Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976544 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2015, 21:28:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bakın bu Fenerbahçe Kulübünün ve Taraftarının seviyesidir. Bunları yazan adamlar ergen filan değil.

Bunları yazan adamlar bildiğin 20 li yaşların üstünde insanlar. Bunlar saygı ve terbiye yoksunu bir nesilin güce tapan kulübünün taraftarları.

Ben şu tarz ifadelerle Bu foruma başlık açan kişinin başlığını hemen sileceğim gibi direk uyarırım. 2.sinde uzaklaştırma veririm siteden.

Bunlar klavye üzerinden mastürbasyon yapmaya çalışmaktır. Herkes görsün seviyeyi ve bir kez daha GURURLANSIN BEŞİKTAŞLI OLDUĞU İÇİN.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Yasaklı Link son 6-7 senedir batik icinde... Girmeyin, girdirtmeyin...Seviyenin yazilisini bilmeyen insan kayniyor artik orasi...Bos yere sinirlenmeyin
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi bu renkliler nefretten besleniyolar çok belli artık :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Biz çok temiz ve güzel bir açıklama yapmışız. Fb'nin seviyesine inmeye hiç gerek yok. :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bakın bu Fenerbahçe Kulübünün ve Taraftarının seviyesidir. Bunları yazan adamlar ergen filan değil.

Bunları yazan adamlar bildiğin 20 li yaşların üstünde insanlar. Bunlar saygı ve terbiye yoksunu bir nesilin güce tapan kulübünün taraftarları.

Ben şu tarz ifadelerle Bu foruma başlık açan kişinin başlığını hemen sileceğim gibi direk uyarırım. 2.sinde uzaklaştırma veririm siteden.

Bunlar klavye üzerinden mastürbasyon yapmaya çalışmaktır. Herkes görsün seviyeyi ve bir kez daha GURURLANSIN BEŞİKTAŞLI OLDUĞU İÇİN.

:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Evet Buyrun, Öve öve bitiremediginiz , Laf söyletmediğiniz, Gitmeli dedigimizde bizi linç etmeye kalktığınız, Slaven Biliçinizin Eseri !!
Eğer Gs ye yenilirsek , Bilim Beşiktaş tarihine Geçecek , Altın Harflerle değil , Kara Lekeyle geçecek !
Altta ekledigim eklentiyi okuyun anlarsınız !!

Çevrimdışı FARUK

@FARUK abi paristen oyuncu derken? :alala:

serdar sarıdağ paristen oyuncu gelebilir felan dedi izlemeye gidecekler demişti brugge maçlarından önce ön libero
ben thiago motta diye tahmin etmiştim

ama ne kadar doğru bilmem

Çevrimdışı Türkay

Evet Buyrun, Öve öve bitiremediginiz , Laf söyletmediğiniz, Gitmeli dedigimizde bizi linç etmeye kalktığınız, Slaven Biliçinizin Eseri !!
Eğer Gs ye yenilirsek , Bilim Beşiktaş tarihine Geçecek , Altın Harflerle değil , Kara Lekeyle geçecek !
Altta ekledigim eklentiyi okuyun anlarsınız !!

İyi de artık bu Bilic'i kötülemeyi geçti adam günah keçisi ilan edildi. Korkak futbol oynatınca, Bilic iğrenç Bilic gitsin Bilic öyle Bilic böyle. Liverpool u eledik helal olsun sana Tolgay Veli Demba Ba vs. Hani Bilic? Adamın hataları söyleniyor tamam ama sanki hiç bu takıma bir şeyler katmamış gibi konuşuluyor artık. Gerçekten sıktı bu durum.

İyi de artık bu Bilic'i kötülemeyi geçti adam günah keçisi ilan edildi. Korkak futbol oynatınca, Bilic iğrenç Bilic gitsin Bilic öyle Bilic böyle. Liverpool u eledik helal olsun sana Tolgay Veli Demba Ba vs. Hani Bilic? Adamın hataları söyleniyor tamam ama sanki hiç bu takıma bir şeyler katmamış gibi konuşuluyor artık. Gerçekten sıktı bu durum.
@Türkay 112.Yıllık Şanlı tarihimizde İlk defa Bir sezonda Derbi kazanamadan Sezonu bitirme tehlikesiyle karşı karşıyayız , Bu Şanlı tarihimize Kara bir leke olarak geçeçek ve Leke Biliçin Lekesi olacak !
2 Yıllık Beşiktaş kariyerinde yaptığı tek doğru oyuncu değişikliği ve bize maçı getiren değişikliği Live maçındaki Tolgay-Sosa degişikligiydi !
Bunun Haricinde Sen hiç Biliçin yaptığı değişiklikle maçı çevirdigine şahit oldunmu ?? Ben hiç olmadım , Genelde Oyuncu defişikligi yaptığı maçların çogunda önde olduğumuz maçta Puan kaybettik ! Bir teknik direktör Ancak Bu kadar kotu olabilir Açık ve net !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

serdar sarıdağ paristen oyuncu gelebilir felan dedi izlemeye gidecekler demişti brugge maçlarından önce ön libero
ben thiago motta diye tahmin etmiştim

ama ne kadar doğru bilmem
-Marco Verratti
-Thiago Motta (olabilir)
-Adrien Rabiot
-Blaise Matuidi

Verratti ve Matuidi falan uçuk fiyatta tabi :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@Türkay 112.Yıllık Şanlı tarihimizde İlk defa Bir sezonda Derbi kazanamadan Sezonu bitirme tehlikesiyle karşı karşıyayız , Bu Şanlı tarihimize Kara bir leke olarak geçeçek ve Leke Biliçin Lekesi olacak !
2 Yıllık Beşiktaş kariyerinde yaptığı tek doğru oyuncu değişikliği ve bize maçı getiren değişikliği Live maçındaki Tolgay-Sosa degişikligiydi !
Bunun Haricinde Sen hiç Biliçin yaptığı değişiklikle maçı çevirdigine şahit oldunmu ?? Ben hiç olmadım , Genelde Oyuncu defişikligi yaptığı maçların çogunda önde olduğumuz maçta Puan kaybettik ! Bir teknik direktör Ancak Bu kadar kotu olabilir Açık ve net !
Kazanamasak ligden mi düşeceğiz yada taraftar mı kaybedeceğiz...!
Benim için BJK tüm derbileri kazanması normal maç kazanmasıyla aynı...! Extra bir özelliği yok 3 puan kazanırsan alırsın...!
Dersen ki Arkadaşlar arasında gırgır şamata o zaman evet doğru gırgır şamata derbi kazanmak güzel...!
Derbi kazanırken Sevmedim Kulübü Derbi kayberken de Nefret etmem...!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

André-Pierre Gignac :super:
Bu adamıda beğeniyorum

Çevrimdışı Türkay

2009 da şampiyon olduğumuz sene tek derbi kazandık  :alala: Koskoca Beşiktaş 4 de 1 yapmış Mustafa Denizli başarısızdır ve tarihimize leke sürmüştür o zaman. Hemde bir sene de 2 kupa getirmesine rağmen sırf 3 derbi kazanamadı diye kötü bir t d dir.

Bilic'in oyunu tutamama ve ısrarla aynı hataları yapmasını ben de çok eleştiriyorum hala da eleştireceğim ama 2 yılda yaptığı tek doğru değişiklik Tolgay Sosa denirse ben buna gülerim. 2 yıldır statsız oynuyoruz Gs statsızken 8. bitirmişti ligi. Ankara da maçlar oynuyoruz istediği transferler olmadı tecrübeli stoper gibi. Bu sezon Necip yüzünden 2 maç kaybettik. Bunlar kolay şeyler değil Bilic buna rağmen şampiyonluk potasına soktu takımı. Ama eleştirdiğimiz korkak futbolu olmasa belki şuan şampiy.. 'dık. Şuan da da olmamak için bir nedenimiz yok.

Ayrıca fark ettiniz mi bilmiyorum biz hiç bir branşta derbi kazanamıyoruz. Neden? Çünkü 8 yılın çilesine çekiyoruz. Basketbol u Voleybolu Engelli Basketbolunu da mı Bilic yönetiyor?  :alala:

Çevrimdışı Anıl

'Adalete fener yak' diyen bir kurumu yönetenlerin; adaletsizliklerin arkasına sığınması, adaleti kazanmak sanması, Türk futbolunun kanayan yarasının gün yüzüne çıkmasıdır.

Şu cümle varya anlayan için çok şey ifade eder ama Fenerbahçe hiçbir şey anlamaz bundan...

Çevrimiçi Samet Ç

2009 da şampiyon olduğumuz sene tek derbi kazandık  :alala: Koskoca Beşiktaş 4 de 1 yapmış Mustafa Denizli başarısızdır ve tarihimize leke sürmüştür o zaman. Hemde bir sene de 2 kupa getirmesine rağmen sırf 3 derbi kazanamadı diye kötü bir t d dir.

Bilic'in oyunu tutamama ve ısrarla aynı hataları yapmasını ben de çok eleştiriyorum hala da eleştireceğim ama 2 yılda yaptığı tek doğru değişiklik Tolgay Sosa denirse ben buna gülerim. 2 yıldır statsız oynuyoruz Gs statsızken 8. bitirmişti ligi. Ankara da maçlar oynuyoruz istediği transferler olmadı tecrübeli stoper gibi. Bu sezon Necip yüzünden 2 maç kaybettik. Bunlar kolay şeyler değil Bilic buna rağmen şampiyonluk potasına soktu takımı. Ama eleştirdiğimiz korkak futbolu olmasa belki şuan şampiy.. 'dık. Şuan da da olmamak için bir nedenimiz yok.

Ayrıca fark ettiniz mi bilmiyorum biz hiç bir branşta derbi kazanamıyoruz. Neden? Çünkü 8 yılın çilesine çekiyoruz. Basketbol u Voleybolu Engelli Basketbolunu da mı Bilic yönetiyor?  :alala:
Kadın basketbolda kazanıyoruz.  :bandit:

@Türkay o sezon beraberlikte almıştık derbilerde , Burada durum farklı , 4 Derbide 4 Mağlubiyet yani 0 puan çekme ihtimalimiz var

Çevrimdışı Türkay

Kadın basketbolda kazanıyoruz.  :bandit:

Şimdi baktım Feneri 2 kez yenmişiz  :bandit: Ama lig de liderin 8 puan gerisinde 6. sıradayız derbi kazanmakla olmuyormuş demek ki  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

100. yılımızda tüm derbileri kazanarak şampiyon olduk. Var mı şuan bundan bahseden ? Tüm derbileri kaybedersekte bahsedilmeyecek. Bilic konusu sadece derbi kazanamama olayı değil. Bilic'in gitmesini istiyorum ama umarım şampiyon yapar ve hakettiği şekilde İngiltere'ye gider. Ama öyle kara lekelik falan bir durum yok.

Çevrimdışı Türkay

@Türkay o sezon beraberlikte almıştık derbilerde , Burada durum farklı , 4 Derbide 4 Mağlubiyet yani 0 puan çekme ihtimalimiz var

Tamam gs bize 3 atsın ama şampiyon biz olalım. Ben fitim  :bandit: Ben 17 yaşındayım 2003 ü saymazsak 1 şampiyonluk gördüm. Derbi kazanmak umrumda değil açıkcası.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi baktım Feneri 2 kez yenmişiz  :bandit: Ama lig de liderin 8 puan gerisinde 6. sıradayız derbi kazanmakla olmuyormuş demek ki  :evillol:
Olsun kazanmakta önemli. Ben zaten şu aralar futbol için hiçbir şey konuşmayacağım sene sonunu bekliyorum gerçi şampiyon olsak ta fikrim değişmez orası ayrı. Bir de şöyle bir şey var Bilic şampiyon olursa kalır yani kısacası benim ne düşündüğüm önemli değil.  :D

Çevrimdışı Anıl

Hayır almadık. Fener bizi 2 maçta da yendi. Gs kendi evinde 4-2 yendi. Sadece 33. hafta da Gsyi 2-1 yendik ve şampiyon olduk. @Yunus Emre Dökmeci

Kazanamasak ligden mi düşeceğiz yada taraftar mı kaybedeceğiz...!
Benim için BJK tüm derbileri kazanması normal maç kazanmasıyla aynı...! Extra bir özelliği yok 3 puan kazanırsan alırsın...!
Dersen ki Arkadaşlar arasında gırgır şamata o zaman evet doğru gırgır şamata derbi kazanmak güzel...!
Derbi kazanırken Sevmedim Kulübü Derbi kayberken de Nefret etmem...!
Yapma @ALI RIZA abi derbi kaybettik diye tabiki Beşiktaş'ımızdan nefret edecek , Sırtını dönecek değiliz , Beni az Çok tanıdın Ben de dahil olmak üzere Biraz Fazla tıtkulu olduğumuz için böyle tepkiler verebiliyoruz :iscrewy:
Derbi Hem taraftar Hem Camia İçin çok önemlidir , Herşeyden önce PRESTİJdir , Yoksa tabiki 3 puan alıyorsun :iscrewy:
Böyle Ust üste derbi kaybetmezsen Cigeri Beş Para etmeyecek kulübün yöneticileri böyle Sana Ezik muamelesi yapmaya kalkar :akuma: :akuma:

Erkek basketbolda da kazanoyoruz , Bı sezon kazanamadık sadece , Çünkü oradada Basketbolun Biliçi , Ahmet Kandemir vardı :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

100. yılımızda tüm derbileri kazanarak şampiyon olduk. Var mı şuan bundan bahseden ? Tüm derbileri kaybedersekte bahsedilmeyecek. Bilic konusu sadece derbi kazanamama olayı değil. Bilic'in gitmesini istiyorum ama umarım şampiyon yapar ve hakettiği şekilde İngiltere'ye gider. Ama öyle kara lekelik falan bir durum yok.
Katılıyorum :ok:
İnşallah yönetim sezon bitmeden herhangi bir oyuncuya imza falan attırmaz bide..