düşük :)

Yüksek ihtimalle Romanya'ya dönecek hatta Romanya milli takımını bile çalıştırabilir.

Çevrimdışı Fatih

Bugun gazeteler amma cosmuslar sallama haber de be...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı GÖRKEM

Kim gelirse gelsin de Bilic kesinlikle gitmeli. Tarafatar olarak yönetime baski yapmaliyiz.

Sözlesmesi opsiyonlu diye okudum. opsiyonu cekmezsek Sözlesemesi bitiyor. yani bir alacagi kalmiyor bu durumda.

Çevrimdışı ozan062

6 ay daha yarışta kalabilirsek dayanalım diyeceğim de seneye erken havlu atmayalım sonra :icool:

en buyuk korkum bu hatta bunun bilicle olacagınıda dusunuyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Fanatik fikret orman luce ile anlasti diyor tabii ki yalan haberdir de hayali bile guzel :)

klüp personellerin cogu anlasır ama fikret orman zor anlasır o kadar soyluyorum
iş bitirme noktasında en zayıf yonetime sahibiz...onun için zor o işler genclerr

Çevrimdışı GÖRKEM

belki seneye hatalarindan ders cikarmis olur diye düsünebilirsiniz ama Bilic Futbolu iyi bilmedigini ve saygin bir kisi olmadigini yeterince acik sekilde gösterdi.

onunla devam etmek Camia'ya göz göre göre zarar vermektir.

Çevrimdışı Tolga

klüp personellerin cogu anlasır ama fikret orman zor anlasır o kadar soyluyorum
iş bitirme noktasında en zayıf yonetime sahibiz...onun için zor o işler genclerr
Diyecek birşey yok :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çebi,Şenol Güneş ile anlaşır gibi geliyor
Lucescuyla da görüşülmeyeceği anlamına gelmez tabii bu ama
Biz onun istediği rakamlara çıkmayız
Bursayla da anlaşmamış olması ihtimali kuvvetlendiriyor

Çevrimdışı ahmetx

şenol güneş gelir beyler,adam bir istanbul takımı çalıştırsın yahu haketmiyor mu sizce yaşı geçmeden  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

şenol güneş gelir beyler,adam bir istanbul takımı çalıştırsın yahu haketmiyor mu sizce yaşı geçmeden  :D
Yerli hocalardan şuan isteyebileceğim tek hoca Şenol Güneş'tir.  :icool:

Hakediyor mu derseniz bence şans verilmeyi fazlasıyla hakediyor artık hatta çoktan o şans verilmeliydi bana göre :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Çebi,Şenol Güneş ile anlaşır gibi geliyor
Lucescuyla da görüşülmeyeceği anlamına gelmez tabii bu ama
Biz onun istediği rakamlara çıkmayız
Bursayla da anlaşmamış olması ihtimali kuvvetlendiriyor
Bursa başkanı açıklama yaptı geçen gün Şenol Güneş ile sözleşme yenilemek istiyoruz diye.

Çevrimdışı Tolga

Bugün Fanatik gazetesinde yer alan "Luce Hazır" başlıklı asılsız haberle ilgili açıklamamızdır:

Fanatik gazetesinde Mehmet Demircan imzası ile yayımlanan haber tüm unsurlarıyla gerçeklerden uzaktır.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in takımımızda kalması için şampiyonluğun tek şansı olduğu iddiası maksatlı ve kötü niyet taşıyan, aslı bulunmayan bir yorumdur. Mircea Lucescu ile anlaşmaya varıldığı bilgisi de hayal mahsulüdür.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic ile 1 yıl daha sözleşmemiz olduğunu tekrar hatırlatır, taraftarlarımızın ve kamuoyunun bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

klübe bundan sonra artık guney amerikalı topcu istemiyorum
ornekmi motta ve sosa
isterse avrupalılassın umrumda değil gelmesinler
adamların genlerinde rahatlık var iyi değil
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, 16:54:05 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

Bursa başkanı açıklama yaptı geçen gün Şenol Güneş ile sözleşme yenilemek istiyoruz diye.
Hadi gozumuz aydın o alternatifte elimizden kayıyor iyi oldu bu iş :nargile: :yerlerde:

Çevrimdışı Tolga

Hadi gozumuz aydın o alternatifte elimizden kayıyor iyi oldu bu iş :nargile: :yerlerde:
Sezona yine Bilic'le başlarız herhalde :)

Çevrimiçi Samet Ç

Luce gelecek yazın bir kenara hissediyorum.

Çevrimdışı ozan062

Sezona yine Bilic'le başlarız herhalde :)

heheh durum oraya dogru gidiyor ama yok sanmam risk alırlar birsekilde

Luce gelecek yazın bir kenara hissediyorum.

aynen öyle hiç olmadıgı kadar, dun okudum bazı seyler ama ona rahmen ugrasılcaktır gelecekse tek bize gelir cnk diğerlerinin durumu hayli vahim maddi olarka
belki maasını karsılarlar ama bizim imkanları zor verirler...işte burda en onemli nokta aslında su
biz sampiyon olamazsak  hatta elemelere bile gidemezsek yani 3cu olursak gecmis olsun kimse gelmez bize:))

Çevrimdışı Tolga

heheh durum oraya dogru gidiyor ama yok sanmam risk alırlar birsekilde

aynen öyle hiç olmadıgı kadar, dun okudum bazı seyler ama ona rahmen ugrasılcaktır gelecekse tek bize gelir cnk diğerlerinin durumu hayli vahim maddi olarka
belki maasını karsılarlar ama bizim imkanları zor verirler...işte burda en onemli nokta aslında su
biz sampiyon olamazsak  hatta elemelere bile gidemezsek yani 3cu olursak gecmis olsun kimse gelmez bize:))
Risk alacaklarını falan sanmam :)

Lucescu buraya gelirse bu kadroyu neredeyse komple değiştirmek ister o bütçeyi verebilir miyiz emin değilim :)

Bence Romanya milli takımının başına geçecek gibi nedense öyle düşünüyorum. :bawling:

Çevrimdışı Deniz

Uzun vadeli istiyorlarmis.alex ferguson gibi diyor. Eger bizim bir girisimimiz olmazsa şenol güneş işi yatar.insallah Çebi görüşmüştür
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Uzun vadeli istiyorlarmis.alex ferguson gibi diyor. Eger bizim bir girisimimiz olmazsa şenol güneş işi yatar.insallah Çebi görüşmüştür

Biz Şenol'la uzun vaadeli yapamayız adamın kariyerinden ve işinden etmeyelim boşuna :bandit:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

En azından önceki yıllara göre Luce'nin bu sene gelme ihtimali daha yüksek. Eminim Luce de ister yeni stat ile yeni bir Beşiktaş kariyeri yapmak  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

luce 70 yaşına geldi almadığı kupa kalmadı , ben şenol hocayı istiyorum adam bir şampiyonluk yaşamak istiyordur yani..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Luce Fenere gelmez ( 2004 de aziz yıldırım sinan engin ve sedat peker  ile birlikte elinden şampiyonluğu çaldı)
trabzona gitmez (silahlı saldırı yüzünden)
gs ye gidebilir bir ihtimal
bize gelme ihtimali de var..