Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968178 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ozan062

serdar brujj ve fener macında yok sakatlanmıs..

hiç sasırmadım

necip derbide kesin oynayacak umarız kart gormez bu macta...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

Serdar'ın formda iken sakatlanması büyük şansızlık. Derbiyi kaçıracak olması gerçekten kötü oldu. Opare'den direkt katkı almamız iyi oldu, en azından kafamız rahat, sağ bekte gerçek bi sağ bek oynayacak.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kemal

İşte bu yüzden bağırdık sağbek alın sağbek alın diye ve alındı.

Ben hiç telaşlanmıyorum Opare var ve formasını kaptırmak istemeyen Motta var. Hatta FB maçında sağbek ve sol beklerimiz hızlarıyla hücum ederlerse Gökhan ve Caner savunma yapmak zorunda kalır ve elleri ayakları kesilir.

Tek sıkıntımız Opare 2 maç çıkarsın yoksa Caner Necipin içinden geçiyor sağbekimizde geçen maç gördük, hatta Olcayında başını yedi o olay kırmızı gördü necipe yardım etmeye çalışırken.

Çevrimdışı alimm

serdar ın eksikliği hiç iyi olmadı... Opare nedense güven vermiyor... Ayrıca fener maçında necip bi şekilde oynayacak sağ bek ya da stoper yoksa sosa yabancı sınırına takılıyor..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Dogan

Serdarinb sakatligina üzülecek duruma geldik arkadas  :lol: telas yok zenci opare var.Hiziyla caneri keser.böylesi daha ii oldu kendi bölgesinde oynayacak ve hızlı.

Çevrimdışı alimm

Bu kontenjan problemini ilk kez derbide yaşayacak olmamız da ayrı bir olay....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 12:45:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2 haftadır beklediğim şey biraz kötü de olsa oluyor.

Sol bekte Motta sağ bekte Opare oynayacak bu iki maç.

Bakalım iki hücumcu bekle neler yapacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

serdar brujj ve fener macında yok sakatlanmıs..
hiç sasırmadım
necip derbide kesin oynayacak umarız kart gormez bu macta...
Sağlık olsun Yapacak bir durum yok yerinde 2 oyuncu var güzel olacak...

Çevrimdışı ALI RIZA

2 haftadır beklediğim şey biraz kötü de olsa oluyor.

Sol bekte Motta sağ bekte Opare oynayacak bu iki maç.

Bakalım iki hücumcu bekle neler yapacağız.
Fener ğs  :money: yapıyorsa bizde oyle yapacagız kanatlardan saldıracagız bekleri hücüm ettirerek ki 2 side süratli Opare caner motta g. gönül güzel karşılama olacak Olcay ve töre düşünürsek hayatta çıkmazlar...!

Çevrimdışı Dogan

Motta hücum etmeyi bi gram bilmiyo bi o kadarda savunması öyle ondan hic bir ümidim yok

Çevrimdışı Dogan

serdar ın eksikliği hiç iyi olmadı... Opare nedense güven vermiyor... Ayrıca fener maçında necip bi şekilde oynayacak sağ bek ya da stoper yoksa sosa yabancı sınırına takılıyor..
Opare-Pedro-Necip/Ersan-Motta(Mecburi)
Töre-Atiba-Tolgay-Veli-Olcay
DEMBA BA

*Olurda Sosa oynarsa o zaman tek ihtimal pedronun kesilecegi yada necip sag bek baska türlü zor :(

Çevrimdışı cisse557

Erciyes küme düşer, sol bek Drenthe'ye hayır demem.

Çevrimdışı cisse557

Sağ bekte Necip oynarsa Caner, Necip'i attırır. Opare hızıyla durdurabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 13:29:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Erciyes küme düşer, sol bek Drenthe'ye hayır demem.

Drenthe sol bek oynamayı 4 yıl önce bıraktı :)

Böyle gözümüze batıyor da hiçbir hedefi olan büyük takımda barınamadı şimdiye dek var bir sıkıntı belli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 13:30:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Tahminim Töre Opare ile Fener'in soluna hücum edeceğiz.

Onlar da tutmak için Alper Potuk Caner ile tıkayacak orayı. Bize sağdan gelemezler.

Solu kapatmak çok önemli. Gönül'ü Olcay'ın durdurması lazım yoksa Motta penaltı yapar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Drenthe sol bek oynamayı 4 yıl önce bıraktı :)

Böyle gözümüze batıyor da hiçbir hedefi olan büyük takımda barınamadı şimdiye dek var bir sıkıntı belli.
Töre de dikiş tutturamamıştı :) Şahsen ben isterim. Motta'dan aldığımız verimden daha fazla verim alırız diye düşünüyorum. Ucuza getirebileceğimiz bir transfer olması beni cezbediyor ve 27 yaşında.

Çevrimdışı cisse557

Derbide Topal ve Egemen olmayabilirmiş  :bateri:

Çevrimiçi Necmi

Serdarinb sakatligina üzülecek duruma geldik arkadas  :lol: telas yok zenci opare var.Hiziyla caneri keser.böylesi daha ii oldu kendi bölgesinde oynayacak ve hızlı.
ya beklere ihtiyaç olmayacak geçen maçtan farkını görmüyormusunuz isterse buyursun caner çıksın bilakisde çıkması iyi olur o zaman gökhan onlara tecavüz eder çıkmazsa üstüne Caneri koyar birlikte tecavüz eder fenerin bekleri oyuna giremezse fener hiçtir ilk maç hem Olcayla Töreyi kızartarak hemde bizi on kişi oynatarak fener bu maçı alsın dediler şimdi durum farklı büyük ihtimal ortada tolgay oynar oynar oda orda emreyi halleder tek faktör hakem olacak dirayetli bir maç yönetirse fener 11 bitiremez oyunu ben maça Fırat ın atanacağını düşünüyorum bu hafta yaptıkları atamalar sanki onu işaret ediyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 13:57:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Güntekin'den her zamanki gibi sonuca göre bir yazı daha..

Büyük takım işte böyle oynar. Böyle oynamalı da... Bu tip farklı skorlu ve rahat galibiyetler elde etmeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu yüzden devre arası o kadar sağ bek şart dedik işte Serdar da sakatlanmış neyse Opare var diyoruz hiç yoktan :)

Yüksek ihtimalle Atiba kesik yer diye düşünüyorum eğer Sosa iyileşmişse yani oynayabilecek durumdaysa.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

Güntekin'den her zamanki gibi sonuca göre bir yazı daha..

Büyük takım işte böyle oynar. Böyle oynamalı da... Bu tip farklı skorlu ve rahat galibiyetler elde etmeli.

bahsettiği büyük takım 2 hafta önce şampiyon olamazdı ona göre şimdi ne değişti?

bilic gitti başka birisi mi geldi
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 14:05:29 FARUK ]

Çevrimdışı Dogan

ya beklere ihtiyaç olmayacak geçen maçtan farkını görmüyormusunuz isterse buyursun caner çıksın bilakisde çıkması iyi olur o zaman gökhan onlara tecavüz eder çıkmazsa üstüne Caneri koyar birlikte tecavüz eder fenerin bekleri oyuna giremezse fener hiçtir ilk maç hem Olcayla Töreyi kızartarak hemde bizi on kişi oynatarak fener bu maçı alsın dediler şimdi durum farklı büyük ihtimal ortada tolgay oynar oynar oda orda emreyi halleder tek faktör hakem olacak dirayetli bir maç yönetirse fener 11 bitiremez oyunu ben maça Fırat ın atanacağını düşünüyorum bu hafta yaptıkları atamalar sanki onu işaret ediyor
İnşallah dedigin gibi olur abi.Mümkünse mottaya ihtiyac duymayalim  :evillol:

Çevrimdışı Dogan

bahsettiği büyük takım 2 hafta önce şampiyon olamazdı ona göre şimdi ne değişti?

Güntekin onayi sallamayin.günlük yazardir kendileri.Mourinho cok güzel bi laf söyledi gecen."Yorumculara kalsa bütün maçlarını kazanıyorlar."  mourinho gercekten günümüz futbolunu cok ii özetledi.Maclardan sonra yorum yapmak kolaydır...
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 14:18:44 Çağrı ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 14:18:04
  • Beşiktaş / Bodrum

Piyon gibi yorum yapıtor Rıdvan nereye çekerse oraya.

İnsan eleştirir ama eleştirirken sahip çıkar şampiyonluk gitti şampiyon olamaz nasıl Beşiktaş düşmanlığıdır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli