Kura çekilirken yazdık;naçizane en elle tutulur takım Brugge idi.Peki oyuncusunda taraftarına,Brugge'a Erciyes muamelesi yapanların eseri bu mağlubiyet.Ayrıca biz niye sakin kalamıyoruz,ne zaman üst düzey baskı yoğunluğu yüksek maçlar oynasak oyun bir yerden sonra bizim için son buluyor.Hadi taraftar aynı taraftar yıllardır;ya oyuncu grubu...Her şeyi geçtim de tek bir şey yazacağım Tolga bir daha bu formayı giyme!Neden mi?
Çünkü;yediğin her golden sonra sakatlanma numarası yapmandan,oyunun alakasız bölümünde Maçı rakibin lehine taşıyacak hatalar yapmandan bıktım.Geldiğinden beri bir maç kurtarmadın,yüzün hep asık ve yeteneksizsin.Zaten Ersan'a maç sonu bırak ben gideceğim dedin.Lütfen,git!Sen bu takımın kaptanısın ne olursa olsun maçta ıslıklanmamalıydın ama git!Bütün emekleri çöpe attın,orta saha düşmüştü,çok doğru oynamıyorduk lakin;turu senin yüzünden kaybettik.Umarım maç sonu yine kameralara oynayıp mağduru oynayıp şov yapmazsın.Zira geldiğinden beri gram katkın yok.Kalan lig maçlarında bizi Cenk gibi diğer bir yetersize bırakmana rağmen kalan 10 maçta Günay ve Cenk sakat bile olsa o formayı giyme.Degaj atamayan,topa vuramayan,topu oyuna sokamayan,adımlama tekniği olmayan,alan kaleciliğini bilmeyen,penaltılarda kendini sürekli rastgele atan,refleksleri güçsüz,yan toplarda zaaf gösteren kaleci olur mu?
Gram sinirli ya da üzgün değilim.Turu da hak etmedik konuşulacak 50 tanekonu var;bu takım bu kadar kırılgan olmamalı,en büyük suç TARAFTARDA ama TOLGA VE CENK GİDİN ARTIK.Pektemek'i,Ersan'ı,Cenk'i,Tolga'yı yeterli görenler sizde gidin.
Yediği golden önce 3 tane net hata yaptın arkadaş kalecisin sen senin hatan gol demek.
Üzülüyorum bu maç Fb maçını da etkileyecek diye çok pis yenildik zira...Umarım etkilemeyiz.İşin teknik boyutu çok uzun bugün eleştirilecek çok şey var lakin;Tolga konusunda(bazı oyuncular) çok doluyum.Herkesi İyi Akşamlar,Umarım şampiyon oluruz.