Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965367 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Doğukan E.

hayır burda benim söylemek istediğim tam olarak bu değildi ne dedim maaşlı adam bir Beşiktaş emekçisi ve insanlara koltukta oturması için para ödenmez elbette aldığı paranın karşılığını verecek ama bunu gönülle yapanlardanda ayırmak gerekir. Çalışması için bir insanı işe alıyorsan o insan çalışacak çalıştı diyede alkışlamak anlamsız sonuçta onun için para alıyor ve yaptığı işin bir karşılığı var ve bunu alıyor ama diğer taraftan gönüllü esasıyla bu işe emek veren üstüne para veren çözümler bulmaya çalışan insanlarla mukayese edilmez seçilmiş insan başarılı olamazsa seçimle gider ne sen gönderebilirsin nede bir başkası gönderebilir maaşla çalıştırdığın bir insanın işine son verirsin gider kongre üyelerinin seçtiği birinide böyle yerden yere vurmanın bir manası yok Önder Özen başarılı diyorsanız bu başarı onun değil karar mercihinindir Önder özen burdayken kaç hatalı transfer yapıldı gittikten sonra kaç hatalı transfer yapıldı demekki Önder beyinde çokta önemli bir etkisi olmamış bir kulüp yönetiminde bir tek kişi hiç bir şeydir işi ekip yapar bunları konuşurken Önder beyi sevmediğimi sanmayın mutlaka emeğide oldu ama Beşiktaşın bir tarafa Önder beyin bir tarafa konmasına karşıyım eneramo sezer dany transferlerini önder bey yapmadımı yok yapmadı derseniz o zaman zaten o koltukta durmaması gerekir demekki karar mercihi değil nesi savunuluyor yaptı derseniz o zaman geçen sene şampiyonluğun gitmesinde baş sorumlu oluyor bir insan o koltukta oturuyorsa sadece iyi olandan değil kötü olandanda sorumludur önder özen şöyleydi böyleydi deniyor bende soruyorum ne yaptı onu bu kadar vaz geçilmez yapan ben ne yapmadığını söylüyorum
@Necmi anladım abi saol, haklısın.

Çevrimdışı Deniz

Uyumuyor abi adam uyumuyor. Sabahın 3.30'unda paylaşım yapıyor bu adamın 9.'da antrenmanı var.
Onu ben yazacaktım sen yazmışsın.Adamın kendine baktığı yok.Sabah 9.30da antrenmanı olan oyuncu gece en geç 1 de uyur.Adam 3 bucuk 4 te tweet atıyor.O antrenmandan ne verim alabilirsin?Maçta ne verebilirsin?
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 22:30:46 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

elbet yönetim ve teknik heyet bu sosanın durumunu biliyorlardır ve ona göre de bir çözüm yolu bulacaklardır
bir oyuncunun özel hayatında bu tarz disiplinsiz hareketlerinin elbet bir karşılığı olmalı
gerekirse klübede bilic yanına oturtur sosayı bilemiyorum
ama fıtık için ameliyat teklifini " önemli maçlar var takımı yalnız bırakamam" diyerek ötelediği iddia ediliyor
bir yandan böyle diyip diğer yandan da gece 3 lerde paylaşım yapıyorsan burada büyük bir soru işareti vardır ?
tribüne mi oynuyorsun ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı src35

hayır burda benim söylemek istediğim tam olarak bu değildi ne dedim maaşlı adam bir Beşiktaş emekçisi ve insanlara koltukta oturması için para ödenmez elbette aldığı paranın karşılığını verecek ama bunu gönülle yapanlardanda ayırmak gerekir. Çalışması için bir insanı işe alıyorsan o insan çalışacak çalıştı diyede alkışlamak anlamsız sonuçta onun için para alıyor ve yaptığı işin bir karşılığı var ve bunu alıyor ama diğer taraftan gönüllü esasıyla bu işe emek veren üstüne para veren çözümler bulmaya çalışan insanlarla mukayese edilmez seçilmiş insan başarılı olamazsa seçimle gider ne sen gönderebilirsin nede bir başkası gönderebilir maaşla çalıştırdığın bir insanın işine son verirsin gider kongre üyelerinin seçtiği birinide böyle yerden yere vurmanın bir manası yok Önder Özen başarılı diyorsanız bu başarı onun değil karar mercihinindir Önder özen burdayken kaç hatalı transfer yapıldı gittikten sonra kaç hatalı transfer yapıldı demekki Önder beyinde çokta önemli bir etkisi olmamış bir kulüp yönetiminde bir tek kişi hiç bir şeydir işi ekip yapar bunları konuşurken Önder beyi sevmediğimi sanmayın mutlaka emeğide oldu ama Beşiktaşın bir tarafa Önder beyin bir tarafa konmasına karşıyım eneramo sezer dany transferlerini önder bey yapmadımı yok yapmadı derseniz o zaman zaten o koltukta durmaması gerekir demekki karar mercihi değil nesi savunuluyor yaptı derseniz o zaman geçen sene şampiyonluğun gitmesinde baş sorumlu oluyor bir insan o koltukta oturuyorsa sadece iyi olandan değil kötü olandanda sorumludur önder özen şöyleydi böyleydi deniyor bende soruyorum ne yaptı onu bu kadar vaz geçilmez yapan ben ne yapmadığını söylüyorum
1. "maaşlı insan, alkışlamak anlamsız" diye birşey olamaz. bu mantıkla futbolcu, teknik heyet, kulüp profesyonelleri(masör, malzemeci) dahil "anlamsız alkışlanması" gibi bir anlam çıkarılır.

2. türk futbolunun başına ne geldiyse gönüllülük esasıyla yönetildigi için gelmiştir. işi bilenler gerekli mevkilerde olamadıgı için parası olan gönüllüler işleri bu noktalara getirmiştir.

3. iş her zaman profesyonellerin elinde olmalıdır. eger düzen şu anki şekildeyse bahsi geçen gönüllüler karar degil sadece ve sadece "icra mercii" olmalıdırlar. karar almak profesyonellerin elinde olmalıdır.

4. bu tarz işlerde maliyet- fayda analizi yapılmalıdır. Ö.Özen'i eleştirirsiniz, bende eleştiriyorum. ancak; objektif bakılınca eline verilen bütçe ile şapkadan tavşan degil fil çıkarılmasını istendigini anlarsınız. hatalar yaptıgı mutlaktır. kendiside itiraf etmiştir. sadece gökhan için bile alkışlarım, -ki olcan için ANÇ'nin daha ucuza bitebilecegini ifade etmesine ragmen ısrarla gökhanın arkasında durmuştur.

5. sıfırdan oluşturulan proje takımı olduğu için hemen başarı sağlanamaması normaldir. ancak projenin temelinde geçen emekleri önemlidir.

6. kimse vazgeçilmez degildir herkesin yeri dolar. ancak hal hareket ve tavırlarıyla çoğu Beşiktaşlının sempatisini kazanmıştır. ayrıca futbol direktörü pozisyonunun mutlaka olması gerektigine inanmaktayım. inşallah daha iyisiyle yeniden doldurulur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2015, 23:19:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Konu Yine Önder Hoca :D

Çok detaya girmeden sadece şuan izlediğiniz 22-23 yaş ortalamasına sahip değerli 5-6 genç oyuncunun, bu kadro mühendisliğinin ve bu yapıtın baş sahibidir diyip susuyorum fazla yardırmadan.

Bu bile fazlasıyla başarıdır. Altyapıdır scouting sisteminin yaratılmasıdır ( Scouting demek Fikret Demirer demek  değildir ) bunlara girersek anlata anlaya bitiremeyiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

1. "maaşlı insan, alkışlamak anlamsız" diye birşey olamaz. bu mantıkla futbolcu, teknik heyet, kulüp profesyonelleri(masör, malzemeci) dahil "anlamsız alkışlanması" gibi bir anlam çıkarılır.

2. türk futbolunun başına ne geldiyse gönüllülük esasıyla yönetildigi için gelmiştir. işi bilenler gerekli mevkilerde olamadıgı için parası olan gönüllüler işleri bu noktalara getirmiştir.

3. iş her zaman profesyonellerin elinde olmalıdır. eger düzen şu anki şekildeyse bahsi geçen gönüllüler karar degil sadece ve sadece "icra mercii" olmalıdırlar. karar almak profesyonellerin elinde olmalıdır.

4. bu tarz işlerde maliyet- fayda analizi yapılmalıdır. Ö.Özen'i eleştirirsiniz, bende eleştiriyorum. ancak; objektif bakılınca eline verilen bütçe ile şapkadan tavşan degil fil çıkarılmasını istendigini anlarsınız. hatalar yaptıgı mutlaktır. kendiside itiraf etmiştir. sadece gökhan için bile alkışlarım, -ki olcan için ANÇ'nin daha ucuza bitebilecegini ifade etmesine ragmen ısrarla gökhanın arkasında durmuştur.

5. sıfırdan oluşturulan proje takımı olduğu için hemen başarı sağlanamaması normaldir. ancak projenin temelinde geçen emekleri önemlidir.

6. kimse vazgeçilmez degildir herkesin yeri dolar. ancak hal hareket ve tavırlarıyla çoğu Beşiktaşlının sempatisini kazanmıştır. ayrıca futbol direktörü pozisyonunun mutlaka olması gerektigine inanmaktayım. inşallah daha iyisiyle yeniden doldurulur.
futbol direktörü olmasına kesinlikle bende katılıyorum iş profesyonellerin elinde olmalı bunada eyvallah benim söylemek istediğim bunlar değil Önder Özen bu kadar methiyeyi hak edecek ne yaptı ben bunu soruyorum herkes önder bey şöyle önder bey böyle diyorda ama kimse Beşiktaş için bunu yaptı diyemiyor ben bu kadar yere göğe sığdırılamayacak ne yaptı diye soruyorum sadece Başkanın üstüne koyuyorlar nedenini soruyorum başarılı olduysa bile bu başarı Başkanın başarısıdır onu o mevkiye getiren o yetkileri veren Başkan değilmi bu tamamen göz ardı edilip terazinin bir köşesine Başkan diğerine Önder bey konuyor ayıp olan bu. bütçe verilmediği için bir şey yapamadı diyorsun peki bütçe verilseydi yapabilecekmiydi bir şey ihtimaller dahilinde hükme bağlanmazki bir tarafta Başkanın icraatları var diğer tarafta icraatları bile net olmayan Önder bey var ve Başkanın üzerinde tutuluyor sırf Başkana bel altından vurulmak için Önder bey kullanılıyor eminim kendiside istemez bunu Başkana karşı olanların elinde her gün erguman azalıyor ve böyle saçma sapan şeylerden vurmaya çalışıyorlar komik olan bu bir önder gider ondan daha iyi on tane önder gelir burası Beşiktaş kulübü Önder bey gitti diye düşüşemi geçti bence geçen seneye göre her açıdan daha başarılı bir sezon yaşıyoruz takım şampiyonluğa gidiyor uefada ciddi ciddi taraftar final hayali kurmaya başladı olurmu zor ama imkansız değil takım o güveni veriyor neden hala eften püften şeylerle kulübün önüne set çekilmeye çalışılıyor gün destek olma günü belki hiç bir hedefe ulaşılamayacak buda gerçeklerden biri tabiki Başkanda eleştirilecek hiç kimsenin her yaptığı doğru olamaz yanlış yaptığında eleştirilmeli ama benim kızdığım buraya gelip karaborsacılık yapan biri başkanı eleştiremez öyle bir hak yok

Çevrimdışı Necmi

Konu Yine Önder Hoca :D

Çok detaya girmeden sadece şuan izlediğiniz 22-23 yaş ortalamasına sahip değerli 5-6 genç oyuncunun, bu kadro mühendisliğinin ve bu yapıtın baş sahibidir diyip susuyorum fazla yardırmadan.

Bu bile fazlasıyla başarıdır. Altyapıdır scouting sisteminin yaratılmasıdır ( Scouting demek Fikret Demirer demek  değildir ) bunlara girersek anlata anlaya bitiremeyiz.
iyide bu scout vardı bunu Önder bey kurmadı tek fark ilk defa bu sene scoutlar ciddiye alındı ve meyvelerini görüyoruz bu risktir ve böyle bir riske girdiğinde başarı gelmezse gidecek olan kelle Başkanın kellesidir. bu gün Töreyi kerimi Önder bey buldu demek abes bunlar zaten milli takım oyuncusuydu Pedro yu önder bey kendisi söyledi Beşiktaş scoutlarının yıllardır takip ettiği bir oyuncuymuş Milosevic scout çalışması bu 5-6 oyuncu kim  :alala: Kerim Töre Veli Olcay Pedro değil geriye kim kalıyor yok yapılanmadan bahsediyorsan Önder Bey gelmeden önce zaten bu yapılanmaya karar verildi Önder beyde bu yapılanmanın başına getirildi bu yapılanma kararı önder beyin değil yönetimin kararıdır ve bunu hayata geçirmek içinde gerekli adımları atan (bu adımlardan biride Önder Beydir) yönetimin kendisidir şimdi bu konuda başarı görüyorsan bu başarı kararı alandamı yoksa alınan kararı uygulayandamıdır. Ben önder bey şöyle böyle demiyorum faydaları olmuştur ama zararlarıda var onun işini yapacak onlarca insan bulursun önemli olan karar vermek verdikten sonra uygulayacak çok insan bulunur Bende Dany diyorum susuyorum :bandit: asla affedilemez bir hataydı bütün camianın redettiği birini camiaya ramen getiremezsin getirirsende onunla birlikte gidersin istersen Beşiktaş için dağları del farketmez dany transferi bir tek gs yi mutlu etti çok iyi bir Beşiktaşlı deniyor Beşiktaşlı olmasada ama aslında Beşiktaşı azıcık tanısaydı o transferi yapmazdı o iş transferden öte bir şeydi bir gs artığına güveneceğine madem işi o kadar biliyorsun atınça güvenseydin asla affetmem tek bir haraket onu benim gözümde bitirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 00:04:08
  • Beşiktaş / Bodrum
iyide bu scout vardı bunu Önder bey kurmadı tek fark ilk defa bu sene scoutlar ciddiye alındı ve meyvelerini görüyoruz bu risktir ve böyle bir riske girdiğinde başarı gelmezse gidecek olan kelle Başkanın kellesidir. bu gün Töreyi kerimi Önder bey buldu demek abes bunlar zaten milli takım oyuncusuydu Pedro yu önder bey kendisi söyledi Beşiktaş scoutlarının yıllardır takip ettiği bir oyuncuymuş Milosevic scout çalışması bu 5-6 oyuncu kim  :alala: Kerim Töre Veli Olcay Pedro değil geriye kim kalıyor yok yapılanmadan bahsediyorsan Önder Bey gelmeden önce zaten bu yapılanmaya karar verildi Önder beyde bu yapılanmanın başına getirildi bu yapılanma kararı önder beyin değil yönetimin kararıdır ve bunu hayata geçirmek içinde gerekli adımları atan (bu adımlardan biride Önder Beydir) yönetimin kendisidir şimdi bu konuda başarı görüyorsan bu başarı kararı alandamı yoksa alınan kararı uygulayandamıdır. Ben önder bey şöyle böyle demiyorum faydaları olmuştur ama zararlarıda var onun işini yapacak onlarca insan bulursun önemli olan karar vermek verdikten sonra uygulayacak çok insan bulunur Bende Dany diyorum susuyorum :bandit: asla affedilemez bir hataydı bütün camianın redettiği birini camiaya ramen getiremezsin getirirsende onunla birlikte gidersin istersen Beşiktaş için dağları del farketmez dany transferi bir tek gs yi mutlu etti çok iyi bir Beşiktaşlı deniyor Beşiktaşlı olmasada ama aslında Beşiktaşı azıcık tanısaydı o transferi yapmazdı o iş transferden öte bir şeydi bir gs artığına güveneceğine madem işi o kadar biliyorsun atınça güvenseydin asla affetmem tek bir haraket onu benim gözümde bitirdi

@Necmi abi al sana karar verilen yapılanma :)

Nene, Ronaldinho, Etoo, Adını bile hatırlamadığım Nijeryalı sol forvet, Ahmet İlhan. Bu adamların tamamını almaya çalıştık biz. İşin acı yanı alamadığımız için vazgeçildi.

Scouting sistemi diye bir şey yoktu ki bizde. Sadece Ufuk hoca, Fikret hoca ve birkaç kişi. Bu ekip gönüllülerle en son 14-15 kişiydi. Devamlı iletişim halindelerdi.

Eğer Fikret hocayı dinleyecek olsalar Özen gelmeden önce dinlerlerdi. Bu sistem tamamiyle Önder Özen sayesinde aktif olan bir sistem. Neler neler alınmaya kalkıldı bu takıma. Olcan dahil. Tarık Çamdal dahil.

Sadece yaptıklarıyla değil önledikleriyle de iş başarmıştır. Kaldı ki adam 3 yıllık süreç için geldi her şey bir anda olmuyor. Pilot takım, rejenerasyon odası, altyapı senkronizasyonu gibi yarım kalan çok proje var.

Ki umarım devamı gelir. Eğer bunlara bakmadan ne yapmış ki Önder bey dersek çok büyük ayıp olur. Çünkü böyle bakarsak çok insanın emeğini yeriz sonuç odaklı düşünerek.

En basiti yarın öbür gün Terzic ayrılır kulüpten ona da mı diyeceğiz bunu? Eğer bir Dany üzerinden gidersek Fikret Orman'ı da borçla yerden yere vuruyorlar şuanda onu da savunamayız.

Herkesin emeği teslim edilmeli ve onurlandırılmalı diye düşünüyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Onder Ozen aslinda mayis ayinda kulube gelmedi... Fikret Orman'la cok onceden beri gorusup fikir alisverisinde bulunuyordu.. Onder Ozen'i Serdal Adali istemiyordu..Onder Ozen'de istemedigini bildigi icin S.Adali ile calismak pek istemiyordu... Fikret Orman secimi kazanamasa bile Ozen'i kulupte istiyordu.. Gelmeden once ki transferlerde aslinda payi var... Haberturk gazetesinde calisan arkadasimin kiracisiydi, zaten haberi de ilk ona soyleyip haber ilk haberturk'te patladi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 00:11:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada yazayım sözü açılmışken. Önder Özen'in bizi koruduğu büyük kazıklar

Veysel Sarı

Tarık Çamdal

Ahmet İlhan

Koruyamadıkları ;

Mustafa Pektemek (Muhtemelen Başkan)

Sezer Öztürk (Kesinlikle Başkan)

İbrahim Toraman +1 Yıl ( ??!! )

Eneramo (Bilic)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 00:18:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim Önder Özen'in en önemli tutumunun şu olduğunu düşünüyorum.

Bugüne kadar kulüpten uzaklaştırılan kim varsa En Beşiktaşlı dediklerimiz dahil düşman kesildi. Sövmedikleri kaldı bir tek.

Medyada olanlar yerden yere vurdu.

Önder Özen tek kelime etmediği gibi sürekli taraftarımızı algı yönetimi ile diri tutmaya çalışıyor. Çünkü zaaflarımızın farkında. Dışarıdan bakabiliyor olaya.

Hangi takımı tuttuğu umrumda değil açıkçası. Ben yarın öbürgün Bursaspor'da çalışsam en başta kendime saygımdan orayı sahiplenirim başarısını isterim.

Futbol duygusal bir oyun. Kulüp duygusal bir olay. Önder Özen Beşiktaşlı değil de Levent Erdoğan Yalçın Karadeniz mi Beşiktaşlı?

Bence taraftarın atladığı ve çok yanıldığı bir şey var. İlla Beşiktaşlı doğulmaz, Beşiktaşlı olunur, çok da sağlam olunur.

[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 00:22:17 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı src35

futbol direktörü olmasına kesinlikle bende katılıyorum iş profesyonellerin elinde olmalı bunada eyvallah benim söylemek istediğim bunlar değil Önder Özen bu kadar methiyeyi hak edecek ne yaptı ben bunu soruyorum herkes önder bey şöyle önder bey böyle diyorda ama kimse Beşiktaş için bunu yaptı diyemiyor ben bu kadar yere göğe sığdırılamayacak ne yaptı diye soruyorum sadece Başkanın üstüne koyuyorlar nedenini soruyorum başarılı olduysa bile bu başarı Başkanın başarısıdır onu o mevkiye getiren o yetkileri veren Başkan değilmi bu tamamen göz ardı edilip terazinin bir köşesine Başkan diğerine Önder bey konuyor ayıp olan bu. bütçe verilmediği için bir şey yapamadı diyorsun peki bütçe verilseydi yapabilecekmiydi bir şey ihtimaller dahilinde hükme bağlanmazki bir tarafta Başkanın icraatları var diğer tarafta icraatları bile net olmayan Önder bey var ve Başkanın üzerinde tutuluyor sırf Başkana bel altından vurulmak için Önder bey kullanılıyor eminim kendiside istemez bunu Başkana karşı olanların elinde her gün erguman azalıyor ve böyle saçma sapan şeylerden vurmaya çalışıyorlar komik olan bu bir önder gider ondan daha iyi on tane önder gelir burası Beşiktaş kulübü Önder bey gitti diye düşüşemi geçti bence geçen seneye göre her açıdan daha başarılı bir sezon yaşıyoruz takım şampiyonluğa gidiyor uefada ciddi ciddi taraftar final hayali kurmaya başladı olurmu zor ama imkansız değil takım o güveni veriyor neden hala eften püften şeylerle kulübün önüne set çekilmeye çalışılıyor gün destek olma günü belki hiç bir hedefe ulaşılamayacak buda gerçeklerden biri tabiki Başkanda eleştirilecek hiç kimsenin her yaptığı doğru olamaz yanlış yaptığında eleştirilmeli ama benim kızdığım buraya gelip karaborsacılık yapan biri başkanı eleştiremez öyle bir hak yok
tabi ben olayın iç yüzünü bilmiyorum karaborsacılık yapanı falan
başkan kayyum lafının geçtigi bir zamanda elini taşın altına koymuştur. bu bile başlı başına bir olaydır. sadece bahsi geçen şahsın degil kimsenin bel altı vurmaya hakkı yok.
Ö.Özene gelirsek; başkan kendisi de bu işi bilmedigini profesyonellerle kurumsal yapının oluşturulacagını söylemiştir. ve dogru bir iş yaparak futbol direktörlügü gibi bir makam oluşturmuştur. düzgün de bir insanı oraya getirmiştir. biliçle koordineli bir şekilde bu işin temelini atmışlardır. bugun bu takımın hayal ettirdiği başarılar varsa kuşkusuz bu işte emeği vardır. yalnız ilk geldiginde 18 ay gibi bir süre istemişti sonra eleştirirsiniz demişti. dolduramadan gitti. profesyonel hayatta anlaşmazlıklar vardır olabilir.yinede hakkını verebiliriz.

töreyi kerimi o bulmadı ama o cocukların transferinde ciddi şekilde arkasında durup ısrar etmiştir. özellikle töre transferinde önemli rolü var adamın. tamam dany transferinde hata yapmıştır. hepimiz hemfikiriz adamda çıktı benim sorumlulugumda dedi. ama bence hal hareket tavırları Beşiktaşa yakışan bir insandı. keşke istedigi 18 ay saglansaydı kendisine.

Çevrimdışı src35

Veysel Sarı

Tarık Çamdal

Ahmet İlhan

Koruyamadıkları ;

Eneramo (Bilic)
katılıyorum. ama sanırım eneramoda sanırım Ö.özeninde payı vardı. ki bence alınabilir bir riskti eneramo. zaten elinde almeida vardı yani ne kadar kötü olabilirki demiş olabilir  :lol:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi al sana karar verilen yapılanma :)

Nene, Ronaldinho, Etoo, Adını bile hatırlamadığım Nijeryalı sol forvet, Ahmet İlhan. Bu adamların tamamını almaya çalıştık biz. İşin acı yanı alamadığımız için vazgeçildi.

Scouting sistemi diye bir şey yoktu ki bizde. Sadece Ufuk hoca, Fikret hoca ve birkaç kişi. Bu ekip gönüllülerle en son 14-15 kişiydi. Devamlı iletişim halindelerdi.

Eğer Fikret hocayı dinleyecek olsalar Özen gelmeden önce dinlerlerdi. Bu sistem tamamiyle Önder Özen sayesinde aktif olan bir sistem. Neler neler alınmaya kalkıldı bu takıma. Olcan dahil. Tarık Çamdal dahil.

Sadece yaptıklarıyla değil önledikleriyle de iş başarmıştır. Kaldı ki adam 3 yıllık süreç için geldi her şey bir anda olmuyor. Pilot takım, rejenerasyon odası, altyapı senkronizasyonu gibi yarım kalan çok proje var.

Ki umarım devamı gelir. Eğer bunlara bakmadan ne yapmış ki Önder bey dersek çok büyük ayıp olur. Çünkü böyle bakarsak çok insanın emeğini yeriz sonuç odaklı düşünerek.

En basiti yarın öbür gün Terzic ayrılır kulüpten ona da mı diyeceğiz bunu? Eğer bir Dany üzerinden gidersek Fikret Orman'ı da borçla yerden yere vuruyorlar şuanda onu da savunamayız.

Herkesin emeği teslim edilmeli ve onurlandırılmalı diye düşünüyorum.
o saydıkların tarık olcan falan para olsaydı kesin alınırdı Önder bey değildi mali durum engel oldu diyelim daha doğru olur şimdi önder bey yok ama gene o tarz transferler yapılmıyor :D para olsun bak Çebi, Orman, Torunoğulları gibi insanları durdurabileceğine gerçekten inanıyormusun ayrılış nedenlerine bak derim Atiba Önder beye ramen alındı bir şeyi kabul edelim transferin patronu Biliçtir geçen senede böyleydi bu senede böyle kalırsa seneyede böyle olacak 3 yıllık süreç için geldi bir yılda neden istifa etti istediği bir oyuncu alınmadı diyemi ben yanlış anlaşılıyorum ben Önder bey bir şey yapmadı demiyorumki Başkanla mukayese edilemez diyorum üzümü çöpünden ayırmak gerekir eleştirim ona kimi kimle tartıyorsun bir kere oturdukları koltuktan dolayı aldıkları risk farklı Önder bey Başarısız olur gönderilir bir sene sonra kimse hatırlamaz ama Başkanlık öyle bir şeymi hayatın boyunca küfür yersin dışlanırsın biri profesyonel yoluna devam eder diyeri amatör ve linç edilir o yüzden önder özen üzerinden başkanı eleştirmek doğru değil bir kere şartları eşit değil eleştirilecekse aslında bunun için bir sürü sebep var Önder Bey iyi bir insan ama bana Göre bu işi kaldıracak seviyede değildi çok sitres yüklüydü hep gergindi panikleme eşiğinde duruyordu mevkiinin ağırlığını kaldıramadı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 00:29:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha yaşamadığımız bir kaos  daha var  ben söyleyeyim.

Toraman Haziran'da dönecek. Yüzde 99 kalamayacak ama kimse de almayacak.

O uzattığı 1 yıl nasıl ödenecek ne olacak merakla bekliyorum ben kim ne akla hizmet uzattıysa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 00:33:20
  • Beşiktaş / Bodrum
o saydıkların tarık olcan falan para olsaydı kesin alınırdı Önder bey değildi mali durum engel oldu diyelim daha doğru olur şimdi önder bey yok ama gene o tarz transferler yapılmıyor :D para olsun bak Çebi, Orman, Torunoğulları gibi insanları durdurabileceğine gerçekten inanıyormusun ayrılış nedenlerine bak derim Atiba Önder beye ramen alındı bir şeyi kabul edelim transferin patronu Biliçtir geçen senede böyleydi bu senede böyle kalırsa seneyede böyle olacak 3 yıllık süreç için geldi bir yılda neden istifa etti istediği bir oyuncu alınmadı diyemi ben yanlış anlaşılıyorum ben Önder bey bir şey yapmadı demiyorumki Başkanla mukayese edilemez diyorum üzümü çöpünden ayırmak gerekir eleştirim ona kimi kimle tartıyorsun bir kere oturdukları koltuktan dolayı aldıkları risk farklı Önder bey Başarısız olur gönderilir bir sene sonra kimse hatırlamaz ama Başkanlık öyle bir şeymi hayatın boyunca küfür yersin dışlanırsın biri profesyonel yoluna devam eder diyeri amatör ve linç edilir o yüzden önder özen üzerinden başkanı eleştirmek doğru değil bir kere şartları eşit değil eleştirilecekse aslında bunun için bir sürü sebep var Önder Bey iyi bir insan ama bana Göre bu işi kaldıracak seviyede değildi çok sitres yüklüydü hep gergindi panikleme eşiğinde duruyordu mevkiinin ağırlığını kaldıramadı

Abi zaten kıyaslanamaz ki başkanlık ile bu buna sonuna kadar katılıyorum.

Ben başkanın iyi insan olduğunu bilsem de Türkiye'de son 25 yılda hiçbir başkanın da herhangi bir çıkarı olmadan gelmeyeceğini de bilecek kadar takip ettim ama.

Bu işler tamamen gönül işi değil hepimiz biliyoruz olmamalı da zaten.

Çok doğru bir şey söyledin para olsa durduramazsın. Çünkü bunlar para koyan adamlar. İşte bunlar bittiği zaman bu iş tam oturacak.

Ne zaman ki yöneticiler bile Beşiktaş'tan maaş alan profesyoneller olur, ve her kuruş zarar için tazminat ödeyecekleri bir yasa olduğunu bilirler o zaman zeminler de düzelir, kulüpler de batmaz :)

Ben Atalay'ın Gs Tarık'ı alınca dediği şu cümleyi hala unutamıyorum.

'' Biz 1 milyona alacaktık ama Önder aldırmadı '' EEEE Tarık yok şimdi ortada değil mi? Nerede Deniz bey? Neden demiyor iyi ki beni durdurmuş zamanında diye?

Çok söylenecek şey var bazı konularda.
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 00:35:48 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 00:41:09 ALI RIZA ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı src35

tarıkta menejeri ve ailesiyle önce önder özen görüştü sonra başkan, uymaz bize dendi. olcanı ANÇ gsden 1m euro aşagısına tsyi ikna etmişti. ancak başta özen ve ikna ettigi biliç ısrarla törenin arkasında durdular. atibada ise atibanın menejeri-biliç arasındaki bagı begenmedigi için karşı çıktı, daha sonra ilk anlaşanın özen oldugu ancak onun anlaştıgından 200bin euro fazla (rakamı yanlış hatırlıyo olabilirim) rakama geldigi ortaya çıkmıştı.

Çevrimdışı Necmi

Veysel Sarı

Tarık Çamdal

Ahmet İlhan

Koruyamadıkları ;

Eneramo (Bilic)
hiç biri kesin değil anlatmaya çalıştığım o bizler öyle olduğunu savunuyoruz ben bir şey yapmadı demiyorum birini futbol drektörü yaptıysan bir şeylerde yapsın tabiki ama anlatamadığım şey şu sen bu işin başındaysan eneramoyuda almayacaksın sezeride almayacaksın danyide almayacaksın bu kadar basit zorlarlarsa istifanı vereceksin o zaman alkışlayacağım ama onlar senin yönetiminde alınıyorsa sende bu kulübün futbol drektörüysen sorumlu sensin yok değilsen demekki iyi yapılan şeylerde sana ait değil onlarda birilerinin güdümüyle oldu ama sizler kötüyü başkasına yamayıp iyiyi Önder beye veriyorsunuz evet istifasının peşinden gösterdiği duruşa saygı duyuyorum bir çok Beşiktaşlıyım diyen insanla mukayese bile etmem adam gibi adam kabul ediyorum Beşiktaş için görevin ötesinde gönülle çalıştığınıda kabul ediyorum ama dediğim gibi onun üzerinden başkan eleştirilemez yanlış olan bu ne alkışlamayı biliyoruz nede eleştirmeyi sürekli yaptığımız bel altından vurmak olayları günü gününe yaşamak büyük resme bakmamak Beşiktaş çok büyük bir kulüptür kişilere bağımlı değildir biri gider yerine başkası gelir bu seçilen içinde atanan içinde böyledir. Değerli olan Beşiktaştır gelen hiç kimse Beşiktaşa değer katmaz sadece hizmet eder tam tersi Beşiktaş kendisine hizmet edene değer katar bu farkı bir anlayabilsek o kadar çok şey değişecekki burda anlattığım Başkan değil maaşla çalışan birini Başkanlık makamının üstünde tutan laflar etmek yoksa o makamda kim oturmuş benim için önemi yok ama makam Beşiktaş Başkanlık makamıdır ve mutlak korunmalıdır.

Çevrimdışı ozan062

yeni sezonda onder hocanın bir planı bile vardı bilic hakkında bana gore keske yapsaydı oyle gitseydi:)
olmadı yuksek ihtimal onunda bir payı var gitmesinde,,
ama bosverelim geçmişi artık onumuze bakalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Necmi abiye Önder Özeni sevdirdiğimiz gün şampiyon olduğumuz gündür  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 01:02:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Değerli olan Beşiktaştır gelen hiç kimse Beşiktaşa değer katmaz sadece hizmet eder tam tersi Beşiktaş kendisine hizmet edene değer katar bu farkı bir anlayabilsek o kadar çok şey değişecekki burda anlattığım Başkan değil maaşla çalışan birini Başkanlık makamının üstünde tutan laflar etmek yoksa o makamda kim oturmuş benim için önemi yok ama makam Beşiktaş Başkanlık makamıdır ve mutlak korunmalıdır.

Bu kısma sonuna kadar katılıyorum.

Ancak yerinde ben olsam zorla Eneramo vs alınsaydı ben de gitmezdim. Ben eğer gönlümü verdiysem kafama koyduysam düzelteceğim bu gidişatını Beşiktaş'ın diye inat eder sonuna kadar kalırdım.

Ben de istifasını doğru bulmuyorum aksine. Dayanmalıydı her ne olursa olsun. Bence o özellikle ailesinin üstüne gelinmesinden aldı bu kararı.

Benim en çok takdir ettiğim konu çıkıp kimseyi satmaması oldu.

Açıkçası asıl Önder Özen'i yiyenin de Bilic olduğunu düşünüyorum o da ayrı konu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

tarıkta menejeri ve ailesiyle önce önder özen görüştü sonra başkan, uymaz bize dendi. olcanı ANÇ gsden 1m euro aşagısına tsyi ikna etmişti. ancak başta özen ve ikna ettigi biliç ısrarla törenin arkasında durdular. atibada ise atibanın menejeri-biliç arasındaki bagı begenmedigi için karşı çıktı, daha sonra ilk anlaşanın özen oldugu ancak onun anlaştıgından 200bin euro fazla (rakamı yanlış hatırlıyo olabilirim) rakama geldigi ortaya çıkmıştı.
iyide madem başta Önder bey görüştü demekki transferine onay verdi demekki fiyatı yüzünden yönetimden geri döndü Töre sadece önder beyin ve biliçin isteği değildiki bütün camia istedi kaldıki gs nin bir milyon altı bile töreden pahalıydı Atiba transferinde perde arkasını bilmiyorum ama söylentilere bakılırsa Önder bey yerden göğe haklı ama dediğim gibi sadece söylentilere bakıyoruz ama iki senedir edindiğim tecrübe Beşiktaş mevzu bahisse söylentileri dinleme doğru olma ihtimali zayıf bu yönetim söylentileri bile yönlendirmeyi biliyor asla dışarı bilgi sızmıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 01:05:04
  • Beşiktaş / Bodrum

600 bin euroya anlaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsan sonra 1 milyon oldu. O ara Önder Özen'in sarfettiği söz şu hatırlarsınız,

'' Ben bir ara futbolun aslında benim baktığım kadar duygusal bir alan olmadığını gördüm. Menajerleri gördüm. Dağıldım. Dağıldım o ara biraz. ''
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Bu kısma sonuna kadar katılıyorum.

Ancak yerinde ben olsam zorla Eneramo vs alınsaydı ben de gitmezdim. Ben eğer gönlümü verdiysem kafama koyduysam düzelteceğim bu gidişatını Beşiktaş'ın diye inat eder sonuna kadar kalırdım.

Ben de istifasını doğru bulmuyorum aksine. Dayanmalıydı her ne olursa olsun. Bence o özellikle ailesinin üstüne gelinmesinden aldı bu kararı.

Benim en çok takdir ettiğim konu çıkıp kimseyi satmaması oldu.

Açıkçası asıl Önder Özen'i yiyenin de Bilic olduğunu düşünüyorum o da ayrı konu.
kesinlikle bu konuda hem fikirim önder beyi yiyen biliç benimde düşündüğüm fikir bu ama bu bile Önder beyi başarısız kılar sonuçta biliçin üstüydü demekki iyi yönetememiş ama istifadan sonra profesyonel birinin durması gereken şekil buydu satsa zarar verirmiydi verirdi ama zararın büyüğünüde kendisine verirdi bir daha kim cesaret ederdi ona kulüp teslim etmeye ama yanlış anlaşılmasın bu nedenle yaptı demiyorum ama yaptığı hem Beşiktaş için hem kendi için doğru bir duruş şekliydi ve bunuda kesinlikle gönülden yapıyor