Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966775 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 01:05:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gitmez...! Sözleşmesinde tazminat var...! 1.500 Mtl den azcık fazla...!
BJK Scout ekibi su ana kadar hiçbir dediği tutmadı...! @Çağrı

:D

Westham için çerez parasından bahsediyorsun  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu sene verim alamadıklarımız ;

Nevzat Demir'in çimlerini değiştirmeyen sorumlular

Bilic'in yerli teknik direktöre olan aşırı inatçı tepkisini kıramayanlar

Bilic'in formsuz oyuncuları ısrarla sahaya süren ve şansı hakeden oyunculara şansı o oyuncu sakatlanmadan vermeyen inatçılığını kıramayanlar

Bilic'in antrenmanları planlayamayan oyuncuların dökülmesini sağlayan  fitness antrenörü Miljenko Rak

Son olarak sıralamanın en sonunda şişenin en dibinde İnönü stadının son kotunda yer alan futbolcular :)

Bilic'in vazgeçmediği fitness antrenörü
:evillol: :evillol: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 01:07:19
  • Beşiktaş / Bodrum
:evillol: :evillol: :kop:

Bir nefeste yazmışım hiç farketmedim evet gördüğümüz gibi her yol buraya çıkıyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bir nefeste yazmışım hiç farketmedim evet gördüğümüz gibi her yol buraya çıkıyor  :evillol:
O kadar Bilic'i görünce tuhaf oldum :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 01:08:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Direk Nevzat Demir'in çimleri diyince de olmuyor bu arada adam daha ölmedi :D

Yani bu da yanlış oldu ölmesin tabi çok severiz :D

Ama Nevzat Demir Tesisleri demek lazım  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Bizim biliçden önce işe yaramayan futbolculardan kurtulup civa gibi topçular bulmamız lazım,ne topçular var yeter ki sistemli ve detaylı araştırılsın,bu iş sadece paraya bakmıyor.Scout çok önemli çok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Direk Nevzat Demir'in çimleri diyince de olmuyor bu arada adam daha ölmedi :D

Yani bu da yanlış oldu ölmesin tabi çok severiz :D

Ama Nevzat Demir Tesisleri demek lazım  :evillol:
Türkçe işte nereye çekmek istersen çekiyorsun :D :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 01:09:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Ozan Tufan Türk mü yahu bu topraklarda bu ot bitmez resmen kalite kokuyor bu çocuk.

Çocuk çok iyi.

Gitsin Valencia'da Atletico'da filan oynasın bize ya da kime giderse gitsin yazık olur bu ülkede.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Bu sene verim alamadıklarımız ;

Nevzat Demir'in çimlerini değiştirmeyen sorumlular

Bilic'in yerli teknik direktöre olan aşırı inatçı tepkisini kıramayanlar

Bilic'in formsuz oyuncuları ısrarla sahaya süren ve şansı hakeden oyunculara şansı o oyuncu sakatlanmadan vermeyen inatçılığını kıramayanlar

Bilic'in antrenmanları planlayamayan oyuncuların dökülmesini sağlayan  fitness antrenörü Miljenko Rak

Son olarak sıralamanın en sonunda şişenin en dibinde İnönü stadının son kotunda yer alan futbolcular :)

tamam haklısın da...

kaç maç sonradan giren

Oğuzhan
Kerim
Cenk Tosun
Necip

oyuna hiç bir katkı veremediler..

sadece 1 maç Kerim katkı yaptı.. 1 kere de Tolgay Liverpool maçında katkı verdi...

Bilic ikilemde kaldı oyuncu değiştirmeler konusunda..
çoğu maç değiştirdiği oyuncular takıma katkı vermedi..

bunda Bilic kadar oyuncuların da suçu var

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 01:11:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim biliçden önce işe yaramayan futbolculardan kurtulup civa gibi topçular bulmamız lazım,ne topçular var yeter ki sistemli ve detaylı araştırılsın,bu iş sadece paraya bakmıyor.Scout çok önemli çok.

Abi aslında scout çok önemli değil.

Deli Futbolcu izleyen manyak adamlar her yerde bulunur. Ben amatör küme maçı bulsam bile izlerim mesela.

Oyuncu bulursun yani her türlü.

Asıl mesele oyuncuyu getirecek zihniyet, taktiği değil stratejisi olan bir ekip, oyuncuyu getirdiğin şartlar, iş bitiricilik ve menajerlik işleri ve gelişim departmanı.

Önder Özen'e kıydıklarından beri bir tarafım eksik. Yazık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Zaten tek sorun Bilic'te de değil kadro sıkıntımız da var ama bunu yakın zamanda halletmemiz mümkün gözükmüyor.

Kalitenin artması için 6-7 tane çok iyi oyuncu lazım ama bu transfer döneminde de eksiklerimizi yine tamamlayamayacağız.

Mevcut kadro ve Bilic ile anca bu kadar oluyor.

Çevrimdışı sallapati

en çok yandığım da BRugge ve Dniprodan biri avrupada yarı final oynayacak  :bawling:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 01:15:11
  • Beşiktaş / Bodrum
tamam haklısın da...

kaç maç sonradan giren

Oğuzhan
Kerim
Cenk Tosun
Necip

oyuna hiç bir katkı veremediler..

sadece 1 maç Kerim katkı yaptı.. 1 kere de Tolgay Liverpool maçında katkı verdi...

Bilic ikilemde kaldı oyuncu değiştirmeler konusunda..
çoğu maç değiştirdiği oyuncular takıma katkı vermedi..

bunda Bilic kadar oyuncuların da suçu var

Haklısın lakin şöyle.

Hadi Cenk sakattı onu çıkalım Necip de elinden geleni verdi bu sene memnunum ben.

Lakin Olcay bu kadar sürünüyorken 10 maç oynatmak Sosa keza aynı şekilde bunlar affedilir şeyler değil.

Oyun dizlişi 4-2-3-1 tutturmuş asla dışına çıkmıyor. Yak abi o incil'i yak işte sahte olabilir de yak ne bu inat?

Oyna başka türlü. Sosa'yı sola at en kötü Oğuzhan Tolgay çık. Kanatların çok mu formsuz 3-5-2 dene 3-6-1 dene ama bu kadar muhafazakar olunmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Tesislerin sakatlanmalarda etkisinin çok fazla olmadığını düşünüyorum,bizim tesisler Türkiye ortalamasının çok üstünde,futbolcularımız kendilerine iyi bakmıyorlar bu bariz belli.Bunda hem hocanın hem yönetimin payı var, tabii ki başta futbolcuların.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 01:16:02
  • Beşiktaş / Bodrum
en çok yandığım da BRugge ve Dniprodan biri avrupada yarı final oynayacak  :bawling:

Brugge umarım kazanır kupayı yürekli oyuncuları var hakettiler. Ama yine Sevilla alacak adamlar da alışkanlık oldu :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Brugge umarım kazanır kupayı yürekli oyuncuları var hakettiler. Ama yine Sevilla alacak adamlar da alışkanlık oldu :D
Sevilla final oynamazsa adamların bir yanı eksik kalır  :kop: :kop:

Adamlar İspanya Kupası'nda bu kadar rahat finale kalamıyorlar :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 01:17:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Tesislerin sakatlanmalarda etkisinin çok fazla olmadığını düşünüyorum,bizim tesisler Türkiye ortalamasının çok üstünde,futbolcularımız kendilerine iyi bakmıyorlar bu bariz belli.Bunda hem hocanın hem yönetimin payı var, tabii ki başta futbolcuların.

Abi onunla olacak iş değil. Fenerliler çok mu iyi bakıyor kendine?

Kaldı ki bu durum 7 yıldır böyle hep mi kötü baktı oyuncular.

Rüştü söyledi geçenlerde zemin aşırı yumuşak diye.

Ki mesleki olarak bilgi verirsem gerçekten çok etkiler kas spazmları yırtıklar ayakkabı zemin anatomi ve teknikten ibarettir.

Tesisler çok iyi ama zeminde var bir şey.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Zaten tek sorun Bilic'te de değil kadro sıkıntımız da var ama bunu yakın zamanda halletmemiz mümkün gözükmüyor.

Kalitenin artması için 6-7 tane çok iyi oyuncu lazım ama bu transfer döneminde de eksiklerimizi yine tamamlayamayacağız.

Mevcut kadro ve Bilic ile anca bu kadar oluyor.
Alet işler el övünür derler ya biz de alet yok ele kızıyoruz :)

Çevrimdışı ahmetx

Abi onunla olacak iş değil. Fenerliler çok mu iyi bakıyor kendine?

Kaldı ki bu durum 7 yıldır böyle hep mi kötü baktı oyuncular.

Rüştü söyledi geçenlerde zemin aşırı yumuşak diye.

Ki mesleki olarak bilgi verirsem gerçekten çok etkiler kas spazmları yırtıklar ayakkabı zemin anatomi ve teknikten ibarettir.

Tesisler çok iyi ama zeminde var bir şey.
Bence fenerliler serseri filan ama iyi profesyoneller

Çevrimdışı sallapati

başkan ve Bilic umarım hatalarından ders çıkarır..

Başkanın Brugge çıkınca sevinç gösterisi yaptığı gün içimi korku sarmıştı. Eleneceğimizi düşünmüştüm..

geçen hafta da 9da 9 sloganını ortaya attılar.. Şampiyonluktan uzaklaşabileceğimizi düşündüm...

Başkan bu gibi stratejik hatalar yapmamalı..

sen yönetim olarak dereyi görmeden paçaları sıvarsan senin genç oyuncuların da sana inanır.. Sen temkinli olmak zorundasın.. Bu konularda Mustafa Denizli çok başarılıydı..

Çevrimdışı ahmetx

Abi aslında scout çok önemli değil.

Deli Futbolcu izleyen manyak adamlar her yerde bulunur. Ben amatör küme maçı bulsam bile izlerim mesela.

Oyuncu bulursun yani her türlü.

Asıl mesele oyuncuyu getirecek zihniyet, taktiği değil stratejisi olan bir ekip, oyuncuyu getirdiğin şartlar, iş bitiricilik ve menajerlik işleri ve gelişim departmanı.

Önder Özen'e kıydıklarından beri bir tarafım eksik. Yazık.
Çok haklısın ama bence bizde scouting de iyi değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 01:22:45
  • Beşiktaş / Bodrum
başkan ve Bilic umarım hatalarından ders çıkarır..

Başkanın Brugge çıkınca sevinç gösterisi yaptığı gün içimi korku sarmıştı. Eleneceğimizi düşünmüştüm..

geçen hafta da 9da 9 sloganını ortaya attılar.. Şampiyonluktan uzaklaşabileceğimizi düşündüm...

Başkan bu gibi stratejik hatalar yapmamalı..

sen yönetim olarak dereyi görmeden paçaları sıvarsan senin genç oyuncuların da sana inanır.. Sen temkinli olmak zorundasın.. Bu konularda Mustafa Denizli çok başarılıydı..

Tecrübeliydi çünkü bizde kimsede tecrübe yok yönetim de ilk kez yapıyor bu işi haklısın yani.

Artık 3 yıl oldu seneye 2016. Zaten başarı gelmezse kalıcı olamazlar onlar da farkındadır bu durumun.

Stad bir yere kadar tutar.

Yayın geliri 750 milyon dolara çıkıyor 2017'de. Devasa bütçeler oluşacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 01:24:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok haklısın ama bence bizde scouting de iyi değil.

Değil abi katılıyorum.

Zaten profesyonel yok.

Saygısızlık olarak algılanmasın öyle adamlar var ki Avrupa'da onların yanında bu iş amatörün ötesinde.

Porto rol model olamaz onlar çok farklı. Ama Udinese müthiş bir rol model.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 01:25:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim gözümde kanat ve forvet Uruguay, Hollanda

Ortasaha tartışmasız Almanya ve Belçika

Savunma oyuncusu Sırbistan ve Balkanlardır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

130 bin nüfuslu Brugga bak birde bize bak .