Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967225 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı güzelgünleryakında

Tıpkı @ahmet türker abi gibi net bir şekilde, üstüne basa basa KAZANACAĞIZ diyelim arkadaşlar...Beşiktaş Aşkıyla

Çevrimdışı Tolga

evt tek eksik o kaldı oda bu hafta normale dönecek zaten bu takım ne zor maçlardan çıktı aynı bilinçle oynasın maçın içinde rahat olur fizik kuvvet olarak güçlü bir takıma sahibiz psikolojik olarakta üstünlük kurmamız lazım o zaman maç gelir :)
Vodafone Arena ile çok şeyler değişecek bence :icool:
eğer feneri yenersek uzun yıllar fenere üstünlük kurarız.böyle hissediyorum..hatta fenerbahçe 1-2 Beşiktaş olarak düşünüyorum..
1-2 deyince aklıma Ronaldo'nun 2 gol attığı maç geliyor :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena ile çok şeyler değişecek bence :icool:1-2 deyince aklıma Ronaldo'nun 2 gol attığı maç geliyor :kop:

maç çok zor geçecektir tek farklı galip geleceğimizi düşünüyorum fenerde bırakmayacaktır bakalım artık ilk şu club.b. maçını geçelimde  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Tıpkı @ahmet türker abi gibi net bir şekilde, üstüne basa basa KAZANACAĞIZ diyelim arkadaşlar...Beşiktaş Aşkıyla
bu hafta boyunca bunu yazacağım ....kazanacağız.....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 01:31:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu hafta boyunca bunu yazacağım ....kazanacağız.....

İnsan psikolojisi o kadar karmaşık ki. Bir şeyi sürekli duyarsa ona önce alışıp sonra inanmaya başlıyor.

Herkes bu şekilde düşünmeli Brugge'ü de Fener'i de yeneceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İnsan psikolojisi o kadar karmaşık ki. Bir şeyi sürekli duyarsa ona önce alışıp sonra inanmaya başlıyor.

İnançlıyız kazanacağız :halay:

Çevrimdışı ahmet türker

hayatta öğrendiğim en önemli olgu ,iddaalı olmayan ,inanmayan insanlar hiç bir şey kazanamazlar , iddaalı olursun ,inanırsın sonunda kaybetsen de en azından elinden gelen her şeyi yaptığın için asla pişman olmazsın , kendini herşeyi yapmış bir insan olarak görüp ,kendine saygını kaybetmezsin

Çevrimdışı ahmet türker

bravo kardeşim ,ben hayatım boyunca optimist oldum ,hiç bir zaman pesimist olmadım ,bu sayede pek çok çıkılmaz durumlardan çıktım, herkese tavsiye ederim@Çağrı ksrdeşim.

Çevrimdışı Ersan

berabere bitsede olur derbi yenilmeyelim yeter galip gelirsek süper olur ama kadıköyden alınacak 1 puanda kötü değil bu arada ard arda fener maçı ile birlikte karabük maçına kadar tüm maçlarımız istanbulda bir ay istanbuldayız bu süreçten en iyi 12 en kötü 10 puanla çıkarız inşallah sonra trabzonunda yenersek galatasaray maçına gelmeden şampiyonluğu ilan ederiz diye düşünüyorum inşallah tüm bunlar gerçek olur

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Efe

berabere bitsede olur derbi yenilmeyelim yeter galip gelirsek süper olur ama kadıköyden alınacak 1 puanda kötü değil bu arada ard arda fener maçı ile birlikte karabük maçına kadar tüm maçlarımız istanbulda bir ay istanbuldayız bu süreçten en iyi 12 en kötü 10 puanla çıkarız inşallah sonra trabzonunda yenersek galatasaray maçına gelmeden şampiyonluğu ilan ederiz diye düşünüyorum inşallah tüm bunlar gerçek olur

12 puan yapar trabzona o şekilde gideriz sonrasına bakacağız artık ilk fb maçı sonrasında 13 günlük bir dinleme var takım kendini iyice toparlayıp var gücüyle şampiyonluk için savaşacak son 9 hafta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersan

12 puan yapar trabzona o şekilde gideriz sonrasına bakacağız artık ilk fb maçı sonrasında 13 günlük bir dinleme var takım kendini iyice toparlayıp var gücüyle şampiyonluk için savaşacak son 9 hafta :)

@Efe bizim topçular dinlemezki alayı milli takımlara gidecek tolgay ersan mustafa gökhan olcay belki necip veli belki cenk belki oğuzhan serdar sağlam olursa seçilebilir yani anlayacağın baya bi kampa topçu girecek inşallah milli takıma verdiğimiz futbolcularımızdan sakat vermeyiz

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Efe

@Efe bizim topçular dinlemezki alayı milli takımlara gidecek tolgay ersan mustafa gökhan olcay belki necip veli belki cenk belki oğuzhan serdar sağlam olursa seçilebilir yani anlayacağın baya bi kampa topçu girecek inşallah milli takıma verdiğimiz futbolcularımızdan sakat vermeyiz

bence ersan ve gökhandan başka kimseyi almaz bi kadro açıklansında bakalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Dogan

1 haftam mükemmel gecicek İNSALLAH tskler Besiktasim

Çevrimdışı Deniz

Ben de kadikoyde en kotu alinacak 1 puanin bize sampiyonluk yolunda buyuk destediginin olacagini dusunuyorum.eger 3 puan alirsak fener potadan düşer
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersan

bence ersan ve gökhandan başka kimseyi almaz bi kadro açıklansında bakalım :)

@Efe bana en az 3-4 kişi veririz gibi geliyor ama açıklansın görelim milli takımın bir iddaası kalmadı nasıl olaa gökhana bişey olmasında maşallah çok iyi bu aralar Allah nazarlardan sakatlıktan cezadan sakınsın

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Çevrimdışı Dogan

Haftaya Gs kasimpasa ya kaybedip bizde derbiyi alırsak  :djsmile: :mj: :guitar:

Çevrimdışı Necmi

Haftaya Gs kasimpasa ya kaybedip bizde derbiyi alırsak  :djsmile: :mj: :guitar:
lig biter

Çevrimdışı Deniz

Ayrica kasimpasa gs maci da gs acisindan cok zor gececektir.kasimpasa kazanirsa sasirmam .

Fener maçından tek korkum brugge macinin yorgunlugu.ama ona ragmen feneri yenersek ismail kartali o koltukta kimse tutamaz.

Sozun ozu bu hafta ligde bircok denge degisebilir.3 hafta sonra sampoyonluk yolunda emin adimlarla ilerleryen bir Besiktas ve ikincilik yarisi yapan sarisinlar gormemiz muhtemel :sevinc
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

lig biter
Hemide seneye 3.yıldızı takicaz ve 4.yildiz die etrafta üşüşmeye devam edecekler  :halay:

Çevrimdışı Ersan

fener bursaya puan kaybeder diye düşünüyorum gsninde puan kaybedeceğini düşünüyorum. bizim kasımpaşa maçından pek sıkıntım yok ama belli olmaz inşallah kazanırız. başakşehir biraz tedirgin ediyor. ama fener maçında en azından 1 puan almak gerek takımın güveninin düşmemesi açısından galip gelirsek zaten inşallah. kendilerine güvenleri tavan yapar rehavete kapışmadan gidersek Allah izin verirse şampiyonluğu göğüsleriz

Çevrimdışı Tolga

Ben de kadikoyde en kotu alinacak 1 puanin bize sampiyonluk yolunda buyuk destediginin olacagini dusunuyorum.eger 3 puan alirsak fener potadan düşer
1 puan bile yeter bence :)

Çevrimdışı Deniz

fener bursaya puan kaybeder diye düşünüyorum gsninde puan kaybedeceğini düşünüyorum. bizim kasımpaşa maçından pek sıkıntım yok ama belli olmaz inşallah kazanırız. başakşehir biraz tedirgin ediyor. ama fener maçında en azından 1 puan almak gerek takımın güveninin düşmemesi açısından galip gelirsek zaten inşallah. kendilerine güvenleri tavan yapar rehavete kapışmadan gidersek Allah izin verirse şampiyonluğu göğüsleriz

Katiliyorum.

Çevrimdışı Deniz

1 puan bile yeter bence :)
1 puan yeter,3 puana fener ligden duser,2-3 hafta sonra da gs ligden duser ve 4. Yildiz diye yola cikan sarisinlar 2. Lik yarisi icin birbirini yer :)

Çevrimdışı Dogan

1 puan yeter,3 puana fener ligden duser,2-3 hafta sonra da gs ligden duser ve 4. Yildiz diye yola cikan sarisinlar 2. Lik yarisi icin birbirini yer :)