Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967971 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Sarp

Şunu düşünüyorum: Stad yok, her maç deplasman, Avrupa'da ter döküyoruz, takımın yaş ortalaması 25. Şuan bu takım lider.
Bu durumu rakiplerimiz yaşıyor olsa tüm bu yorumcular ve gazeteler adamları destan yazıyorlar! olmaz böyle başarı! helal olsun diye överlerdi!
Bir mucizenin öyküsü diye mini belgeseller çeker fotoromanlar basarlardı.
Vallahi bu takımın hakkını yiyorlar!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 14:24:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şuanda 40'lı yaşlarında olan Fenerlilerin Beşiktaş'tan deli gibi korkmasının temel sebebidir şu tablo. Onların ergenliğine denk gelmiştir  :bandit:

Yaklaşık 10 yılda sadece 4 galibiyet bunun sadece 1'i ligde  :kop:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 14:30:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 14:30:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

geçmişi meçmişi bosverelim:) uzun zamandır sorunlarımız var derbi ve sampiyonluk su ikisini halledelim tamamdır zaten ki suan bizi bu gs ve fb adam saymıyor dolayısıyla bunların arasına girip safdısı bırakmak için günümüze donmeliyiz:))
 :us: :us:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı src35

Şuanda 40'lı yaşlarında olan Fenerlilerin Beşiktaş'tan deli gibi korkmasının temel sebebidir şu tablo. Onların ergenliğine denk gelmiştir  :bandit:

Yaklaşık 10 yılda sadece 4 galibiyet bunun sadece 1'i ligde  :kop:

rıdvan kendi agzıyla söylüyor zaten; bizi sabah akşam yenerlerdi diye..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 14:47:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Kanaryam güzel kuşum diyerekten  :naughty: :acim:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2 haftadır beklediğim şey biraz kötü de olsa oluyor.

Sol bekte Motta sağ bekte Opare oynayacak bu iki maç.

Bakalım iki hücumcu bekle neler yapacağız.
Genelde hep işler kötü gittiğinde takıma adam giriyor veya çehresi değişiyor :) Umarım bu da milat olur bir bakıma  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

Piyon gibi yorum yapıtor Rıdvan nereye çekerse oraya.

İnsan eleştirir ama eleştirirken sahip çıkar şampiyonluk gitti şampiyon olamaz nasıl Beşiktaş düşmanlığıdır.

rıdvan eskişehir maçında bayrak açtı
bilic ingiltereye gidecekmiş de sergen geliyormuş böyle duymuş
güntekin de atladı hemen ligi takmıyor bilic şampiyon olamaz diye

halbuki bu sivas maçına hazırlıktı sergeni gaza getirme beşiktaşa sivasta puan kaybettirme
güntekin de çok büyük beşiktaşlı ya yedi hemen zokayı takıldı peşine
ama spor bu bak fikstür avantajı vardı rıdvana göre fenerin :)
yesinler fikstürünü alsana trabzon akhisar içerde kayıplar üzerine gençler

Çevrimdışı talha

Aslinda diger senelere bakildiginda ozellikle gecen seneye gs yaristan coktan kopmaliydi. Biz ciddi anlamda her sene sampiyon olan takimin topladigi kadar puani topladik. Ama ne fener ne de gs yaristan kopmadigi icin bu puanlar cok siradan geliyor. Mesela gecen sene bu performansi yapabilseydik. Gsye 10 12 civari bir fark atmistik. Simdi de diger takimin taraftarlari olayi bizim takimlar kotu ye getiriyor. Cunku sampiyon olursak tek avuntulari bu olacak. Oysa ki bu sene 3 takimda normalden cok ustune bir performans  gosterdiler bu sene.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı İrfan

Beyler şimdi can alıcı bir mevzu atıyorum ortaya...

Sezon sonunda gözümüzün nuru Gökhan Töre'nin akıbeti ne olur sizce ? Ne dilersiniz, beklentiniz nedir ?

15-20 M € civarı bir ücret teklif edilir mi ?
Edilirse ne olur ? Kabul eder miyiz yoksa Fernandes'te yaptığımız gibi reddeder miyiz ? -İnşallah akıbeti Fernandes gibi olmaz-
Şampiyon olursak ve CL'ye gidersek bir de Vodafone Arena'yı düşünerek Gökhan gitmek ister mi ?
Giderse nereye gitmesini istersiniz ?
Yerine kimi koyabiliriz ?
Nasıl olsa yabancı sınırı kalktı :)
Yorumları alalım :)
We are Electric..!

Çevrimdışı ahmet türker

Sezon sonunda gözümüzün nuru Gökhan Töre'nin akıbeti ne olur sizce ? Ne dilersiniz, beklentiniz nedir ?

Edilirse ne olur ? Kabul eder miyiz yoksa Fernandes'te yaptığımız gibi reddeder miyiz ? -İnşallah akıbeti Fernandes gibi olmaz-
Şampiyon olursak ve CL'ye gidersek bir de Vodafone Arena'yı düşünerek Gökhan gitmek ister mi ?
bence 30 milyon euro dan aşağıya verilmemeli . :olmaz :olmaz

Çevrimdışı İrfan

bence 30 milyon euro dan aşağıya verilmemeli . :olmaz :olmaz

Abi keşke :) ama Türkiye'den max 20 ye çıkabileceğini düşünüyorum ben.. Aynı performansı Porto'da sergilese rahat 40'a okuturlardı abartmıyorum.
We are Electric..!

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Fernandes yokluktan kral oldu takımda. En kötü özelliği atakları yavaşlatıyordu. En iyi özelliği duran toplar ve iyi top saklamasıydı, sonradan onu da çözdüler 2-3 kişi basıp alıyordu topunu.
Ayrıca duran top çalışarak, antrenmanlarda deneyerek, rakibe göre analiz ederek olacak bir iş diye düşünüyorum. Yani topu Oğuzhana bırakıp ön direğe tam rakibe orta açılması antrenmanda denenmiş üzerine çalışılmış bir taktik değildir herhalde :D

Töre'nin hızı, tekniği, bitiriciliği, yaşı uzun süredir görmediğimiz cinsten. Defansa yardım da ediyor.
20 milyon üstüne düşünülür. Ama 15m altına değmez. Şampiyonluk, şampiyonlar ligi ve istikrar için en mükemmel oyuncumuz. Sadece değerini verirlerse satılabilir. Elde patlamasın da satalım tarzında bir oyuncu değil. Fernandes ile kıyaslanamaz.

Çevrimdışı ozan062

mental gelişimi tamamlamadıgından dolayı mesela en son mac gorulmedi ama bir dirseği vardı rakibe..
yani böyle garip hareketler maalesef var onun için hem iki maç kotu oynadınmı asıyoruz demekki
begenmeyenide var :evillol:  oyun içi devamlılıgı varmı sorusunda bana sorarsanız yok bu buyuk sorun
onun için ben kesinlikle değeri bulundugunda diğerleri gibi toreninde satılması taraftarıyım
kim gelecek derseniz onu bilemem cnk para olsa bile bazende oyuncu istemiyor bizi yada
biz parada kısalım derken zaman kaybı olacak vs bunlarla beraber olusacak tabloyu siz dusunun:))

Çevrimdışı İrfan

Fernandes yokluktan kral oldu takımda. En kötü özelliği atakları yavaşlatıyordu. En iyi özelliği duran toplar ve iyi top saklamasıydı, sonradan onu da çözdüler 2-3 kişi basıp alıyordu topunu.
Ayrıca duran top çalışarak, antrenmanlarda deneyerek, rakibe göre analiz ederek olacak bir iş diye düşünüyorum. Yani topu Oğuzhana bırakıp ön direğe tam rakibe orta açılması antrenmanda denenmiş üzerine çalışılmış bir taktik değildir herhalde :D

Töre'nin hızı, tekniği, bitiriciliği, yaşı uzun süredir görmediğimiz cinsten. Defansa yardım da ediyor.
20 milyon üstüne düşünülür. Ama 15m altına değmez. Şampiyonluk, şampiyonlar ligi ve istikrar için en mükemmel oyuncumuz. Sadece değerini verirlerse satılabilir. Elde patlamasın da satalım tarzında bir oyuncu değil. Fernandes ile kıyaslanamaz.

Kardeşim Fernandes'i de o kadar itin şeyine sokma be :) Tamam kızgınız filan da adam gittiğinden beri 1 tane duran toptan gol atamadık.
Biz adamı yanlış değerlendirdik kim ne derse desin bugün Atiba'nın yerinde oynayacak bir adam Fernandes asla Sosa mevkisinin adamı değil.
Biz biraz yetenekli diye tuttuk AMC attık adamı, o vakitten sonra da o apoleti söküp alamazsın adamdan.
Boynuma dola Fernandes diye ortalığı yakıyodu herkes :)
13Milyon verdiklerinde verecektik hata ettik. Hoş yönetim verseydi yönetimi doğrardık orasıda ayrı en iyi adamı niye veriyosunuz diye. :)
Sen bakma Gökhan'da da Fernandes kanı var, en az onun kadar vukuatı var adamın 2 senede :)
Demba derledi topladı kim ne derse desin küllerinden geri doğdu.
We are Electric..!

Çevrimdışı Atkar

Şampiyon olursak büyük ihtimal 20M gibi bir transfer bütçemiz olabilir.Törenin satılması değil de Demba Ba,Pedro,Oğuzhan,Kerim gibi futbolcuların satılarak 35-40M bütçemiz olabiir.Seneye CL varsa Töre 20+ bir teklif gelmediği sürece satılmamalı.

Çevrimdışı ozan062

onu geçin ferdi kupa aldı yav bize:)) yani daha bunu basaran olmadı bu sene gelirse onların değeri hakikaten  şişicek ve cok faydalı olacak bizim için bunun tadını sezon basına sadece dembayla tanıyalım dedim fakat birden fazla oyuncunun piyasası olustu bu cok iyi oldu :ok:

Çevrimdışı Hicks

20m Euro için Gökhan'ı satacağına, canını dişine tak, bu sene şampiyon ol, koy kasana 25m. Euro'yu... Değil Gökhan, bu takımdan kimsenin Vodafone Arena'yı görmeden gitmesini istemem, cefasını çekenler, sefasını da sürmelidir...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı f_madida

Kesinlikle satilmamali, rakam dahi soylememek gerek.

Gokhan burada mutlu, kendisini evinde hissediyor, ilk kez bu kadar rahat oynuyor. Hem stadimiz bitiyor, iyi giden bir takimimiz var, onumuzdeki sene daha da onemli hedeflere gidecegiz SL'de, Gokhan'in satilmasini gerektirecek  bir kriz yok, tam tersine artan gelirlerimiz var.

Gokhan kalitesinde yabanci oyuncu bulacagini sanmak da ayri bir komiklik bence, ucuza Tore ayarinda oyuncu bulacakmis, birakin arkadas bu kafayi, Gokhan'i satar parayi vasat adamlara dagitiriz olacagi budur. Hem bulabiliyorsan boyle bir oyuncu, yine bul niye Gokhan'i satacakmissin? Bul bir tane daha 4-5 milyona Tore ayarinda oyuncu 2 kanatta 2 Tore'yle oynat takimi.

Bir de bu Vodafone Arena niye yapiliyor? Sponsorluk anlasmalari, gelirlerin arttirilmasi vs. nicin? Hep Turkiye sampiyonlugunun da otesinde Avrupa'da kupa kaldirmak icin.

Simdi adim gibi eminim baslayacaksiniz yine Atletico Madrid - Porto orneklerinden, ama farkinda degilseniz soyleyeyim Atletico Madrid taraftari cok sinirli yonetime, sampiyon kadroyu dagittilar bizi tekrar 3.luge mahkum ettiler diyorlar.

Sampiyonlar Ligi geliri net 23 milyon Euro olmus... Gokhan'la sampiyon olup 23 milyonu kasaya koymak var veya Gokhan'i 23'e satip SL'ye gidememek var. Hangisi mantikli?   
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Özellikle Gökhan ve Demba Ba kesinlikle satılmamalı.

Ş.Ligi'nde olursak mutlaka bu oyuncuları tutup kaliteyi daha da arttırmalıyız yani daha da güçlü olmalıyız.

Bu takımın belli başlı kaliteli oyuncusu var bunları da öyle kolayca gözden çıkartmak doğru olmaz.

Çevrimdışı Tolga

Alıntı
En az 4 farklı galibiyet bekliyorum. Aksi taktirde şampiyonluk yolunda ağır bir yara almış oluruz. Gövde gösterisi şart!

Ts forumundan bomba bir yorum daha  :kop: :kop: bunu yazmasam olmazdı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Töre bir sene daha mutlaka kalmalı. Bu adam şimdi 20 milyon euro konuşuluyorsa CL görsün 30'a bile satarız.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler