Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967527 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hahaha şunu izleyin  :kop:  Hakikaten tam bir manyakmış Higuita  :kop: :kop:

1.40'a bakın  :kop:

:kop: :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop: Öldüm gülmekten :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Muslera hem karakter olarak düzgün bir oyuncu hem de çok iyi bir kaleci :)

Gs zamanında bence çok uygun bir fiyata aldı Muslera'yı. :s20:
Ah ulan.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Rene Higuita enteresan adam vurulmama meselesi de zaten adam kolombiya mafyası ile ortak iş yapıyor. :evillol: Eroinden komaya girdi sonra futbolculuğu bırakıp reklam işine filan girdi.
Efsanelere göre bir maçta bütün oyuncuları geçip gol attığı söyleniyor lakin videosu yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamın kariyerinde 25 tane gol var :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Rene Higuita enteresan adam vurulmama meselesi de zaten adam kolombiya mafyası ile ortak iş yapıyor. :evillol: Eroinden komaya girdi sonra futbolculuğu bırakıp reklam işine filan girdi.
Efsanelere göre bir maçta bütün oyuncuları geçip gol attığı söyleniyor lakin videosu yok.
:kop: :kop: Higuita yaptı diyorlarsa inanırım :kop:

Yıllar evvel ilk izlediğimde inanamamıştım nasıl olur falan diyordum :biggrinking:

[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, 02:51:16 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı atalay

Adam Pablo Escobar'ın dostu zaten hapishanelerde ziyaret edermiş.Bu arada 1.76 boyunda kaleci mi olur?Bir de Chilavert vardı Ceni filan bunlar özel kaleciler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 02:53:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Messi Ronaldo Hayranları İzleyip Saygıyla Önünde Eğilebilirler.

9 Yaşında bir maçını televizyonda canlı izlediğim için bile kendimi şanslı sayıyorum.
Herkese iyi geceler :)

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Handanovic dedikte http://www.transfermarkt.com.tr/andrea-ranocchia/profil/spieler/44327 aha bedava defans boy desen var teknik desen var. İnter'de moralide bozuk. Ayrılacak diyorlar. :halay:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Handanovic dedikte http://www.transfermarkt.com.tr/andrea-ranocchia/profil/spieler/44327 aha bedava defans boy desen var teknik desen var. İnter'de moralide bozuk. Ayrılacak diyorlar. :halay:
Bedavaya alınabilecek birçok kaliteli isim var ama biz bunları değerlendirebilir miyiz bilemiyorum :)

Çevrimdışı atalay

9 Yaşında bir maçını televizyonda canlı izlediğim için bile kendimi şanslı sayıyorum.

Maradona'yı bende canlı izledim haklısın ama kimse futbolda bu adam kadar zevk verip olaya yeni ufuklar kazandırmadı.İyi Geceler

Çevrimdışı talha

Bedavaya alınabilecek birçok kaliteli isim var ama biz bunları değerlendirebilir miyiz bilemiyorum :)

Maaşı kabarık olur ama nerden baksan 2.5m değer mi? değer valla. Ama ileriye dönük nasıl bir souş çıkar birşey diyemem.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Maaşı kabarık olur ama nerden baksan 2.5m değer mi? değer valla. Ama ileriye dönük nasıl bir souş çıkar birşey diyemem.
Değer de yönetim bu paraları verir mi işte :)

Çevrimdışı Necmi

O akrep vuruşunu derbide yapardı olsaydı mhtemelen de yerdi sonra Stad'ta köşe yırtıklarından kaçar kartal heykeline kadar peşinde çarşıyla :kop:
harbi manyaktı yanlış hatırlamıyorsam akrep vuruşunu dünya kupasında yapmıştı çarşı onu kartal heykeline kadar değil her maç kolombiyaya kadar kovalardı. imkansız kurtarışları olan ama sürekli saçma gol yiyen bir kaleciydi yanlız bizde oynasa bütün maçlar kapalı gişe olur biletler karaborsa satılırdı her maç taraftar onu dövmek için sahaya inerdi :D ama genede en sevdiği oyuncu olurdu :evillol: @Çağrı

Çevrimdışı Necmi

beğenmezdim aslında hiç bir yönüyle büyük oyuncu değil iyi futbolcu ama büyük olamadı her maça dopingli çıkıyordu  :D  adam kokoinden futboldan men edildi hiçte örnek gösterilecek oyuncu değildi
bak bence efsane budur

Çevrimdışı Fatih

Arkadaslar kaleci adayim;

Bizden birisi gibi duruyor hem... Cok guzel de tezahurat yapilir
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Adamın kariyerinde 25 tane gol var :kop: :kop:
bizim pektemekden daha skorermiş :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

benim efsanem Romario idi ayak ucu dokunuşları mükemmeldi.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan P.

Pele diyorum ben. Son 20 yilda favorim Bergkamp efsane..

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Sarp

Offf bu gazete adamı öldürür. Bunlar fotomaç'ı da geçtiler artık  :D

Bilic’in yerine Lucescu geliyor!

Tabii ki (Küfür Yasak)₆!

"Tüm bu gelişmelere geçtiğimiz günlerde yaşanan flaş bir buluşma da eklenince işin rengi değişti. Fikret Orman’ın, “Ukrayna’daki hem siyasi hem de sportif durumdan sıkıntılıyım. Artık ayrılmayı düşünüyorum” diyen Rumen hoca ile Kiev’de görüştüğü ortaya çıktı. Orman’ın, gelecek sezon için Beşiktaş fikrine çok sıcak bakan Luce’den ‘söz’ aldığı öğrenildi. Eğer sezon planlandığı gibi bitmezse Kara Kartal’ın yeni sezonda yeni stadına tanıdık bir isimle çıkması neredeyse kesinleşti." 

Çevrimdışı Sarp

Oooo pardon onlarda Fanatik'ten yürütmüş :D

Çevrimdışı Tolga

Offf bu gazete adamı öldürür. Bunlar fotomaç'ı da geçtiler artık  :D

Bilic’in yerine Lucescu geliyor!

Tabii ki (Küfür Yasak)₆!

"Tüm bu gelişmelere geçtiğimiz günlerde yaşanan flaş bir buluşma da eklenince işin rengi değişti. Fikret Orman’ın, “Ukrayna’daki hem siyasi hem de sportif durumdan sıkıntılıyım. Artık ayrılmayı düşünüyorum” diyen Rumen hoca ile Kiev’de görüştüğü ortaya çıktı. Orman’ın, gelecek sezon için Beşiktaş fikrine çok sıcak bakan Luce’den ‘söz’ aldığı öğrenildi. Eğer sezon planlandığı gibi bitmezse Kara Kartal’ın yeni sezonda yeni stadına tanıdık bir isimle çıkması neredeyse kesinleşti." 
Yalan da olsa insan mutlu oluyor bazen :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Deniz

Fanatik fikret orman luce ile anlasti diyor tabii ki yalan haberdir de hayali bile guzel :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba