Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966043 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı nannan

tam da böyleyiz işte...

Sezon sonuna doğru söylenen bir klişe laf vardır: "Bundan sonra her maç final." diye.
Biz harbiden her maçı final sanıp kazandığımızda şampiyon olup kaybettiğimizde şampiyonluk gitti diyoruz. Gerek yok bu kadar büyük tepkiler vermeye.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2015, 13:11:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
tam da böyleyiz işte...

Önder Özen benim gözümde Güntekin Onay'dan 10 kat Beşiktaşlıdır.

Adam resmen oturduğu yerden bile şampiyon yapmaya çalışıyor Beşiktaş'ı.

Bir Şampiyon Olacağız Göreceksiniz Destek Verin! demediği kalmış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Şu kafadaki adam sayısı camianın %10'u olsa bu sezon çok rahat koyar geçeriz. Perşembe akşamı Avrupa Ligi'ni alacağız diyen adam pazar akşamı şampiyonluk gitti diyor.

Çevrimdışı ozan062

herifin prandellisi parasını istiyor 5milyona yakın para ama sampiyopnluga yürüyor,,
sanki bir taktikmiş gibi,, tuhaf vallahi tuhaf
bizde bu olsa medya yıkılır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

şampiyonluk gelsin
ondan sonraki sezon bunlar olmaz
ama şimdi olur, geçmiş var koca bir geçmiş bu sebeble
oradaki kişi kloopta olsa eleştirilir yani bizimkilere ozel birsey değil

Çevrimdışı Tolga

Bazı şeyleri anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.

Bu kadar kötü haliyle Galatasaray en az 3-4 tnae 4-5 gollü galibiyet aldı. Manisa bile olsa farketmez bu.

Biz en son sanırım Partizan'a 4 attık. 4 hatta 5 attığımız son 5 yılda bir elin parmağını geçmez kim gelirse gelsin değişmiyor bu durum ve bu çok can sıkıcı.

Eğer 1-0'ların takımı olacaksak Luce gibi bunu zafer ve kupalarla taçlandırabilirsek bir anlamı olur.

Ama aksi taktirde bu kadar pasif ve skora dökülmeyen oyunu artık içim almıyor.
Sezon başı şunu söylemiştim bu 1-0 lık galibiyetler devam ettiği müddetçe bu bir yerde patlak verir.

Gol sayısı ve girdiğimiz pozisyon sayısı açısından bakarsak büyük takım için çok az.

Hücumda üretkenlik açısından sıkıntılar yaşıyoruz.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hicks

Bazı şeyleri anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.

Bu kadar kötü haliyle Galatasaray en az 3-4 tnae 4-5 gollü galibiyet aldı. Manisa bile olsa farketmez bu.

Biz en son sanırım Partizan'a 4 attık. 4 hatta 5 attığımız son 5 yılda bir elin parmağını geçmez kim gelirse gelsin değişmiyor bu durum ve bu çok can sıkıcı.

Eğer 1-0'ların takımı olacaksak Luce gibi bunu zafer ve kupalarla taçlandırabilirsek bir anlamı olur.

Ama aksi taktirde bu kadar pasif ve skora dökülmeyen oyunu artık içim almıyor.

Benim anlamadığım GS ve FB maçlarında bir sürü boş alan kalıyor, adamlar dribbling mi yapacaklar çalım mı atacaklar onun kararını vermekte zorlanıyor, biz ise adım atacak alan bulamıyoruz, duvar gibi geri dönüyoruz rakipten. Rakibin yaptığı mallığın haddi hesabı yok, kaleci önlerine tokatlar, stoper top kaçırır,  beki adam kaçırır, vurduğu şut önüne düşer... Bize 30 senedir ilk defa böyle bir pozisyon oldu Rize maçında Demba'nın kıçına çarptı girdi onun dışında da hatırlamıyorum ama adamlarda her maç benzer olaylar oluyor. Eskişehir bizden sonra 3 yedi, Balkes'in sadece 2 galibiyeti vardı. Rakip kim olursa olsun onlara karşı bize yaptıkları gibi defans yapmıyorlar, onlardan puan aldıkları takdirde bu rakibin beceriksizliğinden oluyor, genelde onlarca pozisyon kaçırıyorlar ama bizim maçlarımızda böyle bir durum yok, sayılı pozisyona giriyoruz kapandıkları için, bir şekilde atıyorlar. Onların maçlarında ve bizim maçlarımızda yapılan bu mantalite farkının sebebini bir türlü çözemiyorum...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı atalay

Önder Hoca güzel konuşmuş;çok da haklı.Skora göre değerlendirme yapan bir futbol güruhu var ve bu sadece Beşiktaş'ın değil;Türk futbolunun sorunu.Lakin Balıkesir maçı gibi maçları 2,5 yıldır yaşıyoruz ve artık yaşamamalıyız,bu konuda eleştiri de olur;bu da çok normal.

Çevrimdışı src35

tam da böyleyiz işte...

bu kadar güzel analiz, bu kadar güzel benzetme, yorumlama, bu kadar güzel tespit olamaz noktasına, virgülüne, es'ine kadar katılıyorum.
getirip buraya koyan arkadaşa da teşekkürler. sık kullanılanlara eklenip arada bir izlenmesi gerekir...

Çevrimdışı Sarp

Benim anlamadığım GS ve FB maçlarında bir sürü boş alan kalıyor, adamlar dribbling mi yapacaklar çalım mı atacaklar onun kararını vermekte zorlanıyor, biz ise adım atacak alan bulamıyoruz, duvar gibi geri dönüyoruz rakipten. Rakibin yaptığı mallığın haddi hesabı yok, kaleci önlerine tokatlar, stoper top kaçırır,  beki adam kaçırır, vurduğu şut önüne düşer... Bize 30 senedir ilk defa böyle bir pozisyon oldu Rize maçında Demba'nın kıçına çarptı girdi onun dışında da hatırlamıyorum ama adamlarda her maç benzer olaylar oluyor. Eskişehir bizden sonra 3 yedi, Balkes'in sadece 2 galibiyeti vardı. Rakip kim olursa olsun onlara karşı bize yaptıkları gibi defans yapmıyorlar, onlardan puan aldıkları takdirde bu rakibin beceriksizliğinden oluyor, genelde onlarca pozisyon kaçırıyorlar ama bizim maçlarımızda böyle bir durum yok, sayılı pozisyona giriyoruz kapandıkları için, bir şekilde atıyorlar. Onların maçlarında ve bizim maçlarımızda yapılan bu mantalite farkının sebebini bir türlü çözemiyorum...

Aynı durumdayım. Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Yıldım aynı şeyi düşünmekten.

Çevrimdışı Hicks

Bu kırılganlığın, tahammülsüzlüğün sebebi yaklaşık 2 senedir derbi kazanmamamıza rağmen önümüze gelen fırsatları da böyle saçma sapan maçlarla harcamamız. Hızlıca bakalım son haftaya, şampiyonluktaki iki rakibinin derbi oynayacağı hafta, lig sonuncusu sadece 3 galibiyeti ve 4 beraberliği olan takıma karşı 2 kere öne geçmene rağmen o maçı kazanamıyorsan dünyanın her yerinde eleştirilirsin.

Çevrimdışı Hicks

Aynı durumdayım. Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Yıldım aynı şeyi düşünmekten.

Acaba ben mi yanlı düşünüyorum, ben mi fanatikçe bakıyorum, ben mi yanlış yorumluyorum diyorum ama yok arkadaş sadece ben değilim böyle olduğunu düşünen büyük bir kesim var...

Çevrimdışı ozan062

Bu kırılganlığın, tahammülsüzlüğün sebebi yaklaşık 2 senedir derbi kazanmamamıza rağmen önümüze gelen fırsatları da böyle saçma sapan maçlarla harcamamız. Hızlıca bakalım son haftaya, şampiyonluktaki iki rakibinin derbi oynayacağı hafta, lig sonuncusu sadece 3 galibiyeti ve 4 beraberliği olan takıma karşı 2 kere öne geçmene rağmen o maçı kazanamıyorsan dünyanın her yerinde eleştirilirsin.

aynen oyle bundan dolayı safları sıklastıramıyoruz  yoksa inananla inanmayan arasında bu kadar ucurum olmazdı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2015, 18:52:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa performansındaki düşüşün belindeki sakatlıkla alakası olmadığını söyledi. 29 yaşındaki futbolcu yönetim ile yaptığı toplantıda Süper Lig'deki sert futboldan da şikayet etti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Oldu canım yumuşatalım biraz bu ne ya böyle mazeret mi olur. Sene başında sert değil miymiş

Çevrimdışı Yusuf

Sosa performansındaki düşüşün belindeki sakatlıkla alakası olmadığını söyledi. 29 yaşındaki futbolcu yönetim ile yaptığı toplantıda Süper Lig'deki sert futboldan da şikayet etti.

Bu kadar saçma bir açıklama olamaz.Zaten oyun yapısı tek paslar üzerine kurulu zeki bir futbolcu da sertlikten şikayet ediyorsa Gökhan Töre tarzı oyuncular futbol oynamasın.Bence kesinlikle sakatlıkla ilgisi vardır performans düşüklüğünün çünkü bir futbolcu bir anda bu kadar kötü oynamaya başlamaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2015, 19:12:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Uyumuyor abi adam uyumuyor. Sabahın 3.30'unda paylaşım yapıyor bu adamın 9.'da antrenmanı var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Uyumuyor abi adam uyumuyor. Sabahın 3.30'unda paylaşım yapıyor bu adamın 9.'da antrenmanı var.
aynı biz :D

Çevrimdışı eski inönü

tam da böyleyiz işte...

:claps:  Ne guzel bir analiz. Hep diyorum Beşiktaşın önündeki en buyuk engel özgüvenini kaybetmiş taraftar/camia yapısıdır. Ben buna ''yenilmişlik sendromu'' diyorum. Bu psikoloji beraberinde ''acıdan zevk almayı'' getirir. Ki Demiroren'in 8 sene o koltukta oturabilmiş olmasının da başlıca sebebi budur. Her Beşiktaşlının bilinçaltına yerleşmiş olan bu yenilmişlik psikolojisini kırmak bizim için devrim olacaktır. Bilic'in ve yonetimin başlıca hedefleri bu olmalıdır.

Çevrimdışı Nihat (2)

Önder Özen'e helal olsun çok doğru söylemiş aynı benim dediklerimi söylemiş birkaç sayfa önce ben de yazmıştım.

Bu adam keşke kulüpte görevine devam etseydi bu adamı küstüren Fikret Orman ve yardımcıları sağolsun kaybeden biz olduk

Çevrimdışı Necmi

Önder Özen'e helal olsun çok doğru söylemiş aynı benim dediklerimi söylemiş birkaç sayfa önce ben de yazmıştım.

Bu adam keşke kulüpte görevine devam etseydi bu adamı küstüren Fikret Orman ve yardımcıları sağolsun kaybeden biz olduk
neden getirende Fikret Orman değilmiydi getirirken doğru yapıyorda gönderirkenmi yanlış yapıyor. Hangi başarısını gördünüzde böyle konuşuyorsunuz hep konuşuluyor kimse şunu yaptı demiyor. Bu kulübün Başkanı fikret Ormandır ve geçen sene bir başarı varsa bu Başkan ve yönetim ekibinindir. onlar orda yeşillik diye durmuyor karar mercihi onlar bir kişiyi tanrılaştırdınız çıktınız adam maaşla çalışan personeldi bunu başkanlamı bir tutuyorsunuz ben kulübün başkanı olsaydım gs maçı bittikten beş dakika sonra kovardım bu kadar netim önder özen konusunda ve ben hiç bir başarısınıda görmüyorum ne zamandır maaşla işe alınmış bir renkli senin içinden çıkmış seçilmiş bir Beşiktaşlıdan daha üstün görülür birde bu forumda ceza aldığında ikinci üyelik alırsan iki üyeliğinde silinir bunu bilmiyormusun ikinci üyeliğini aldığın gün bütün üyeliklerini silecektim bildiğim 3 tane var ama @Çağrı bir şans verdi bunu iyi değerlendir Bu forumda Beşiktaşın seçilmiş başkanıyla ilgili konuşurken terbiye sınırları içinde kalacaksın yanlışını görürsen eleştirirsin ama sen eleştiremezsin çünkü önce Beşiktaş değerlerine menfaatlerine saygı göstereceksin ondan sonra Beşiktaşla ilgili konuşacaksın sen burda karaborsa yaptığın için ceza aldın bir Beşiktaşlıya fazla paraya bilet satmak Beşiktaşlılığa sığmaz buranın nemalanma aracı olarak görünmesinede biz müsade etmeyiz      nihat (2) , Schrute  üyelikleri silinecek nihat olan üyeliğinde şu an mesaj atmada mederasyon onayında beş altı gün daha bu şekilde devam edecek ondan sonra umarım kelimelerine ve haraketlerine daha dikkat edersin @Nihat (2)

Çevrimdışı Doğukan E.

neden getirende Fikret Orman değilmiydi getirirken doğru yapıyorda gönderirkenmi yanlış yapıyor. Hangi başarısını gördünüzde böyle konuşuyorsunuz hep konuşuluyor kimse şunu yaptı demiyor. Bu kulübün Başkanı fikret Ormandır ve geçen sene bir başarı varsa bu Başkan ve yönetim ekibinindir. onlar orda yeşillik diye durmuyor karar mercihi onlar bir kişiyi tanrılaştırdınız çıktınız adam maaşla çalışan personeldi bunu başkanlamı bir tutuyorsunuz ben kulübün başkanı olsaydım gs maçı bittikten beş dakika sonra kovardım bu kadar netim önder özen konusunda ve ben hiç bir başarısınıda görmüyorum ne zamandır maaşla işe alınmış bir renkli senin içinden çıkmış seçilmiş bir Beşiktaşlıdan daha üstün görülür birde bu forumda ceza aldığında ikinci üyelik alırsan iki üyeliğinde silinir bunu bilmiyormusun ikinci üyeliğini aldığın gün bütün üyeliklerini silecektim bildiğim 3 tane var ama @Çağrı bir şans verdi bunu iyi değerlendir Bu forumda Beşiktaşın seçilmiş başkanıyla ilgili konuşurken terbiye sınırları içinde kalacaksın yanlışını görürsen eleştirirsin ama sen eleştiremezsin çünkü önce Beşiktaş değerlerine menfaatlerine saygı göstereceksin ondan sonra Beşiktaşla ilgili konuşacaksın sen burda karaborsa yaptığın için ceza aldın bir Beşiktaşlıya fazla paraya bilet satmak Beşiktaşlılığa sığmaz buranın nemalanma aracı olarak görünmesinede biz müsade etmeyiz      nihat (2) , Schrute  üyelikleri silinecek nihat olan üyeliğinde şu an mesaj atmada mederasyon onayında beş altı gün daha bu şekilde devam edecek ondan sonra umarım kelimelerine ve haraketlerine daha dikkat edersin @Nihat (2)
@Necmi abi Zeki Önder Özen in hiç bir başarısını görmüyorum kısmı biraz abartılı olmamış mı ? Sende haklısın elbet yanlışları da var birden fazla ama bu takımın baş mimarıdır Zeki Önder Özen. Henüz daha net başarımız olmamış olsada olunca hep beraber kutlayıcaz..

Çevrimdışı ozan062

kendide rakiplere sert giriyor hakemler cogunlukla es geçiyorlar onuda soyleseydik sosaya:))

Çevrimdışı ozan062

necmi abi yine formda :evillol: :evillol:

artık bende onder hocadan sogumaya basladım, madem boyle dırdır yapıyorsun neden iş basındayken duzeltme yoluna gitmedin,, her zaman dısarıdan konusmak dunyanın en kolay işidir denildiğinde kzıardım ama suan hoca bunu kanıtlıyor...

bi ara sitemi vardı fener macında berabere oldugunda taraftarlar alkıslıyor bunu basarı sayıyor diye bir anısı vardı anlatmıstı
peki neden üstüne gitmedin? gitseydin getirdiğin bilice diretseydin mac sonu toplantısında bunun basarı olmadıgını soyletseydin,,
gecelim bu işleri artık ben kimseye inanmıyorum...dürüstlüğüne ve iş ahlakına hayranım fazlasıyla destekcisiyim
ama necmi abinin dediği gibi icraat zamanı geldiğinde hep geri kaldı, ha keza maddi imkanlar engelledi eyv ama biliyordun bastan
ona gore gelmezdin en basiti..

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi Zeki Önder Özen in hiç bir başarısını görmüyorum kısmı biraz abartılı olmamış mı ? Sende haklısın elbet yanlışları da var birden fazla ama bu takımın baş mimarıdır Zeki Önder Özen. Henüz daha net başarımız olmamış olsada olunca hep beraber kutlayıcaz..
hayır burda benim söylemek istediğim tam olarak bu değildi ne dedim maaşlı adam bir Beşiktaş emekçisi ve insanlara koltukta oturması için para ödenmez elbette aldığı paranın karşılığını verecek ama bunu gönülle yapanlardanda ayırmak gerekir. Çalışması için bir insanı işe alıyorsan o insan çalışacak çalıştı diyede alkışlamak anlamsız sonuçta onun için para alıyor ve yaptığı işin bir karşılığı var ve bunu alıyor ama diğer taraftan gönüllü esasıyla bu işe emek veren üstüne para veren çözümler bulmaya çalışan insanlarla mukayese edilmez seçilmiş insan başarılı olamazsa seçimle gider ne sen gönderebilirsin nede bir başkası gönderebilir maaşla çalıştırdığın bir insanın işine son verirsin gider kongre üyelerinin seçtiği birinide böyle yerden yere vurmanın bir manası yok Önder Özen başarılı diyorsanız bu başarı onun değil karar mercihinindir Önder özen burdayken kaç hatalı transfer yapıldı gittikten sonra kaç hatalı transfer yapıldı demekki Önder beyinde çokta önemli bir etkisi olmamış bir kulüp yönetiminde bir tek kişi hiç bir şeydir işi ekip yapar bunları konuşurken Önder beyi sevmediğimi sanmayın mutlaka emeğide oldu ama Beşiktaşın bir tarafa Önder beyin bir tarafa konmasına karşıyım eneramo sezer dany transferlerini önder bey yapmadımı yok yapmadı derseniz o zaman zaten o koltukta durmaması gerekir demekki karar mercihi değil nesi savunuluyor yaptı derseniz o zaman geçen sene şampiyonluğun gitmesinde baş sorumlu oluyor bir insan o koltukta oturuyorsa sadece iyi olandan değil kötü olandanda sorumludur önder özen şöyleydi böyleydi deniyor bende soruyorum ne yaptı onu bu kadar vaz geçilmez yapan ben ne yapmadığını söylüyorum