Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967119 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Korkak oynamamızın tek olmasa bile en büyük nedeni Bilic'tir. Ama Bilic takımın kolej havasına gelmesinde de önemli pay sahibi. Slaven Bilic'in Vodafone Arena da maça çıkmasını belki en çok ben isterim herkesin aksine şampiyon olursak da kalmasını istiyorum. Fakat giderse de niye gitti diye sormam saçma olur
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Bunu tamamen reddediyorum :D

Olamayacak bunun üstüne basa basa söylüyorum. Ne zamanınını Luce'si var ne zamanının Beşiktaşı var. Luce direk gelip şampiyon yapamaz artık seni. Zamanın'da adamın elinde ne kadro vardı. En kötü Sergen ve İlhan vardı. Luce'nin takımı düeltmesi 2 yılı bulur ama kimse o kadar tutamaz.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Olamayacak bunun üstüne basa basa söylüyorum. Ne zamanınını Luce'si var ne zamanının Beşiktaşı var. Luce direk gelip şampiyon yapamaz artık seni. Zamanın'da adamın elinde ne kadro vardı. En kötü Sergen ve İlhan vardı. Luce'nin takımı düeltmesi 2 yılı bulur ama kimse o kadar tutamaz.

Bu sezon şampiyon olmamamız için bir sebep yokken seneye Vodafone Arena da üstelik Luce ile neden şampiyon olmayalım ki?

Çevrimdışı talha

Luce gelirse farklı olur hem de çok farklı olur ama gelmez.

Sergen konusunda haklısın 10. hafta bittiğinde lider olamazsa ayağını kaydırırlar en başta da taraftar.

Şenol güneş gelirse sezon sonuna kadar tahammül gösterirler şampiyon olamazsa o da gönderilir.

Bilic kalırsa önünde tek yol var o da şampiyon olmak zaten..

Ya bırakın zamanını hatırlamasam neyse diyeceğim. Luce'yi ikinci sene niye kimse tutmadı direk kapı dışarı etti? Hatta bunu kim yaptı? Tüm protestolar falan hepsi aklımdadır hocam. Bizim taraftar profili bellidir. Biz hersene bir tane hoca gelsin, o adam şampiyon yapsa yapmasada beğenir göndeririz. Şampiyon yapar yaaa korkar oynatıyor. Şampiyon yapamazsa şimdi yapamadı o zaman asla yapamaz diye kovaladık. 11 yılımızı çöp ettik. Ama halen daha akıllanamadık. Ve sanırım asla akıllanmayacağız. 

Çevrimdışı Yusuf

Haci sen fb macini tekrar izle bence... Fb macinin sorumlusunun en basinda Bilic ismi vardir...

Demek istediğimi iyi anlatamadım. Böyle tek tek maçları söyleyip bunlara sorumlu aramak futbol için çok acımasızca. Bu takım nasıl sezonun ilk yarısında çok güzel futbol oynayıp seri galibiyetler alırken sadece Sosa,Demba ba,Töre ve Biliç sayesinde başarılı olmadıysa kaybedilen 2 maçı da bu isimler yüzünden kaybetmedi ama taraftar hemen kendine bu isimleri günah keçisi olarak seçti. Her insan hata yapabilir,önemli olan hataları tekrarlamamaktır. Her ne kadar Biliç bu konuda biraz sınıfta kalsa da eleştrinin zamanı ve yapıcı olması çok önemli.

Çevrimdışı talha

Bu sezon şampiyon olmamamız için bir sebep yokken seneye Vodafone Arena da üstelik Luce ile neden şampiyon olmayalım ki?

Ya olamaz, ne lig o zaman ki lig ne beşiktaş o zaman ki beşiktaş. Futbolun temel kavramları bile değişti artık.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Korkak oynamamızın tek olmasa bile en büyük nedeni Bilic'tir. Ama Bilic takımın kolej havasına gelmesinde de önemli pay sahibi. Slaven Bilic'in Vodafone Arena da maça çıkmasını belki en çok ben isterim herkesin aksine şampiyon olursak da kalmasını istiyorum. Fakat giderse de niye gitti diye sormam saçma olur

Kolej havası yararından çok zarar getiriyor.Ersan ve Mustafa ile sırf bu klübün (sözde) çocukları diye zam yapılarak sözleşme uzatıldı.Biri sürekli sakatlanır,diğeri bana kalırsa ligin en kötü stoperidir.Duygusallığa yer olmaması gerekirken bizim her işimiz duygusal.Gerçekçi davranmadan başarıya ulaşmamız mümkün değil.

Çevrimdışı Türkay

Kolej havası yararından çok zarar getiriyor.Ersan ve Mustafa ile sırf bu klübün (sözde) çocukları diye zam yapılarak sözleşme uzatıldı.Biri sürekli sakatlanır,diğeri bana kalırsa ligin en kötü stoperidir.Duygusallığa yer olmaması gerekirken bizim her işimiz duygusal.Gerçekçi davranmadan başarıya ulaşmamız mümkün değil.

Maalesef haklısın bu konuda yönetimi uyaracak biri lazımdı başta Önder Özen gibi.  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

yahu sen bana derbi deme derbi taraftarısın resmen...! Derbi kazanalımda ligi kaybedelim mantığı var sende @Deniz efendi  :steamed: :steamed:
ya bırak bu işleri feneri yenseydi şimdi fener yarıştan kopmuştu neyin derdindesin derbiler şampiyonlukların anahtarıdır.se resmen bilicin fan boyu olmuşsun @ALI RIZA efendi :steamed: :steamed:
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2015, 22:19:48 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Atiba ve veli aktife ne zaman girdiler top çizgiye indiğinde bak Ba dışında ceza alanında kim var DIşında kim var 4 defans içine Ba içerde  top atıyoruz...! dışarsa atiba veli Arka dış Olcay Sosa çizgiye inenin yanında...! bizde oyuncular bireysel oyuncular olcay içerip vurması için oraya topu atan oyuncu olması lazım ki o yok...! Sosa  gelince takım a bak nasıl diziliyor hareketli alana kaçıyorlar araya giriyorlar, Töre de öyle olmuyor demek ki sistem oyuncuların yeteneklerine göre dizayn edilmiş...!
Veli ve atiba oyun içerisinde değilken 2 li ön libero tarzında olcay ve töre orta çizgi 10 m gerisinde bekliyor hızlı ataklara çıkmak için demek ki kanat ağırlıklı ilerliyoruz
Düşünürsek maç içinde
1- Töre bireysel yetenek
2- Sosa oyun kurgusu ara pasları
3- Olcay - töre kanatlardan hızlı kontra atak...!

maç içinde 3 lü sistem geliştiriyoruz ayrıca rakibe göre atiba ve veli önde durumlarıda değişiyor...!

@ALI RIZA

o sistem kötü demiyorum ama uzun bir süre ayni seviyede oynamasi cok zor cünkü cok yipratici ve mücadeleye dayali bir oyun anlayisi bu.

daha önce de dedigim gibi Bilic sistemini Takima asiladi ancak ileriyi düsünemedi. üstelik bazi maclari akil almaz sekilde resmen seyretti. bir de Erciyese karsi 4 lü orta saha ile basarili oldu diye Brügge macina ayni sistemle cikti ve elenmemize sebep oldu. maci iyi okuyamadigini defalarca hissetirdi.

arti illa ki ufak tefek degiskliklere gitmelisin. cünkü rakibin oyunu kendi acisindan kolaylastirmak icin belli taktiksel degisiklikler yapiyor. buna karsi koyamazsan kazanabilecegin maclari kaybedersin.

mesela zaman zaman en azindan sivas gibi takimlara karsi top cevirip zaman gecirebilmen lazim. bunu da yapamiyorsan kontraataklarla cikip rakibi tehdit etmen lazim ki bütün takimla sana yüklenemesin.

oyuncularin sadece kalitesi degil yapisi bir kere sampiyonluga oynayan bir takim icin uygun degil. sen bunlari bilerek bu kadroyla yola cikmaya karar verdin. takimi yeterli olarak görüyorsan zaten basarisizligin sorumlusu sen olursun.

ha belki memnun degilsindir kadrodan. belki kulüp sana maddi imkan sunmadi. o zaman her firsatta takimi övüp sampiyonlugu hedefliyoruz demeyeceksin.

gercekci olacaksin. takimin moralini bozmamak adina bunlari acik sekilde söylemesen de anlasilacak bir sekilde o yönde sinyal verirsin.

takimi yeterli olarak görmemene ragmen her firsatta büyük konusup taraftari kandiriyorsan onlarin duygulariyla oynarsin.

takimi sadece motive etmeye calisiyor. röportajlarda bile aklinda o var ama taraftarlari düsünen yok.

Su kesin: ya Bilic yalan söylüyor ya da gercekten sezon basinda bu oyuncularin yeterli oldugunu düsündü.

ikisi de kabul edilebilecek seyler degil.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ya senin izlediğin takımlar ayrı ya benim izlediğim takımlar ayrı. Hem Barça'yı hem de Bayern'i takip etmiş olarak birini söylüyorum. Adamın tek yaptığı 4-4-2 ise 4-5-1 ya da 3-5-2 ya da 3-4-1-1 ama oyun stili ve sistemi tamamiyle aynı. Ben hiçbir zaman ne kontra ne atak futbolu oynattığını gördüm. Tek bildiği organize pas ataklarıyla topu kontrol edip gol atmak.

rakip 10 kisiyle ceza sahasina dikilirse baska cagre kaliyormu.  :) ayrica bunu yapmanin da degisik sekilleri vardir.

kendi sistemini devamli oynatsan bile ufak tefek hamlelerle maci kendi lehine cevirebilmen lazim. Bilic bunu bile yapamiyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA
o sistem kötü demiyorum ama uzun bir süre ayni seviyede oynamasi cok zor cünkü cok yipratici ve mücadeleye dayali bir oyun anlayisi bu.
daha önce de dedigim gibi Bilic sistemini Takima asiladi ancak ileriyi düsünemedi. üstelik bazi maclari akil almaz sekilde resmen seyretti. bir de Erciyese karsi 4 lü orta saha ile basarili oldu diye Brügge macina ayni sistemle cikti ve elenmemize sebep oldu. maci iyi okuyamadigini defalarca hissetirdi.
arti illa ki ufak tefek degiskliklere gitmelisin. cünkü rakibin oyunu kendi acisindan kolaylastirmak icin belli taktiksel degisiklikler yapiyor. buna karsi koyamazsan kazanabilecegin maclari kaybedersin.
mesela zaman zaman en azindan sivas gibi takimlara karsi top cevirip zaman gecirebilmen lazim. bunu da yapamiyorsan kontraataklarla cikip rakibi tehdit etmen lazim ki bütün takimla sana yüklenemesin.
oyuncularin sadece kalitesi degil yapisi bir kere sampiyonluga oynayan bir takim icin uygun degil. sen bunlari bilerek bu kadroyla yola cikmaya karar verdin. takimi yeterli olarak görüyorsan zaten basarisizligin sorumlusu sen olursun.
ha belki memnun degilsindir kadrodan. belki kulüp sana maddi imkan sunmadi. o zaman her firsatta takimi övüp sampiyonlugu hedefliyoruz demeyeceksin.
gercekci olacaksin. takimin moralini bozmamak adina bunlari acik sekilde söylemesen de anlasilacak bir sekilde o yönde sinyal verirsin.
takimi yeterli olarak görmemene ragmen her firsatta büyük konusup taraftari kandiriyorsan onlarin duygulariyla oynarsin.
takimi sadece motive etmeye calisiyor. röportajlarda bile aklinda o var ama taraftarlari düsünen yok.
Su kesin: ya Bilic yalan söylüyor ya da gercekten sezon basinda bu oyuncularin yeterli oldugunu düsündü.
ikisi de kabul edilebilecek seyler degil.
İleri düşünmedi diyorsun sakatlarla ileriyi göremiyorsun Ba ligin 2. yarısında yok adam sakat sakat oynuyor Oynatma o zaman forvet kim diğer 2si de sakat...!
kale sakat forvet arkası sakat  ileri göremiyorsun en ideal oynayabilecek oyuncuları secti kadro kurdu...!
11 maçtan önce yazıyorsunuz sizin dediğiniz 11 çıkıyor ama maç bitince biliç laf saymak kolay sizin 11 idi ama diyoruz...!
neyse
Şimdi haftalık maçlara döndük sakatlar da iyileşti dinlenme de iyi geldi göreceğiz acaba iyi mi oldu kötü mü farkı anlarız...!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Deniz efendi sana sergen gelsin sergen senin ilahın hocan...! Burada sergen bu takıma gelsin dedin ya kurtuluşun sergen takıma gelip kovulşması ile olur...!  :evillol: :evillol:
İstikrardan yanayım Arsenal manchaster 20 30 senedir aynı hocada sistemleri belli...!
Wenger hoca değil mi acaba her sene aynı formatta oynatıyor ? şampiyon da olamıyor sizler premier ligi tam bilmezsiniz
1 manchaster izlediğim zamanlar = 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03
1 arsenal 2001–02, 2003–04 şampiyondu
Chelse araya girince 50 yıl sonra şampiyon oldular...! Abromoviç tarafından...!
Lig başlamadan kupa Manchastere verilirdi...! dediklerim 98-2004 arası
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Çevrimdışı ozan062

Bilic gitti kim geldi yerine bakıyorumda sene başında forumun %80'i şampiyon olamasa da Bilic kalmalı diyorlardı. Lig bitmek üzere forumun %80'i imkanı olsa şimdi gönderecek.  :D

tabi tabi hemen ama işte olmaz:)
nedne hemen diyorum sonradan sampiyon yapan hocalarda var oyle adaptasyona falanda gerek yok ama olsun ihanet gibi gorunebilir sabredelim sene sonuna kadar
ha bak mesela 2 hafta sonra Allah muhafaza sampiyonluk gitti o zaman hemen gonderilip birisi,nin getirilmesini istiyorum
yardımcısıyla sezonu bitirmek falan değil aman sakın
not: en kotu senaryodan bahsediyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

tabi tabi hemen ama işte olmaz:)
nedne hemen diyorum sonradan sampiyon yapan hocalarda var oyle adaptasyona falanda gerek yok ama olsun ihanet gibi gorunebilir sabredelim sene sonuna kadar
ha bak mesela 2 hafta sonra Allah muhafaza sampiyonluk gitti o zaman hemen gonderilip birisi,nin getirilmesini istiyorum
yardımcısıyla sezonu bitirmek falan değil aman sakın
not: en kotu senaryodan bahsediyorum
Bilic'in destekçileri çoktu neden tribüne oynuyordu şirin gözüküyordu hala daha gözükmeye çalışıyor bazı insanlar bu yüzden sonuna kadar arkasında duruyordu şimdi onlarda farkına varmaya başladı olayın. Bu hafta alınacak bir mağlubiyet bitirir olayı. Bir tek çarşı arkasında durmaya devam eder onun da nedeni belli zaten sosyalist adam falan filan yani fasa fiso. Dediğim gibi Bilic yatsın kalksın Başakşehir maçı için dua etsin. :)

Çevrimdışı ozan062

Abi hersey Bilic'in sakallari kesmesiyle basladi... Cok kotu totemlerim var  :bandit:

yok yok ben iki tane kırılma noktası sayarım kendi acımdan
birincisi kasımpasa macı faciasıdır, o macta topcuların sıfır tepkisi ardından o fener macında velinin dayakları yemesi ve kimsenin oyuncuyu sahada savunmaması
ikincisi ise hangi maç oldugunu inan unuttum ama fark etmez ilk senesindeki maçtan sonra agladıgı mac,, o aralar habire son 10dakkada puan veriyorduk tamam oda haklı cok sinirlendi hepimiz gibi ama bir büyük hocanın yapmaması gerekeni yapmıstır
zaten bu ikisinden sonra hele bide onder hoca gidince bilicin artık kollanacak butun argumanları eksildi ve artık medyada bizlerde direk ona sallamaya basladık..
al hocam sana iki dakkada iki sezonun ozetini geçtim:)

Çevrimdışı GÖRKEM

İleri düşünmedi diyorsun sakatlarla ileriyi göremiyorsun Ba ligin 2. yarısında yok adam sakat sakat oynuyor Oynatma o zaman forvet kim diğer 2si de sakat...!
kale sakat forvet arkası sakat  ileri göremiyorsun en ideal oynayabilecek oyuncuları secti kadro kurdu...!
11 maçtan önce yazıyorsunuz sizin dediğiniz 11 çıkıyor ama maç bitince biliç laf saymak kolay sizin 11 idi ama diyoruz...!
neyse
Şimdi haftalık maçlara döndük sakatlar da iyileşti dinlenme de iyi geldi göreceğiz acaba iyi mi oldu kötü mü farkı anlarız...!

@ALI RIZA

ciktigi kadroyu elestirmeyi bir yana koyuyorum. oyun icersinde yanlis oldugu ortaya cikarsa ve buna ragmen herhangi bir hamle yapmazsan tabiki elestirilirsin.

hangi maclari eksiklerden dolayi kaybettigimizi düsünüyorsun? sakatliklari bahane etmeyelim. kilit maclari eksik olmamasina ragmen kaybettik. üstellik yenildigimiz rakiplerin durumlari da ortada.

kaldi ki sen bir iki oyuncun eksik diye mac kaybedeceksen tabiki bunu da öngörebilmen lazim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilic'in destekçileri çoktu neden tribüne oynuyordu şirin gözüküyordu hala daha gözükmeye çalışıyor bazı insanlar bu yüzden sonuna kadar arkasında duruyordu şimdi onlarda farkına varmaya başladı olayın. Bu hafta alınacak bir mağlubiyet bitirir olayı. Bir tek çarşı arkasında durmaya devam eder onun da nedeni belli zaten sosyalist adam falan filan yani fasa fiso. Dediğim gibi Bilic yatsın kalksın Başakşehir maçı için dua etsin. :)
Sende Sergenci misin acaba ? @Samo1903 yoksa Luce mi yoksa Denizli mi
Yada istikrar oturmuş takım seneye var olacak güzel kadro ile yeni statta başarı ?

her yıl teknik adam değiştir yeni sistem hoca olştur uymadı gönder mantıgı seçer misin acaba ?

Çevrimdışı ozan062

işte zihniyet cok yanlıs
fbsi gssi tssi brsası ne zaman kolej havasına burunmus ?? bursayıda sayıyıroum artık:))
yanlıs isler ama bize her gelen yonetici ve teknik heyet bu kıyasa maalesef kendini kaptırıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Yada istikrar oturmuş takım seneye var olacak güzel kadro ile yeni statta başarı ?

her yıl teknik adam değiştir yeni sistem hoca olştur uymadı gönder mantıgı seçer misin acaba ?
Ben bu saydıklarının arasından hiç birini istemiyorum. Ben imkansızı istiyorum. Yani Bielsa. :D Bilic kalırsa yeni statta başarı falan da beklemiyorum gerçekçi düşünürsem. Çünkü o psikolojiyi kaldırabilecek bir adam değil Bilic. Benim hocam kıytırık anadolu takımıyla oynanan maça derbi diyemez rakiplerinden korkmaz puan kaybettiği için ağlamaz sezon bittiğinde basın mensuplarının önüne geçip üçüncülük başarıdır diyemez yok bana gelmeyin dediler de ben yinede gelmek istedim diyemez hele ki bariz hatalarından dolayı clyi kaçırmışsa.  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

işte dostum basit cevap istiyorum senden
bak o sinerjiyi yeni bir hocaylamı yapmak istersin cnk sabır dayanagaın yada ne diyelim eşiğin fazla olacak
fakat ilk 5 hafta facia puanlar alabilme ihtimaline karsı sıfır toleransın olan biliclemi yola baslamk istersin
bak anında butundusuncelerini değiştirip bunun sonuncunu dusun
birinde dersin denedim olmadı
oburunde inatla zorlayıp agır mıcısımı tercih edersin.) bile bile lades yani

Çevrimdışı Tolga

Hiç katılmıyorum Lucescu gelsin her iddiasına varım ilk sezonunda şampiyon yapar.

Herşeyden evvel Lucescu Bilic'ten daha cesaretli bir hoca ve bu mantaliteyi tüm takıma aşılayabilir aynı zaman da 4-5 takviyeyle çok iyi bir takım ortaya çıkaracaktır.

Gs ile şampiyon olduğu zaman ki takım çok mu kaliteliydi değildi ama o takımla hem şampiyon oldu hem de Ş.Ligi'nde üst tura çıktı.

Ayrıca şampiyon yapamasa bile Lucescu gibi bir hocanın kredisi her zaman vardır ve olmalıdır da.

Bilic'e bile bir sezon daha şans verildiğini düşünürsek Lucescu'ya hayli hayli verilir de tabi boşa konuşuyoruz bir yerde.

Lucescu'nun gelme ihtimali çok düşük.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

lucescu sahada karakter gormek ister
bizimkilerin bu manada eksiği oldugunu dusundugum için zaten hayli değişikliğe gitmesi gerekecektir...
bizimkilerde varolan kadroda farklı yonlerde gelişme var ihtiyacımız olanda maalesef eksikler
yani ilk senede zorlanabiliriz gibime geliyor ama bellide olmaz

Çevrimdışı talha

Hiç katılmıyorum Lucescu gelsin her iddiasına varım ilk sezonunda şampiyon yapar.

Herşeyden evvel Lucescu Bilic'ten daha cesaretli bir hoca ve bu mantaliteyi tüm takıma aşılayabilir aynı zaman da 4-5 takviyeyle çok iyi bir takım ortaya çıkaracaktır.

Gs ile şampiyon olduğu zaman ki takım çok mu kaliteliydi değildi ama o takımla hem şampiyon oldu hem de Ş.Ligi'nde üst tura çıktı.

Ayrıca şampiyon yapamasa bile Lucescu gibi bir hocanın kredisi her zaman vardır ve olmalıdır da.

Bilic'e bile bir sezon daha şans verildiğini düşünürsek Lucescu'ya hayli hayli verilir de tabi boşa konuşuyoruz bir yerde.

Lucescu'nun gelme ihtimali çok düşük.

Ya he niye vermedik o zaman zamanında da adam bir kaçtı pir kaçtı daha da dönmem buralara dedi? Yemeyin kendinizi Luce gelirse olacakları teker teker yazıyorum.

1-Artık istikrar lazım bu sefer bekleyelim (bekleyemedi)

2-Şampiyon yapmasına gerek yok yeter ki kalsın (sene sonu istifa sesleri)

3-Ya sanki böyle değildi böyle beklemiyordum ben (Lucescu zamanını hatırlamıyor bile)

4-Böyle top mu oynatılır Allah aşkına (her zaman ki olay)

5- Ya kardeşim ne saçmalıyor bunlar yeter artık (taraftar spor uzmanlığı)

6-Ya belli bununla da olmayacak bu sefer bize genç başarıya aç adam lazım (hadi hep beraber başa döndük)

Bu döngü 11 senedir devam ediyor.

O kadar sabırlıydık. Ne diye deliler gibi top oynatan adamı sene sonunu görmeden gönderdik (Shuchster) Kimler gönderdi? Taraftar eşliğinde Yönetim.

Del Bosque, Tigana, Ertuğrul Sağlam, Carvalho, Tayfun hepsi aynı tufan ve döngü. Her zaman yönetimde suç bulurdum da taraftarın bu konuda çok önemli bir yer edindiğinin farkında vardım. Biz alışveris hastası kadınlar gibiyiz.

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA bey örnek vere vere şampiyonluk fakiri wengeri örnek verdin ya ne deyim sana  :steamed: :steamed: :steamed:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA bey örnek vere vere şampiyonluk fakiri wengeri örnek verdin ya ne deyim sana  :steamed: :steamed: :steamed:
işte sen istikrar görmüyorsun adamlar 2003 te şampiyon oldular ama sistemleri var
Peki biz en son en zaman olduk ne sistem le 2004 olduk hangi sistemle 10 yılda kaç sistem değişti yada kaç hoca kaç başarı oldu...!
Medya istedi bu olsun geçmek lazım düzen ve nokta transferler...!
alt yapıdan aday çıkaracaksın başarı sağlayacaksın