Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968993 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı fani madida

hadi buyur

Erciyes maçındaki kötü tezahürat sebebiyle PFDK ya sevkedilmişiz hayırlı olsun  :s20:
fener'e küfür edildi belliydi böyle olacağı. kale arkası kapansa bari maraton kapanırsa çok kötü olur  :bawling:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı ahmetx

İsminden anladığım kadarı ile ŞİA bir arkadaş :D başka bir fikir beyan edemeyeceğim :P
amaokachi,pancu,opare ve tebrizi dünyadaki tüm daniel isimli futbolcuları alıyoruz....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Yine pfdkya sevk edildik.Şu tezahuratın ...  :s20: :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 13:46:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Federasyon en iyisini yapıyor bu konuda.

Böyle ceza vere vere küfür etmemeyi edenleri susturmayı öğreneceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Çoğu kişi sabotaj için değil, cahillikten yapıyor. Şu an sahamız olmadığı için farkında değil verilen cezanın taraftar. Zaten takip sınırlı interneti.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

Şu hollanda'ya bir şeyler yapmak lazım.

Deli gibi oyuncu çıkıyor ama kafayı göstermeden almak gerek. Şimdi almaya kalksan PSV 10 MİLYON İsteyecek.

Bu adamı 3 sene önce bulabilmen lazım 1 milyona. Ama bu kez de acaba oynatıp yetiştirip geliştirebilir miyiz sorusu var.

Çok derdimiz var.

simdi son cumleni demek için yazıcaktım ki sen dedin
biz bulsak ne olur gelişimini tamamlayamaz en azından fiziksel gelişimini onun için  yasının 19-20 olması laızm ama o vakittede para yukselecek
onun için olmus oyuncu alıcaz maalesef
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

simdi son cumleni demek için yazıcaktım ki sen dedin
biz bulsak ne olur gelişimini tamamlayamaz en azından fiziksel gelişimini onun için  yasının 19-20 olması laızm ama o vakittede para yukselecek
onun için olmus oyuncu alıcaz maalesef

Asıl Almanya, Belçika ve İsviçre. İsviçre biraz zor, tüm dünyanın gözü orada ama en potansiyellilerin değil de işimize felecek olanları alabiliriz. Ben açıkçası orayı takip ediyorum şu günlerde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 13:56:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Asıl Almanya, Belçika ve İsviçre. İsviçre biraz zor, tüm dünyanın gözü orada ama en potansiyellilerin değil de işimize felecek olanları alabiliriz. Ben açıkçası orayı takip ediyorum şu günlerde.

Abi var çok oyuncu var da temel sorun bulmak değil.

1 yıl izlesek 10 tane taş gibi oyuncu buluruz hem de 2-3 milyona.

Bunları almak da sorun değil her sene 1-2 tane alır yönetim. Asıl sorun oynatmak.

Geliştirebildiğimizi Töre ve Pedro'da gördük. Biri mental biri fiziksel gelişti.

Ama mesele oynatmak orada da şu var. Takımda oynayan genç ve henüz olmamış oyuncu sayısı bizim gibi ensesinde iki ejderha taşıyan takımlarda 2'yi geçemez.

Bu bölgelerin biri kanatlardan biri biri de beklerden biri olabilir. Göbekte bu riski alamayız bir yandan maç almak istiyorsak.

Haliyle 9 tane olmuş kazanmayı bilen oyuncu içinde iki tane genç pişer çok rahat. Ama bu sayı yarıya yarıya olursa bu sene gibi hep can çekişiriz son 20 dakikalarda.

Çok uzattım biliyorum. :uyucam:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bunları almak da sorun değil her sene 1-2 tane alır yönetim. Asıl sorun oynatmak.

Geliştirebildiğimizi Töre ve Pedro'da gördük. Biri mental biri fiziksel gelişti.

Ama mesele oynatmak orada da şu var. Takımda oynayan genç ve henüz olmamış oyuncu sayısı bizim gibi ensesinde iki ejderha taşıyan takımlarda 2'yi geçemez.

Bu bölgelerin biri kanatlardan biri biri de beklerden biri olabilir. Göbekte bu riski alamayız bir yandan maç almak istiyorsak.

Haliyle 9 tane olmuş kazanmayı bilen oyuncu için de iki tane genç pişer çok rahat. Ama bu sayı yarıya yarıya olursa bu sene gibi hep can çekişiriz son 20 dakikalarda.

:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

acıkcası orası bolca cevher uretseydi yatırımlar o tarafta olurdu kuzey avrupadan bahsediyorum almanya belcika değil,, cnk biz paradan dolayı daha cok soguk bolgelerdeyiz oradan max 2 milyona kopartır getiririz obur yerlerde 4-5,, onun için bilmiyorum ama
ben fazla maceracu buluyorum o tarafları,,,

Çevrimdışı panic13

Haliyle 9 tane olmuş kazanmayı bilen oyuncu içinde iki tane genç pişer çok rahat. Ama bu sayı yarıya yarıya olursa bu sene gibi hep can çekişiriz son 20 dakikalarda.

Dediklerine katılıyorum, benim görüşüm şu:

1) Her sene satmayı planladığımız adamın arkasına potansiyelli bir yedek. Bknz: Pedro<--->Milosevic
2) Doğrudan ilk 11'e atacağımız veya direkt katkı alacağımız potansiyelli bir oyuncu: Bknz: Tolgay

Bizim gibi takımların potansiyelli forvet transferi zor. Çünkü henüz öyle bir möarka değiliz, ve o adamları bizden önce kapıyorlar. O sebeple forvet ve bek için yönetimi suçlayamam. Onlara para saymamız gerek.

Çevrimdışı ozan062

bide tabi oyuncunun bize gelmesindeki en buyuk etken duzenli bir avrupa takımı olmak
dolayısıyla boyle bir takıma biz izlemeden bile cok daha potansiyelli oyuncular menejerler yoluyla teklif edilip değerlendirilecek
bu sebeble aslında hemen değilde 3-4 senede sonuc alırız gibi gorunuyor hem bizimkiler tecrübe etsinler hemde
zamanla bu kitleye kendimizi tanıtalım...

misal carew,, bu gibi cabuk kademe atlıcak adamları hemen alıp seneye yollamak..
bu bence cokda iyi bir yol olur kısa zamanda guzel basarılar,,,

Çevrimdışı panic13

acıkcası orası bolca cevher uretseydi yatırımlar o tarafta olurdu kuzey avrupadan bahsediyorum almanya belcika değil,, cnk biz paradan dolayı daha cok soguk bolgelerdeyiz oradan max 2 milyona kopartır getiririz obur yerlerde 4-5,, onun için bilmiyorum ama
ben fazla maceracu buluyorum o tarafları,,,

Benim görüşüm şu: Hollanda ve Almanya'dan yabanı almaya grrek yok, bizim gurbetçiler zaten memlekete gelmeye hazır ve teklif geldiğinde genelde ilk tercihleri biz oluyor Mesut veya Hakan Çulhaoğlu gibi değillerse. Mesela bizim Tolgay tam 10 numara transfer oldu, bundesliga da kendini kanıtlamış, potansiyelli ama Avrupa'nın büyüklerinde oynayamamış. Burada Tolgay daime iş yapar. Şöyle diyeyim, Olcay ve Mehmet Ekici bile bizim ligimizde iş yapıyor. Onlar artık almanya ikinci lig seviyesi topçu olarak görülüyorlardı.

Belçika ve İsviçre ise tüm dünyadan oyuncu topluyor alt yapıya. Belki altyapının hazard'ını curtiye'sini alamayız ama işte kerim'i veya caner erkin kalibresinde bir adamı alabiliriz biraz iyi para ile.

Çevrimdışı Deniz

Bu passolig ne halta yarar?Hani tespit edecekti ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Benim görüşüm şu: Hollanda ve Almanya'dan yabanı almaya grrek yok, bizim gurbetçiler zaten memlekete gelmeye hazır ve teklif geldiğinde genelde ilk tercihleri biz oluyor Mesut veya Hakan Çulhaoğlu gibi değillerse. Mesela bizim Tolgay tam 10 numara transfer oldu, bundesliga da kendini kanıtlamış, potansiyelli ama Avrupa'nın büyüklerinde oynayamamış. Burada Tolgay daime iş yapar. Şöyle diyeyim, Olcay ve Mehmet Ekici bile bizim ligimizde iş yapıyor. Onlar artık almanya ikinci lig seviyesi topçu olarak görülüyorlardı.

Belçika ve İsviçre ise tüm dünyadan oyuncu topluyor alt yapıya. Belki altyapının hazard'ını curtiye'sini alamayız ama işte kerim'i veya caner erkin kalibresinde bir adamı alabiliriz biraz iyi para ile.

tabi ne aradıgımızada baglı:) benim aklıma ronaldo potansiyeli geldiği için iş kısırlasıyor:D

Çevrimdışı Hicks

Zaten tespit falan edemez de, edebilecek olsa hangi birini edeceksin? Ben Erciyes maçında Batı'daydım, düşününce hatırladım, bir ara o gerizekalı tezahürat yapıldı: "Lay lay lay lay Koyduk mu?"

Bundan başka küfür duymadım ben, bunun için ceza verilecekse de binlerce insan eşlik etti, hangi birini tespit edeceksin ki?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 14:15:40
  • Beşiktaş / Bodrum

Ediyor aslında birçok kişi ömür boyu men aldı.

Ama ceza yine de var işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Zaten tespit falan edemez de, edebilecek olsa hangi birini edeceksin? Ben Erciyes maçında Batı'daydım, düşününce hatırladım, bir ara o gerizekalı tezahürat yapıldı: "Lay lay lay lay Koyduk mu?"

Bundan başka küfür duymadım ben, bunun için ceza verilecekse de binlerce insan eşlik etti, hangi birini tespit edeceksin ki?
Burası Beşiktaş söylendi fenere
Islıkladı diğer tribünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 14:19:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Açıkçası bize yeedirmezler ama Ozan Tufan şu takıma cuk oturur.

Çift yönlü ama deli gibi pres yapan pozisyon bilgisi yüksek tekniği yüksek şutu olan tam aradığımız ortasaha.

Bunu Fener almamalı Alper ile baya sağlam ikili olurlar adam akıllı teknik direktör gelirse Topal-Ozan-Alper'den çok iyi verim alır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

sorulacak tek soru bu . cevabını verebilirler mi veremezler.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çoğu kişi sabotaj için değil, cahillikten yapıyor. Şu an sahamız olmadığı için farkında değil verilen cezanın taraftar. Zaten takip sınırlı interneti.
Aslında herkes bal gibi biliyor ceza verileceğini,neyin küfür olduğunu
Yalnızca şahsi tatminini Beşiktaşın önünde tutanların yarattığı bir sonuç bu

Çevrimdışı Deniz

Ediyor aslında birçok kişi ömür boyu men aldı.

Ama ceza yine de var işte.
Ligtv kamerasina kufur ederken yakalananlar haric kimseye men verilmedi.onlara eskiden de ceza veriliyordu zaten.tek tuk 3-5 kisiyi tespit etmeyi saymazsak passo ve kamerasi koca bir balondu söndü.

Çevrimdışı Deniz

sorulacak tek soru bu . cevabını verebilirler mi veremezler.
Aynen abi

Çevrimdışı yigitcan1903

Ligtv kamerasina kufur ederken yakalananlar haric kimseye men verilmedi.onlara eskiden de ceza veriliyordu zaten.tek tuk 3-5 kisiyi tespit etmeyi saymazsak passo ve kamerasi koca bir balondu söndü.
Passonun ne amaca hizmet ettiği baştan beri aşikar zaten de
Erciyes maçında dönüp baktım tüm kale arkası karşılıklı fenere küfür ediyor
Hatta birkaç saniye sonra bulunduğumuz maratona da sirayet etti
Islıklamaya başlayınca zayıfladı,kesildi
Birileri küfür etmeye başladı mı stada yayılmaya başlıyor
O yüzden men etmek de kalıcı çözüm değil,önce insanların bilinçli olması lazım
"Beşiktaş'a zarar veriyorum" kafasına gelemezsek yeni statta da işimiz zor

Çevrimdışı ozan062

goruntusunu alıcaksın taratıcaksın passosunu iptal ediceksin bu kadar:))
kimseye sormadan haber vermeden temiz birsekilde:)
 oyle gidipte imzalar falan gereksiz artık onun için ne diye uygulamaya geçmezlerki

ha simdi daha alısma devri diyede olabilir insnaları kusturmeyelim dalgasına ama gereksiz...