Dostum sus işareti de yapar gol işareti de yapar niye buna bu kadar takılıyorsun? Gören de adam tribüne elle küfür etti sanacak yapmayın bu kadar.
Adamın nabzı 210'ken attığı gol sonrası hareketi tüm karakterine mi yoruyorsun? Ozan'ın gerçek karakteri nedir takım içi uyumu nedir asıl sorular bunlardır.
Kaldı ki son derece akıllı ve karakterli gözüküyor şimdiye kadar yaptığı açıklamalarla.
Para konusunda eleştirmek farklı. Ama sen zaten bu tarz potansiyelli adamı yurtdışından da 5 milyona anca alırsın. Verratti bu ışığı vermişti en son Dünya paraya gitti.
Gelişimi devam ederse Ozan ciddi anlamda yıldız olacaktır emin olabilirsin. Scouting yapıyorsun diye önündeki iyi futbolcuyu almayacaksın diye bir kural mı var yapmayın.
Bu tarz iyi genç potansiyelli oyuncularıu hep Fener kapatıyor ondan sonra her sene aynı teraneyi söylüyoruz '' Niye fener'in yerlileri bu kadar kaliteli? ''
Bundan dolayı kaliteli kafayı gösterince basıp alıyor. Bütçeden dolayı sorun edin ama böyle şeylerden dolayı yapmayın yanlış bu.
Adam zaten kendini kanıtladı diyoruz kendini kanıtlayan adamı 8 milyon eurodan aşağı vermez bursa. sercan gibi bir topçuyu bile az göze batınca kaça kakaladılar. Şimdi sen gidip ozanı alırsan 10 milyon verdin diyelim takımda hiçbir problem olmayacak mı sanıyorsun?
İyi futbolcu diye alınabilir diye bir şey yok. Ben kabul ediyorum iyi topçu olduğunu. Ama bizim şu anki başarımız iç huzurdan, arkadaşlıktan geliyor. İçerideki arkadaşlığı bozma ihtimali olan her transfer yanlıştır. Kim gelirse gelsin. O hareket bir anlıktı geldi geçti. Ama bu bizim için bir işarettir bu adamı alırsak doku uyuşmazlığı olur, alınmaz da zaten ama burda boş muhabbet uzadı gitti. Üstelik o bonservise ozanı almayı düşünenin aklına şaşarım. Biz töreyi 4,5 milyona aldık. Premier ligde şampiyonu değiştirmiş Demba 6 milyon. Zaten daha sezon bitmeden 25 gol 6-7 asist yaptı. 20 yaşına gelip kendini göstermiş oyuncuya 8-10 milyon vermek mi yoksa 17-18-19 yaşında yakalayıp 500bine 1,5 milyona almak mı scoutluk?
8-10 milyon vereceksem gider 24-29 yaşlarında kendini kanıtlamış nazı mazı olmayan olgun profesyonel adam gibi topçu alırım.
Bir örnek vereyim daha açıklayıcı olur.
Gs Sneijderi bile 7,5 milyona aldı. Olgun, profesyonel kendini kanıtlamış. Adamın etinden sütünden faydalandı. Kaç tane tur ve kupa getirdi.
Bir de Bruma var. Parlamış gelecek vaadeden zaten
fiyatını bulmuş bir gençti. Gs tuttu buna 10 milyon bonservis verdi. Hatta vermedi 5 yılda falan ödeyecekler. Yani 1-2 sene önce adamı keşfetmiş olsan daha fiyatını bulmadan kapsan 1-2 milyona kapatırdın. O zaman başarılı transfer derdim. Ama fiyatını bulmuş kendini turnuvada veya liginde kanıtlamış gelecek vaadeden statüsünden yıldız adaylığı statüsüne geçmiş topçuya bu parayı verirsen elinde patlarsa böyle 10 milyonuna, senelik ücretine, doldurduğu kontenjana, maçta aldığı sürelere, faydasızlığı ile şampiyonluğun kaçmasındaki payına küfredersin tüm Gsliler gibi...
Ozan şu an tam Bruma'nın parladığı sezonki durumunda. Sneijder olmasına da tonla emek ve sabır lazım. Ben bu paraya bruma alacağıma sneijder alırım. Ha param yoksa da Brumanın kupadaki parlamasından 1-2 sene önceki halini yakalamaya uğraşırım. Aksini yapan canlı türleri zaten biyolojik olarak Yıldırımus Demirörenus türüne girer.