Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968716 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Bunu dillerndirmesi ayrı konu da
Zaten fb gs ye oynadığı oyunla durumu nasıl gördüğünü sahada ifade etti
Benim için ağzından duymak formalite

Çevrimdışı Anıl

Bilic her türlü gidicek ama umarım şampiyon yapıp öyle gider. Bielsa'yı getirebilme ihtimalimiz nedir @Çağrı abi ? Eğer Bielsa olmazsa 1. tercih Luce, 2. tercih Şenol Güneş olmalı :)

Çevrimdışı Deniz

Bilic her türlü gidicek ama umarım şampiyon yapıp öyle gider. Bielsa'yı getirebilme ihtimalimiz nedir @Çağrı abi ? Eğer Bielsa olmazsa 1. tercih Luce, 2. tercih Şenol Güneş olmalı :)
Bence %1 bile değil @anilt ..Bilic giderse sergeni şenol güneşi ya da denizliyi falan getirirler diye düşünüyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Bu arada Bilic bu röportajda gerbi dememiş.Lakin;Bursa maçı öncesi Ömer Güvenç'e derbi dediğini çok net hatırlıyorum.Öyle görüyorum.Fb ve Gs'yı gözünde çok büyütüyor.Bu maçlarda bunu görüyoruz zaten.

Çevrimdışı Tolga

Bilic bunu demişse hiç şaşırmam ama bu tek başına Bilic'in sorunu değil.

Daha önce de söylemiştim yönetim Bilic'e Beşiktaş'ın büyüklüğünü yeteri kadar anlatamamış.

Zaten bu da Fb ve Gs maçlarında takımın ruh halinden belli oluyor Bilic 2 takımı da yenemeyeceğine açık açık inanıyor.

Kusura bakmayın ama bu zihniyette birinin şampiyon yapsa bile bu takımda gelecek sezon hoca olmaması gerekir.

Sonra da çıkıp Fb ve Gs'liler sağda solda sizin derbiniz Bursa maçlarıdır deyince de kimse kızmayacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 13:11:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Yok öyle bi ihtimal Anılcım :)

Şenol Güneş'e hazır olun şampiyon olamazsak.

YÜzde 90 yeni hocamız olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Keşke Luce olsa ama bence ufak ufak Şenol Güneş'e hazırlanalım biz :)

Çevrimdışı Anıl

Yok öyle bi ihtimal Anılcım :)

Şenol Güneş'e hazır olun şampiyon olamazsak.

YÜzde 90 yeni hocamız olur.
Şenol Güneşi çok isterim bence gayet makul bir tercih :)

Çevrimdışı Deniz

Evet daha önce bursa maçına derbi demişti ben de izlemiştim.sanırım bilicin bizim büyüklüğümüzün farkında olmamak gibi ciddi bir sorunu var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Benim anlamadığım bu futbol yöneticilerinin dünyası bu kadar küçük mü?Lucescu,Denizli,Terim,Güneş olmadı bizim çocuklardan biri.Şu an sana 2 milyon bandının aşağısında kazanacak;bu takıma mevcut kadro ile seviye atlatacak ve teklifini hiç düşünmeden kabul edecek 10 tane yabancı,yenilikçi,özgün teknik adam sayarım.Enteresan harbiden çok enteresan.Şenol Güneş gelse ne olacak;garantisini verebileceği tek konu yerli oyuncuların gelişimi;zaten hepsi Alman altyapısında çıkma bundan fazla gelişecek bir Töre bir Tolgay var.Belki Tosun.Verecekler eline kötü kadroları zaten oyuncu kumaşından çok anlayan müthiş transfer yapan bir türk hocaya ben henüz şahit olmadım ki bütçede yok.Sonra "bizim çocuk" Hamza/İsmail seni yine geçecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 13:30:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Yerli oyuncularımızın karakterli ve yetenekli olduğu bir kadro var elimizde.

Şenol Güneş doğru tercih olur bence de.

Lakin Şenol Güneş'e transfer yaptırmamak kaydıyla. O da ulusal çünkü. Dışarıdan çok acayip oyuncular getirebiliyor anlamsızca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yerli oyuncularımızın karakterli ve yetenekli olduğu bir kadro var elimizde.

Şenol Güneş doğru tercih olur bence de.

Lakin Şenol Güneş'e transfer yaptırmamak kaydıyla. O da ulusal çünkü. Dışarıdan çok acayip oyuncular getirebiliyor anlamsızca.
Şenol güneş bize gelmez bence.Yönetimin girişimi olacağını sanmıyorum.Eğer şenol güneş isteniyorsa çoktan girişimlere başlanmış olması lazımdı.1 günde verilecek kararla gelecek birisi değil.

Çevrimdışı Tolga

Benim anlamadığım bu futbol yöneticilerinin dünyası bu kadar küçük mü?Lucescu,Denizli,Terim,Güneş olmadı bizim çocuklardan biri.Şu an sana 2 milyon bandının aşağısında kazanacak;bu takıma mevcut kadro ile seviye atlatacak ve teklifini hiç düşünmeden kabul edecek 10 tane yabancı,yenilikçi,özgün teknik adam sayarım.Enteresan harbiden çok enteresan.Şenol Güneş gelse ne olacak;garantisini verebileceği tek konu yerli oyuncuların gelişimi;zaten hepsi Alman altyapısında çıkma bundan fazla gelişecek bir Töre bir Tolgay var.Belki Tosun.Verecekler eline kötü kadroları zaten oyuncu kumaşından çok anlayan müthiş transfer yapan bir türk hocaya ben henüz şahit olmadım ki bütçede yok.Sonra "bizim çocuk" Hamza/İsmail seni yine geçecek.
Bize sınıf atlatacak ve teklifimizi kabul edecek hangi hocalar var merak ettim gerçekten :)

Çevrimdışı talha

Bilic'in winnerlığından dem vurup kendimi bildim bileli her maç sonrası ağlayan adamı takımın başında görmek istemekte ilginç. :biggrinking:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Bize sınıf atlatacak ve teklifimizi kabul edecek hangi hocalar var merak ettim gerçekten :)
Acabası olmayan çok sayarım da.Benim gönlümde Herve Renard var mesela.Ya da şartları zorla Spaletti'yi kovala derim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 13:44:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol güneş bize gelmez bence.Yönetimin girişimi olacağını sanmıyorum.Eğer şenol güneş isteniyorsa çoktan girişimlere başlanmış olması lazımdı.1 günde verilecek kararla gelecek birisi değil.

Çoktan başlanamaz Deniz şampiyon olursak şampiyon hocayı kimse gönderemez.

Şenol Güneş de bunu bildiği için sözleşmesini uzatmıyor.

Çok basit bence iş. Çebi acele etme hocam 9 hafta bekle seni düşünüyoruz dediyse Şenol Güneş bekliyordur. Bence çok normal bir durum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çocuk engelli haliyle görüyor biz hala göremiyoruz..

Turkcell Sesi Görenler Ligi başlarken, İsgör takımının oyuncuları Akşam Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Duygu dolu mesajlar veren kaptan Ali: “Biz rüyaları da sesli görüyoruz. Şampiyonluk rüyasında da o sesleri ve uğultuyu duyuyorum. Ama asıl amacımız işe yaramaz her şeye ‘kör’ denilen toplumdaki algıyı değiştirmek.” dedi.
8 yaşındayken elinde patlayan dinamit nedeniyle hem sol elinin 3 parmağını hem de gözlerini kaybeden Murat, “Bilic, iyi antrenör ama iyi teknik direktör değil. Ben görmediğim halde F.Bahçe maçında Demba Ba’nın döküldüğünü hissediyorum ama o oyunda tutuyor. Ben Beşiktaşlıyım. İnönü yıkılmadan önce maçlara gidiyordum ama şimdi Olimpiyat çok uzak ve karışık geliyor gidemiyorum. Beşiktaş bu sene şampiyon olur mu? Bilic, Bilic’lik yapmazsa olur. Yani ben şöyle bir şey söyleyeyim. Bilic’in çok iyi bir antrenör olduğuna inanıyorum ama çok iyi bir teknik direktör olduğuna inanmıyorum. Maç esnasında maçı iyi okuyamadığını düşünüyorum.” dedi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Sergeni mi istersiniz, Şenol Güneş mi ?

Çevrimdışı Tolga

Acabası olmayan çok sayarım da.Benim gönlümde Herve Renard var mesela.Ya da şartları zorla Spaletti'yi kovala derim.
Spaletti olabilir de mesela Renard bence de iyi bir hoca ama onu getireceksen yine eline iyi bir kadro vermek zorundayız mevcut kadro ile Bilic'ten fazlasını yapamaz bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 13:46:49
  • Beşiktaş / Bodrum

Renard'ın Sochaux'un 7-8 aylık işi dışında takım teknik direktörlüğü neredeyse yok yalnız biliyorsun değil mi :)

Bilic'ten pek farkı yok yani ve baya başarız kazanma yüzdesi olarak açıkçası ben istemem.

Spaletti de kendi alacağı 6-7 milyon euro dışında Dünya kadar bütçe isteyecek bir adam bunların doğru kişiler olduğuna emin misin?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çoktan başlanamaz Deniz şampiyon olursak şampiyon hocayı kimse gönderemez.

Şenol Güneş de bunu bildiği için sözleşmesini uzatmıyor.

Çok basit bence iş. Çebi acele etme hocam 9 hafta bekle seni düşünüyoruz dediyse Şenol Güneş bekliyordur. Bence çok normal bir durum.
Ya uzatırsa ?.Bursa 4. olursa onlar için başarıdır ve yönetim direk sözleşmeyi önüne koyar..

Çevrimdışı Tolga

Ya uzatırsa ?.Bursa 4. olursa onlar için başarıdır ve yönetim direk sözleşmeyi önüne koyar..
Şenol Güneş bence acele etmeyecektir Bursa ile devam etmek için.

Çevrimdışı Deniz

Bence sergenin 2-3 senesi daha var pişmek için.Teknik direktörlük çalışarak gelişecek bişe.Sergen şu an için başarılı ama tecrübesi yeterli değil.2-3 sene daha sürekli çalışması lazım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 13:49:36
  • Beşiktaş / Bodrum

Abi nolur Sergen ismini daha fazla dillendirmeyin desem yeterince açık olur mu :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli