Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970977 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Çok kaliteli ortasaha gerçekten.

Bursa bu herifi satin alma opsiyonlu mu kiraladi acaba.
yoksa hakkaten ozellikleri cok iyi gozukuyor yani transfermarkt piyasasi 7m olmasina ragmen dusunulebilir nasil olsa opare icin porto ile gorusucez josue isini de konussak aslinda
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2015, 23:04:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bursa bu herifi satin alma opsiyonlu mu kiraladi acaba.
yoksa hakkaten ozellikleri cok iyi gozukuyor yani transfermarkt piyasasi 7m olmasina ragmen dusunulebilir nasil olsa opare icin porto ile gorusucez josue isini de konussak aslinda

Opsiyon yok.

Lakin ederi de 3.5-4 arası yani Paşa'nın geçen sene yine porto'dan aldığı  Castro gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yarın büyük gün :icool:

Yıllar sonra Avrupa'da Çeyrek Final'e çıkma maçı oynayacağız :sevinc :halay: :ishock:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

Simdi barca man city macini izliyorum. Bu luis enrique de bizim bilic gibi hoca degil. Koca barca cityden baski yiyor 20 dakikadir, cildircam. Derhal kovulsun yerine guardiola veya reijkaard gelsin. Zaten messi ile neymar olmasa atagi yok. Ayrica luis in bizim bilic gibi b plani yok. Nasil antrenor bunlar yaa!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı alimm

Simdi barca man city macini izliyorum. Bu luis enrique de bizim bilic gibi hoca degil. Koca barca cityden baski yiyor 20 dakikadir, cildircam. Derhal kovulsun yerine guardiola veya reijkaard gelsin. Zaten messi ile neymar olmasa atagi yok. Ayrica luis in bizim bilic gibi b plani yok. Nasil antrenor bunlar yaa!

biraz önce de gol atan adamı çıkardı olacak iş değil...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı panic13

biraz önce de gol atan adamı çıkardı olacak iş değil...

hafta sonu real madrid maçı var, standart 11 i sahada. sen atsana pique yi forvete, kafa toplarını indirsin suarez'e. nerdeee!!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

Hava kötü olsada bizim havamiz bozulmasın
doğum günümüz kutlu olsun tüm büyük Beşiktaş camiası :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı BavyeraKartali

Ridvan Bilicín Arenayi gormeden takimdan ayrilacagini iddia etmis....Ever Ridvanìn rengi belli ama gercekten kendi uyduruduguna bir sure sonra kendi inaniyor...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Kemal

Bu yıl Şampiyon olalım ve UEFA yı alalım, seneye şampiyon olalım yeni stadımızda 3. yıldızı takalım ve CL de çeyrek final oynayalım , sonra Bılıc Adaya gitsin . Bizde de efsane olsun.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu yıl Şampiyon olalım ve UEFA yı alalım
Ben birine bile fitim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 11:52:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu yıl Şampiyon olalım ve UEFA yı alalım, seneye şampiyon olalım yeni stadımızda 3. yıldızı takalım ve CL de çeyrek final oynayalım , sonra Bılıc Adaya gitsin . Bizde de efsane olsun.

Bunlar olursa takımın yarısı gider  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Bugün Brugge elersek nefis bir rüzgar yakalayacağız bence. Çeyrek final nefis bir öz güven olur çocuklara. Fener karşında yorgun da olsak geçeriz.
Bu gece bizim olur inşallah.   

Çevrimdışı nannan

Bunlar olursa takımın yarısı gider  :icool:

Gidecekse de böyle gitsin be @Çağrı :)

Çevrimdışı Tolga

Ben şimdilik 1 tanesi bile razıyım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 14:17:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben şimdilik 1 tanesi bile razıyım :)

İkisinin de ciddi anlamda gelme ihtimali var  :upto: hiç gelmeme ihtimali de var  :bye:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 14:18:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Gidecekse de böyle gitsin be @Çağrı :)

Töre, Oğuzhan, Pedro kapış kapış gider  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İkisinin de ciddi anlamda gelme ihtimali var  :upto: hiç gelmeme ihtimali de var  :bye:
İşte bu yüzden en azından 1 tanesini alarak sezonu bitirelim diyorum :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 14:24:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Liverpool City, Southampton, Tottenham'ı indirdi son 5 maçta hep kazandı.

Kimi elediğimizi unutmazsak yolun ucu final.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

UEFA'yı alalımda. Bu lig'de Şampiyon olmasakta olur.
kAos

Çevrimdışı Tolga

UEFA'yı alalımda. Bu lig'de Şampiyon olmasakta olur.
Her zaman şampiyon olabiliriz ama her zaman UEFA'yı alamayız :ok:

Çevrimdışı Dogan

liverpool ciddiyetiyle çıkarsak maça sahayı dar ederiz.C.Brugge den korkmuyorum.Cok rahat alabiliriz ama ayni zamandada cok zorlanabilirizde.Tamamen bize bağlı ciddi cikarsak maca 2-3 tane sallar hafta sonunu bekleriz.Ama diğer seneryoyu aklımın ucundan bile gecirmek istemiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Liverpool City, Southampton, Tottenham'ı indirdi son 5 maçta hep kazandı.

Kimi elediğimizi unutmazsak yolun ucu final.
:upto: :upto: :dan:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

liverpool ciddiyetiyle çıkarsak maça sahayı dar ederiz.C.Brugge den korkmuyorum.Cok rahat alabiliriz ama ayni zamandada cok zorlanabilirizde.Tamamen bize bağlı ciddi cikarsak maca 2-3 tane sallar hafta sonunu bekleriz.Ama diğer seneryoyu aklımın ucundan bile gecirmek istemiyorum.

@Dogan  Hocam brugge maçında Gavez oyuna girdikten sonra yediğimiz baskıyı hatırlıyorumda. Bence brugge hiç'te küçümsenecek bir takım değil. Umalım ki Bilic'te bunun farkında olsun.
kAos

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

@L`aigLeNoiR bu arada aramıza hoşgeldin  :ok:

@Altuğ Hoşbulduk hocam bu arada : ) Umarım kalıcı olucaz İnşallah. Marşlar için geldik konudan konuya atlıyoruz. : ) Bu arada bir kaç eksik marş var atıcam demiştin ama  :D
kAos