Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974499 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı nihat

Kadroda, futbolcularda iş yok, Bilic ne yapsın?

Maç taktiğimiz gayet doğruydu ama futbolcuların rezil oyunlarından dolayı maçı verdik. Cenk yerine neden Tolga'yı aldı diyorsunuz, Cenk'in nasıl bir kaleci olduğunu hepimiz biliyoruz ne büyük maçlarda ne saçma goller yedi hala da geçtiğimiz haftalarda devam etti adamdan öyle bir bahsediyorsunuz ki sanki Cenk bizim bildiğimiz cenk değil Casillas. Bu maça Tolga'yla çıkmak daha doğru ama o da hayatının en kötü maçlarından birini çıkardı.

Demba ba desen adam kaç haftadır formsuz, isteksiz en çok koşanlar sıralamasında hep en altlarda. Hiç top dağıtayım, oyunu rahatlayım yok iyice Almeida'ya evrilmeye başladı adam. Bilic de Demba ba'nın üretkenliğini artırmak için çift forvet başladı ki erciyes maçında daha iyi olduğunu da gördük o yüzden yine doğru karar ama o da çok kötü bir maç oynadı.

Şu an ligde lideriz, uefa'da da gittiğimiz yere kadar gittik belki de bizim için daha hayırlısı oldu bu sene şampiyon olalım seneye Avrupa'da daha da ileri gideriz. Şu ana kadar ne zaman sürekli yapılan hoca değişikliklerinden fayda gördük Bilic gayet başarılıdır bunu inkar edemeyiz adamı bir maçla silmeyin.

Çevrimdışı talha

Bilic'i suçlamak işin kolay tarafına kaçtığımızı gösterir.  Çünkü takımın yarısı ne yaptığının farkında değil. Bunları Bilic oynatmaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Kadro açısından Fb bizden daha iyi ama Gs'nin bizden farklı 2 tane çok üst seviyede oyuncusu var.

Biri Muslera diğeri Sneijder.

Oynadıklarında bu ikisi fark yaratıyor diğerleri de onlara yardımcı oluyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Ya abi pazar günü çıkıp fener maçını kazansa bu oyuncular maçtan sonra diyecekleri ilk şey taraftarın brugge maçındaki tepkisi oyuncuları çok iyi etkilemiş ve bunun bilincine vararak maça çıkıp kazandılar diyecekler bugün eleştirirler yarın överler türkiyedeki bütün yorumcular sıkıntı zaten asıl burada günü birlik yorumlar yapılmamalı mesela güntekin bir gün kaybediyoruz bu takımdan şampiyon olmaz öteki gün kötü oynayarak kazanıyoruz bu takım şampiyon olabilir bu nasıl yorum.

evet en buyuk orneği liverpool macıdır
neymiş efendim liverpoolu yendiysek alayına gider:)
iyide ogunku sahadaki 11 oyuncu iyi oynamasaydı(ki penaltıya kaldı mac)
rakip takım oyuncusunun motivasyonu bizimle aynı olsaydı gibi faktorleri katmıyorlar sadece sonuca bakılıyor...
dediğin cokdogru bu ince çizgi ayrılırsa ki cogumuzda var bu sadece üzülmemek için bunu günyüzüne cıkarmıyorlar aslında kenarda duruyor bunlar
herkes farkında ondan bu kabarmalar oluyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rakiplerimizden sadece kadro olarak Fener'i baz alırsak defansımız kötü orta saha eşit hücumda çok çok üstünüz ama kullanamıyoruz orası ayrı. Gs'yi baz bile almıyorum. Kendinizi bu kadar çürük elma sıfatına sokmayın.
Sanki karşımızda Barcelona ile Bayern Münih var. Bazen rakiplerimizi çok abartıyoruz gerçekten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Bilic'i suçlamak işin kolay tarafına kaçtığımızı gösterir.  Çünkü takımın yarısı ne yaptığının farkında değil. Bunları Bilic oynatmaz.

süpersin pekii bilic ne yapsın o zaman ?? herkes onun aleyhineyse niye duruyor burada?
cozum uretmek için değilmi:((

Çevrimdışı sallapati

2012-2013 SAMET AYBABA  dönemi

takım avrupada yok, kupada yok, inönü stadı faaliyette toplam 58 puan

Çevrimdışı cisse557

Başarılı dediğin Hamza hoca'nın üzerindeyiz. Ayrıca, GS'nin hem kadro yapısı hem tecrübesi bizim üzerimizde.

Şenol hoca'nın başarıları değil, başarısızlıkları ortadadır. STSL de 3 şampiyonluğu milli takımda akıl almaz başarıları var da ben mi hatırlamıyorum? 2002 dünya kupası yarı finali dışında ne başarısı var? "Güzel futbol oynatıyor" eee? Sonuç. Kaldı ki Şenol Hoca potansiyelli bir hoca da değildir, iki defa TS'yi iki defa Milli Takımı son düzlükte geriye attı. Bundan ala referans mı olur?
Bilic'in ne başarısı var? Hırvat milli takımını Türkiye Milli takımına eletti. Bir hocanın gittiği her takıma güzel futbolu monte etmesi sizin için yeterli değil sanırım. Üstüne dünya 3. Lugu varken. TS gibi büyüklüğü eskisi kadar kalmamış bir takımı şampiyon yapmasına rağmen. Önemli olan kadroyu kullanabilmek değil mi? Dünya 3. Lugünü ne kadar hafife alıyorsunuz. Şu an ki milli takımın orta sahasında töre hakan çalhanoğlu, topal, Arda gibi oyuncular mevcut. Madem başarının nedeni kadronun iyi olması nerde Türk Milli Takıminin basarisi?

Çevrimdışı talha

Bu arada Brugge'nin iki kırmızısını vermeyen hakeme de ayrı teşekkürler. Kaybetmemizin bahanesi değil kesinlikle ama dün rezil bir maç ortaya çıkardığını da gözümüden kaçırmamalıyız.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Sanki karşımızda Barcelona ile Bayern Münih var. Bazen rakiplerimizi çok abartıyoruz gerçekten.
Sonra da oyuncular takımı küçümsüyor diye burada dövünüyoruz sen ilk önce kendi düşüncene bak asıl kimin takımı küçümsediğini görürsün imam osurursa cemaat s...çar diye bir söz var çok doğru bir söz. Tabi burada istisnalar var Mustafa, Ersan'ı ve İsmail'i asla ve asla kabullenemem orası ayrı bir konu.

Çevrimdışı ozan062

SON DAKİKA! Beşiktaş'ın yıldızı Demba Ba, Senegal milli takımına davet edildi.

Çevrimdışı GÖRKEM

3. madde içinde şunu söyleyeyim: Bugün takımın uzun vadede biraz ışığı varsa, burada Bilic'in emeği büyüktür. Gözden düşmüş Gökhan'ı, milletin nefret ettiği Serdar'ı, delibaş koyun gibi sağa sola koşan Veli'yi ve hatta artık Almanya'nın ikinci liginde bi kariyer beklenen Olcay'ı elle tutulur, değerlendirilir seviyelere getirdi. Uzun vade olacak ise bu emekleri de görmezden gelmeyelim.

Ben Bilici zaten elestirmiyorum. Elindeki malzemeyle cok basarili olabilir fakat bir Takimi böyle bir havaya 2 sezon üst üste sokman imkansiz. Bir kere yakalarsin ve bu havayi en fazla sezon sonuna kadar götürürsün. Seneye bu kadroyla ve bu anlayisla Liderin en az 10-15 Puan belki de daha fazla gerisine düsecegimizi simdiden söylecek kadar eminim.

Hoca nin etkisi bir yere kadar olur. Bizim Takimda uzun vadeli basari getirecek saglam bir denge yok. Mutlaka bir seylerin degismesi lazim önümüzdeki yillar icin ama degismesinin zor olacagini söyliyorum cünkü cok sorun var ve bunlari cözecek kimse yok.

Çevrimiçi Samet Ç

SON DAKİKA! Beşiktaş'ın yıldızı Demba Ba, Senegal milli takımına davet edildi.
Doğrudur. Hak ediyor moralini düzeltir hiç olmaz ise hala daha kafasın da milli takıma neden çağrılmadı konusunda soru işaretleri var bence.

Çevrimdışı ozan062

süpersin pekii bilic ne yapsın o zaman ?? herkes (hersey )onun aleyhineyse niye duruyor burada?
cozum uretmek için değilmi:((

Çevrimdışı sallapati

2011-2012 CARVAJAL dönemi
iNÖNÜ FAALİYETTE  TOPLAM 55 PUAN

Çevrimdışı Geovani

Kendi kendime diyordum ki;lan bu kaleciler niye hep taç çizgisinin oraya degaj yapıyor diye dün cevabimi aldım,biliçe bazen kızıyorum ama elindekiler le en iyisini yapmaya çalışıyor...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Samet Ç

2011-2012 CARVAJAL dönemi
iNÖNÜ FAALİYETTE  TOPLAM 55 PUAN

Abi burada zaten Bilic'in ne Samet'ten ne de Carvajal'dan kötü bir td olduğu tartışılmıyor zaten bunları buraya koyman saçma. Sadece yetersiz olduğu tartışılıyor.  :)

Çevrimdışı ozan062

dün macı canlı izliyenler gormustur
rakip takım kalecisi ilk yarının tamamında cok onde karsıladı takımı..
yani bi akıllı insan olsaydı bircokkez bunu fırsata çevirebilirdi
ki bunu ben farkettim hocasıda etmişki ikinci yarı geride kaldı. demekki taktik geregiymiş
bizde bunlar yok hep standar benzer hareketler.

Çevrimdışı sallapati

2010-2011 SCHÜSTER dönemi
iNÖNÜ FAALİYETTE , YILDIZLAR TOPLULUĞU BEŞİKTAŞ   TOPLAM 54 PUAN

Çevrimdışı ozan062

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmesi
Dnipro-Club Brugge

Çevrimiçi Samet Ç

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmesi
Dnipro-Club Brugge
Saldır Dnipro  :biggrinking:

Çevrimdışı halvetifarazi

taraftar feda diyecek, üçer beşer forma alacak.
taraftar ne zaman biteceği belli olmayan stada kombine alacak,
taraftar olimpiyat,osmanlı demeyecek her stada koşa koşa gidecek,
taraftar 2 yıldır kaybedilen her derbiden, her saçma puandan sonra takımı bağrına bascak,

yönetim s.goran erricsona boş yere imza parası verecek,
yönetim hastane yatağındaki eneramoya para verecek,
yönetim rakibin çöpe attığı dany'i alacak, sezer öztürk'e 1,5 m€ verecek,
yönetim 3 yıldır topla alakası olmayan pektemek'e, köybaşına yıllık 1,5m€'ları saçacak.(hem de 3 yıllığına),
yönetim tribünde taraftar dövecek,
yönetim sırf manajer önerdi diye, menajer para kazansın diye kötü oyuncuları takıma alacak

futbolcu kendine bakmayacak sürekli sakatlanacak,

teknik adam boş boş senin benim gibi maçı izleyecek, son dakikalarda küme düşecek takıma maçı verecek,
teknik adam iki yıldır bir adet derbi kazanamaaycak,
teknik adam kafasına göre formsuz oyuncuları oynatacak veya tam tersi oynatmayacak

fakat

taraftar asla ıslıklamayacak,
taraftar sürekli destek olacak,

böyle bir dünya yok arkadaşlar. Çileyi çeken, parayı veren ben, ama yine suçlu da ben.

Oldu.

Yönetim de futbolcuda ıslıklanır eleştirilir yuhalanır. Taraftar olmazsa ne beşiktaş ne de başka bir olur. Adam gibi yönetmek,oynatmak, oynamak zorundalar.
Ağır geliyorsa kaldıramıyorlarsa çekip gidecekler.

Çevrimdışı sallapati

2013-2014 BİLİC 1. SEZON
STAT YOK , 4 MAÇ SAHA KAPATILMIŞ ,3 MAÇ BİLİC CEZA ALMIŞ, HÜKÜMET TARAFINDAN DOĞRANMIŞ , SAHAYA ADAMLAR GİRİYOR   TOPLAM 62 PUAN

Çevrimdışı Taarin

Bilic'e inanılmaz yersiz eleştiriler yapılıyor çünkü bir kısım taraftar kafayı takmış durumda ve daima olumsuzlukları görmeye şartlamışlar kendilerini.

Bu kafada olduğumuz sürece başarı gelmeyecek.Bilic'i ne kadar sevsem ve başarılı da bulsam daha fazla çalışmanın anlamı yok.Çünkü sene sonu şampiyon olalım önümüzdeki sezon ilk topallamada yine istifa sesleri yükselecek.3 sene üst üste şampiyon olalım 4. sene yine aynısı olacak.Bu kafayla sürekli birileri gelip birileri gider.Trabzonspor taraftarıyla dalga geçtik hep git gide onlara benziyoruz hayırlısı bakalım.

Rakiplerden bu kadar fazla maç oynamamıza rağmen üstelik kendi stadımızı geçtim kendi şehrimizde bile oynamamamıza rağmen Gs'den 2,Fb'den 4 puan farkla lideriz.2 hafta önce L'pool'u elediğimizde öncelik ligti hala lig.Dün takıma öldük,bittik havası verileceğine Fb maçına bi şekilde motive edebilseydik keşke.

Çevrimdışı sallapati

2013-2014 BİLİC BU SEZON , 24. HAFTA
STAT YOK , AVRUPADA 14 MAÇ YAPILMIŞ , HER HAFTA BAŞKA ŞEHİRDE  TOPLAM 54 PUAN (10 HAFTA DAHA VAR)