Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974303 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

O zaman Şenol Güneş hayırlı olsun  :biggrinking:
Yapma bunu be abi. Tamam Şenol hocanın oynattığı oyun bizim sisteme uygun ama o da Bilic gibi maçların son 30 dakikasını oynayamıyor onu taktik konusunda Bilic'ten üstün olduğunu düşünmüyorum kısacası al birini vur ötekine. :)

Çevrimdışı GÖRKEM

@GÖRKEM

abi eleştirilerini kabaca sınıflayıp cevap vereceğim, eksik var ise af ola:

1) Savunmayı takım yapar, golü forvet atar. Golü atan forvetide parayı bastırıp alırsın. FB ve GS parayı bastırdı ve hücumu aldı. Bizim de paramız olunca alacağız inşallah. Zaten Bilic'i savunduğum en önemli iki durum şu: 1) evimiz yok 2) paramız yok.

Sadece savunmayi degil hücumuda Takim yapar. Bunun bir sürü örnegi var ve hatta biz bile Lucescu zamaninda bunu iyi yapiyorduk. Tabiki her takim bunu yapmasini iyi bilmez ancak büyük basarilar ancak böyle gelir.

Alıntı
2) Takım zaten takım oyunu oynamaya çalışıyor, şimdiye kadar 40 maç yaptı, daha 10 maç var. Bilic ve teknik ekibi ve hatta yönetim, takımı psikolojik olarak hazırlamamakta hatalıdır. Net. Ama oyuncular 3-4 yıldan beri ilk defa bu denli tempo içine girdi. En nihayetinde bunlar da insan. Bizim düşme dönemimiz çok ters zamana denk geldi.

Iste bu Takim oyunumuzu yetersiz görüyorum. Zaten bundan dolayi takim gereginden fazla yoruluyor ve bu hallere düsüyor. Mücadeleyi bir yere kadar edersin. Taktik olarak zaaflarimiz var ve üstüne oyuncu yetersizligi de gelince ortaya bu tablo cikiyor.

Alıntı
3) Türkiye'de başarı için orta saha değil, forvet lazım. Defansımız aynen bu şekilde kalsın, orta saha aynen bu şekilde kalsın. Ortaya Sneijder'i, sağa Töre'yi, sola Ayew'i, forvete bu hali ile BA'yı koy, görelim bakalım kaçıncı oluyoruz.

Sampiyon olabilirsin ama uzun vadeli basari icin dengeli olmak sart.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca başarılı olduğunu göstermesi için daha ne yapmalı ki? Dünya 3. Lugu,  TS'yi şampiyon yaptı diyebiliriz, Bursa'yı izlemeye değer futbol oynatiyor, Gençleri adam edebiliyor daha ne olsun ki? Sergen için dediğin doğru ama Şenol hoca için katilamayacagim.
Tamam dünya üçüncülüğü varda ben milli takım başarısına bakmam çünkü kurduğu takım türkiyenin en iyi oyuncularına sahipti. Ts'yi şampiyon yapmadı kupa kimin müzesinde ise o şampiyondur. Bursa'yı izlemeye değer futbol oynatıyor ama 60 dakika sadece. Tek iyi yönü gençleri adam edebilmesi ve kaybolan adamları tekrar eski performanslarına ulaştırması bunun dışında hiç bir artısı yok.

Çevrimdışı ozan062

Hocam Şenol'da ilaç değil bence hep istemişimdir Arena'ya Bielsa ile başlayalım diye ama şu anki durumda böyle bir şey imkansız diyebilirim. Bilic gittikten sonra Şenol veya Sergen gelecekse hiç gitmesin daha iyi.

normalde bende bilicin gitmesi için oyumu fazlasıyla kullanırım ama senol hocaysa onun ilacı
ben hasta kalayım bari kendi içimde zamanla cozerim bunu:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Güzel abim, zaten ben dahil kimse "Bilic hatasızdır" demiyor. Benim forumda 50 tane yazım vardır Bilic'in hataları üzerine. Dediklerine harfi harfine ben de katılıyorum. Sabah yazdım, tekrar edeyim: Dün maçı vermemizdeki kabahatin çoğu Bilic'e aittir. Bunda tartışılacak birşey yok. ben diyorum ki tamam Bilic başarısız da öneriniz nedir? Sen de Şenol Güneş gelsin dedin, ben ona göre cevap verdim.

Tekrar edeyim, aynı şeyi @cisse557 de yazmış:

Bilic gönerilip yerine Şenol Güneş gelmesi hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Takımın zaten ölüsü ilk 3te. Zaten şu an lideriz. Bize son düzlükte ve kritik maçlarda galibiyeti getirecek hamleler yapacak adam lazım. Şenol Güneş kesinlikle o adam değil. Bunu 2 defa TS nin başında 2 defa Milli Takımın başında gösterdi. Şampiyon yapamadığı '95 kadrosu da, 2011 kadrosuda STSL'nin o dönemki en iyi kadroları idi. Keza milli takımlar da öyle. Bize dünkü gibi sıkışan oyunlarda maç aldıracak adam lazım. O gelmeyecekse, Bilic yerine kim gelirse gelsin fark etmeyecek. Ha bu Bilic kalsın demek de değil, 75 puan üzeri şampiyon veya 70 puan üzeri ilk 2 yaparsa kalabilir. Onun dışında bence de başarısız olacaktır. Ama alacağımız önlem, ihtiyacımıza uygun olmalıdır. Şenol Güneş, o TD değildir.
Seneye daha bir kadro kurup şimdi bilic'i değerlendirelim demek yerine seneye iyi bir kadro kurup daha bir teknik adam ile anlasalim demek daha dogru olmaz mı? Hamza hoca gs ye gelmeden önce kim bilebilirdi ki bu kadar başarılı olacağını?  ki kendisini ispatlamamis bir hoca yaptı bunu. Şenol hoca neden bizi şampiyon yapamasın oynattigi futbol oradayken? 

Çevrimdışı panic13

Sadece savunmayi degil hücumuda Takim yapar. Bunun bir sürü örnegi var ve hatta biz bile Lucescu zamaninda bunu iyi yapiyorduk. Tabiki her takim bunu yapmasini iyi bilmez ancak büyük basarilar ancak böyle gelir.

Iste bu Takim oyunumuzu yetersiz görüyorum. Zaten bundan dolayi takim gereginden fazla yoruluyor ve bu hallere düsüyor. Mücadeleyi bir yere kadar edersin. Taktik olarak zaaflarimiz var ve üstüne oyuncu yetersizligi de gelince ortaya bu tablo cikiyor.

Sampiyon olabilirsin ama uzun vadeli basari icin dengeli olmak sart.

Abi ilk 2 madde için cevap vermeme gerek yok, görüyorum ki futbol anlayışlarımız ters, o sebeple sıkıcı bir döngüye gireriz.

3. madde içinde şunu söyleyeyim: Bugün takımın uzun vadede biraz ışığı varsa, burada Bilic'in emeği büyüktür. Gözden düşmüş Gökhan'ı, milletin nefret ettiği Serdar'ı, delibaş koyun gibi sağa sola koşan Veli'yi ve hatta artık Almanya'nın ikinci liginde bi kariyer beklenen Olcay'ı elle tutulur, değerlendirilir seviyelere getirdi. Uzun vade olacak ise bu emekleri de görmezden gelmeyelim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

Hacı altyapı dediğin 2 sene olacak iş değil. + Sambade altyapıdan sorumlu değil. u-14'ün kalecisi var mesela onu biraz beğeniyorum. Bence u-16 ve üstünden bir fayda beklemeyin. Onlar eski sistemenden kalma oyuncular u-15 ve altında çok cevher cidden var ama.

onların hocasını eğitiyor diye biliyorum
arada a takım antrenmanınada katıyor cocukları
cevher zaten var ama işlemek gerek işte yani onun parlaması için hocanın oynatması gerekiyor
oda bu cercevede zor onun planlamasını yapacak bir sportif direktor gerek kiralama vs için
oda yok
onun için ben planlamadan bahsedemem inandırıcılıgı yok
ki a takımın hertarafında var bu bana sorarsanız cnk
hadi diyelim hocayla uzatıcaz peki yardımcıları? bu konuda bir calısma
yine yok:) varsada o yoneticilerin yanında gezen eski topcumuzdur baskasının olma ihtimali yok:D

iki saniyede cok az yanılma ihtimalli bir sonuc veriyorum :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Seneye daha bir kadro kurup şimdi bilic'i değerlendirelim demek yerine seneye iyi bir kadro kurup daha bir teknik adam ile anlasalim demek daha dogru olmaz mı? Hamza hoca gs ye gelmeden önce kim bilebilirdi ki bu kadar başarılı olacağını?  ki kendisini ispatlamamis bir hoca yaptı bunu. Şenol hoca neden bizi şampiyon yapamasın oynattigi futbol oradayken?
Fenerin 32 yaş ortalamasına sahip kadrosu mu bizden iyi? Gs'ın düne kadar göndermeye çalıştığı adamlardan kurduğu kadro mu? Belkide türkiye ligindeki alternatifi olan en iyi kadrolardan birisiyiz ama iyi kullanamadıktan sonra elinde Los Galacticos olsa ne fark eder?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cisse557

Tamam dünya üçüncülüğü varda ben milli takım başarısına bakmam çünkü kurduğu takım türkiyenin en iyi oyuncularına sahipti. Ts'yi şampiyon yapmadı kupa kimin müzesinde ise o şampiyondur. Bursa'yı izlemeye değer futbol oynatıyor ama 60 dakika sadece. Tek iyi yönü gençleri adam edebilmesi ve kaybolan adamları tekrar eski performanslarına ulaştırması bunun dışında hiç bir artısı yok.
Zaten gençleri alıp adam etmeye çalışmıyor muyuz? Bursa da yaptığı 60 dakika bizde de öyle olacak diye bir şeyin garantisi yok ki. Ilk 45 dakika şutsuz pozisyonsun takım izlemek yerine 60 dakika basan isiran takımı görmeyi yeglerim.

Çevrimdışı talha

Hoca değişikliğinin bize bir şey kazandırmadığını son 10 senede yaşadığımız hezimetlere rağmen öğrenememişiz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı panic13

Başarılı dediğin Hamza hoca'nın üzerindeyiz. Ayrıca, GS'nin hem kadro yapısı hem tecrübesi bizim üzerimizde.

Şenol hoca'nın başarıları değil, başarısızlıkları ortadadır. STSL de 3 şampiyonluğu milli takımda akıl almaz başarıları var da ben mi hatırlamıyorum? 2002 dünya kupası yarı finali dışında ne başarısı var? "Güzel futbol oynatıyor" eee? Sonuç. Kaldı ki Şenol Hoca potansiyelli bir hoca da değildir, iki defa TS'yi iki defa Milli Takımı son düzlükte geriye attı. Bundan ala referans mı olur?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

ercan tanere gel:)
diyorki bir grup taraftara kızıyorum
iyide soyle bak duruma
bu topcular bastan beridir hep aynı hatayı yapıyorlar acaba neden herseferinde bagrılmadıda dun bagırıldı?
cunku umutları yıkıldı insanların
o verdiği ornekler cok baska dunku ortam cok baska işte yorumculukla maçı anlatan arasındaki fark budur.. gereksiz gereksiz konusmalar

Çevrimdışı talha

Bir de her yenildi sonrası ortaya çıkan kaostan da vazgeçi artık. Hİç bir maç dünyanın sonu değil. Şu kafa seni bir yere taşımaz.

Çevrimdışı atalay

Bu Beşiktaş'ın kadro mühendisliğini kim yapıyor.5 defans oyuncusunun hiçbiri ne seri;ne de çevik.Manevra özelliği yok ve oldukça yavaşlar.Takımın boyu kısa:orta sahalar ve kanat oyuncuları yüksek topta vasat.Bekler zaten minyon...
Sonuç:Bu sezon duran toptan 1 gol atan Beşiktaş.Sürekli savunma arkasına koşularla gol yiyen ya da pozisyon veren bir takım.Beşiktaş  sözde atletik bir takımda 11 oyuncusunun 9'unun hızlanma problemi var ise nasıl bir atletizm bu?
Biz seneye öncelikle işin "Moneyball" kısmını bir çözüme kavuşturalım.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı talha

Biilc'i gönderip Ş.GÜneş'i getirmek takımı first class yapmaz. Daha da beter hale sokar. Eğer sizin alternatifiniz Ş.GÜneş'se bir zahmet uzak durun bu işlerden. Bu kafayla Avrupa'da anca bu noktaya kadar geliriz işte.

Çevrimiçi Samet Ç

iyide soyle bak duruma
bu topcular bastan beridir hep aynı hatayı yapıyorlar acaba neden herseferinde bagrılmadıda dun bagırıldı?
o verdiği ornekler cok baska dunku ortam cok baska işte yorumculukla maçı anlatan arasındaki fark budur.. gereksiz gereksiz konusmalar
Ya abi pazar günü çıkıp fener maçını kazansa bu oyuncular maçtan sonra diyecekleri ilk şey taraftarın brugge maçındaki tepkisi oyuncuları çok iyi etkilemiş ve bunun bilincine vararak maça çıkıp kazandılar diyecekler bugün eleştirirler yarın överler türkiyedeki bütün yorumcular sıkıntı zaten asıl burada günü birlik yorumlar yapılmamalı mesela güntekin bir gün kaybediyoruz bu takımdan şampiyon olmaz öteki gün kötü oynayarak kazanıyoruz bu takım şampiyon olabilir bu nasıl yorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Biilc'i gönderip Ş.GÜneş'i getirmek takımı first class yapmaz. Daha da beter hale sokar. Eğer sizin alternatifiniz Ş.GÜneş'se bir zahmet uzak durun bu işlerden. Bu kafayla Avrupa'da anca bu noktaya kadar geliriz işte.
:claps:

Çevrimdışı cisse557

Fenerin 32 yaş ortalamasına sahip kadrosu mu bizden iyi? Gs'ın düne kadar göndermeye çalıştığı adamlardan kurduğu kadro mu? Belkide türkiye ligindeki alternatifi olan en iyi kadrolardan birisiyiz ama iyi kullanamadıktan sonra elinde Los Galacticos olsa ne fark eder?
yapmayın işte bunu hocam.Rakiplerimizin kadrosunun neresi kötü? Topal, melo dururken veli kim Allah aşkına? Kalede muslera geride gökhan gönül egemen şeyju caner orta sahada topal snejider. Hangimiz istemez şu saydiklarimi. Rakiplerimizin kadrosu iyi sadece yaş ortalaması yüksek.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Deniz

1 maçla hoca göndermeyin hemen tamam ciddi hatalar yaptı ve turun gitmesine neden oldu ama şimdi lig maçları var ve şampiyon olmamız lazım.Zaman hocayı yollama zamanı değil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Başarılı dediğin Hamza hoca'nın üzerindeyiz. Ayrıca, GS'nin hem kadro yapısı hem tecrübesi bizim üzerimizde.

Şenol hoca'nın başarıları değil, başarısızlıkları ortadadır. STSL de 3 şampiyonluğu milli takımda akıl almaz başarıları var da ben mi hatırlamıyorum? 2002 dünya kupası yarı finali dışında ne başarısı var? "Güzel futbol oynatıyor" eee? Sonuç. Kaldı ki Şenol Hoca potansiyelli bir hoca da değildir, iki defa TS'yi iki defa Milli Takımı son düzlükte geriye attı. Bundan ala referans mı olur?

hemde onu yoktan varetmedi yani gelsin simdi kadroyla yapsın bakalım onu:))
yani terimin ogrencileriyle o zamanın ruzgarıyla olmus bir basarı...

Çevrimdışı blackeagle35

Yahu yeter Fikret Orman artık..Sürekli aynı şey..Bilic çok iyi bir karaktermiş,camiayla çok iyi ilişki kurmuş..Pektemek'te aynı şey,Ersan'da aynı şey..Çok iyi çocuklar şu bu..İyidir tamam..Ama burada profesyonel iş yapıyorsunuz..Objektif kriterleriniz olmalı..Sözleşme uzatsanız da devam edecekseniz de iyi futbolcu,iyi teknik direktör diye devam edin..

Çevrimiçi Samet Ç

yapmayın işte bunu hocam.Rakiplerimizin kadrosunun neresi kötü? Topal, melo dururken veli kim Allah aşkına? Kalede muslera geride gökhan gönül egemen şeyju caner orta sahada topal snejider. Hangimiz istemez şu saydiklarimi. Rakiplerimizin kadrosu iyi sadece yaş ortalaması yüksek.
Rakiplerimizden sadece kadro olarak Fener'i baz alırsak defansımız kötü orta saha eşit hücumda çok çok üstünüz ama kullanamıyoruz orası ayrı. Gs'yi baz bile almıyorum. Kendinizi bu kadar çürük elma sıfatına sokmayın.

Çevrimdışı FARUK

iyide soyle bak duruma

ercan taneri bu kadar küçümsemeyin hocam :) hayatı futbolla geçmiş adamın ve de bir beşiktaşlı