Oof off burayı okuyunca hayata küsmeye başlıyorum. 2014/2015 sezonu başlığında gelecek sezon takımı kimin çalıştırması gerektiği tartışılıyor. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Eskişehir ve Rize'ye puan kaybettik, "Olimpiyat'ta olmuyor." dedi herkes. Sezonu kafada bitirdi. Sonra noldu? 10.000 kişinin olduğu maçta 2 dakika içinde Bursa maçını tekrar aldık. Neymiş? Olabilirmiş.
Erciyes maçını kaybettik, Necip'le olmaz dedi yine herkes. Sonra noldu? Necip Başakşehir maçında bi çizgiden çıkardı, bi asist yaptı maçı getirdi. Neymiş? Necip'le de yapabilirmişiz demek ki.
FB derbisini de verdik takım bitti kendine gelemez dediler. Sonra noldu? Seri yaptık. Neymiş? Ne olursa olsun bu yarıştan vazgeçmezmişiz.
Serinin üstüne GS derbisini de verdik, derbi kazanmadan olmaz dediler. Sonra noldu? İlk yarıyı lider bitirdik. Derbi kazanmadan da lider olabilirmişiz.
İkinci yarı fikstür avantajları var diye her hafta şampiyon olamadık burada; Ama rakipler saçma sapan futbollarıyla kaybettikleri her maçtan sonra bu forumda bizi şampiyon ilan ettirdiler.
3 derbi kaybettik, liderden 1 puan geride, ikinciden 1 puan öndeyiz. 2 maç kaybettiğimiz takımdan 1 puan öndeyiz. Biz buraya kadar bu takımla geldik; bu taraftarın düzenli olarak şampiyon olamayacağı düşüncesine, inançsızlığına rağmen 25. haftada yarışta kaldık. Kazandığımız maçlardan sonra bile takımı, Bilic'i, yönetimi eleştirmeye geliyorum buraya aslında. Ama öyle şeyler okuyorum ki hepsini içime atmak zorunda kalıyorum.
Türkiye'nin en çok okunan taraftar forumu olduğu için stadyum başlığında herkes temkinli konuşuyor, ama şu başlıkta hem renklilere hem medyaya şöyle bi gözdağı veremiyoruz. Birlik olduğumuzu, inandığımızı gösteremiyoruz. Bence artık herkes kendine gelmeli. Oyuncular farkında değilse, teknik kadro farkında değilse kafalarına vura vura bu takımın şampiyon olacağını hepsinin aklına sokacağız. Bu takım ligin ilk yarısını lider bitirdiği gibi ikinci yarısını da lider bitirebilir mi? Evet.
25. haftada tepede olan takımın başına seneye kimin geleceğini tartışmanın nasıl bir faydası olabilir şu anki şampiyonluk yarışına lütfen biri bana bunun cevabını versin.