Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971218 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pektemekin basarisiz olmasinda Bilicin de payi var. sakatliklardan kurtulamamasi tabiki cok rahatsiz edici bir durum fakat Bilic adami oynatmamasi gereken zaman oynatti. oynatacagi zamanlarda ise oynatmadi veya oyuna almadi.

kalabalik eskisehir ve brügge savunmasinin arasina soktu sonra bize yüklenen ve büyük aciklar vererek bizi zaman zaman uzun toplarla cikmaya zorlayan Fenere karsi ve daha önce bizi ikinci yari resmen bogan yine cok aciklar bulabilecegimiz halde tamamen sans ile yendigimiz sivasa karsi oyuna bile almadi. balikesir maci yine mustafa daha erken girseydi daha verimli olabilecegi bir macti.

brügge karsi 5li orta saha ve önde Ba ile oynayip. fenere karsi ise Pektemeki en azindan ikinci yarida oyuna alsaydi biz simdi belki hem Mustafayi övecektik hem Bilici.
Yahu kenarda Cenk Tosun diye bir forvetimiz var bu adam görmüyormu :alala:
Cenk Tosun kafa toplarında Pektemek'e göre iyidir. Ayakları sağlamdır. Frikik atar, şut çeker. Karşı karşıya pozisyonlarda soğukkanlıdır.
Soruyorum şimdi. Bu pektemek ne yapar?  :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kevin De Bruyne.

Çift Yönlü ortasaha oyuncu.

26 maç 9 gol 17 asist.

Futbol malesef böyle oynanıyor. Ön liberonuzu ortasahaya kitleyerek değil.

Tabi ki elimizdekiler bunun 3 te 1'i kadar bile kaliteli değil ama ligimiz 5 te 1'i kadar bile kaliteli değil.
Son haftalarda solda oynuyor diye biliyorum :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Cenk Tosun kafa toplarında Pektemek'e göre iyidir. Ayakları sağlamdır. Frikik atar, şut çeker. Karşı karşıya pozisyonlarda soğukkanlıdır.
İyi de peki Sen Cenk tosun Sakatlıktan yeni çıktıgını bilmiyor musun 2 ay top oynamadı ! kondisyonu var mı etkinliği ne kadar olacak...!
Cenk bu 2 haftayı iyi değerlendirir dinlenir günlenir maça hazır olur...! Pektemek elden çıkartmak lazım....!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi de peki Sen Cenk tosun Sakatlıktan yeni çıktıgını bilmiyor musun 2 ay top oynamadı ! kondisyonu var mı etkinliği ne kadar olacak...!
Cenk bu 2 haftayı iyi değerlendirir dinlenir günlenir maça hazır olur...! Pektemek elden çıkartmak lazım....!
Abi biliyorum sakatlıktan çıktığını ama sezon başını hatırla. İlk yarı ne kadar şans verildi ki Cenk Tosun'a?

Çevrimdışı ALI RIZA

Abi biliyorum sakatlıktan çıktığını ama sezon başını hatırla. İlk yarı ne kadar şans verildi ki Cenk Tosun'a?
İlk yarı hatırlıyorum Demba ba varken bunca gol atarken Kesilir mi diye soruyorm  :alala: :alala:
Ligin 2. yarısında Ba da düşüş oldu ama Forvet yoktu...!

Çevrimdışı GÖRKEM

Cenk Tosunu hic dogru dürüst izleme firsatim olmadi. benim dedigim seyleri Mustafadan iyi yaparmi onu bilemem yani.

ayrica sakatliktan yeni cikti. ne durumda oldugunu bilmiyoruz.

Çevrimdışı ozan062

Necip 1, Vatan Şaşmaz 2 , bunlar analarından aynı saçla doğmuşlar 1 km uzaktan tanırım

obirseymi bizimki nihat abisinden yeni bir vucut sekli kazanmıstır,,
futbolda baston yutmus topcu ornegini vereceğimiz nadir örneklerdendir...
artı dolu aslan denen kişiliğin yanlıs seçimleri yüzünden bu cocuk tuhaf bir
gelişim sagladı fiziki olarak...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kardeşim teknik direktörü küçümsüyorsun görmüyor mu diye ama daha kendi futbolcunun ayak tabanındaki kötü sakatlığı bile bilmiyorsun. Cenk işe yaramaz sarıyer maçında kendini paraladı boş yere onun yüzünden kaç maç forvetsiz kaldık pektemek oynadı. Cenk'i severim ama pektemek kadar olmasa da o da kontrolsüz oynadı sakatlandı. Sezon boyunca çoğunlukla sakattı. Verim çok düşük.

Biliç de Demba sakatlandığında Cenk ve Pektemek de olmadığı için furkan yaman'a şans tanıdı. İşe yaramadı. Ba'nın yokluğunda yine Cenk de sakat olduğu için Furkan işe yaramayınca "mecburen" pektemekten faydalanmaya çalıştı ama mümkün değil. Pektemek yine sakat. Forma sırası iyileştiği için tekrar Cenk'e geldi.

Ayrıca kendi teknik direktörüne kullandığın sözlere bakıyorum, her şeyi kendin biliyormuş gibi konuşuyorsun yaşın daha 19.
Eleştirmek serbest ama 2 dinle bir söyle demişler, biraz öğren, bilgi edin, sonra empati kur en son da eleştirini yap. Bilinçli bir taraftar olmaya özen göster.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk yarı hatırlıyorum Demba ba varken bunca gol atarken Kesilir mi diye soruyorm  :alala: :alala:
Ligin 2. yarısında Ba da düşüş oldu ama Forvet yoktu...!
Abi Demba Ba'nın çıkıp pektemekin girdiği değişikliklerde niye almadı pekii :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kardeşim teknik direktörü küçümsüyorsun görmüyor mu diye ama daha kendi futbolcunun ayak tabanındaki kötü sakatlığı bile bilmiyorsun. Cenk işe yaramaz sarıyer maçında kendini paraladı boş yere onun yüzünden kaç maç forvetsiz kaldık pektemek oynadı. Cenk'i severim ama pektemek kadar olmasa da o da kontrolsüz oynadı sakatlandı. Sezon boyunca çoğunlukla sakattı. Verim çok düşük.

Biliç de Demba sakatlandığında Cenk ve Pektemek de olmadığı için furkan yaman'a şans tanıdı. İşe yaramadı. Ba'nın yokluğunda yine Cenk de sakat olduğu için Furkan işe yaramayınca "mecburen" pektemekten faydalanmaya çalıştı ama mümkün değil. Pektemek yine sakat. Forma sırası iyileştiği için tekrar Cenk'e geldi.

Ayrıca kendi teknik direktörüne kullandığın sözlere bakıyorum, her şeyi kendin biliyormuş gibi konuşuyorsun yaşın daha 19.
Eleştirmek serbest ama 2 dinle bir söyle demişler, biraz öğren, bilgi edin, sonra empati kur en son da eleştirini yap. Bilinçli bir taraftar olmaya özen göster.
Nerden çıkardın abi bilmediğimi :)
Antrenmanları takip ediyodum nerde kaldı bu adam diye :) Adana maçında sakatlandı ve o zamana kadar sadece ligin ilk haftasında mersin maçında hatırlıyorum oynadığını.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ayrıca düşünce benim düşüncemdir kimseye zorla dayatmıyorum burda :)
Herşeyi biliyorum gibi bir iddiam da yok :)

Çevrimdışı ozan062

yaşın daha 19.

öyle deme
bütün analiz ve istatistiki bilgilerin daha yorumsuz saf sekilde sunulması 23-4 yasına kadardır(gordugunu soyler)
yani bir yerden sonra tecrübe diyerek gozlem diyerek yasanmıslık diyerek yorum katarsın o zaman iş değişir taraf tutarsın
yeni model scoutlar menejerler yorumcular bu vakitte ortaya cıkıyor:)
arastırma olayına falan girersen yandık cnk kimse hiçbirseyi dogru bilemez içinde olmadıgın surece
zaten taraftarlık değilmi gordugunu soylemek tartısmak dogruyu bulmak...
zaten gramı futbol subesinde olsaydı gelişme olurdu...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atınç yemiş bacak arasını Tolgay'dan :evillol:

Çevrimdışı ozan062

iyi hatırlattın yusuf
size bir duyumdan bahsedicem arkadaslar,,
atınc denen arkadasımız cok seviyoruz cok begeniyoruz onu fakat bu arkadas cooper denen bir test var yani bir süre var bu sure içinde olabildiğince mesafe katediyorsun
bu testi bu arkadasımız geçemiyormus dolayısıyla o goruntulerdeki baklavaları yemişim:)) bu sebeble zaten bilic ve kurmayları ona fırsat vermiyormus verdiklerindede bilinen üzere
mecburiyetten... benim acıkcası bu konuda dogruysa eger cok buyuk hayal kırıklıgı yasadıgımı soylebilirim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

iyi hatırlattın yusuf
size bir duyumdan bahsedicem arkadaslar,,
atınc denen arkadasımız cok seviyoruz cok begeniyoruz onu fakat bu arkadas cooper denen bir test var yani bir süre var bu sure içinde olabildiğince mesafe katediyorsun
bu testi bu arkadasımız geçemiyormus dolayısıyla o goruntulerdeki baklavaları yemişim:)) bu sebeble zaten bilic ve kurmayları ona fırsat vermiyormus verdiklerindede bilinen üzere
mecburiyetten... benim acıkcası bu konuda dogruysa eger cok buyuk hayal kırıklıgı yasadıgımı soylebilirim...
Abi ben atınçtan çok şey bekliyorum şahsen.
O test ne işe yarıyo neyi ortaya çıkarıyo bilmem ama izlediğim maçlarda atınç bana çok güven vermişti.
Bursa maçında 2-3 hata yapmıştı ama normal bence. Motta'nın adamını kovalarken yavaş kalmıştı ki adam süratli zaten, ersan da olsa yakalayamazdı.
Nedense bu takımda oynamayanlardan 2 tane güvendiğim adam var biri Atınç, diğeri Cenk Tosun :bandit: :D

Çevrimdışı ozan062

Abi ben atınçtan çok şey bekliyorum şahsen.
O test ne işe yarıyo neyi ortaya çıkarıyo bilmem ama izlediğim maçlarda atınç bana çok güven vermişti.
Bursa maçında 2-3 hata yapmıştı ama normal bence. Motta'nın adamını kovalarken yavaş kalmıştı ki adam süratli zaten, ersan da olsa yakalayamazdı.
Nedense bu takımda oynamayanlardan 2 tane güvendiğim adam var biri Atınç, diğeri Cenk Tosun :bandit: :D

mesela bende omeri bu takımda gormek istiyorum ki mental oalrak sıfır bir adam ama gormem lazım takımda:)
buyuk ihtimalle bu guvenin sebebi takımda süre alamamaları yüksek ihtimallede beklentileri karsılamayacakalr ama işte goz gormeyince doymuyor:)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

mesela bende omeri bu takımda gormek istiyorum ki mental oalrak sıfır bir adam ama gormem lazım takımda:)
buyuk ihtimalle bu guvenin sebebi takımda süre alamamaları yüksek ihtimallede beklentileri karsılamayacakalr ama işte goz gormeyince doymuyor:)
Aynen abi bencede :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ayrıca düşünce benim düşüncemdir kimseye zorla dayatmıyorum burda :)
Herşeyi biliyorum gibi bir iddiam da yok :)

Bu düşüncede ısrar etmen de hoş değil. 8 maç ilk 11 ve 21 maçta oynamış. 2. yarı komple sakat geçirdiği için iyileştiği ilk maçta K.Erciyes'te fark açılınca az süre forma aldı.
İlk yarı sondan başlarsak Gs, Konya, Akhisar, Antep, Trabzon hiçbirini kaçırmadı. Öncesinde 2 maçta yine sakat olduğu için oynamadı. Cenk hazırsa oynatılır. Kimse bunu
görmeyecek kadar art niyetli, bilgisiz veya cenk düşmanı değil.

Gördüğün gibi Cenk sakat olmadığı ve hazır olduğu maçlarda oynamış. Söylediğin gibi bir durum yok. Yani burada istediğini yazıp sonra bu beni bağlar kimse karışamaz dersen yanlış olur.
Çünkü çok da araştırmadan veya özenmeden yanlış şeyler yazdın ve bunu okuyacak insanları da yanlış yönlendiriyorsun. Ben de iyi niyetine güvenerek senin doğruyu kabul etmen ve bu
yanlışında ısrarcı olmaman için cevap veriyorum. Düşüşe geçene bir tekme de sen vurma diye söylediklerini ciddiye alıyorum.

Yine de takımın ve teknik heyetin eleştirilecek çok yönü var. Bizler de faydalı eleştiriler yapsak ne güzel olur. Twitter vs her platformda herkes aman ne olacak diyip düşüncesini değil ağzına geleni söylüyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu düşüncede ısrar etmen de hoş değil. 8 maç ilk 11 ve 21 maçta oynamış. 2. yarı komple sakat geçirdiği için iyileştiği ilk maçta K.Erciyes'te fark açılınca az süre forma aldı.
İlk yarı sondan başlarsak Gs, Konya, Akhisar, Antep, Trabzon hiçbirini kaçırmadı. Öncesinde 2 maçta yine sakat olduğu için oynamadı. Cenk hazırsa oynatılır. Kimse bunu
görmeyecek kadar art niyetli, bilgisiz veya cenk düşmanı değil.

Gördüğün gibi Cenk sakat olmadığı ve hazır olduğu maçlarda oynamış. Söylediğin gibi bir durum yok. Yani burada istediğini yazıp sonra bu beni bağlar kimse karışamaz dersen yanlış olur.
Çünkü çok da araştırmadan veya özenmeden yanlış şeyler yazdın ve bunu okuyacak insanları da yanlış yönlendiriyorsun. Ben de iyi niyetine güvenerek senin doğruyu kabul etmen ve bu
yanlışında ısrarcı olmaman için cevap veriyorum. Düşüşe geçene bir tekme de sen vurma diye söylediklerini ciddiye alıyorum.

Yine de takımın ve teknik heyetin eleştirilecek çok yönü var. Bizler de faydalı eleştiriler yapsak ne güzel olur. Twitter vs her platformda herkes aman ne olacak diyip düşüncesini değil ağzına geleni söylüyor.
Abi yanlış anlıyosun, kimse karışamaz demiyorum isteyen katılır isteyen katılmaz demek istedim :)
Yukarıda konuştuğumuz gibi, fazla forma şansı bulamayan futbolculara karşı daha bir güven oluyo belkide daha kötü performanslar sergiliycekler bilmiyoruz :)
Saygı duyarım abi estağfurullah :)

Çevrimdışı Türkay

Beko biz ve Barcelona'nın olduğu bir reklam filmi çekse aslında ne kadar güzel olur. Messi - Ba, Neymar - Töre Sosa - Iniesta  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Mustafa pektemegin sozlesmesinin yenilendigi gun buraya yazmıştim,Fikret Orman kolay kolay bunun hesabini veremez diye.4 senede 20 milyon tl.hepimize gecmis olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mustafa pektemegin sozlesmesinin yenilendigi gun buraya yazmıştim,Fikret Orman kolay kolay bunun hesabini veremez diye.4 senede 20 milyon tl.hepimize gecmis olsun.
Hayır ben bide şunu anlamıyorum tamam fazla yüklenmeyelim hep onu eleştirmeyelim tamam da,
Bu adamın özelliği ne? Hepimizin gördüğü tek şey mücadele etmesi, koşması, baskı yapması (stoperlere, beklere).
Koşması bir futbolcu için özellik olmaması lazım ki onuda yazdım :D Mücadelelerde ayarsız hepimiz biliyoruz. Geriye bir tek baskısı kalıyo.
Ayakları iyimi, değil. Hava toplarında, vasat. Ya 2011 deki gibi Quaresma kafasına konduracak, ya da oğuzhan.
Yaşı olmuş 26. Genç olsa bişey beklersin. Gençlerbirliğinde ben beğeniyodum bu adamı orda iyiydi çünkü. Bize gelince bişey oldu :alala:

Çevrimdışı Kemal

Ömer , kendi yerine pehlivan Eneramo'nun dk 65 te Almeİda yerine oyunlara alindigindan beri bu Biliçle aynı ortamda çalışmak isteyeceğini sanmıyorum, yakışıklı adam en kötü gider Vikings'de oynar :)

Çevrimdışı Türkay

Ömer , kendi yerine pehlivan Eneramo'nun dk 65 te Almeİda yerine oyunlara alindigindan beri bu Biliçle aynı ortamda çalışmak isteyeceğini sanmıyorum, yakışıklı adam en kötü gider Vikings'de oynar :)

:kop: :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

malmoye gidecekmiş zaten:))  yakın memleketler adamın herturlu gideri var:)