Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968913 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 23:57:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hiçbir şey koymaz da,

Sağda Çamdal - Bruma

Solda Olcan - Yasin

oynayan takım şampiyon olursa valla 17 takımın 17'si de yaksın kendini. Gerçekten.

O yüzden bu sene olacak bu iş. Olacak ki seneye de olacak şu ölü toprağı gidecek fark 4 kupaya inecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şunlar 4. yıldızı takmadan biz 3. yıldızı takarsak çok iyi olur :icool: :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 00:02:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Şunlar 4. yıldızı takmadan biz 3. yıldızı takarsak çok iyi olur :icool: :icool:

4. yü de takalım sonra ne takıyorlarsa taksınlar zaten Aziz ya hapse girer ya kalp krizinden gider o ara  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

4. yü de takalım sonra ne takıyorlarsa taksınlar zaten Aziz ya hapse girer ya kalp krizinden gider o ara  :biggrinking:
Biz onlardan önce 4. yıldızı takarsak 5. yi de takarız :kop: :kop:

Çevrimdışı uğur07

Abi Porto'da çok farklı bir durum var.

İlk ve en temel kuralları almadan satmıyorlar. Önce alıyorlar ilk sene yedek kullanıyor o sırada satacağı adam daha çok parlayıp daha çok oynuyor.

Devamındaki sene satılacak adam iyice parlatılıyor alttan gelen yanında oynamaya başlıyor artık yedek olmuyor.

3. sene ise satış yapılıp yerine yetişen koyuluyor.

Bu sorulduğunda şöyle yanıtlıyorlar hiçbir gelişen oyuncu 3 şampiyonluk kazandıktan sonra motivasyonunu koruyamaz. Satarız.

Maksimum 3 şampiyonluk görmesini istiyorlar bir jenerasyonun.

Doğrudur. Çok detaylı bilmiyorum. Ama işte bak. Bizim şu anki durumumuzla alakası yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 00:13:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Doğrudur. Çok detaylı bilmiyorum. Ama işte bak. Bizim şu anki durumumuzla alakası yok.

Yani en temel örnekler.

Diego Reyes Geldi Meksika'dan. Mangala 2 yıl önce gelmişti ondan. Mangala varken 1 yıl alıştı Reyes hop Mangala 40 milyona gitti oraya Reyes oturdu.

Reyes'in 2. senesinde Indi'yi aldılar Feyenoord'tan. Seneye Reyes satılacak büyük ihtimal.

Fernando  City'e gitti gitmeden 1 sene önce Herrera alınmıştı. Şimdi seneye Herrera yolcu 20 milyon teklif var.

Adamlar çok profesyonel iş yapıyorlar. Böyle yürüt 3 yıl şampiyon olma ne olur ki üst üste 5 yıl olma potansiyelin var her zaman.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 00:17:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Offff Önder Hoca çok fena laf soktu Güntekin'e  :kop: :kop:

'' Bu Beşiktaş takımı evet herkese umut vermiyor sürekli, Güntekin'e hiç vermiyor belki ama taraftarına veriyor ''  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

'' Bu Beşiktaş takımı evet herkese umut vermiyor sürekli, Güntekin'e hiç vermiyor belki ama taraftarına veriyor ''  :kop: :kop: :kop:
Obaaa baya lafı çarpmış :D

Çevrimdışı FARUK

en zor güntekin ama dün güntekine de umut verdi dedi sonra :)

Çevrimdışı FARUK

ö.özen metin m.demirkol olunca çok keyif alıyorum şu programdan ya
bence şuan 1 numara bu yaptıkları 90+

Çevrimdışı ozan062

yok ben dun canlı izledim yorumlarını orada onun demek istediği arada böyle bol gollu kazanıcaksın dedi,, bir türlü anlatamadı
yoksa dediğini bende dusunuyordum ve kesinlikle lider olacak sampiyon olacak takım boyle onemli rakipleri 5lemesi gerekir zamanı geldiğinde elin cinconu gitti bursayı kaç kere 6lladı yav ,, fener gitti kolay kolay goller attı biz hep zorlandık onun için dediği dogru
anlatısı uslubu yanlıs
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 00:26:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Güntekin'e bir daha giydirdiler espriyle karışık  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 00:26:56
  • Beşiktaş / Bodrum
ö.özen metin m.demirkol olunca çok keyif alıyorum şu programdan ya
bence şuan 1 numara bu yaptıkları 90+

Kesinlikle.

Adamlar sadece futbol değil entellektüel aynı zamanda. Çok farklı kaliteli sohbet oluyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

Kesinlikle.

Adamlar sadece futbol değil entellektüel aynı zamanda. Çok farklı kaliteli sohbet oluyor.
Pazar akşamı HASAN ŞAŞ  :by2: :by2: :by2: :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Kesinlikle.

ya mesaj dertleri yok manipülasyon yapmıyorlar konuşurken futbolu  yaşıyorlar resmen

çok ütopik fikirler çıkıyor belki ama olması gerekeni konuşuyorlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 00:44:40
  • Beşiktaş / Bodrum
JETRO WILLEMS

Psv'nin sol beki uçuyor resmen. 23 maç 11 asist.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 00:46:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Depay da 23 Maçta 16 gol olmuş. El-İnsaf be adam sol kanatsın sen forvet değil.

Alıntı

Futbol Direktörü Önder Özen'in, PSV'nin 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Memphis Depay'ı istediği öğrenildi.

Özen'in, Depay için bizzat yürüttüğü görüşmelerde, PSV Eindhoven ile prensip anlaşmasına vardığı ve genç oyuncunun kiralancağı iddia edildi.

Hollanda'da PSV Eindhoven forması giyen Memphis Depay için Liverpool ve Manchester United kapışıyor. İngiliz basınına göre transferde Liverpool bir adım önde...

21 yaşındaki oyuncunun bonservis bedelinin 28 milyon euro civarında olduğu konuşulurken PSV'nin 40 milyon eurodan aşağı bir teklifi kabul etmeyeceği ifade edildi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı uğur07

Yani en temel örnekler.

Diego Reyes Geldi Meksika'dan. Mangala 2 yıl önce gelmişti ondan. Mangala varken 1 yıl alıştı Reyes hop Mangala 40 milyona gitti oraya Reyes oturdu.

Reyes'in 2. senesinde Indi'yi aldılar Feyenoord'tan. Seneye Reyes satılacak büyük ihtimal.

Fernando  City'e gitti gitmeden 1 sene önce Herrera alınmıştı. Şimdi seneye Herrera yolcu 20 milyon teklif var.

Adamlar çok profesyonel iş yapıyorlar. Böyle yürüt 3 yıl şampiyon olma ne olur ki üst üste 5 yıl olma potansiyelin var her zaman.
Bizimde olmasi gereken o. Sen bul sol ayakli gokhan gibi genc bi zenci. Sat gokhani koy yerine. Zaten cok bisey kayetmezsin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 01:01:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizimde olmasi gereken o. Sen bul sol ayakli gokhan gibi genc bi zenci. Sat gokhani koy yerine. Zaten cok bisey kayetmezsin

Yabancı kuralı kalktığı için biraz daha kolay artık risk almak ama yine de ben güvenmiyorum.

2018'e kadar sabırla izleyeceğim transfer politikasını ve isabet oranını.

Son 2 senedir başarı yüzde 75'lerde gelenlerde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 01:04:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu hollanda'ya bir şeyler yapmak lazım.

Deli gibi oyuncu çıkıyor ama kafayı göstermeden almak gerek. Şimdi almaya kalksan PSV 10 MİLYON İsteyecek.

Bu adamı 3 sene önce bulabilmen lazım 1 milyona. Ama bu kez de acaba oynatıp yetiştirip geliştirebilir miyiz sorusu var.

Çok derdimiz var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı uğur07

Yabancı kuralı kalktığı için biraz daha kolay artık risk almak ama yine de ben güvenmiyorum.

2018'e kadar sabırla izleyeceğim transfer politikasını ve isabet oranını.

Son 2 senedir başarı yüzde 75'lerde gelenlerde.
Katiliyorum abi. Gokhan tek basina kurumsallik ifade etmez. Onder ozen bile onu mac 0-0 iken sonradan girip birsey yapabilecek bi adam olarak aldirmak istemisti. Resmi golu yoktu. Piyango oldu biraz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 01:05:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Katiliyorum abi. Gokhan tek basina kurumsallik ifade etmez. Onder ozen bile onu mac 0-0 iken sonradan girip birsey yapabilecek bi adam olarak aldirmak istemisti. Resmi golu yoktu. Piyango oldu biraz

İzleyen patlama ihtimali olduğunu biliyordu aslında çok bariz safi yetenek adam.

Fizik doğuştan var.

Olay basit aslında. Biz burada neyi geliştiremiyoruz En başta fizik. Bundan sonrea kimi alırsak alalım önce hızı ve gücü iyi olacak.

Gerisi burada olduğu kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı uğur07

Bayern de degisik bi acidan ornek olabilir. Sablon ayni bi adam sonmeden onun tarzinda adami crkip aliyorlar. Genelde dortmund dan 😄

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 01:06:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Bayern de degisik bi acidan ornek olabilir. Sablon ayni bi adam sonmeden onun tarzinda adami crkip aliyorlar. Genelde dortmund dan 😄

Bayern anca Real'e örnek olur artık  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı uğur07

İzleyen patlama ihtimali olduğunu biliyordu aslında çok bariz safi yetenek adam.

Fizik doğuştan var.

Olay basit aslında. Biz burada neyi geliştiremiyoruz En başta fizik. Bundan sonrea kimi alırsak alalım önce hızı ve gücü iyi olacak.

Gerisi burada olduğu kadar.
Mesela ayni zamanlarda sercan sararer vardi. Gokhanla beraber dikkatimi cekmisti milli takimda. O olmadi ama