Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967322 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Caner'de otobüsten inerken sekiyordu hep biz mi vereceğiz sakatlık birazda onlar versin istiyorum artık yeter 

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 00:46:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Otobüsü boşverin tren gibi çarpalım olan olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Yani yazıyoruz bu kadar ama haftaya büyük ihtimalle yenileceğiz. GS'ye gülüyoruz ama bizde bayadır yenemiyoruz reisleri. :s20:

Çevrimdışı Tolga

Yani yazıyoruz bu kadar ama haftaya büyük ihtimalle yenileceğiz. GS'ye gülüyoruz ama bizde bayadır yenemiyoruz reisleri. :s20:
Ben söylediğim zaman herkes kızıyor diye sonuç söylemek istemiyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 00:51:30
  • Beşiktaş / Bodrum

Sen Sus  :steamed:  :iwantattention: :s19: :djsmile:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı talha

Adamlar bize ve gs'ye karşı evlerinde çok iyi oynuyorlar. Buna yapacak bir şeyimiz yok maalesef. Bugün 2-1 yenilen FB nere geçen hafta 1-0 yenen FB nere. Çok garip cidden.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 00:54:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Smileleri paralı yapalım demiştim sana @Altuğ bak böyle oluyor sonra  :kop:
Bedava olursa böyle kullanırım işte :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Adamlar bize ve gs'ye karşı evlerinde çok iyi oynuyorlar. Buna yapacak bir şeyimiz yok maalesef. Bugün 2-1 yenilen FB nere geçen hafta 1-0 yenen FB nere. Çok garip cidden.
Maalesef haklısın ne diyeyim ki :)

Çevrimdışı ahmet türker

reis kim ya ,nereden reis oluyorlarmış .nereden  biliyorsun yenileceğimizi ,insanları karamsar yapmayın sevgili kardeşim ,bu anın mutluluğunu yaşamak varken bu kelimeler neden ,kendini sıkma insanları da sıkma rahat olun .mutlu olun ,futbol bir eğlencedir değerli kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

yapacak bir şeyimiz niye olmasın çaresizmiyiz ,fb ulaşılamaz bir şey mi amma büyütüyorsunuz ,zamanında 5 attık orada yine oyna yine at ,bir engel mi var.

Çevrimdışı Deniz

beyaz tvyi izleyin büyü var  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

şampiyon olmak istiyorsan sende iyi oynayıp karşı koyacaksın teslim olmayacaksın inatçı olacaksın fb içeride iyi oynayabilir üstün olabilir ama akhisarın yaptığını yapacaksın bişekilde maçı kazanacaksın son 10 maç sadece hepsini kazanacaksın çaren yok bunu yapacak gücünde var kuvvetinde bence bu sefer fener düşünsün biz değil :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı güzelgünleryakında

Arkadaşlar çok net söylüyorum..Bazı maçlarda şüpheye yer bırakmayacak şekilde bir güven oluyor içimde ve o güven yine var..Fenerbahçe'ye yenilmeyeceğiz..Bu hafta her ikisinin de puan kaybedeceğine inanıyordum Allah şahit ve kaybettiler..Ve üstelik daha da güzeli ilk defa Demba Ba hareketliydi bugün, ilk defa Avrupa dönüşü olması futbolculara kötü etki etmedi, Mustafa Pektemek katkıyla oynadı, Olcay formsuzluğunu aşmış göründü..Arkadaşlar lamı cimi yok şampiyonuz bu sene çünkü Galatasaray beraberliği futbolculara inanç getirmişti..Siz farketmediz mi ?

Çevrimdışı Efe

yapacak bir şeyimiz niye olmasın çaresizmiyiz ,fb ulaşılamaz bir şey mi amma büyütüyorsunuz ,zamanında 5 attık orada yine oyna yine at ,bir engel mi var.

bu bilinci unuttu beşiktaş taraftarı abi fenerbahçeliler kadıköyde beşiktaş maçı oldumu direk yeniliriz gözüyle bakıyordu onu hatırlatmanın zamanı geldi artık o hafta bu hafta :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 01:15:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Hala Demirören'in pasları bunlar herkesin psikolojisini bozdu 8 yılda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Hala Demirören'in pasları bunlar herkesin psikolojisini bozdu 8 yılda.

arındık artık son 10 maç sonrasında şampiyonluk geldimi tüm kötü günler unutulacak artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Şöyle bir gerçek var ne zaman derbi kazanmaya başlarız arka arkaya o zaman taraftar da derbi maçlara daha güvenli bakar :)

Çevrimdışı ahmet türker

bu bilinci unuttu beşiktaş taraftarı abi fenerbahçeliler kadıköyde beşiktaş maçı oldumu direk yeniliriz gözüyle bakıyordu onu hatırlatmanın zamanı geldi artık o hafta bu hafta :icool:
kazanacağız kardeşim..........

Çevrimdışı Efe

Şöyle bir gerçek var ne zaman derbi kazanmaya başlarız arka arkaya o zaman taraftar da derbi maçlara daha güvenli bakar :)

evt tek eksik o kaldı oda bu hafta normale dönecek zaten bu takım ne zor maçlardan çıktı aynı bilinçle oynasın maçın içinde rahat olur fizik kuvvet olarak güçlü bir takıma sahibiz psikolojik olarakta üstünlük kurmamız lazım o zaman maç gelir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

eğer feneri yenersek uzun yıllar fenere üstünlük kurarız.böyle hissediyorum..hatta fenerbahçe 1-2 Beşiktaş olarak düşünüyorum..

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.