Ayrıca düşünce benim düşüncemdir kimseye zorla dayatmıyorum burda
Herşeyi biliyorum gibi bir iddiam da yok 
Bu düşüncede ısrar etmen de hoş değil. 8 maç ilk 11 ve 21 maçta oynamış. 2. yarı komple sakat geçirdiği için iyileştiği ilk maçta K.Erciyes'te fark açılınca az süre forma aldı.
İlk yarı sondan başlarsak Gs, Konya, Akhisar, Antep, Trabzon hiçbirini kaçırmadı. Öncesinde 2 maçta yine sakat olduğu için oynamadı. Cenk hazırsa oynatılır. Kimse bunu
görmeyecek kadar art niyetli, bilgisiz veya cenk düşmanı değil.
Gördüğün gibi Cenk sakat olmadığı ve hazır olduğu maçlarda oynamış. Söylediğin gibi bir durum yok. Yani burada istediğini yazıp sonra bu beni bağlar kimse karışamaz dersen yanlış olur.
Çünkü çok da araştırmadan veya özenmeden yanlış şeyler yazdın ve bunu okuyacak insanları da yanlış yönlendiriyorsun. Ben de iyi niyetine güvenerek senin doğruyu kabul etmen ve bu
yanlışında ısrarcı olmaman için cevap veriyorum. Düşüşe geçene bir tekme de sen vurma diye söylediklerini ciddiye alıyorum.
Yine de takımın ve teknik heyetin eleştirilecek çok yönü var. Bizler de faydalı eleştiriler yapsak ne güzel olur. Twitter vs her platformda herkes aman ne olacak diyip düşüncesini değil ağzına geleni söylüyor.