Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980037 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 19:11:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hele şükür yönetim peşini bırakmıyor durumun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ben izkeyemiyorum izleyemeyenler icin yazin bari :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Atiba'nın fizik gücü mü düşük?

Ben anlatamadım sanırım. Atiba Tolgay oynayıp aynı bu sistemdeki gibi bas kazandığınla hızlı gol atı benimsersek tabi ki oynayamayız.

Hücum edeceğiz hepsi bu. Gözümüz kapalı hücum edeceğiz. Kendin de söylüyorsun bu şekil de oynarken bu kadar pozisyon veriyoruz açık veriyoruz diye.

Evet biz durduğumuzda bile pozisyon veren bir takımız. O yüzden biz 1-0 2-1 takımı değiliz.

Bizim hücum gücümüz yüksek. Ama eğer doğru oynarsak.

Bursa'nın puanı kaç demişsin ben puana göre demedim oyuna göre dedim. Bizim kadro kalitemizle Bursa bir mi? Biz Bursa'nın oyununu Bursa'dan hem daha iyi hem 80'e kadar oynarız.

Bizim kadromuz geniş dışarıdan gelen de tutar oyunu. Yeter ki zihniyet değişsin.

Bilicin Oyun anlayisi Topa sahip olup oyunu rakip sahada paslasarak topa sahip olarak baski kurmak degil. Oynatsin diyorsan zaten Oyuncular müsait degil buna. Yerlesimi iyi bilen devamli pres yapan ikili mücadelelerde iyi olan ve iyi ayaga oynayan Oyunculara ihtiyacin var ofansif ve basarili oyunu birlestirmek istiyorsan.

Atiba nin fizik gücü Sosa ile kiyaslanacak kadar olmasada yüksek degil. Kondisyon olarak fena degil ama Dengesi zayif, güclü degil, hareketsiz ve cabukta degil. Teknik olarakta vasatin az üstünde. Veliden gene iyi ama böyle bir Oyunun yükünü kaldiracak seviyede degil. Oguzhan bir türlü kendini gelistiremedi ve eksigi cok. Kaldi geriye Tolgay. Sadece Tolgay ile olacak isler degil bunlar.

Savunmaya gelirsek Serdarin zaaflarini saysak bitmez. Serdarli bir takimda ne kadar önde savunma yapiyorsan o kadar Pozisyon verirsin. Aynisi bütün Stoperlerimiz icin gecerli. Yeterli olabilir diyebilecegimiz bir tek Motta var. (Opare düzelirse onuda sayabiliriz ama okudugum kadariyla senelerdir sakatliktan kurtulamiyormus.)

Biz bunu Bursa dan cok daha iyi yapariz demek cok kolay. Bursayi pek takip etmedigim icin burda Detaylara giremeyecegim ama bizim böyle Ofansif Futbol ile Sampiyon olmamiz imkansiza yakin birsey.

Buraya kadar gelmissek biz bu Anlayis icersinde neleri düzeltebilecegimize bakmaliyiz. Herseyi alt üst edip Macera aramanin zamani coktan gecti. Bilice tek yönlü olmasi yönünde elestiri yapabiliriz ancak elindeki kadroyla aldigi Puan sayisi tartismasiz iyi. Memnun olmamamizin sebebi bu kadroyu kendisinin kurmasi. hedeflere göre Kadro kurup hedeflere ulasamiyorsan kac Puan alirsan al basarisizsindir.

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlar ne kadar rahat adam aldırıyor arkadaş Emre'nin kimin köpeği olduğunu herkes biliyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Video kaydı alamazmısınız abiler :pray:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Kartal Ç

BJK tv de şimdi yayın başladı

eyvallah hocam biraz geç kalmışım ama yarım saat geriye sardırdım yayını  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

20 dakikadır seyrediyorum BjkTV'yi, bir gram tepki veya sert açıklama göremedim. Yazık. Sadece konuşuyorlar. Böyle olmaz.

Çevrimdışı nannan

Oof off burayı okuyunca hayata küsmeye başlıyorum. 2014/2015 sezonu başlığında gelecek sezon takımı kimin çalıştırması gerektiği tartışılıyor. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Eskişehir ve Rize'ye puan kaybettik, "Olimpiyat'ta olmuyor." dedi herkes. Sezonu kafada bitirdi. Sonra noldu? 10.000 kişinin olduğu maçta 2 dakika içinde Bursa maçını tekrar aldık. Neymiş? Olabilirmiş.
Erciyes maçını kaybettik, Necip'le olmaz dedi yine herkes. Sonra noldu? Necip Başakşehir maçında bi çizgiden çıkardı, bi asist yaptı maçı getirdi. Neymiş? Necip'le de yapabilirmişiz demek ki.
FB derbisini de verdik takım bitti kendine gelemez dediler. Sonra noldu? Seri yaptık. Neymiş? Ne olursa olsun bu yarıştan vazgeçmezmişiz.
Serinin üstüne GS derbisini de verdik, derbi kazanmadan olmaz dediler. Sonra noldu? İlk yarıyı lider bitirdik. Derbi kazanmadan da lider olabilirmişiz.
İkinci yarı fikstür avantajları var diye her hafta şampiyon olamadık burada; Ama rakipler saçma sapan futbollarıyla kaybettikleri her maçtan sonra bu forumda bizi şampiyon ilan ettirdiler.
3 derbi kaybettik, liderden 1 puan geride, ikinciden 1 puan öndeyiz. 2 maç kaybettiğimiz takımdan 1 puan öndeyiz. Biz buraya kadar bu takımla geldik; bu taraftarın düzenli olarak şampiyon olamayacağı düşüncesine, inançsızlığına rağmen 25. haftada yarışta kaldık. Kazandığımız maçlardan sonra bile takımı, Bilic'i, yönetimi eleştirmeye geliyorum buraya aslında. Ama öyle şeyler okuyorum ki hepsini içime atmak zorunda kalıyorum.
Türkiye'nin en çok okunan taraftar forumu olduğu için stadyum başlığında herkes temkinli konuşuyor, ama şu başlıkta hem renklilere hem medyaya şöyle bi gözdağı veremiyoruz. Birlik olduğumuzu, inandığımızı gösteremiyoruz. Bence artık herkes kendine gelmeli. Oyuncular farkında değilse, teknik kadro farkında değilse kafalarına vura vura bu takımın şampiyon olacağını hepsinin aklına sokacağız. Bu takım ligin ilk yarısını lider bitirdiği gibi ikinci yarısını da lider bitirebilir mi? Evet.
25. haftada tepede olan takımın başına seneye kimin geleceğini tartışmanın nasıl bir faydası olabilir şu anki şampiyonluk yarışına lütfen biri bana bunun cevabını versin.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Hicks

nerde kaçta yayınlanacak hocam ? kaçırmayalım.

Şuban BJK TV veriyor...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Türkay

BJK Tv ağır sözler söylüyor ama video beklediğim gibi değil.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

20 numara: "Bilic'e söyleyin bir daha bana el hareketi yapmasın. Anam avradım olsun İstanbul burası"

Çevrimiçi Samet Ç

Emre bunları demiş ve bizden bir delikanlı çıkıp İstanbul'u gösterememiş mi ? Ulan nereye gidiyoruz adam tehdit ediyor bizimkiler yatıştırıyor

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK Tv ağır sözler söylüyor ama video beklediğim gibi değil.
Ne bekliyordun bıçak elinde ortalıkta mı gezecekti..! devre arasında soyunma odasına giden yerde söylüyor...!
Artık taraftar olarak ne istediğimizi de bilmiyoruz...!
20 numara Bebekte cafelerde takılacaksa BJK tarftarı 2 kez daha düşünsün...!

Çevrimdışı Türkay

Ne bekliyordun bıçak elinde ortalıkta mı gezecekti..! devre arasında soyunma odasına giden yerde söylüyor...!
Artık taraftar olarak ne istediğimizi de bilmiyoruz...!
20 numara Bebekte cafelerde takılacaksa BJK tarftarı 2 kez daha düşünsün...!

Ben Bilic ile yüz yüze tartışıp küfür ettiğini sanmıştım

Çevrimdışı Deniz

Anasi avradi olsunmus.ettigi lafa bak.bise yapamadi,olmus mu sorsunlar bakim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın hemen milli takımdaki oyuncuları geri çağırmak lazım bunlar bu dilden anlar. Hemen yok milli takımmış ortada milli takım yok zaten geri çağrılsın oyuncular.

Çevrimdışı nannan

Bunları da izledikten sonra "bu takım şampiyon olamaz yeaaa" diye gezen arkadaşların kalbini kırma ihtimalim var. Bu takım böyle tiplerin üstüne stadını koydu, şimdi de kupayı koyacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Ya Allah'ım 12 numara orga cevap veriyor ergenlere cevap veriyor yav yapmayın bunu yapmayın arkadaş.

Çevrimdışı nannan

Emre bunları demiş ve bizden bir delikanlı çıkıp İstanbul'u gösterememiş mi ? Ulan nereye gidiyoruz adam tehdit ediyor bizimkiler yatıştırıyor
Sinirle bunu istemen normal. Ama karşındaki adam mahkeme onaylı katil ve ırkçı. Basın tribününe karşı hareket yapıp şu anda medya tarafından en çok korunan oyuncu. Her maç düzenli olarak birilerine ana avrat düz gidip, ona buna tekme atıp kart bile almayan adam. Sen buna karşılık verirsin, 3 tane ilk 11 oyuncun 2 tane de yedeği 1-3 maç arası ceza alır, ikinci samsunspor vakasını yaşarsın. Belki futbolcular böyle düşünmedi ama yanlış yoldan da olsa doğru kararı vermişler.

ysariusta

• Ziyaretçi

Irkçılıktan yargılanıp mahkum olmuş birinin kaptanlığını yaptığı hiç bir takıma destek vermem. Adı ne olursa olsun.

Çevrimdışı Deniz

İrkcilik dünyanın neresine gidersen git yuzkizartici ve alcak bir suctur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 20:32:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Türk Hava Yolları, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3 yıl süreyle sponsor olma kararı aldığını açıkladı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Türk Hava Yolları, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3 yıl süreyle sponsor olma kararı aldığını açıkladı.

Herkese oldular bir bize olmadılar. Utanç kendilerinindir bizim değil. :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

Her Top gittigi an geri dönüyorsa ileri cikman hem acik verdirir hem yorar.

işte evet bu konu cok onemli bizimki artık hiçbir top tutamaz durumda..
zaten bu baslarda yoktu su son haftalarda var ve bunun bilicin bir hatası oldugunu dusunyorum
ortasahada tolgay geldiğinden bu yana yanlıs bir anlayıs var takım uzerindeki bu adam gelip top alıp dagıtma ihtiyacı duyuyor..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi