Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970905 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2015, 10:27:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı hocam seni anlamakta güçlük çekiyorum. Gsli Fbli futbolcu bizde top oynayamaz demiyoruz. Tribüne dönüp sus işareti yaptı, biz şampiyonluk yolundayken hem yaptığı hareket hoş değil zaten cevabını aldı ama hem de fiyatı 8-10 milyondan aşağı değil. Bursa da onu 3'e 5'e vermez. Yani içerde huzursuzluk yaratacak adama takımın en yüksek bonservisini verip mi alacağız? Futbolcu mu kalmadı? Yönetimin transfer politikasını eleştiriyorsun ama konuştuğun topçu aynı ligde oynadığımız en çok göze batan futbolculardan biri. Yani araştırmacılık, scout bu kadar yakından bu kadar pahalıya herkesin gözü önündeki oyuncuyu almak değildir. Bir de analizci falan görüyorum seni, sen bari yapma böyle.

Dostum sus işareti de yapar gol işareti de yapar niye buna bu kadar takılıyorsun? Gören de adam tribüne elle küfür etti sanacak yapmayın bu kadar.

Adamın nabzı 210'ken attığı gol sonrası hareketi tüm karakterine mi yoruyorsun? Ozan'ın gerçek karakteri nedir takım içi uyumu nedir asıl sorular bunlardır.

Kaldı ki son derece akıllı ve karakterli gözüküyor şimdiye kadar yaptığı açıklamalarla.

Para konusunda eleştirmek farklı. Ama sen zaten bu tarz potansiyelli adamı yurtdışından da 5 milyona anca alırsın. Verratti bu ışığı vermişti en son Dünya paraya gitti.

Gelişimi devam ederse Ozan ciddi anlamda yıldız olacaktır emin olabilirsin. Scouting yapıyorsun diye önündeki iyi futbolcuyu almayacaksın diye bir kural mı var yapmayın.

Bu tarz iyi genç potansiyelli oyuncularıu hep Fener kapatıyor ondan sonra her sene aynı teraneyi söylüyoruz '' Niye fener'in yerlileri bu kadar kaliteli? ''

Bundan dolayı kaliteli kafayı gösterince basıp alıyor. Bütçeden dolayı sorun edin ama böyle şeylerden dolayı yapmayın yanlış bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Dostum sus işareti de yapar gol işareti de yapar niye buna bu kadar takılıyorsun? Gören de adam tribüne elle küfür etti sanacak yapmayın bu kadar.

Adamın nabzı 210'ken attığı gol sonrası hareketi tüm karakterine mi yoruyorsun? Ozan'ın gerçek karakteri nedir takım içi uyumu nedir asıl sorular bunlardır.

Kaldı ki son derece akıllı ve karakterli gözüküyor şimdiye kadar yaptığı açıklamalarla.

Para konusunda eleştirmek farklı. Ama sen zaten bu tarz potansiyelli adamı yurtdışından da 5 milyona anca alırsın. Verratti bu ışığı vermişti en son Dünya paraya gitti.

Gelişimi devam ederse Ozan ciddi anlamda yıldız olacaktır emin olabilirsin. Scouting yapıyorsun diye önündeki iyi futbolcuyu almayacaksın diye bir kural mı var yapmayın.

Bu tarz iyi genç potansiyelli oyuncularıu hep Fener kapatıyor ondan sonra her sene aynı teraneyi söylüyoruz '' Niye fener'in yerlileri bu kadar kaliteli? ''

Bundan dolayı kaliteli kafayı gösterince basıp alıyor. Bütçeden dolayı sorun edin ama böyle şeylerden dolayı yapmayın yanlış bu.

Adam zaten kendini kanıtladı diyoruz kendini kanıtlayan adamı 8 milyon eurodan aşağı vermez bursa. sercan gibi bir topçuyu bile az göze batınca kaça kakaladılar. Şimdi sen gidip ozanı alırsan 10 milyon verdin diyelim takımda hiçbir problem olmayacak mı sanıyorsun?
İyi futbolcu diye alınabilir diye bir şey yok. Ben kabul ediyorum iyi topçu olduğunu. Ama bizim şu anki başarımız iç huzurdan, arkadaşlıktan geliyor. İçerideki arkadaşlığı bozma ihtimali olan her transfer yanlıştır. Kim gelirse gelsin. O hareket bir anlıktı geldi geçti. Ama bu bizim için bir işarettir bu adamı alırsak doku uyuşmazlığı olur, alınmaz da zaten ama burda boş muhabbet uzadı gitti. Üstelik o bonservise ozanı almayı düşünenin aklına şaşarım. Biz töreyi 4,5 milyona aldık. Premier ligde şampiyonu değiştirmiş Demba 6 milyon. Zaten daha sezon bitmeden 25 gol 6-7 asist yaptı. 20 yaşına gelip kendini göstermiş oyuncuya 8-10 milyon vermek mi yoksa 17-18-19 yaşında yakalayıp 500bine 1,5 milyona almak mı scoutluk?
8-10 milyon vereceksem gider 24-29 yaşlarında kendini kanıtlamış nazı mazı olmayan olgun profesyonel adam gibi topçu alırım.

Bir örnek vereyim daha açıklayıcı olur.
Gs Sneijderi bile 7,5 milyona aldı. Olgun, profesyonel kendini kanıtlamış. Adamın etinden sütünden faydalandı. Kaç tane tur ve kupa getirdi.
Bir de Bruma var. Parlamış gelecek vaadeden zaten fiyatını bulmuş bir gençti. Gs tuttu buna 10 milyon bonservis verdi. Hatta vermedi 5 yılda falan ödeyecekler. Yani 1-2 sene önce adamı keşfetmiş olsan daha fiyatını bulmadan kapsan 1-2 milyona kapatırdın. O zaman başarılı transfer derdim. Ama fiyatını bulmuş kendini turnuvada veya liginde kanıtlamış gelecek vaadeden statüsünden yıldız adaylığı statüsüne geçmiş topçuya bu parayı verirsen elinde patlarsa böyle 10 milyonuna, senelik ücretine, doldurduğu kontenjana, maçta aldığı sürelere, faydasızlığı ile şampiyonluğun kaçmasındaki payına küfredersin tüm Gsliler gibi...

Ozan şu an tam Bruma'nın parladığı sezonki durumunda. Sneijder olmasına da tonla emek ve sabır lazım. Ben bu paraya bruma alacağıma sneijder alırım. Ha param yoksa da Brumanın kupadaki parlamasından 1-2 sene önceki halini yakalamaya uğraşırım. Aksini yapan canlı türleri zaten biyolojik olarak Yıldırımus Demirörenus türüne girer.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2015, 11:11:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Adam zaten kendini kanıtladı diyoruz kendini kanıtlayan adamı 8 milyon eurodan aşağı vermez bursa. sercan gibi bir topçuyu bile az göze batınca kaça kakaladılar. Şimdi sen gidip ozanı alırsan 10 milyon verdin diyelim takımda hiçbir problem olmayacak mı sanıyorsun?
İyi futbolcu diye alınabilir diye bir şey yok. Ben kabul ediyorum iyi topçu olduğunu. Ama bizim şu anki başarımız iç huzurdan, arkadaşlıktan geliyor. İçerideki arkadaşlığı bozma ihtimali olan her transfer yanlıştır. Kim gelirse gelsin. O hareket bir anlıktı geldi geçti. Ama bu bizim için bir işarettir bu adamı alırsak doku uyuşmazlığı olur, alınmaz da zaten ama burda boş muhabbet uzadı gitti. Üstelik o bonservise ozanı almayı düşünenin aklına şaşarım. Biz töreyi 4,5 milyona aldık. Premier ligde şampiyonu değiştirmiş Demba 6 milyon. Zaten daha sezon bitmeden 25 gol 6-7 asist yaptı. 20 yaşına gelip kendini göstermiş oyuncuya 8-10 milyon vermek mi yoksa 17-18-19 yaşında yakalayıp 500bine 1,5 milyona almak mı scoutluk?
8-10 milyon vereceksem gider 24-29 yaşlarında kendini kanıtlamış nazı mazı olmayan olgun profesyonel adam gibi topçu alırım.

Bir örnek vereyim daha açıklayıcı olur.
Gs Sneijderi bile 7,5 milyona aldı. Olgun, profesyonel kendini kanıtlamış. Adamın etinden sütünden faydalandı. Kaç tane tur ve kupa getirdi.
Bir de Bruma var. Parlamış gelecek vaadeden zaten fiyatını bulmuş bir gençti. Gs tuttu buna 10 milyon bonservis verdi. Hatta vermedi 5 yılda falan ödeyecekler. Yani 1-2 sene önce adamı keşfetmiş olsan daha fiyatını bulmadan kapsan 1-2 milyona kapatırdın. O zaman başarılı transfer derdim. Ama fiyatını bulmuş kendini turnuvada veya liginde kanıtlamış gelecek vaadeden statüsünden yıldız adaylığı statüsüne geçmiş topçuya bu parayı verirsen elinde patlarsa böyle 10 milyonuna, senelik ücretine, doldurduğu kontenjana, maçta aldığı sürelere, faydasızlığı ile şampiyonluğun kaçmasındaki payına küfredersin tüm Gsliler gibi...

Ozan şu an tam Bruma'nın parladığı sezonki durumunda. Sneijder olmasına da tonla emek ve sabır lazım. Ben bu paraya bruma alacağıma sneijder alırım. Ha param yoksa da Brumanın kupadaki parlamasından 1-2 sene önceki halini yakalamaya uğraşırım. Aksini yapan canlı türleri zaten biyolojik olarak Yıldırımus Demirörenus türüne girer.

Hocam ben Ozan'a 10 milyon euro filan vermem ki. Onu veren buyursun alsın zaten.

Trabzon Şener Ozan paketine 7 milyon euro verdi taraftar baskısı olmasa vereceklerdi.

Ozan şuanda ederi 4-5 milyon euro arasıdır. Avrupa'ya satsan da bu parayı eder Türkiye'ye satsan da.

Sen teklif yaparsın adam 10 isterse vermez vazgeçersin bu kadar basit. O yüzden dedim bütçe ile eleştiriye açıktır diye.

Bence Ozan Bruma'dan gelişim olarak önce yalnız. Bruma fiziksel olarak 5 yıldır böyle onun mentalitesi gelişmiyor, gelişmeyecek de.

Ozan mental olarak çok hızlı bir şekilde yol alıyor. Bana kalsa umarım Bursa'dan direk Fransa'ya gider. Oradan da İngiltere'ye gider çok iyi bir ortasaha kaznaırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2015, 11:13:27
  • Beşiktaş / Bodrum
+ Olarak Sneijder'in zararı bonservisinde değil yalnız yıllığında.

Sneijder'in 1 yıllık parası+ vergisine Ozan 5 yıl oynar Türkiye'de :)

Sneijder'in 5 yıllık maliyeti 40 milyon euroyu buluyor  :o_o:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sneijder'in aldırdığı maçlar kupalarla sattırdığı formalarla topladığı taraftarla şu ana kadar her türlü maliyetini kapatmıştır hocam. Şampiyonlar liginde gelen başarıları da şampiyonluk ve türkiye kupası da o olmadan mümkün değildi.

Ozan'ı da 4 milyona kimseye vermezler :) Sercan'ı kaça sattılar Ozan'ı sakatlık falan geçirmediği sürece 8den aşağı imkansız bırakmazlar. O yüzden bu transferi yukarıda söylediğim şeylerden ötürü konuşmamız yersiz.

Hala bunu konuşuyor olmamıza da şaşıyorum zaten.

Club Brugge'de kıvırcık oynamayacak haberleri var, oynamasa daha iyi olurdu bizim için.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2015, 11:25:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Sneijder'in aldırdığı maçlar kupalarla sattırdığı formalarla topladığı taraftarla şu ana kadar her türlü maliyetini kapatmıştır hocam. Şampiyonlar liginde gelen başarıları da şampiyonluk ve türkiye kupası da o olmadan mümkün değildi.

Ozan'ı da 4 milyona kimseye vermezler :) Sercan'ı kaça sattılar Ozan'ı sakatlık falan geçirmediği sürece 8den aşağı imkansız bırakmazlar. O yüzden bu transferi yukarıda söylediğim şeylerden ötürü konuşmamız yersiz.

Hala bunu konuşuyor olmamıza da şaşıyorum zaten.

Zaman gösterecek bakalım kaça gidecek :)

Sneijder çıkarmıştır doğru. Yalnız Sneijder kadar katkı verecek bir adamın gelme ihtimali de sanırım yüzde 1. Bize gelenler hep yattı. Fenere gelenler de Alex hariç yattı.

Bu işi Galatasaray iyi beceriyor hakkını vermek lazım. Guti'nin hali malumdu adam ayakta duramıyordu.

O yüzden biz artık böyle riskleri alacak durumda değiliz bizim yapıya oturmuyor bence bu tarz adamlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2015, 11:26:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Club Brugge'de kıvırcık oynamayacak haberleri var, oynamasa daha iyi olurdu bizim için.

Oynasa da etkili olacağını düşünmüyorum ben çok yaslandık ondan aktı adam üstümüze bu maçta öndekilerden sadece Yahudi olana dikkat etmek lazım adam baya sağlam futbolcu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ben Sneijder gibi birine verilen paraya acımıyorum.  Kar zarar maliyet sonucuna bakmak lazım

Mesela Sneijder Juventus maçı ve CL de GS ye ne kadar kazandırdı, geçen yıl direk 2. olup CL ye katılım ücreti almasında Gs ye ne katkı sağladı. Kazandırdığı derbilerle GS ne kadar para kazandı ve marka değeri ne kadar büyüdü Store lara nasıl satış katkısı yarattı, reklam gelirleri nasıl oldu. Bunların sonunda Sneijderi normal bir parayada transferde sattımı GS bence o parayı amorti ederler.

İyi yönetimle bu tarz oyunculardan para kazanılır bence.

Çevrimdışı Kemal

Bu yıl Beşiktaş nerdeyse hiç İstanbul'da durmadı , sürekli şehir ve ülke dışındaydı. Bu yorgunluğun dışında ne demek ?

Futbolcular ve teknik heyet sürekli birlikte vakit geçirdiler, mesela askerden dönünce bile belli süre sürekli asker arkadaşlarımızla görüşürüz telefonlaşırız, bunu anlatırız. Çünkü hep aynı kişiyle vakit geçirdiğinden yakınlaşırsın , bir olursun.

Bence futbolcuların özellikle Töre'nin kendini geliştirmesi sıçrama yapışında bunun büyük rolü var.

Geçen yıl Töre de ve takımda neyden şikayetçiydik , gece hayatından. Bu sene bu adamlar İstanbulda bırakın gece hayatına gidecek zamanı , ailelerini sevgililerini görecek zamanı bile bulamadılar. Olan zamanda da onlarla görüşmüşlerdir.

Buda futbolda kendilerini geliştirme ve düzenli hayat olarak geri döndü diye düşünüyorum
:) :)

Çevrimdışı Serkan P.

Ruyamda Demba ba sakatlanmisti.

Ruyamda Demba ba sakatlanmisti.

Ne olur ne olmaz bu gece uyuma abi sen :D

Çevrimdışı Türkay

Bize derken

Hırvatistanın golünden sonra milli takımın yedek kulübesine doğru susun işareti yapmıştı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ErsinA.

Bu yıl Beşiktaş nerdeyse hiç İstanbul'da durmadı , sürekli şehir ve ülke dışındaydı. Bu yorgunluğun dışında ne demek ?

Futbolcular ve teknik heyet sürekli birlikte vakit geçirdiler, mesela askerden dönünce bile belli süre sürekli asker arkadaşlarımızla görüşürüz telefonlaşırız, bunu anlatırız. Çünkü hep aynı kişiyle vakit geçirdiğinden yakınlaşırsın , bir olursun.

Bence futbolcuların özellikle Töre'nin kendini geliştirmesi sıçrama yapışında bunun büyük rolü var.

Geçen yıl Töre de ve takımda neyden şikayetçiydik , gece hayatından. Bu sene bu adamlar İstanbulda bırakın gece hayatına gidecek zamanı , ailelerini sevgililerini görecek zamanı bile bulamadılar. Olan zamanda da onlarla görüşmüşlerdir.

Buda futbolda kendilerini geliştirme ve düzenli hayat olarak geri döndü diye düşünüyorum

Çok doğru bir tespit.   :claps:

Çevrimdışı Deniz

@Kemal abi ilginç bir tespit yapmışsın gerçekten çok hoşuma gitti okudukça.Takımdaki kolej ruhu da biraz da buna bağlı dediğin gibi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı nannan

Bu Gökhan Töre ne maç öncesi, ne maç sonrası, ne de stadyum çıkışı bir röportaj, demeç vermiyor. Bu konuda kulüp mü bi karar almış kendisi mi pek konuşmayı seven biri değil acaba?

Çevrimdışı Deniz

Bu Gökhan Töre ne maç öncesi, ne maç sonrası, ne de stadyum çıkışı bir röportaj, demeç vermiyor. Bu konuda kulüp mü bi karar almış kendisi mi pek konuşmayı seven biri değil acaba?
Hakan çalhanoğlu olayından sonra hiçbir kameraya ne görüntü ne de röportaj verdi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı nannan

Hakan çalhanoğlu olayından sonra hiçbir kameraya ne görüntü ne de röportaj verdi
Gol attığı, iyi oynadığı maçtan sonra flaş röportaja bile katılmadı. Kulübün kararı mı kendi kararı mı onu merak ettim. Şahsen hoşuma gider ben futbolcuların fotoğraflarını ve videolarını resmi siteden takip etmeyi daha çok seviyorum şahsen. :)

Çevrimdışı Türkay

Bugün konuştu  :D

https://www.facebook.com/video.php?v=1102519739773968&set=vb.218473211511963&type=2&theater

Çevrimdışı ahmetx

:claps: :claps: :claps: İstanbulda durmamanın faydaları...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı nannan

Çevrimdışı Deniz

Gol attığı, iyi oynadığı maçtan sonra flaş röportaja bile katılmadı. Kulübün kararı mı kendi kararı mı onu merak ettim. Şahsen hoşuma gider ben futbolcuların fotoğraflarını ve videolarını resmi siteden takip etmeyi daha çok seviyorum şahsen. :)
Olay biraz yatışsın çıkar kameraların karşısına.Milli maçta terim hakan ı da çağıracak.İkisini barıştırır muhtemelen.Ondan sonra konuşur :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Hırvatistanın golünden sonra milli takımın yedek kulübesine doğru susun işareti yapmıştı
Hee ben bize deyince milli takımı algılamıyorum 
Çok da güzel yapmıştı fatoya :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2015, 18:11:31
  • Beşiktaş / Bodrum

Çok kaliteli ortasaha gerçekten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Serdar Sosa Tolga ve Atiba şuan takımla çalışıyorlar.