Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973740 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Semih

olayi gercekten kapatiyorsalar senin yapacagin aciklamalar tamamen farkli olmaliydi. hemfikir miyiz?

Emre olayini tam takip edemedim. Aydinusun Cobana gercekten "sen isine bak" dedigi dogru ise buna söylecek sey bulamiyorum.

Bu durumda Yönetimimizden TFF ve MHK ye karsi cok sert aciklamalar beklerim. bunlari yap canimi ye. ancak yalandan tavirlar ile Göz boyamakla hem insanlari kandiriyorlar hemde Camiamiza zarar veriyorlar.

yalandan tavır ve göz boyama olduğunu nereden çıkarttın ki?  bu kurumlarla iletişim halinde olan, etik kuruluna başvuru yapan, hakemlerin konuşma kayıtlarını ve görüntü kayıtlarını almaya çalışanların dakika dakika seni bilgilendirmesini mi bekliyorsun?
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sivok'u takıma kazandırırsın da yanına eldeki stoperlerden kimi koyarsan koy yine sıkıntı yaşarsın. Kaboul gibi uzun ve güçlü bir stoper lazım yoksa Franco da Sivok da elimizdeki oyuncularla ideal savunma hattını oluşturamaz.
İşte kaboul'e vericem paranın üstüne koyar, Sivok'un yanına da tecrübeli bir iki stoper bulurum kardeşim. Sürekli sakatlanan adamlardan gına geldi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

yalandan tavır ve göz boyama olduğunu nereden çıkarttın ki?  bu kurumlarla iletişim halinde olan, etik kuruluna başvuru yapan, hakemlerin konuşma kayıtlarını ve görüntü kayıtlarını almaya çalışanların dakika dakika seni bilgilendirmesini mi bekliyorsun?

hayir. ben diyorum ki kayitlari al karari bekle ve ona göre hareket et. vermiyorlarsa geregini düsün.

Çevrimdışı Semih

hayir. ben diyorum ki kayitlari al karari bekle ve ona göre hareket et. vermiyorlarsa geregini düsün.

ben de diyorum ki taraftar birlik olup bu konuda gündem oluşturmadıkça her türlü yerler bizi.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı GÖRKEM

ben de diyorum ki taraftar birlik olup bu konuda gündem oluşturmadıkça her türlü yerler bizi.

buna zaten kesinlikle katiliyorum. yanliz bu uygun bir sekilde yapilmazsa ciddiye alinmazsin.

Çevrimdışı blackeagle35

Emre'nin pozisyonu kural hatası değil hakem hatasıdır..Emenike'nin pozisyonunda da kural hatası olsa bile bu tek kart içindir..Hiç aynı hareket ve devamı için 3 kart çıktığını gördünüz mü??Ayrıca Volkan'ın oraya kadar gelmesi de ihlaldir ve kart gerektirir..Bu da mı kural hatası??Öyleyse neden üzerine gidilmiyor??

Kulübün yapması gereken Emre olayının üzerine gitmektir,kural hatası falan demek değil..Pek çok alanda hakkımız yendi,yenecek..Bunun mücadelesini verelim..Ama biraz da kendimize bakalım..Şu adaletli olsun sonra takıma bakarız diyenler de sanırım 8 yediğimiz Liverpool maçı öncesini hatırlamıyorlar??Takımın üzerinden mağlubiyet sorumluluğunu alırsan onlar da her şeyi doğru yaptıklarını ve başka faktörlerle yenildiğini düşünürler..Bu da özeleştiriyi dolayısıyla 4 aydır kötü oynayan(istisnalar hariç) takımın kendisine bakmasını engeller..

Bu saatten sonra hiçbir fayda sağlamayacak Emenike pozisyonu için uğraşacağımıza,takımı motive edip uyarıp son 9 maça konsantre olmalıyız(her ne kadar Bilic'e güvenmesem de )..

Çevrimdışı ozan062

yahu lobi sadece taraftarla olmuyorki
biz tutsak gundemde nolur:)
yoneticisi işleri içeriden halledicek varmı boyle birsey ihtimal bile
yok, onun için bizden cok diğerlerinin birseyler yapması gerekiyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

İşte kaboul'e vericem paranın üstüne koyar, Sivok'un yanına da tecrübeli bir iki stoper bulurum kardeşim. Sürekli sakatlanan adamlardan gına geldi :)
Sivok'un miladı doldu artık bir zamanlar iyi bir stoperdi ama artık bize yetmez.

Yaptığı kademe hatalarını ya da bireysel hataları çabuk unutmuşsunuz beli ki :D

Ayrıca Sivok'ta sürekli sakatlanan bir oyuncu gitti mi 6 ayda kendine gelemiyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

yahu lobi sadece taraftarla olmuyorki
biz tutsak gundemde nolur:)
yoneticisi işleri içeriden halledicek varmı boyle birsey ihtimal bile
yok, onun için bizden cok diğerlerinin birseyler yapması gerekiyor

dedigin dogru ama taraftarin önemini yinede kücümsemeyelim. sonucta yönetime etki yapan taraftarlardir.

Çevrimdışı Yusuf

Bunları söylerken transfer bütçesini de düşünmek zorundayız. Takımda en az 6 mevkiye transfer gerekiyor. Elimizde Ersan,Milosevic,Franco,Atınç kalacak sene sonu stoper mevkisinde. Hem Sivok'u tutup hem de oraya pahalı bir transfer yaparsak elimizde 6 tane stoper olmuş olacak. Takımın bu kadar eksiği varken stoperde böyle bir rotasyon yaratmak için 5-6 milyon euro ödemek saçma olur. Kaldı ki Sivok gerçekten kaliteli bir stoper değil. Franco Sivok'a nazaran daha iyi bir stoper. Kadroda Sivok'u tutacaklarına Milosevic'i Franco'nun alternatifi yapmaları daha iyi olur. Ayrıca henüz Milo'yu izlemedik. Belki de beklenmedik bir performans ortaya koyacak ve takımın o bölgedeki eksiğini kapatacak.

Çevrimdışı Kemal

Hala Sivok dıyenler varya inanılır gibi değil, adam 2. devre 0 maça çıktı ilk devre taş çatlasa toplamda 4 veya 5 tir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Sivok kesinlike yetersiz ve dönse bile ne durumda olacagi da belli degil. gönderilmesi gerekiyor.

Çevrimdışı Kemal

Seneye ne yapıp ne edip Peter C. kaleye ve Lescott tarzı biri stopere almalıyız. Sonra transfer sezonunu kapasalarda olur.

Kale : Peter C.- Tolga- Cenk

Solbek :  Motta - Köybaşı

Sağbek :  Serdar - Opare

Stoper :  Yeni - Pedro - Ersan - Milo - Atınç

Ön libero :  Atiba ( sözleşme )  - Veli- Tolgay - Necip

Sağ açık : Töre- Kerim

Sol açık ve göbek :  Olcay - Sosa - Oğuzhan

Forvet : Ba - Tosun - Şişmanoğlu ve maalesef Pektemek

apır sapır adam alacaklarına 2 tane dünya çapında alsınlar Cech ve stoper. Atibayla uzatmazlarsada Gökhan İnler eklenebilir.

Çevrimdışı Tolga

Seneye ne yapıp ne edip Peter C. kaleye ve Lescott tarzı biri stopere almalıyız. Sonra transfer sezonunu kapasalarda olur.

apır sapır adam alacaklarına 2 tane dünya çapında alsınlar Cech ve stoper. Atibayla uzatmazlarsada Gökhan İnler eklenebilir.

Arkadaki 5 linin 4 ünün değişmesi lazım.

Çevrimdışı Yusuf

Abi orta saha,sol kanat ve bekleri değiştirmezsek bu sezonun aynısını yaşarız seneye de. Takımın hücumu Allaha emanet gidiyor resmen bu sezon. Özellikle orta sahaya tecrübeli birini almazsak yine öne geçtiğimiz maçları tutamayız. İsterse savunmada John Terry olsun takımı orta sahada kontrol eden ve tempoyu ayarlayabilen biri olmazsa panik oyunumuza devam ederiz yine. Seneye en az 4 transfer yapmalıyız ki takımda bir şeyler değişsin.

Çevrimdışı Deniz

Basvuru biraz da gundem degistirmek adina olmus.somuc cikmayacagini hepimiz biliyoruz.bu tarz seyleri tartisacagimiza kotu futbolumuzu ve takimdaki dususleri tartismaliyiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

Basvuru biraz da gundem degistirmek adina olmus.somuc cikmayacagini hepimiz biliyoruz.bu tarz seyleri tartisacagimiza kotu futbolumuzu ve takimdaki dususleri tartismaliyiz.

Budur!!!!
:claps:

Çevrimdışı GÖRKEM

Yeni Sezon icin elden cikarilmasi gereken oyuncular:

Tolga, Sivok, Serdar, Veli, Demba Ba

kiraya verilmesi gerekenler:

Kerim, Atinc, Ismail, Oguzhan

Yeni Stadimiza layik ve Hedeflerimize ulasabilecek bir Kadro istiyorsak alinmasi gerekenler:

Refleksleri iyi. Yan toplarda saglam ve devamli oyunun icinde olan savunmanin arkasina atilan toplari iyi sezen 1 Kaleci

Deneyimli Pozisyon bilgisi yüksek ve ikili mücadelelerde iyi ve istikrarli 1 Stoper

Opare ile Mottayla Forma icin mücadele edecek iki tarafta oynayabilen istikrarli 1 Bek. (öylesi bulunamazsa bizimkilerin kalitesine yakin 2 Bek)

Veli ve Atibadan daha kaliteli fizik gücü daha yüksek 2 Orta Saha

Olcayi kulübeye itecek ve Gökhan Töreyi zorlayacak kalitede 2 Acik

caliskan ve kaliteli 1 Santrfor

Çevrimdışı Tolga

Yeni Stadimiza layik ve Hedeflerimize ulasabilecek bir Kadro istiyorsak alinmasi gerekenler:

Refleksleri iyi. Yan toplarda saglam ve devamli oyunun icinde olan savunmanin arkasina atilan toplari iyi sezen 1 Kaleci

Deneyimli Pozisyon bilgisi yüksek ve ikili mücadelelerde iyi ve istikrarli 1 Stoper

Opare ile Mottayla Forma icin mücadele edecek iki tarafta oynayabilen istikrarli 1 Bek. (öylesi bulunamazsa bizimkilerin kalitesine yakin 2 Bek)

Bu transferlerin 4 tanesi olursa oturup sevinelim :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi bende yazmıştım böyle bi liste ama o 3 adamı satarsan onlardan iyi oyuncu alman lazım buda yaklaşık 20 milyon Euroya tekabul eder :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

sismanoglunu istemiyorlarmıs haberiniz olsun galiba malmo istiyormus onu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu transferlerin 4 tanesi olursa oturup sevinelim :)

öyle olursa seneye yeni stadimizda isimiz zor.

Çevrimdışı GÖRKEM

Abi bende yazmıştım böyle bi liste ama o 3 adamı satarsan onlardan iyi oyuncu alman lazım buda yaklaşık 20 milyon Euroya tekabul eder :)

sözlemesi biten bonservis sorunu olmayan oyuncular alabiliriz. bonservis ödenecekse tabiki fiyat uygun olmali.

Çevrimdışı Tolga

sözlemesi biten bonservis sorunu olmayan oyuncular alabiliriz. bonservis ödenecekse tabiki fiyat uygun olmali.
Bonservissiz oyunu zaten 2-3 tane almamız lazım ama bazı oyuncular imza parası da istiyor maalesef.

Ya da bonservisi elinde diye yıllık çok yüksek maaşlar talep ediyorlar.

Normal şartlar takımın acil ihtiyaçları şöyle bana göre;

Kaleci-Sağ Bek-Stoper-Sol Bek-Ön Libero-Sol Kanat-Forvet

Ben arka tarafın Pedro hariç komple değiştirilmesine bile razıyım bu savunma hattı ve kalecilerle seneye de çok kolay goller yiyerek zar zor devam ederiz.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bonservissiz oyunu zaten 2-3 tane almamız lazım ama bazı oyuncular imza parası da istiyor maalesef.

Ya da bonservisi elinde diye yıllık çok yüksek maaşlar talep ediyorlar.

Normal şartlar takımın acil ihtiyaçları şöyle bana göre;

Kaleci-Sağ Bek-Stoper-Sol Bek-Ön Libero-Sol Kanat-Forvet

Ben arka tarafın Pedro hariç komple değiştirilmesine bile razıyım bu savunma hattı ve kalecilerle seneye de çok kolay goller yiyerek zar zor devam ederiz.

hepsi taninmis yidiz olmasi gerekmiyor. kesfedilmemis bir sürü iyi Oyuncu var uygun fiyata. kaliteleri umdugumuzdan biraz düsük bile olsa yazdigim mevkilere oyuncular almak zorundayiz.