Kimseye birşey yapıştırıldığı yok. Bulun getirin Pedro'dan dha iyisni konuşalım burada. Gidip Kaboul falan demeyin. Pedro'nun ne sıradanlığını gördünüz. Türkler'in denince, uzun boylu hırçın ve çevir anlayışı 1990'larda kaldı. Örn: Masherano şu adam biz de oynasa her maç küfür ederdiniz. Masherano'yu alamayacağına göre Pedro hayli hayli iyi bir defanstır. Sen Pedro'yu aşalıyacağına yanında ki iki denyo'ya laf et. Adam şunların hatasını kapamak için bir tarafını yırtıyor sonra yine suçlu bu adam oluyor. Ne Ersan ne Necip hatta ne Atınç nerde duracaklarını bilmiyor. Pedro resmen hermaç bir tarafı kapatmaya çalışıyor ama yine de sizin beyfendilere kendini beğendiremiyor.
Ve inşallah sene sonu basar gider artık nereye gidiyorsa. Çünkü siz hiç bir zaman fedakar adamları haketmiyorsunuz.
iyide ne güzel diyorsun iyisini bualamazlar peki bunu bulacak olan kim? yonetim ve hoca demekki guvenin yok
o zaman ona güvenmiyorsan hocada niye inat edersin?

iyisini bulamazlar o zaman hepsi gitsin oglum neden ısrar varki 5 senede illaki bi kupa alıcak ama onu dedemde yapar:)
sen bana 5 senede 3 kupayla gelsen eyv
unutulmasın biz stada egerki agustosta değilde ekimde kasımda girersek
o beklediğimiz yıllardır umdugumuz sinerji yaratamayız sonucta cnk baslangıcı o igrenc zulimpiyatta yapıcaz
yani yeni bir heyecana ben varım acıkcası