Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979563 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

10 seneye benim için dün gibiydi...!
1 sene vodafone arena Bilicle devam...! Yönetimle devam...!
Bilic'in bu futbolla 1 sene daha kalması Vodafone Arena'da büyük sorunlar çıkartır. Çok güzel başlayan bir sezon farklı şekillerde noktalanabilir. Ben o statta 90 dakika saldıran gol yiyince geri çekilmeyen 1 gol atınca 2 yi 3 ü 4 ü kovalayan bir takım istiyorum. Bilic bunu yapabilir mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

ben bi de neyi merak ediyorum biliyo musunuz

farzedelim ki gs maçına 1 ouan geride ikinci olarak gidiyoruz

acaba o zman hücum oynar mıyız ??

yani biliç hücum futbolu oynatır mı ?
Hayatta
Yine oyunu tutup bekler

Çevrimdışı Çağatay

Hayatta
Yine oyunu tutup bekler

eğer bu dediğim gibi bi senaryo olursa ve biz yine hücum oynayamazsak ( ki bu sefer sanmıyorum ama)

işte o zman biliç in notunu sanırım biliçi çok sevenler de vereceklerdir

gerçi önemli olan yönetimin vermesi ama...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ahmetx

Derbi kaybetmeye alışmak grip virüsü gibidir, bulaşır ve uyutmaz... Antibiyotikler artık etki etmiyor maalesef... (Ercan Taner)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Taarin

25 Mayıs 2003:Beşiktaş 1-0 Galatasaray.
24 Mayıs 2009:Beşiktaş 2-1 Galatasaray.

Tıpkı 2003 ve 2009 Mayıs'ın da olduğu gibi 2015,24 Mayıs'ında da Gs'yi yenip şampiyon olacağız.Şu üzerimizde ki ezikliği atalım artık beyler.Nasıl 08/09 sezonunda son Gs maçına kadar hiç derbi kazanamayıp son Gs maçını kazandıysak yine yapabiliriz.Taraftardaki olumsuz hava futbolculara yansıyor işte burada "4 puan farkla gidemezsek şampiyonluğu unutun","Gs bizi %100 yener" demenin 2 ay sonra getirisi en fazla ben demiştim olur.Takıma inanın,inanmıyorsanız bile inanıyormuş gibi yapıp oyuncuları motive edin.Son 9 maçın 8'ini kazanmıştık ilk yarıda.Şimdi haftada 1 maç yaparak aynısını hatta daha iyisini başarma şansımız var.Zorlu hava şartları,hafta içi maç yorgunluğu gibi bahaneler yok.9 maç ve sonunda alınacak bi kupa var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2015, 11:52:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e eski takımı West Ham United teklif yapmaya hazırlanıyor. İngiliz gazetesi Daily Mail,  sezon sonunda sözleşmesi sona erecek mevcut teknik adam Sam Allardyce ile yollarını ayıracak Londra kulübünde listenin ilk sırasında Hırvat teknik adam var. Gazete, Bilic'in West Ham United'ta sadece bir sezon forma giymiş olmasına karşın, Hırvatistan Milli Takımı ve Beşiktaş'taki başarılı performansının ardından İngiliz kulübünün teknik adam listesinde ilk sıraya yerleştiğini kaydetti. Daily Mail, Beşiktaş'ı şampiyon yapmayı hedefleyen Bilic'in sezon sonunda siyah-beyazlılardan ayrılacağı iddiasını da ortaya attı. İngiliz gazetesi, övgüler yağdırdığı Bilic için, "Bu adamda müthiş bir aura var. Ayrıca oynattığı futbol diğer çok az teknik adamda bulunan üst düzey özelliklere sahip" ifadesini kullandı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2015, 11:56:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Komşunun tavuğu kaz görünür diye buna diyorlar sanırım  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı halvetifarazi

valla sizlere hayret ediyorum. çok iyimseriniz.
şu futbolla toki arenada gs'yi nasıl ve hangi planla yeneceğiz gerçekten merak ediyorum.
pazar günkü feneri yenemeyen beşiktaş artık asla deplasmanda derbi galibiyeti alamaz.
hele hele şampiyonluk maçında gs'nin stadından puan çalmak İMKANSIZ.
hiç olmazsa taraftar hakemi baskı altına alıp yalan yere penaltı vs vs veririr.

şampiyon olacaksak toki arena'ya +4 ile gitmeyiliz.
fikrim o ki biz önümüzdeki 3 hafta içinde yarıştan kopacağız. başakşehir kasımpaşa ve ts maçlarından sonra bu kadro ile
yarışta kalmamız mucize.

inş yanılırım.

Çevrimdışı ahmetx

Biliç İngilterede başarılı olabilir ,oyun sistemi çok uygun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e eski takımı West Ham United teklif yapmaya hazırlanıyor. İngiliz gazetesi Daily Mail,  sezon sonunda sözleşmesi sona erecek mevcut teknik adam Sam Allardyce ile yollarını ayıracak Londra kulübünde listenin ilk sırasında Hırvat teknik adam var. Gazete, Bilic'in West Ham United'ta sadece bir sezon forma giymiş olmasına karşın, Hırvatistan Milli Takımı ve Beşiktaş'taki başarılı performansının ardından İngiliz kulübünün teknik adam listesinde ilk sıraya yerleştiğini kaydetti. Daily Mail, Beşiktaş'ı şampiyon yapmayı hedefleyen Bilic'in sezon sonunda siyah-beyazlılardan ayrılacağı iddiasını da ortaya attı. İngiliz gazetesi, övgüler yağdırdığı Bilic için, "Bu adamda müthiş bir aura var. Ayrıca oynattığı futbol diğer çok az teknik adamda bulunan üst düzey özelliklere sahip" ifadesini kullandı.

bizim derbileri izlese west ham yönetimi
kesin vazgeçerler  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2015, 12:15:20
  • Beşiktaş / Bodrum
bizim derbileri izlese west ham yönetimi
kesin vazgeçerler  :evillol:

Aksine bence tam onlara uygun 38 maçın tamamını bizim tottenham'a oynadığı gibi oynayacak ligi 6. 7. bitirirse şaşırmamak lazım :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ben bi de neyi merak ediyorum biliyo musunuz

farzedelim ki gs maçına 1 ouan geride ikinci olarak gidiyoruz

acaba o zman hücum oynar mıyız ??

yani biliç hücum futbolu oynatır mı ?

garantici olacaktır daha fazla:) kaybetmek istemicektir... berabere iyidir der  :steamed:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Aksine bence tam onlara uygun 38 maçın tamamını bizim tottenham'a oynadığı gibi oynayacak ligi 6. 7. bitirirse şaşırmamak lazım :D

zaten yukarıları amaclamıyorlar
onun için onlar için cok faydalı bir hoca olacaktır zaten sorun orda
bizim gibi amacları yuksek takımlarda bir becerisi yok...
rusyada parada gordu paranın kralını ama ordada yapamadı yani iş
onun yonetimiyle alakalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Attila

Herseyden once Bilic'in kadro secimi ve ozellikle de dizilis olarak (taktikle karistirmayin) son bir kac mactir mukemmele yakindi, en azindan benim icin. Taktik ve sistem meselesine gelirsek, istedigi tipte stoperler ve bek oyunculari iki yildir alinmadigi icin oynatmaya calistigi sistem ara sira aciklar veriyor ve yapilan kisisel hatalar sonucu sacma sapan goller yiyoruz. Ancak stadimiz olmadan, maclarimizin cogunu Istanbul disinda oynayarak ve diger iki Istanbul takimina gore daha mutevazi bir kadroyla mucadele ederek, sezon boyunca Super Lig'i domine edip, haftalarca liderlik koltugunda oturdugumuzu da unutmayalim. Evet puan olarak Bilic basarilidir.

Gelelim oynadigimiz oyuna; herkesin dilinde Besiktas'in oynadigi oyun var. Ozellikle orta sahada donen toplari alip, ani baslattigimiz ataklar ve ezbere yapilan paslasmalarla kaleye cabuk gidebilmemiz en begenilen yonumuz. Peki bundan baska bir oyun planimiz var mi? Ya da hic oldu mu? Ornegin rakip ceza sahasinda cogalip baski kurma ya da duran toplarla etkili olma, kanatlari daha etkin kullanma....vs.

Ne yazik ki hayir. Rakip ister 10 kisi kalsin isterse 9 kisi bize fark etmiyor, cunku baski kuramiyoruz. Ileri uc oyuncularimiz rakip ceza sahasinin disinda bekleyerek donen toplardan medet umuyor. Bu da rakip ceza sahasinda cogalip baski kurmamizi engelliyor ve ortaya kisir bir atak dongusu cikiyor. Bunun istisnasiysa Demba Ba ve biraz da Olcay Sahan diyebiliriz. Keza Gokhan Tore ve Sosa'nin ceza sahasina girip pas verdigi ya da sut cektigi oluyor ama rakip ceza sahasinda bos alanlara kactigi cok nadirdir. Atiba ve Veli de yine ceza sahasi cevresinde donen toplari bekliyor.

Biz yaklasik 2 senedir yani Bilic geldiginden beri, rakip ceza sahasinda baski kuramadigimiz gibi, Super Lig'in sonuncusu rakipler bile bize baski kurup kalemize cok adamla geldigi zaman sayisiz pozisyonlar buluyor. En yakin ornegi Erciyes macidir sanirim. 3-1 ondeydik ve uzun zamandir ilk defa rakip ceza sahasinda kotu oynayan Mustafa'nin da katkisiyla gorece cogalmistik. Bu sirada Erciyes kalemize cok adamla gelip, sayisiz gol pozisyonu bulmus ve kac tane topu da direkten donmustu. Yani beraberligi yakalayip, oyuna ortak olma sansini eline gecirmisti ki bunun orneklerini daha onceki maclarda da cokca gormustuk.

Bilic genc bir antrenor oldugu icin kendini gelistirir diye umut etmistim ve hala da ediyorum ama kendisi cok muhafazakar ve yeniliklere de cok acik degil. Bu saatten sonra degisir mi bilmiyorum ama degisse bile, o kadar cok derbiden sadece 1 puan cikarabilmis bir takimin taraftari olarak, Anadolu takimlarinin Fenerbahce ve Galatasaray'dan puan almalarini beklemek istemiyorum. Zaten beklesem, adama sorarlar; senin kadron Anadolu takimlarindan daha iyi, Anadolu takimlarinin Fenerbahce ve Galatasaray'dan almasini bekledigin o puanlari sen niye alamadin?

Son olarak; Onder hocanin gitmesine yol acan fikir catismasi da yine Bilic'in muhafazakarligindan ve yonetimin Onder Ozen yerine Bilic'e destek verip, Yalcin'i veto etmesi yuzunden ortaya cikmisti. Yalcin cok harika bir stoper demiyorum ama duran toplarda ve rakip forvetlerin sarjla yipratilmasi konusunda cok eksikligini cektigimiz bir isim.

Not: Bu rakip uzerinde baski kuramayip ani ataklarla cikma cabamiz, Carvalhal ve Aybaba doneminden beri devam ediyor. Bilic bu oyun karakterine onde basmayi da ekledigi icin, onceki senelere gore rakip yari alanda daha aktif gozukuyoruz. Yani oturmus olan oyun karakterimizin butun vebalini de Bilic'in ustune yikmak dogru olmayabilir.
Senol Gunes

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tıpkı 2003 ve 2009 Mayıs'ın da olduğu gibi 2015,24 Mayıs'ında da Gs'yi yenip şampiyon olacağız.Şu üzerimizde ki ezikliği atalım artık beyler.Nasıl 08/09 sezonunda son Gs maçına kadar hiç derbi kazanamayıp son Gs maçını kazandıysak yine yapabiliriz.Taraftardaki olumsuz hava futbolculara yansıyor işte burada "4 puan farkla gidemezsek şampiyonluğu unutun","Gs bizi %100 yener" demenin 2 ay sonra getirisi en fazla ben demiştim olur.Takıma inanın,inanmıyorsanız bile inanıyormuş gibi yapıp oyuncuları motive edin.Son 9 maçın 8'ini kazanmıştık ilk yarıda.Şimdi haftada 1 maç yaparak aynısını hatta daha iyisini başarma şansımız var.Zorlu hava şartları,hafta içi maç yorgunluğu gibi bahaneler yok.9 maç ve sonunda alınacak bi kupa var.
2 milyon euro alan adamları taraftar mı motive edecek? Bırakın şu komik duygusallığı. Şampiyon olmayı taraftardan çok istemeleri lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

3 derbi 0 gol 0 puan almışız gidip Gs'yi yenebileceğimize nasıl inanalım ortada gerçekler var.

Eziklik diyorsanız önce takıma ve Bilic'e bunu anlatmanız gerekiyor zira oynadığımız 3 derbinin 2 sinde favori olarak çıkmamıza rağmen 1 puan bile alamadık.

Ayrıca 2008-09 sezonundaki derbiyi zaten normal şartlarda kazanamasaydık tuhaf olurdu.Gs falan yoktu ortada Yusuf'un bireysel çabalarıyla kazanıp şampiyonluğa doğru gitmiştik.

Gs derbisine 2 puan önde bile çıksak maç sonu 1 puan geriye düşeriz ben gerçekçi konuşurum her zaman ama bunu şimdi değil aylar öncesinde söylemiştim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı blackeagle35

Geçtiğimiz sezon bu hafta puan durumunda ligde küme düşme yarışında 17.takımın 25, 4.takımın ise 37 puanı vardı..Bu aralıkta puanlar çok yakın,alt tarafta kopmalar yok..Bu sezon ise 17.takım 18,4.takım ise 43 puanda..Aralık çok fazla 16.takım 20,15.takım 27 puanda..Bu sezon ligde 4 grup varken,geçen sezon sadece 2 grup var..

Bu sezon ilk 6 sıralardaki takımları çıkartırsak diğer takımların puan ortalaması geçtiğimiz sezona göre çok düşük..Mesela geçtiğimiz sezon bu hafta 49 puanda bulunan Galatasaray bu sezon 55 puanda..Trabzon geçtiğimiz sezon 37,bu sezon 43 puanda..Bursa ise 34'den 41'e çıkartmış..Biz ise 47'den 54'e yükseltmişiz puanımızı..Aynı gol atma-1 fazla yeme sayıları ile..

Bu istatistiklerde ortaya koyuyor ki ligin üst seviye takımları bu sezon daha rahat puan alırken diğer takımlar aksine daha az puan alıyor..

Buradan ben ligin büyük bölümünün,özellikle son 3 takımın kalitesinin çok düştüğünü,kırıcılığın azaldığını çıkarıyorum..Puan artışlarının üstteki(Başakaşehir hariç) 5 takımdan 4'ü için geçerli olduğunu da düşünürsek bunun doğruluğu ortaya çıkıyor..

Bunu söyleme sebebim biz daha iyi olduğumuz için mi daha çok puan aldık,yoksa lig kalitesi düştüğü için mi??Mutlaka ikisinin de etkisi var..Bizim bu sezon derbileri kaybetmemize rağmen yarışta olma sebebimiz 4-6 arasındaki takımlara karşı 4 maç 12 puan,Fb'nin 4 maç 6 puan,Gs'nin ise 5 maç 5 puan almasıdır..Yani bizim 4-6 arasındaki takımlara başarımız bizi ligde tutan etmen oldu bu sezon..Bu takımlara karşı puan az alsaydık şuanda 3.lük mücadelesi veriyorduk..Bana kalırsa yine 4-6 arasındaki takımlara karşı alacağımız puanlar bizim sıralamamızı belli edecek..

Gol sayısı ise geçtiğimiz sezon 25 hafta sonunda 42 iken bu sezonda da 42..Sosa-Demba Ba, performansı çok artan Gökhan Töre,geçtiğimiz sezona göre artan penaltı golü sayısı,geçtiğimiz sezona göre daha iyi taraftar desteğine rağmen..Ben hücum performansında ligin kırıcılığının azalmasına rağmen sayısal anlamda arttığını görmüyorum..Keza savunma için de aynı şey geçerli..1 tane eksik yemişiz geçtiğimiz sezon bu hafta..Peki nasıl oldu da biz aynı sayılara rağmen daha iyi puan aldık??Bunu cevabı da bu sezon tek farklı aldığımız galibiyet sayısının fazlalığında gizli..Yani oyunu koparma,farkı arttırma konusunda önemli bir ilerleme yok..

Peki takımda hiç mi gelişme yok,Arsenal,Tothennam,Liverpool denilecek..Takım kompakt oyunda çok iyi düzeyde,Bilic bunu iyi yapıyor..Bu oyun da Avrupa'da iş yapıyor..Ligde de Bursa,Trabzon maçlarında işe yaradı..Önde baskı yaparak atılan gollerde gelişim var..Takım tek farklı sonuçları nispeten daha iyi koruyor..Ön tarafın kalitesi arttığı için de hücum sistemi ve planında bir ilerleme olmadığı için gol sayısını aynı tutabildik hatta bazı maçları sırf bireysel yetenekle hallettik..

Ben takımda bazı konularda gelişme olduğunu ancak bunun denilen düzeyde olmadığını düşünüyorum..Duran toplarda,set hücumunda,hücum planında,savunmada gerekli artışın olmadığını hatta bir miktar daha zayıfladığımızı düşünüyorum..Kompakt oyun ve bunun getirdiği oyun karakterinin,öndeki kalite artışının ise iyi yanlar olduğunu düşünüyorum..

Not:Uzun oldu arkadaşlar ancak vaktiniz varsa özellikle istatistik kısmını okursanız sevinirim..

Çevrimdışı Deniz

Biliç İngilterede başarılı olabilir ,oyun sistemi çok uygun.
Abi orda basarili olabilir ama bu oyun sistemiyle alakali degil.

Arsenal maçını hatirla ozellikle ilk macta 4-5 tane net pozisyonu kacirdik.arsenal elimizden kacti.
Feyenoord macinda onlarca atak ve sayisiz gol pozisyonu bulduk.
Totteham maci ayni sekilde.
Cunku bu maclari biz cok onemsedik.
Brugge ilk macini hatirla,yenmeye degil 1 gol atip yatmaya gittik.1 gol attik yatamadik yenildik.

Peki derbilerde neden avrupa oyunumuzu yapamadik?prandelli ve ismail kartal cok iyi hoca mi oldugundan bizi yendi?yoksa bilicin derbilere bakis açısı ve ciddiyetsizligi nedeniyle mi yendi?

Bir maca yenmek icin cikmazsan yenilirsin.avrupa maclarina brugge haric yenmek icin ciktik,basarili olduk.derbilere bunu yapmadik yebildik olay bundan ibaret..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

Fenerbahçe Resmi sitesinde yazanları okuyan var mı! Adamlar ateş açmışlar, çok fena gerilir ortalık.
Akıl karı işler değil bunlar.

Çevrimdışı Sarp

Köy takımından 5 yemek ne seviyesiz bir laftır.
Ayrıca "size ait tek bir tuğlası dahi olmayan stad" ne demek :akuma:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fenerbahçe Resmi sitesinde yazanları okuyan var mı! Adamlar ateş açmışlar, çok fena gerilir ortalık.
Akıl karı işler değil bunlar.
Sırf şu açıklamalardaki ithamlara maruz kaldığımız için bile Bilic'i kovarım gözünün yaşına bakmam. Fenerin üslubu bu biliyoruz ama milletin ağzı torba değil ki büzesin. Şu dakikadan sonra şu açıklamalardan sonra çıkıp şampiyon olmaktan başka hiç bir mazeretimiz yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hep belden aşağı laflar
Kendi oyuncusunu korumaya yönelik bir söz yok,ancak başarısızlığa vurgu var
Neyini savunsun gerçi,neresinden tutsun
Benim başarısız olma hakkım var;bu insani bir şey
Ama senin camianda bir (Hakaret Yasak)₅ barındırma,onu koruma hakkın yok

Yönetim derhal tüm Beşiktaşlı oyuncuları (Hakaret Yasak)₅ insanların olduğu milli takım kampından geri çağırmalı
Ceza falan önemli değil
Bu duruş gösterilmezse milli formanın ağırlığı da anlaşılamayacak

Çevrimdışı Sarp

Bilic emre'nin söylediği gibi bir küfrü gerçekten etmiş mi? Yoksa Emre bey'in ithamları üzerinden mi gidiyoruz?
Bu mahalle azıyla yazılmış olağan üstü seviyesiz yazıyı yazmak kimin haddine?
Bence suçlu insan psikolojisi bu. Kimse doğru olduğu noktada seviyeyi böyle yerlere düşürmez.

Çevrimdışı ALI RIZA

resim koymuş üstüne sırpça yazı yazmış küfür diyor paint kullanmayı öğrenmişler görüntü seslisi nerde ?
Ayrıca ligin 1 yarısında görüntüler getirmiş emrenin ilk parladıgı yıldan bu zaman görüntüleri getirelim ne cevap vereceler acaba ?
Stat ile ligi konuşmuşlar ?
Ya da size ait tek bir tuğlası dahi olmayan stadı söz verdiğiniz tarihte kombine satışı yaptığınız taraftarlarınıza teslim edememenin utancını ve hezeyanını görüyor, ve  size hak veriyoruz.
stat süresi belli idi harfiyat almasak oldugu alana yapsak 1 sezonda stat yapılırdı harfiyat uzattı sadece...! bunu anlamayacak kadar akıllı insanlardır..!