Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970610 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Milli maçta gördüm ki,bizim yerli kadro kalitemiz renklilerin çok gerisinde.Necip,Veli,Kaleciler,pektemek ilk 11 için zayıf kalıyorlar.Bursanın Ozanı Allah bozmasın tam bir Avrupalı gibi alan yaşadı onu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 12:33:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Milli maçta gördüm ki,bizim yerli kadro kalitemiz renklilerin çok gerisinde.Necip,Veli,Kaleciler,pektemek ilk 11 için zayıf kalıyorlar.Bursanın Ozanı Allah bozmasın tam bir Avrupalı gibi alan yaşadı onu.

Bizde 7-8 tane orta kalite 1 tane süperstar var yerli olarak.

Ozan muhtemeln yurt dışına gidecek iyi paraya biz göz bile koyamayız artık.

Kapıyı 10-15 milyon arasından açar  Bursa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

o değilde van persie ye ne önersek gelir  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cisse557

Ben burda bi ara Ozanı beğeniyorum demiştim yapma etmeler bi hayli fazlaydı :) Ozanı alırsa bi Fener alır başka kimsenin gücü yetmez ki Fenerin orta sahası yaşlı böyle birine de ihtiyaçları var. Ayrıca burdan Şenol hocayı da tebrik etmek gerek. Şenol hoca, Şenol  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

o değilde van persie ye ne önersek gelir  :evillol:

bizimkilerin dediği ucan hollandalı bumuydu acaba:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 14:46:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben burda bi ara Ozanı beğeniyorum demiştim yapma etmeler bi hayli fazlaydı :) Ozanı alırsa bi Fener alır başka kimsenin gücü yetmez ki Fenerin orta sahası yaşlı böyle birine de ihtiyaçları var. Ayrıca burdan Şenol hocayı da tebrik etmek gerek. Şenol hoca, Şenol  :evillol:

Fener 1.5 yıldır adam akıllı transfer yapamıyor. Bence şuan biz dahil kimsenin almaya gücü yetmez batık kulüpler.

6-7 milyona Fransa ya da Almanya'ya verseler çocuk baya baya yıldız olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 14:50:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Kuvvetle inandığım bir şey var;

Şenol Güneş geçerse eğer seneye takımın başına

Oğuzhan - Kerim - Tolgay - Töre - Cenk Tosun

En az 3 veya 4'ü çağ atlayacaklar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Fener 1.5 yıldır adam akıllı transfer yapamıyor. Bence şuan biz dahil kimsenin almaya gücü yetmez batık kulüpler.

6-7 milyona Fransa ya da Almanya'ya verseler çocuk baya baya yıldız olur.
Ama oynayabileceği bi kulübe gitmeli. Salih gibi olmamalı.

Çevrimdışı ozan062

cemil kente gore yani kartal yuvası yoneticisi
encok demba tore ve beni sasırtan veli formaları satılıyormus
ve biz bu cocugu gondericez :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Ben simdiye kadar kimsenin ustunde veli formasi gormedim.ne bir maçta ne de sokakta.velinin kendisi aliyor galiba bu formalari..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan P.

Ben simdiye kadar kimsenin ustunde veli formasi gormedim.ne bir maçta ne de sokakta.velinin kendisi aliyor galiba bu formalari..
Gecen sene almistim Velinin formasini. Savascii!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 20:05:40
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben en son futbolcu ismi ile Sergen forması almıştım o da 2003'te. Ondan sonra isimli almadım hiç alan var baya demek ki hala isimli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 20:05:44
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben en son futbolcu ismi ile Sergen forması almıştım o da 2003'te. Ondan sonra isimli almadım hiç alan var baya demek ki hala isimli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yeni teknik direktor mevzusuna bence simdilik ara vermek lazim.

9 mac hepimiz destek verecez.sonrasina bakariz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ta Tomas Sivok sahalara geri dönüyor. 2 haftadır takımla çalışan Çek futbolcu, İstanbul Başakşehir maçında forma giymek için teknik direktör Slaven Bilic ile görüştü.

Beşiktaşlı Tomas Sivok, yeniden formasına kavuşmayı bekliyor...

Yaşadığı uzun süreli sakatlığı geriden bırakan ve son iki haftadır takımla çalışan Çek futbolcu, teknik direktör Slaven Bilic ile bir araya geldi.

Sivok, Hırvat teknik adama hazır olduğunu ve son 9 haftada takıma katkı sağlamak istediğini söyledi. "Şampiyon olarak başladım, şampiyon olarak bitirmek istiyorum" ifadelerini kullanan Çek futbolcu, siyah beyazlı kulübe bir lig zaferiyle veda etmek için elinden geleni yapacağını aktardı.

Tomas Sivok, İstanbul Başakşehir maçında 18 kişilik maç kadrosunda yer alabilecek. Ligin kalan haftalarında ise Çek oyuncunun ilk 11'de şans bulması bekleniyor.

NTVSPOR

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Sivok niye sakatlandi,nasıl sakatlandi kimse cozemedi.transfer donemi yaklasiyor diye oynamak istiyorsa bu camiaya buyuk ayip eder.

Çevrimdışı Çağatay

Transfer donemi yaklastigi icin oynamak isteyip piyasa yapmak istiyorsa bizim icin hic bir mahsuru olmaz iyi oynasin mac kazandirsin biz zaten coktan gozden cikarmisiz onu giderayak isimize yarar işte sivok

Çevrimdışı Tolga

Sivok niye sakatlandi,nasıl sakatlandi kimse cozemedi.transfer donemi yaklasiyor diye oynamak istiyorsa bu camiaya buyuk ayip eder.
Son haftalarda forma giyip iyi bir performans gösterip kalma derdinde bence ama herşeye rağmen bence kalan haftalarda kadroya dahil edilmeli.

Tabi gelecek sezon Sivok'la yola devam edilmemesi gerekiyor o ayrı.

Çünkü Sivok kalırsa ki sanmıyorum yeterli sayıda stoper var denip bu bölgeye transfer yapılmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben alıyorum  :D

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Son haftalarda forma giyip iyi bir performans gösterip kalma derdinde bence ama herşeye rağmen bence kalan haftalarda kadroya dahil edilmeli.

Tabi gelecek sezon Sivok'la yola devam edilmemesi gerekiyor o ayrı.

Çünkü Sivok kalırsa ki sanmıyorum yeterli sayıda stoper var denip bu bölgeye transfer yapılmaz.
Aynen

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Serkan P.

Veli milli takimda omzundan sakatlanmis. Hey Allahim ya!

Çevrimdışı ozan062

dimi yav cok garip geldi bana
evet bizimkiler cok onun hakkında videolar duvarları boyamalar vs yaptılar ama formada almıs olmaları aslında
bizim yoneticilere buyuk ornek olmalı, hersey kariyer demek değil karakter cok onemli
karakter derken tabiki oyunda savascı  hiçbirsekilde sahada sinmeyen hakkını koruyan birisi demek
bize sosa değilde geceleri twt atan bir gunluk arada pat diye parise kacan  sahada rakibi cezadan kurtarmaya calısan
sahada gole giden topu engelleyen oyuncuya baskı yapamayan, kart gordugunde hemen sinen ama bunları karakter sanan bazılarına
mesaj olmalı ama nerdee ben imkan vermiyorum