Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968892 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Sergeni mi istersiniz, Şenol Güneş mi ?

Ne yap ne et luceyi getir derim ben

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş bence acele etmeyecektir Bursa ile devam etmek için.
Bence bizim önümüzde çok zaman yok.Eğer sezon biter bilici göndersek mi tutsak mı ikileminde kalırsak şenol güneş imzayı atar.bizim kararımızı çabuk vermemiz gerekiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Arkadaş aslında yapmamız gereken şey Lucescu'yu ne yapıp edip ikna etmek.

Ama onu tekrardan bu ülkeye getirmek çok zor gerçekten de.

Adamı zamanında ülkeden göndermek için herşeyi yaptık ülke olarak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 13:50:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ya uzatırsa ?.Bursa 4. olursa onlar için başarıdır ve yönetim direk sözleşmeyi önüne koyar..

Uzatacak olsa10 defa uzatırdı demek ki bir şeyi bekliyor :)

Bunu demeye çalıştım zaten Haziran ayını bekleyecek bence Bilic'in kaderi belli olacak önce.

Sonra ya bize gelecek ya 3-4 yıllık sözleşme yapacak Bursa ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hep aynı teknik direktörler üzerinden dönüyor konu. Çok daha farklı ve bu yapıyla büyük işler çıkartabilecek teknik direktör bulabiliriz bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 13:52:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Kisa vadede basari = Luce.

Uzun vadede başarı da = Luce

Her yol Luce  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bence bizim önümüzde çok zaman yok.Eğer sezon biter bilici göndersek mi tutsak mı ikileminde kalırsak şenol güneş imzayı atar.bizim kararımızı çabuk vermemiz gerekiyor.
Evet bu işler biraz da zaman işleri tabi yalnız işin kötüsü ligin bitimine 9 hafta kalmasına rağmen burada Bilic'le yola devam edilmemesi gerektiğini konuşup yerine hoca düşünüyorsak aslında söylenecek de pek fazla birşey yok. :)

Çevrimdışı atalay

Spaletti olabilir de mesela Renard bence de iyi bir hoca ama onu getireceksen yine eline iyi bir kadro vermek zorundayız mevcut kadro ile Bilic'ten fazlasını yapamaz bence.
Bana göre de Renard'ı getirmek çok kolay.Ateşli bir adam bize yapısı çok uygun ve tıpkı Bilic gibi kulüp takımlarında başarısı yok fakat 2 farklı takımla Afrika Kupasını kazanan tek adam galiba.Yani olası başarısızlıkta Bilic gibi aynı şeylerle suçlanacak.(-lokomotif'i 7.yapmış canım-)Eğer kaşar olsun diyorsan Spaletti adı Montella Roma'ya gitmez ise oraya da gidebilir gerçi.Renard konusunda gerçekten futbolu biliyor;futbol derinliği olan bir adam.

Çevrimdışı Deniz

Luce gelmez bence.her sezon sonunda istisnasız ismini yazıyoruz ama adam bir türlü gelmiyor.bence artık vazgeçmemiz lazım :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Mustafa Denizli
Sampiyon yap bizi
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yigitcan1903

Uzun vadede başarı da = Luce

Her yol Luce  :D
Uzun vade derken adam 70 yaşına geldi  :D
Sözleşmeyi Luceyle değil daha yukarılarla yapmamız lazım  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Uzatacak olsa10 defa uzatırdı demek ki bir şeyi bekliyor :)

Bunu demeye çalıştım zaten Haziran ayını bekleyecek bence Bilic'in kaderi belli olacak önce.

Sonra ya bize gelecek ya 3-4 yıllık sözleşme yapacak Bursa ile.
Ben şampiyon olsak dahi Bilic'le devam edilmemesi görüşündeyim çok açık ve net. Taraftarın itelemesi ve bir kaç oyuncunun iyi performansıyla buraya kadar geldik. Futbol olarak hiç bir artı kattığı yok takıma.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Uzun vade derken adam 70 yaşına geldi  :D
Sözleşmeyi Luceyle değil daha yukarılarla yapmamız lazım  :evillol:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

Hep aynı teknik direktörler üzerinden dönüyor konu. Çok daha farklı ve bu yapıyla büyük işler çıkartabilecek teknik direktör bulabiliriz bence.
Buluruz bulmasına ama ya çok iyi bir kadro oluşturup genç bir hocayı getireceğiz ya da kısıtlı imkanlara rağmen tecrübesiyle bizi başarıya götürecek bir hoca getireceğiz.

İlk kısım için konuşalım bence önümüzdeki 2-3 sene daha çok iyi bir kadromuz olmayacak bu yüzden genç bir hoca bence fayda sağlamaz.

2. kısım ise bence bize daha uygun ama öyle bir yabancı hoca bulmakta hiç kolay değil bu yüzden benzer hocalar üzerinden konuşmak zorunda kalıyoruz yoksa bende açıkçası sürekli benzer hocaları konuşmaktan sıkıldım ama mevcut şartlar ve ülkede oynanan futbolu düşündüğümde fazla seçenekte kalmıyor elimizde maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 13:57:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Mustafa Denizli
Sampiyon yap bizi

Mustafa Denizli rahat bırak bizi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Bilic'e bursa maci icin soylediklerinden dolayi pek kizmamak lazim... Kendi taraftarimiz bile artik derbi niteliginde goruyor maci... Mactan once ugurlamalar, mactan sonra mesale yakmalar, mac oncesi internette derbi havasi yaratilmasi, mactan sonra anlamsiz geyik... Biz yapiyoruz adam goruyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı atalay

Renard'ın Sochaux'un 7-8 aylık işi dışında takım teknik direktörlüğü neredeyse yok yalnız biliyorsun değil mi :)

Bilic'ten pek farkı yok yani ve baya başarız kazanma yüzdesi olarak açıkçası ben istemem.

Spaletti de kendi alacağı 6-7 milyon euro dışında Dünya kadar bütçe isteyecek bir adam bunların doğru kişiler olduğuna emin misin?
Eminim.Renard'ın Sochaux kariyeri berbat ötesi.Az önce başka ardaşa da yazdım evet kulüp kariyerinde sıfır başarısı var.Lakin;Fildişi gibi yıllardır başarısı olmayan ve yüksek egolu bir takım yönetmek,ayrıca Zambiya gibi düz (yani düz başka bir tanım aklıma gelmiyor)bir takımı şampiyon yapma gibi başarıları var.Futbol programlarında izlediğim kadarı ile futbol derinliği olan bir adam(İng.Altyazıları tabii,Fransızcam yok)Spaletti mevzusu da zaten gelmez Roma ayarında bir takım sezon başı kapar onu.Bende isterim Montella gelsin Favre gelsinde olmuyor işte hani yine de 10 adam sayarım dedim,Renard dışında sayarım yani :lol: Sayarım da bizimkiler anlaşırlar mı?

Çevrimdışı Tolga

Bilic'e bursa maci icin soylediklerinden dolayi pek kizmamak lazim... Kendi taraftarimiz bile artik derbi niteliginde goruyor maci... Mactan once ugurlamalar, mactan sonra mesale yakmalar, mac oncesi internette derbi havasi yaratilmasi, mactan sonra anlamsiz geyik... Biz yapiyoruz adam goruyor...
Aynen öyle mesela şu merdiven göndermesi bile çok saçma gelmiştir bana yıllardan beri.

Bizim oyuncular bile zaman zaman röportajlarda Bursa maçları için derbi dediklerini hatırlıyorum.

Fb ve Gs ile rekabet ortamından uzaklaşmaya devam edersek hakikaten derbi statüsüne girecek Bursa maçları.

Çevrimdışı Alper1903

fb gs deplasmanlarinda da ugurlama oluyor ama Bilic sanirim o esnada uykuya daliyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 14:03:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hamza'yı hiçbir şekilde göndermezler çok büyük tepki oluşur adam baya baya başarılı oldu.
Hamza bence de şampiyon yapamasa bile hangi yönetim iş başına gelirse gelsin en az 1 sezon daha kalacaktır.

Gs'yi en dipten aldı şampiyonluğun en iddialı takımı yaptı az buz birşey değil bence bu :)

Çevrimdışı Deniz

3 teknik direktör arasında bizi şampiyon yapma ihtimalleri bence:

Şenol güneş> sergen> denizli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 14:09:28
  • Beşiktaş / Bodrum

Bence Sergen'in 8. haftada kovulma ihtimali > Şenol Güneş'in şampiyon yapma ihtimali  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Sergen mi ? Sergeni ne olarak görüyorsun İlah mı görüyorsun  :alala: :alala: