Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971119 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ErsinA.

Bunlar olursa takımın yarısı gider  :icool:

Hem de iyi paralara, peynir ekmek gibi giderler..

Çevrimdışı Dogan

@Dogan  Hocam brugge maçında Gavez oyuna girdikten sonra yediğimiz baskıyı hatırlıyorumda. Bence brugge hiç'te küçümsenecek bir takım değil. Umalım ki Bilic'te bunun farkında olsun.
Bizim oyuncular Sterling coutinho gibi adamlari durdurduysa onu hayli hayli durdurur diye düşünüyorum.Bence cidei oynarsak bekledigimizden daha ii bi skor aliriz  :ok:

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bende sorunumuzun sadece ciddiyet olacagini dusunenlerdenim...Rahatlik iyidir pasa yapmamizi saglar , lakin rehavet kotudur bizi hataya surukler o yuzden ben bu hafta her iki macida  kazanacagimizi dusunuyorum ve Varsovaya gitmek icin can atiyorum...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Çağatay

Erken gol bulamazsak bu taraftar karşısında baskı bu sefer bizim üzerimize olabilir
ve oyuncular telaşlı tercihler yapabilir sakinliği koruyarak ve maçın ciddiyetini önemseyerek oynamaları gerekir
rakibi küçük görmek gibi bir gaflette bulunacaklarını düşünmüyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Oktay A.

Sarı kırmızılı kulübün 31 Aralık 2014 itibarıyla net borç alacak farkının 831,1 milyon lira olduğu açıklandı.
VvvUuuuuuu
Biz FEDA derken bir taraflarıyla gülenlerin dileneceği günleri de göreceğiz inşallah  :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Çağatay

İstanbul Başakşehir ile oynayacağımız mücadelede güney kale arkası ve maraton tribününe taraftar alınmayacak. Karar verilmiş.. :s20:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 16:58:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İstanbul Başakşehir ile oynayacağımız mücadelede güney kale arkası ve maraton tribününe taraftar alınmayacak. Karar verilmiş.. :s20:

Fenere iki kale arkası yaparlar bize maraton kale arkası yaparlar  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Rasim

abartılacak kadar bisey yoktiki buna itiraz falan edilmiyormu bu nasil is arkadaş yaw :s20:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

fenere azizin taraftar almadığı tribünleri kapatırlar bize de maraton kale arkası yaparlar.

Çevrimdışı Tolga

Çifte standartta çığır açtılar artık.

Fener'e geldi mi iki kale arkasını kapatırlar bize geldi mi maraton tribününü kapatırlar. :akuma: :akuma:

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Firat aydinus en nefret ettiğim hakem.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Kura çekilirken yazdık;naçizane en elle tutulur takım Brugge idi.Peki oyuncusunda taraftarına,Brugge'a Erciyes muamelesi yapanların eseri bu mağlubiyet.Ayrıca biz niye sakin kalamıyoruz,ne zaman üst düzey baskı yoğunluğu yüksek maçlar oynasak oyun bir yerden sonra bizim için son buluyor.Hadi taraftar aynı taraftar yıllardır;ya oyuncu grubu...Her şeyi geçtim de tek bir şey yazacağım Tolga bir daha bu formayı giyme!Neden mi?
 Çünkü;yediğin her golden sonra sakatlanma numarası yapmandan,oyunun alakasız bölümünde Maçı rakibin lehine taşıyacak hatalar yapmandan bıktım.Geldiğinden beri bir maç kurtarmadın,yüzün hep asık ve yeteneksizsin.Zaten Ersan'a maç sonu bırak ben gideceğim dedin.Lütfen,git!Sen bu takımın kaptanısın ne olursa olsun maçta ıslıklanmamalıydın ama git!Bütün emekleri çöpe attın,orta saha düşmüştü,çok doğru oynamıyorduk lakin;turu senin yüzünden kaybettik.Umarım maç sonu yine kameralara oynayıp mağduru oynayıp şov yapmazsın.Zira geldiğinden beri gram katkın yok.Kalan lig maçlarında bizi Cenk gibi diğer bir yetersize bırakmana rağmen kalan 10 maçta Günay ve Cenk sakat bile olsa  o formayı giyme.Degaj atamayan,topa vuramayan,topu oyuna sokamayan,adımlama tekniği olmayan,alan kaleciliğini bilmeyen,penaltılarda kendini sürekli rastgele atan,refleksleri güçsüz,yan toplarda zaaf gösteren kaleci olur mu?
 Gram sinirli ya da üzgün değilim.Turu da hak etmedik konuşulacak 50 tanekonu var;bu takım bu kadar kırılgan olmamalı,en büyük suç TARAFTARDA ama TOLGA VE CENK GİDİN ARTIK.Pektemek'i,Ersan'ı,Cenk'i,Tolga'yı yeterli görenler sizde gidin.
 Yediği golden önce 3 tane net hata yaptın arkadaş kalecisin sen senin hatan gol demek.
Üzülüyorum bu maç Fb maçını da etkileyecek diye çok pis yenildik zira...Umarım etkilemeyiz.İşin teknik boyutu çok uzun bugün eleştirilecek çok şey var lakin;Tolga konusunda(bazı oyuncular) çok doluyum.Herkesi İyi Akşamlar,Umarım şampiyon oluruz.

Çevrimdışı atalay

Kura çekilirken yazdık;naçizane en elle tutulur takım Brugge idi.Peki oyuncusunda taraftarına,Brugge'a Erciyes muamelesi yapanların eseri bu mağlubiyet.Ayrıca biz niye sakin kalamıyoruz,ne zaman üst düzey baskı yoğunluğu yüksek maçlar oynasak oyun bir yerden sonra bizim için son buluyor.Hadi taraftar aynı taraftar yıllardır;ya oyuncu grubu...Her şeyi geçtim de tek bir şey yazacağım Tolga bir daha bu formayı giyme!Neden mi?
 Çünkü;yediğin her golden sonra sakatlanma numarası yapmandan,oyunun alakasız bölümünde Maçı rakibin lehine taşıyacak hatalar yapmandan bıktım.Geldiğinden beri bir maç kurtarmadın,yüzün hep asık ve yeteneksizsin.Zaten Ersan'a maç sonu bırak ben gideceğim dedin.Lütfen,git!Sen bu takımın kaptanısın ne olursa olsun maçta ıslıklanmamalıydın ama git!Bütün emekleri çöpe attın,orta saha düşmüştü,çok doğru oynamıyorduk lakin;turu senin yüzünden kaybettik.Umarım maç sonu yine kameralara oynayıp mağduru oynayıp şov yapmazsın.Zira geldiğinden beri gram katkın yok.Kalan lig maçlarında bizi Cenk gibi diğer bir yetersize bırakmana rağmen kalan 10 maçta Günay ve Cenk sakat bile olsa  o formayı giyme.Degaj atamayan,topa vuramayan,topu oyuna sokamayan,adımlama tekniği olmayan,alan kaleciliğini bilmeyen,penaltılarda kendini sürekli rastgele atan,refleksleri güçsüz,yan toplarda zaaf gösteren kaleci olur mu?
 Gram sinirli ya da üzgün değilim.Turu da hak etmedik konuşulacak 50 tanekonu var;bu takım bu kadar kırılgan olmamalı,en büyük suç TARAFTARDA ama TOLGA VE CENK GİDİN ARTIK.Pektemek'i,Ersan'ı,Cenk'i,Tolga'yı yeterli görenler sizde gidin.
 Yediği golden önce 3 tane net hata yaptın arkadaş kalecisin sen senin hatan gol demek.
Üzülüyorum bu maç Fb maçını da etkileyecek diye çok pis yenildik zira...Umarım etkilemeyiz.İşin teknik boyutu çok uzun bugün eleştirilecek çok şey var lakin;Tolga konusunda(bazı oyuncular) çok doluyum.Herkesi İyi Akşamlar,Umarım şampiyon oluruz.
+D.Kiev'e 4-1 elenirken Atletico'ya 3-0 yenilirken ve bugün hep büyük kırılmalar.Bu tesadüf değil.Sebep başta taraftar olmak üzere,baskıyı kaldıramayan oyuncu grubu.Bugünün en büyük suçlusu belkide taraftar lakin;takımda ki Tolga ve Tolga gibilerine artık tahammül edemeyiz.Göz göre Bilic kendini ateşe atıyor.Umarım derbiye kadar çocuklar toparlar yoksa koca sezonun emeklerini 3 günde yok edeceğiz.

Çevrimdışı leylileyli

Kimse kusura bakmasin gelecek yeni sezonda takimda Tolga, Ismail, Mustafa kibi oyuncular kalacaksa benim Besiktas icin büyük umutlarim yarim kalacak. Hayal yaptigimiz Besiktas hepsi bos olacak. Saten 2-3 yilda üst üzey futbol takimi beklemiyorum ama bu kadar basit bilinen seyler yapilmazsa unutun gitsin. Böyle sacma sapan kontrat uzatmak hic anlamadim o ayri bir dert. Neymis Besiktas icin savasiyor böyle aptalca futbol hakkinda aciklama görmedim.

Çevrimdışı Tolga

Kaleci

Sağ Bek     Pedro     Stoper               Sol Bek

Tolgay     Ön Libero           

G.Töre                        Sosa                         Sol Kanat

Demba Ba

Bu kısımlara mutlaka takviye şart.

Çevrimdışı atalay

Bu oyuncular şu günde karakter koymalı.Bir yılın emeğini 3 günde vermek olmaz.Taraftar zaten kafada bitirmiş işi her zaman ki gibi :s20:

Çevrimdışı atalay

Kaleci

Tolgay     Ön Libero           

Demba Ba

Bizim takıma önce taraftar transferi şart.Yıllardır aynı filmi izliyoruz.
Başrol oyuncuları:TARAFTAR,YÖNETİM,MİLYONLARI ALIP BASKIYI KALDIRAMAYAN OYUNCULAR.
Pazar günü yenilirsek son 10 yılın filmini bir kez daha izleriz. :by2:

Çevrimiçi Kartal Ç

yeni transferlerin takımdaki üst düzey liglerde oynamış tecrübeli defansif oyuncu eksiğini de kapatması lazım.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Seneye sağbek,solbek umrumda değil bütçenin yarısını sadece kaleciye harcamamız gerek romero filanda olmaz kaliteli degajda topu taça değilde en azından rakip sahaya atabilen birde stoper şart tecrübeli kafa toplarında iyi gerektiğinde kavga çıkartacak bir stoper.
Tolgayı acaba tekrar trabzona gönderebilir miyiz ki bu herifi gördükçe mcgregoru özlüyorum en azından hırslıydı

Çevrimdışı atalay

Tolga başta olmak üzere -yetersizleri-eleştirdikten sonra naçizane birkaç konuya değineyim.Öncelikle bu turun en önemli ismi Preud'homme'du.Kusursuz hamleler yaptı.De Sutter'in de pivot özellikleri ve mücadelesi başımıza bela oldu.İlk maç ve dünden bağımsız olarak;1-0'dan sonrasına bakmak istiyorum.Taraftar desteğini arkamıza aldık lakin;Brugge gole iyi reaksiyon gösterdi.Birkaç dakika sonra zaten orta saha oyundan düştü,takım boyu uzadı ve Tolga golü çağırdı.İnanılmaz absürt bir gol yedik ve tura 1 gol kadar yakınken taraftarından oyuncusuna herkes bloke oldu.-Olcay Şahan kontra atakta rakibe kırmızılık tekme atıyordu en son-Tek bir soru soracağım maç 1-0 iken önde Pektemek/Demba bu kadar kucakta kalmış iken ve skor tura yetiyor iken;niye Atiba'yı oyuna alıp biraz daha kontrollü oynayıp topun bizde kalmasını sağlamadık?Zaten skor buna rağmen 1-1 olsa bu sefer Veli'yi çıkarıp Cenk'i alıp yeniden 4-4-2 ye döneceğini hepimiz biliyoruz.Bu kadar basit ve olması gereken bir şey nasıl yapılmaz bunu anlamıyorum işte.

Çevrimdışı Serkan P.

Kaleci

Tolgay     Ön Libero           

Demba Ba

Hala pedro diyorsun hocam ya bugun rezaletti.

Çevrimdışı Deniz

Durun hemen bu sezonu kapatmayın beyler daha lig maratonu bitmedi lider bir takımız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Hala pedro diyorsun hocam ya bugun rezaletti.
Pedro bugün kötüydü kabul ama genel anlamda performansı hep iyi oldu bugüne kadar.

Eğer bütçe olsa elimizde 2 stoper alınması gerektiğini düşünüyorum da sezon sonu 1 tane stoper alınırsa öpüp başınıza koyun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 02:12:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
                            Kaleci

Tolgay     Ön Libero           

Demba Ba

Aynen budur Atiba kalırsa ön libero alınmaz.

Ayew, Kaboul, İki bek ve kaleci 5 adam yapıyor.

Zor. En fazla 4 olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aynen budur Atiba kalırsa ön libero alınmaz.

Ayew, Kaboul, İki bek ve kaleci 5 adam yapıyor.

Zor. En fazla 4 olacaktır.
Kaleci zaten alınmaz ondan eminim de 4 ya da 5 transfer şart oğlu şart bu takıma açık konuşmak gerekirse.