Kardeşim Fernandes'i de o kadar itin şeyine sokma be
Tamam kızgınız filan da adam gittiğinden beri 1 tane duran toptan gol atamadık.
Biz adamı yanlış değerlendirdik kim ne derse desin bugün Atiba'nın yerinde oynayacak bir adam Fernandes asla Sosa mevkisinin adamı değil.
Biz biraz yetenekli diye tuttuk AMC attık adamı, o vakitten sonra da o apoleti söküp alamazsın adamdan.
Boynuma dola Fernandes diye ortalığı yakıyodu herkes
13Milyon verdiklerinde verecektik hata ettik. Hoş yönetim verseydi yönetimi doğrardık orasıda ayrı en iyi adamı niye veriyosunuz diye.
Sen bakma Gökhan'da da Fernandes kanı var, en az onun kadar vukuatı var adamın 2 senede 
Demba derledi topladı kim ne derse desin küllerinden geri doğdu.
Fernandesi itin şeyine sokmadım hocam 2 iyi özellik 1 kötü özellik söyledim

Yani aşağı yukarı Ğelçuk gibi bir oyuncuydu ama Ğelçuk defansif anlamda biraz daha disiplinliydi o zamanlar. Yani şimdi bir Ğelçuk'la Töre'yi kıyaslamam.
Futbolcuların ciddi bir kısmı fakir ailelerden gelmiş yokluk içinde büyümüş insanlar. Sonradan milyonları görüyorlar. Yetiştikleri sokaklar, mahalleler, arkadaşlıklardan dolayı farklı dozda tepkilerinin olması mümkün. Kavga dövüş içinde serserilerin arasından sıyrılmış, anne babasını kaybedip bir yakını aracılığıyla futbolcu olabilimiş birçok futbolcu var. Töre de bunlardan biri. Geçmişini okuyunca helal olsun iyi çıkmış oradan dedim.
Ben onun yaşadıklarına rağmen tertemiz futbol oynadığını sahada asla pislik yapmadığını düşünüyorum. Sorunlu bir insan gibi medyada göze sokulabilir ama asla karaktersiz, çirkef olmayacak. 20 yaşında çocuktu geçmişin etkisini en çok dışa vurduğu yaşlar. Töre'nin yaptığı en yanlış hareket dirsek atmasıydı. O da kazma anadolu topçuları markaj diye akraba olmaya çalışmasından ötürü, haklı değil ama o kadar maç arasından bir maçta yaptığı kartlık hareketle çirkef listesine girecek bir oyuncu değil. Sürekli yapışarak sarılarak top gelince ayağa bileklere kalçaya sırta kafaya vurarak darbe atarak oyun oynamak süper lig defansif anadolu topçularının tek özelliği. Rakibe yapışıp futbolculuğunla değil de elinle, kolunla, tekmenle, çaktırmadan itip kakmalar vurmalarla adamı durdurabiliyorsan karşıdaki adam sinirlenebilir. Tabi haklı değil yine de bunları hakemin önlemesi lazım.
Bana kalırsa Töre tertemiz oynuyor çirkeflik yok, temiz futbolcu, sürekli gerginlik yaratan biri de değil, itiraz eden saldırgan, agresif biri de değil. Melo Emre Volkan Lugano ile kıyaslanamaz.