Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968097 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Paolo Maldini

Ts forumundan bomba bir yorum daha  :kop: :kop: bunu yazmasam olmazdı :evillol: :evillol:
Trabzon forumu çok tuhaf adamlar 6 maçlık galibiyet sersisi alacağız kargaları geçip şampiyon olacağız diyorlar gel de gülme

Çevrimdışı talha

Trabzon forumu çok tuhaf adamlar 6 maçlık galibiyet sersisi alacağız kargaları geçip şampiyon olacağız diyorlar gel de gülme

Bizim elimizde Armut topluyor sanki.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Radyospor'un canlı yayın konuğu olan Balkan, “İtalyanlarla bir toplantı yaptım. Gökhan Töre'yi izleyen bir çok takım var. Benden bilgi aldılar. Ama Beşiktaş'ın isteyeceği transfer ücretini çok az kulüp ödeyebilir. Bu nedenle izleyen bir çok takım devreden çıkmak zorunda kalacak. Gökhan gerçekten çok iyi bir maç çıkardı. İngiltere, İspanya ve İtalyan gibi ülkelerden bir tanesinde oynama zamanı geldiğini düşünüyorum. Çünkü artık olmuş bir futbolcu. Büyük ihtimalle yaz döneminde ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil edecektir. İtalya'nın 4 büyük takımından bir tanesinin kulüp menajeriyle bu konuyu bir toplantı yaparak, daha somut olarak, konuştuk. Ama bu kulübün ismini veremeyeceğim. Fiyatı öğrenmek istediler. Beşiktaş onu kolay kolay bırakmayacaktır. Beşiktaş'ın ne karar alacağını bilmiyoruz. Beşiktaş'la önümüzdeki günlerde görüşeceğiz. İtalyanlar'ın Gökhan transferi için belirledikleri bir rakam var. O rakam olursa, hemen ön anlaşma yapacaklar. Beşiktaş'ın isteyeceği parayı ödeyebilecek çok az takım var. Gökhan Töreni'nin isteyeceği ücret de önemli. Bence yüksek maliyeti rağmen İtalya'nın ilk dördünde, İspanya'nın ilk 4'ünde ve İngiltere'nin ilk 5 takımında oynayacak kapasitede” dedi.

Gökhan Töre'yi İtalya'dan Juventus ve Inter Milan'ın istediği öğrenildi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kardeşim Fernandes'i de o kadar itin şeyine sokma be :) Tamam kızgınız filan da adam gittiğinden beri 1 tane duran toptan gol atamadık.
Biz adamı yanlış değerlendirdik kim ne derse desin bugün Atiba'nın yerinde oynayacak bir adam Fernandes asla Sosa mevkisinin adamı değil.
Biz biraz yetenekli diye tuttuk AMC attık adamı, o vakitten sonra da o apoleti söküp alamazsın adamdan.
Boynuma dola Fernandes diye ortalığı yakıyodu herkes :)
13Milyon verdiklerinde verecektik hata ettik. Hoş yönetim verseydi yönetimi doğrardık orasıda ayrı en iyi adamı niye veriyosunuz diye. :)
Sen bakma Gökhan'da da Fernandes kanı var, en az onun kadar vukuatı var adamın 2 senede :)
Demba derledi topladı kim ne derse desin küllerinden geri doğdu.

Fernandesi itin şeyine sokmadım hocam 2 iyi özellik 1 kötü özellik söyledim :) Yani aşağı yukarı Ğelçuk gibi bir oyuncuydu ama Ğelçuk defansif anlamda biraz daha disiplinliydi o zamanlar. Yani şimdi bir Ğelçuk'la Töre'yi kıyaslamam.

Futbolcuların ciddi bir kısmı fakir ailelerden gelmiş yokluk içinde büyümüş insanlar. Sonradan milyonları görüyorlar. Yetiştikleri sokaklar, mahalleler, arkadaşlıklardan dolayı farklı dozda tepkilerinin olması mümkün. Kavga dövüş içinde serserilerin arasından sıyrılmış, anne babasını kaybedip bir yakını aracılığıyla futbolcu olabilimiş birçok futbolcu var. Töre de bunlardan biri. Geçmişini okuyunca helal olsun iyi çıkmış oradan dedim.

Ben onun yaşadıklarına rağmen tertemiz futbol oynadığını sahada asla pislik yapmadığını düşünüyorum. Sorunlu bir insan gibi medyada göze sokulabilir ama asla karaktersiz, çirkef olmayacak. 20 yaşında çocuktu geçmişin etkisini en çok dışa vurduğu yaşlar. Töre'nin yaptığı en yanlış hareket dirsek atmasıydı. O da kazma anadolu topçuları markaj diye akraba olmaya çalışmasından ötürü, haklı değil ama o kadar maç arasından bir maçta yaptığı kartlık hareketle çirkef listesine girecek bir oyuncu değil. Sürekli yapışarak sarılarak top gelince ayağa bileklere kalçaya sırta kafaya vurarak darbe atarak oyun oynamak süper lig defansif anadolu topçularının tek özelliği. Rakibe yapışıp futbolculuğunla değil de elinle, kolunla, tekmenle, çaktırmadan itip kakmalar vurmalarla adamı durdurabiliyorsan karşıdaki adam sinirlenebilir. Tabi haklı değil yine de bunları hakemin önlemesi lazım.

Bana kalırsa Töre tertemiz oynuyor çirkeflik yok, temiz futbolcu, sürekli gerginlik yaratan biri de değil, itiraz eden saldırgan, agresif biri de değil. Melo Emre Volkan Lugano ile kıyaslanamaz.

Çevrimdışı ahmetx

13-14 veren olursa satalım,günümüz şartlarında daha fazla Tr de hiç bir oyuncuya vermezler,messi de olsa vermezler.. :D Bir takım ne kadar çok futbolcu satarsa Avrupada o ölçüde tercihe dilen kulüp olur,takıma gelecek futbolcu  şimidiye kadar gelen oyuncular neydi ne oldu diye referans arar , ayrıca para kazandırarak giden her oyuncu doğal Beşiktaş tanıtım lobisi olur.Düşün yahu Manchester gibi bir takım Ronaldo gibi bir oyuncuyu Ş.L deki en büyük rakibine sattı daha ne olsun..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Töre 20-25 m eurodan aşşağı satılmaz.  Versinler parayı çalsınlar düdüğü.

Adam 50.000 km yapmış bu yıl 6 ülke 44 farklı ülke gezmiş kendi sahası olmadan maç yapmak için dk 60 da defansta top çıkarıyo üzerine dk 92 de soldan yardırıp pas verip golü hazırlıyo. Bıraksınlar bu işleri Töre yi isteyen 20 m euro yu ödesin. Bence direk Bayern alsın Robben'in yerine yetiştirsinler.

Çevrimiçi Rasim

Töre 20-25 m eurodan aşşağı satılmaz.  Versinler parayı çalsınlar düdüğü.

Adam 50.000 km yapmış bu yıl 6 ülke 44 farklı ülke gezmiş kendi sahası olmadan maç yapmak için dk 60 da defansta top çıkarıyo üzerine dk 92 de soldan yardırıp pas verip golü hazırlıyo. Bıraksınlar bu işleri Töre yi isteyen 20 m euro yu ödesin. Bence direk Bayern alsın Robben'in yerine yetiştirsinler.

fernandese 12m Euro teklif geldiyse töre 25 den aşağıya olmaz
Beşiktaş!

Çevrimdışı Sarp

Bence de gökhan gibi futbolcu kolay yetişmiyor! Bu ülkenin piyasası bu deyip 10 lara 15 lere satilmamali! Ama birde şu var;belki adam futbol yaşantısını avrupada sürdürmek istiyordur.o zaman 20-25 civarına gitsin ki bizde telafi edelim :D

Çevrimdışı Kadir G.

Gökhan gönderilmeyip cl den gelecek para transferde kullanılırsa çok iyi bir kadro kurabiliriz. Serdarı olcayı atibayı mottayı ersanı yedek bırakacak oyuncular alınır o paraya. Bunun üstüne gökhan demba ba gibi isimlerin kalmasıyla cl de üst tura bile çıkabiliriz.

Çevrimdışı Yusuf

Gökhan için şimdilik 20m euro gibi rakamlar çok yüksek, açıkçası hiçbir takımın bu kadar yüksek bir bonservis bedelini gözden çıkarabileceğini düşünmüyorum. Gökhan hala tam olarak olgunlaşmamış bir oyuncu, şutlarını ve ortalarını geliştirmesi şart ve eğer geliştirirse ve rakipleri şut tehdidine inandırırsa asıl o zaman öldürücü bir oyuncu olur. En az bir sene daha takımda kalıp şampiyonlar liginde de oynayarak bu özelliklerini geliştirebilir. Ayrıca herkes hemen bir Porto olma çabasında. Porto gibi takımlar Demba ba gibi birini aldıktan sonra arkasına onu sattıktan sonra eksikliğini doldurabilecek adamı da alıyorlar. Mesela seneye Martinez gitse Aboubakar yerini doldurabilecek bir oyuncu olma potansiyelinde. Bizde ise ne Cenk Tosun ne de Pektemek, Demba ba'nın yerini doldurabilecek kapasitede değil. Ne zaman ki yedeklerimizi potansiyelli oyunculardan oluşturup onları da yetiştirebilecek seviyeye geliriz, o zaman Gökhan da Demba ba da rahatlıkla bu takımdan ayrılabilir.

Çevrimdışı ahmet türker

Bence de gökhan gibi futbolcu kolay yetişmiyor! Bu ülkenin piyasası bu deyip 10 lara 15 lere satilmamali! Ama birde şu var;belki adam futbol yaşantısını avrupada sürdürmek istiyordur.o zaman 20-25 civarına gitsin ki bizde telafi edelim :D
türkiye piyasası diye bir şey olmaz tabiki kardeşim ben de bunu yeni duydum . 30 dan aşağıya asla satılmamalı . :ok:  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

13-14 veren olursa satalım,günümüz şartlarında daha fazla Tr de hiç bir oyuncuya vermezler,messi de olsa vermezler.. :D Bir takım ne kadar çok futbolcu satarsa Avrupada o ölçüde tercihe dilen kulüp olur,takıma gelecek futbolcu  şimidiye kadar gelen oyuncular neydi ne oldu diye referans arar , ayrıca para kazandırarak giden her oyuncu doğal Beşiktaş tanıtım lobisi olur.Düşün yahu Manchester gibi bir takım Ronaldo gibi bir oyuncuyu Ş.L deki en büyük rakibine sattı daha ne olsun..
ronaldoyu sattı da kaça sattı ,gökhan 13 -14 e satılacaksa yerine kimi kaça alacaksın kesinlikle olmaz resmen zarar etmek demektir bu.

Çevrimdışı src35

gökhanın daha zamanı var satılması için.

ucuza kapatmak isteyen takımlar sene sonu almaya çalışır. ancak gökhan bir üst seviyede kendini gösterecek fırsatı bulursa, burda bahsettigimiz şampiyonlar ligi, kendi fiyatını ikiye de katlar, astronomik bir rakama da çıkarabilir. o seviyede kendini gösterirse zaten hayatta tutamazsın.

Çevrimdışı Sarp

türkiye piyasası diye bir şey olmaz tabiki kardeşim ben de bunu yeni duydum . 30 dan aşağıya asla satılmamalı . :ok:  :ok:
Aynı fikirdeyim efendim :ok:

Çevrimdışı Kemal

Gökhan için şimdilik 20m euro gibi rakamlar çok yüksek, açıkçası hiçbir takımın bu kadar yüksek bir bonservis bedelini gözden çıkarabileceğini düşünmüyorum. Gökhan hala tam olarak olgunlaşmamış bir oyuncu, şutlarını ve ortalarını geliştirmesi şart ve eğer geliştirirse ve rakipleri şut tehdidine inandırırsa asıl o zaman öldürücü bir oyuncu olur. En az bir sene daha takımda kalıp şampiyonlar liginde de oynayarak bu özelliklerini geliştirebilir. Ayrıca herkes hemen bir Porto olma çabasında. Porto gibi takımlar Demba ba gibi birini aldıktan sonra arkasına onu sattıktan sonra eksikliğini doldurabilecek adamı da alıyorlar. Mesela seneye Martinez gitse Aboubakar yerini doldurabilecek bir oyuncu olma potansiyelinde. Bizde ise ne Cenk Tosun ne de Pektemek, Demba ba'nın yerini doldurabilecek kapasitede değil. Ne zaman ki yedeklerimizi potansiyelli oyunculardan oluşturup onları da yetiştirebilecek seviyeye geliriz, o zaman Gökhan da Demba ba da rahatlıkla bu takımdan ayrılabilir.

Biz BA yi denildiği gibi 18 19 m euro lara Katara Dubai ye satarsak 10 tane adam buluruz o paraya

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 20:06:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu satma merakı nereden çıktı?

12-13 değil 20 olsa ne olur önemli olan satmak değil ki. Sattıktan sonra yerine kimi ya da kimleri alacaksın?

Oturmuş bir scouting'in yok. Henüz hiç güven vermiyor. Bu kafayla veririz 15'e sonra alırız 8 milyona birini tutmaz öbür sene birini daha alırız o da tutmaz sattığımızla kalırız.

Bu iş o kadar kolay değil herkes 20 versinler 60 milyon eder satalım derdinde. Ne bu şekilde borç kapanır ne de bu şekilde kadro geliştirilir.

3 sene boyunca bizi taşıyan hiç ama hiçbir oyuncu çok uçuk teklif gelmezse satılmamalı. Uçuk teklif Töre için 25 milyon eurodur onu da kimse vermez zaten.

20 de kimse vermez. 15 bile vermezler burası Türkiye. Verecekleri Arda parası işte 13. Arda gitti 5 katını harcadılar hala bir sol kanat bulamadılar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

kendi kişisel fikrimi soyleyim,,
gecen sene veliye teklif vardı dedimki satılsın niye cnk bir topcu 3.4 sezonundan sonra dususue geçer performans olarak bu nadir birkaç topcuda olmaz ama gerisinde olur..
dolayısıyla bu sure içinde ederini gordugumuz anda yollamamız gerekir..
tore yanındaki oyuncularla varlık gosteriyor mesela sezon basında oguzhanla beraber cok iyi oynuyor dedik tore sonrasında o gitti sosa gelid sosa gitti dembabayla iyi oynuyor o gittiğinde tek kalacak o zaman yine standart haline donecek yani etrafını kuvvetlendirmemiz lazım
kısacası taktiğimizde oyuncuya dayalı oldugu için etrafı kuvvetlendiricez para yoksa o zaman birini satıcaz 3 tane standartın bir üstünü alıcazki en azından 1 puan garanti olsun..(mevcutta vasatların 11deki sayısı fazla)
bu zincirleme bir konu planlamada cok onemli...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Benim dusunceme gore oyuncu ederini buldu mu satacaksin.oyuncunun tursusunu kurmak sacma.

Fernandese 10 milyon € verdiler satmadik da ne oldu?ya mustafa pektemeke 5 milyon € verdiler satmadik elimize ne gecti?

Ornekler cogaltilir.oyuncu ederini bulunca dusunmeden satilmali.tore de 20 yi veren cikarsa satilabilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı alperenn58

Benim dusunceme gore oyuncu ederini buldu mu satacaksin.oyuncunun tursusunu kurmak sacma.

Fernandese 10 milyon € verdiler satmadik da ne oldu?ya mustafa pektemeke 5 milyon € verdiler satmadik elimize ne gecti?

Ornekler cogaltilir.oyuncu ederini bulunca dusunmeden satilmali.tore de 20 yi veren cikarsa satilabilir.

biz  Besiktas iz taraftar sampiyonluk  ister  hazir stad yapiliyor ve guzel  ideal  bir kadro  kurulmusken

neden lige damga vuracak yillarca sampiyon olabilecekken bunu yapalim neden  20  milyonu hicmi gormedi kulup  ben karsiyim buna nacizane  satisa karsiyim  bizim  olmali bizim kalmali  sergen  gibi deyil riza gibi olmali

Çevrimdışı Kemal

Ederi bulunca satmak gerek A.Ş ler böyle yönetilir , yerinede mutlaka biri bulunur

Ama çağrinin dediği gibi 20 m lari da vermezler o yüzden kalır bizde CL de oynar

Çevrimdışı f_madida

ahmet cakar denen adam, neyin hocasiysa artik millet hoca diyor, Besiktas ilk 2'de bitiremez demis...Ne olacagini ben soyleyeyim, Besiktas sampiyon olacak, kendisi de her zaman yaptigi gibi geri vitese takip, "ama ben gsnin fbnin boyle oynayacagini tahmin edemedim" diyecek, bahaneler uretecek...bu adam vakti zamaninda "sevillayi elesinler bikini giyerim" deyip geri vitese takan adam, oyle bir fanatik ki agzindan cikani kulagi duymuyor ama iste bunlarla futbol gundemi donuyor ulkede, su herifi ciddiye alan taraftarlar var isin garibi o.. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

biz  Besiktas iz taraftar sampiyonluk  ister  hazir stad yapiliyor ve guzel  ideal  bir kadro  kurulmusken

neden lige damga vuracak yillarca sampiyon olabilecekken bunu yapalim neden  20  milyonu hicmi gormedi kulup  ben karsiyim buna nacizane  satisa karsiyim  bizim  olmali bizim kalmali  sergen  gibi deyil riza gibi olmali
Gökhan Töreye PSG,Manchester United,Arsenal vs gibi bir takım teklif yapacak, ki iyi bir teklif yapacak ve biz bunu reddedecez?
Oyuncunun performansı bu olaydan ciddi etkilenir.Her futbolcunun hayalı böyle büyük kulüplerde profesyonel olarak top oynamaktır.Bu hayalinin önüne taş koyduğın an bunalıma girer.
Neymar transferini hatırlayın.Satmıyorlar diye oyuncu psikolojik bunalıma bile girdi,tedavi oldu.
Biz de isteriz senelerce burada oynasın ama bazı gerçekler vardır o gerçekler de Törenin Süper lig düzeyinden çok yüksekte olduğu.
Düşünün kızınız istanbulda tıp fakültesini kazanıyor ama siz memlekete yeni bir hemşirelik okulu açıldı diye orda kalıp hayallerini erteleyip riske etmesini istiyorsunuz :)
Hem Beşiktaşımız için hem de oyuncu için ederini buldu mu satmak en mantıklısı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

Erciyes maçı Beşiktaş için sezonun dönüm noktası olmuş olabilir. Başarıya olan inanç ve güven hiç bu kadar yüksek perdeden dillendirilmemiş ve gösterilmemişti. Bu özgüven patlamasını alaşağı edebilecek tek olay fener maglubiyeti olur. Fener maçı olası sonuçlarına gore gerçekleşebilecek senaryolar;

-Biz kazanırsak şampiyon oluruz.
-Berabere biterse Şampiyonlar Ligini garantileriz.
-Kaybedersek şampiyonlugu kaybederiz. Şampiyonlar ligi de büyük tehlikeye girer.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Arkadas bi gokhani su paraya bu paraya satalim muhabbetleri almis yurumus. Daha iyisini daha ucuza bulabilmenin mumkun olmadigi bir durumda buyuk takim en populer oyuncusunu satmaz. Heleki gelecek yil Besiktasimin yili olacak. Hem sl de hem ligde kafaya oynayacagiz...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı eski inönü

Gökhan Töre henüz 23 yaşında ve Beşiktaş ile beraber her maç gelişiyor. Gecen sezon olmayan şut ozelligini bu sezon kazandı mesela. Şu haliyle onu buyuk kluplere satmak hem Gokhan'a hem de Beşiktaşa kaybettirir. 2 sene daha bizimle oynasın. Hem şampiyonluk gorsun, kupa kaldırsın, şampiyonlar liginde oynasın. Butun bu tecrubeleri edindikten sonra 25 yaşında güzel bir anlaşmayla istedigi klube gidebilir.  :ok: