Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976343 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Kimseye birşey yapıştırıldığı yok. Bulun getirin Pedro'dan dha iyisni konuşalım burada. Gidip Kaboul falan demeyin. Pedro'nun ne sıradanlığını gördünüz. Türkler'in denince, uzun boylu hırçın ve çevir anlayışı 1990'larda kaldı. Örn: Masherano şu adam biz de oynasa her maç küfür ederdiniz. Masherano'yu alamayacağına göre Pedro hayli hayli iyi bir defanstır. Sen Pedro'yu aşalıyacağına yanında ki iki denyo'ya laf et. Adam şunların hatasını kapamak için bir tarafını yırtıyor sonra yine suçlu bu adam oluyor. Ne Ersan ne Necip hatta ne Atınç nerde duracaklarını bilmiyor. Pedro resmen hermaç bir tarafı kapatmaya çalışıyor ama yine de sizin beyfendilere kendini beğendiremiyor.

Ve inşallah sene sonu basar gider artık nereye gidiyorsa. Çünkü siz hiç bir zaman fedakar adamları haketmiyorsunuz.

iyide ne güzel diyorsun iyisini bualamazlar peki bunu bulacak olan kim? yonetim ve hoca demekki guvenin yok
o zaman ona güvenmiyorsan hocada niye inat edersin?:) iyisini bulamazlar o zaman hepsi gitsin oglum neden ısrar varki 5 senede illaki bi kupa alıcak ama onu dedemde yapar:)
sen bana 5 senede 3 kupayla gelsen eyv

unutulmasın biz stada egerki agustosta değilde ekimde kasımda girersek
o beklediğimiz yıllardır umdugumuz sinerji yaratamayız sonucta cnk baslangıcı o igrenc zulimpiyatta yapıcaz
yani yeni bir heyecana ben varım acıkcası
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ben normal şartlarda Club Brugge'u elememiz gerektiği görüşüne katılmıyorum.Kendimizi dev aynasında görmeye devam ediyoruz.Bizim defans hattımızla oraya kadar gelmemiz bile büyük başarı.Dün akşam brugge'un ofansif oyuncuları bizim defansı poşete çevirdi de sutter dalga geçer gibi her topu indirdi.Ters bir takım olduklarını kabul ediyorum ama dün sahadaki 11'leri bizim kalitemizin üstündeydi kabul etmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 00:44:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz önce her 3 yılda 1 istikrarlı olarak lig şampiyonu olalım da 5 te 3'ler 4 te 2'ler sonra gelse de razıyım ben.

Önce yarışması sonra winner takım.

10 sene boyunca 1 kez bile ilk ikinin dışında kalmamalıyız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

O stadın çevresine 4 yan yol yapılsa, rüzgar panelleri için ciddi çalışılsa, problemler minimuma inecek oysa ki...

Olimpiyat için bu dediğine gülerim Ercan Taner'in kusura bakmasın da..

benim için artık bir anlam tasımıyor sayın maç spikeri...konjukturel acıklamalar yapıyor aynı ogrencisi guntekin gibi.. gecelim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 00:46:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Her sene ilk ikiye giren takım psikolojilk üstünlüğü ele geçirir ortalama en kötü 3 yılda 1 de şampiyon olur zaten.

Bence bu 10 yılda 4 şampiyonluk alacağız deseler herkes tamam der şuan.

Önce bozulan imaj düzelecek tekrardan 3 takım var diyecekler sonra tepelerine çıkma durumu başlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben normal şartlarda Club Brugge'u elememiz gerektiği görüşüne katılmıyorum.Kendimizi dev aynasında görmeye devam ediyoruz.Bizim defans hattımızla oraya kadar gelmemiz bile büyük başarı.Dün akşam brugge'un ofansif oyuncuları bizim defansı poşete çevirdi de sutter dalga geçer gibi her topu indirdi.Ters bir takım olduklarını kabul ediyorum ama dün sahadaki 11'leri bizim kalitemizin üstündeydi kabul etmemiz gerekiyor.
Ben buna katılmıyorum tamam bizim de kalitemiz belli ama karşımızda da üst seviye kalitede bir takım yoktu sadece nasıl oynaması gerektiğini bilen ve kompakt bir ekip vardı.

1-0 dan sonra Bilic Pektemek-Atiba değişikliği yapıp orta sahayı ele geçirebilseydi bu maç en kötü uzatmalara giderdi.

Böyle yenilmezdik en azından.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 00:53:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben buna katılmıyorum tamam bizim de kalitemiz belli ama karşımızda da üst seviye kalitede bir takım yoktu sadece nasıl oynaması gerektiğini bilen ve kompakt bir ekip vardı.

1-0 dan sonra Bilic Pektemek-Atiba değişikliği yapıp orta sahayı ele geçirebilseydi bu maç en kötü uzatmalara giderdi.

Bence de bunun dev aynasına bakmakla ilgisi yok.

Tamam hepimiz küçümsedik biraz ama biz kadro olarak kesinlikle daha iyiyiz hala.

Sadece yetenek yetmiyor. Lider karakter, sertlik oyunu bilmek. Maç sırasında hangisinin öne plana çıkacağını kestirmek zor.

Bu maçta soğuk kanlılıktı başrolde olan. Onlar bu konuda çok iyiydi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

maçına gore sekil alan bir takım vardı yani bizimki sablonu belli kadrosundaki oyuncunun belli oldugu bir takım değildi
dolayısıyla gitti tur, demekki boyle adamlara karsı bir tane bile onlem yok yada biz her gittiğimizi atsaydık bile bunlar üstümüze gelmeye devam edicekti tuhaf bi hal alacaktı
demekki artık bende diğer arkadasların dediği gibi son zamanlarda ozellikle takım oyunu olgusundan koptuk ilerdekiler ve geridek,iler diye iki grup hatta kaleci yide sayarsak 3 ayrı grup olustu 3 üde birbirinden kabiliyetsiz olunca
iletişim koptu..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 00:55:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Malesef Napoli gelse onu bile eleyebilirdik biz.

Bize bizden üstün bize hücum edecek takım gelseydi keşke.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 00:57:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Karşımızdaki takım Büyükşehir belediye ile Bursaspor karışımı ama onların 1 er seviye üstü bir takımdı.

Bu yüzden çok ters geldi.

Sıkı sert ve uzun savunma, yetenekli kanatlar, çok iyi çift yönlü ortasaha ve ne yaptığını bilen forvet ve süper bir teknik direktör.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bilic'in tercihi yanlıştı zaten orası ayrı.Bilic'in defansı Pedro-Ersan-Necip rotasyonuna bırakması da büyük hataydı.Sivok tek üst seviye stoperimizdi şimdi savunma dökülüyor,yapılan hatalar ortada.Dün akşam Sivok oynasa o 3 gol de yenmezdi.Pazar günü bu ikililer yine benzer hataları yapıp malubiyete sebep verecekler,farklı bir şey beklemek boş olur

Çevrimdışı Deniz

Stadın 42.000 olması kesinlikle iyi oldu.

Kombinesini alan taşkınlık yapmayan bilinçli destekleyen ve kulübe bağlılığı olan 35.000 kişi bulursak kalan 5.000 kii değişse bile kitle onları susturur.

Artık ceza almasını istemiyorum bu kulübün maddi manevi.
70.000 yerine daima 45-50.000 iyidir.Nerde çokluk orda..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben hala liverpool deplasmanında o kadar iyi savunmayı nasıl yaptık anlayamıyorum :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bence de bunun dev aynasına bakmakla ilgisi yok.

Tamam hepimiz küçümsedik biraz ama biz kadro olarak kesinlikle daha iyiyiz hala.

Sadece yetenek yetmiyor. Lider karakter, sertlik oyunu bilmek. Maç sırasında hangisinin öne plana çıkacağını kestirmek zor.

Bu maçta soğuk kanlılıktı başrolde olan. Onlar bu konuda çok iyiydi.
Dün kötüyken golü bulduk ama bunu avantaja çeviremedik aynı ilk maçta olduğu gibi.

C.Brugge kalite olarak bizden yukarıda bir takım değildi ama hem oyun içerisinde kendi eksikliklerimiz hem de rakip takımın teknik direktörünün doğru taktik anlayışı ve oyuncu tercihleri turun gitmesine neden oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 00:59:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu senenin karı her anlamda Tolgay olacak.

Bizi 6-7 yıl ortasahanın biri olarak taşıyacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

En iyi eşleşme everton ile olurdu bence.İtalyan takımları da çok ölü top kovalıyor bize ters açıkçası.Everton gelse Tottenham,Liverpool'un başına ne geldiyse onlara da gelecekti muhtemelen

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 01:00:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün kötüyken golü bulduk ama bunu avantaja çeviremedik aynı ilk maçta olduğu gibi.

C.Brugge kalite olarak bizden yukarıda bir takım değildi ama hem oyun içerisinde kendi eksikliklerimiz hem de rakip takımın teknik direktörünün doğru taktik anlayışı ve oyuncu tercihleri turun gitmesine neden oldu.

Bence zaten golü erken bulmasak ya da kötü oynarken bulmasak turu geçecektik biz.

O attığımız gol bitirdi bizi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu senenin karı her anlamda Tolgay olacak.

Bizi 6-7 yıl ortasahanın biri olarak taşıyacaktır.
Böyle devam ederse iyi paraya gider avrupaya :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bence zaten golü erken bulmasak ya da kötü oynarken bulmasak turu geçecektik biz.

O attığımız gol bitirdi bizi.
Aynısını bugün ben de düşündüm.

Eğer gol olmasaydı yani maç 0-0 gitseydi 60-65'ten sonra baskıyı arttırıp,riskleri alıp 80 küsürler de 1 tane sıkıştırıp turu geçebilirdik.

Hiç beklemediğimiz anda gelen gol takımı olduğundan daha fazla rehavete soktu.

C.Brugge biraz öne çıkmaya başlayınca orta saha direncimiz azaldı Bilic gerekli hamleleri yapmayınca arka arkaya goller geldi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 01:06:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Süper Lig'in ardından 1. Lig'de yabancı sayısı artırıldı. Bu sezona kadar 3 ile sınırlanan yabancı sayısı 25 kişilik kadroda 10'a, ilk 11'de ise 5'e çıkarıldı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Tolgay için şunu bir kez daha söylemek istiyorum "iyi ki almışız"

Aradığımız orta saha özelliklerinin neredeyse tamamını barındırıyor.

Kalan 10 maçta Tolgay'ın oyun kalitesine çok ihtiyacımız olacak.

Kısacası devre arası yaptığımız bu transfer büyük kazanç oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 01:08:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Süper Lig'in ardından 1. Lig'de yabancı sayısı artırıldı. Bu sezona kadar 3 ile sınırlanan yabancı sayısı 25 kişilik kadroda 10'a, ilk 11'de ise 5'e çıkarıldı.

Bu kural yayın havuzunda da paraşüt sistemi ile desteklenmeli.Düşen takım yokoluyor yoksa batıyor.

Amaç da süper lige çıkmanın ne kadar değerli olduğunun iyice anlaşılması olmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 01:08:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Tolgay için şunu bir kez daha söylemek istiyorum "iyi ki almışız"

Aradığımız orta saha özelliklerinin neredeyse tamamını barındırıyor.

Kalan 10 maçta Tolgay'ın oyun kalitesine çok ihtiyacımız olacak.

Kısacası devre arası yaptığımız bu transfer büyük kazanç oldu.

Miloyu görmedik ama 3 te 1 bile iyi kazançtır çünkü ödenen sadece 1.7 milyon euro bonservis.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ben hala liverpool deplasmanında o kadar iyi savunmayı nasıl yaptık anlayamıyorum :D

zaten takım olgusunun cok iyi odlguu bir zamandı ve hala soyluyorum liverpool macı bir ornek olmamalı yanıltır cnk o gun 11 kişi hatta sonradan girenlerde dahil hepsi cok iyi motive olduklarından iyi oynadılar ama işte benzerini yüzde 60ını diğer maclara gosterseler eminimki 1 puan kesin.. ama işte sen dusun ordan geliyorsun leş kayseriyle maça..insan adapte olamıyor hak veriyorum ama sivrilende olmadı demekki hepsi rehavete kapıldı ha unutuyordum tore haricinde...

Çevrimdışı Tolga

Miloyu görmedik ama 3 te 1 bile iyi kazançtır çünkü ödenen sadece 1.7 milyon euro bonservis.
Miloseviç'i nasılsa gelecek vaadeden bir oyuncu olarak düşünüp aldığımız için gelecek sezon faydalanmaya başlarız yavaş yavaş.

Tolgay alınırken faydalı olacağını düşünüyordum ve kendisini göstermeye başladı.