Teknik Direktör çok önemli faktör yalnız şu var.
Bir takım şampiyon olacaksa bunu zaten gösteriyor. Beşiktaş seney yüzde 90 şampiyon olacak başında kim olursa olsun.
Gerek stad açılışı gerek oyuncuların gelişimi gerek bütçenin rahatlaması bir sürü faktör var. Önemli olan kulüp buna hazır değilken şampiyon yapan teknik direktörler.
O yüzden Bilic kalsın kalmasın bu takım seneye şampiyon olacaktır. Ondan sonraki 4 senede de 2 kez daha olacaktır. Yani 6 yılda 3 şampiyonluk bekliyorum.
Çünkü bu jenerasyon var ve kulüp bu havayı yakalayacak seneye stad ile.
o kadar basit görmüyorum bu isi.
karsi tarafta Fenerbahce ve Galatasaray var. biz son 20 senede 2 Tane sampiyonluk görmüs bir kulübüz. 17 Sampiyonluk Gs ve FB arasinda gecti.
resmen Ücüncü Büyük konumuna düstük ve bundan kurtulmak bu kadar kisa sürecte olmayacak ne yazik ki.
daha bir cok seyin yoluna girmesi lazim. bunun yakin zamanda olmasini beklemek saglikli olmaz. uzun vadeli bir proje lazim bize. yönetim Spor sektörünü uzman ekiplerine birakmadigi sürece cikisa gecemeyiz. ancak GS ve FB beklentilerin cok altinda kalirsa Sampiyon olabiliriz 2009da oldugu gibi.
belki yönetim stat bittikten sonra akillanir demek istiyorum ama öyle bir isik hic vermiyorlar maalesef.