Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966663 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı fani madida

tek fb maçı kaldı onu da ptesi ye alsınlar 23 mart pazartesi 20:00 uygundur.  :ok: :ok:
bu imkansız işte lick tv asla izin vermez buna
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sosa-Demba Ba-Olcay-Gökhan Töre bu takımın lokomotifidir.Formsuz olsalar da oynadıkları zaman rakip defansın aklını meşgul ediyor bu oyuncular.İstedikleri kadar kötü oynasınlar bunlar yerine giren oyuncular bu 4'lünün tırnağı etmiyor maalesef.Özellikle TÖRE-OLCAY-BA'nın alternatifleri(mustafa,kerim frei,oğuzhan) bank asya seviyesinde oyuncular.(Fizik ve mental olarak)

O yüzden bu 4'lü sene sonuna kadar 11 başlar,başlaması da gerekiyor yoksa maç kazanamayız.Bana katılmayan eskişehir ve balıkesir maçlarını bir daha izlesin.

Çevrimdışı alperenn58

Arkadaşlar Sosa formsuz olabilir hatta yetersiz de olabilir ama yine de Oğuzhan'dan 3 gömlek üstündür.Sosa eğer gelecek sezon kesilecekse oraya direk istatislik yapabilecek,frikik kullanabilecek iyi bir 10 numara alınmalıdır.Oğuzhan ve Kerim Freininde satılmasından yanayım.8-9M avro gelir gelebilirse Ozi ve Kerimden transfer bütçemiz açısındanda çok fayda sağlanır.Olcay-Tolgay-Sosa yedek klübesine çekilecek seviyede transferler yapılırsa eğer yedeklerimizde sağlam olur.

sosa ne zaman formdaydi  ben hatirlamadim 60 dakkadan sonra sosa her mac bitik hatirlayin  ilk geldigi gunleri

hala forma girecek  cok bekleriz  sosa lig sonuna kadar geriye gider ileri gitmez  sakatligi var  yani performans alamicaz demektir  sosanin nesi 3 gumlek ustun teknik olarakmi yoksa fizik olarakmi 

yav goz var nizan var attigi golleri cikar yaptigi asiste bak oyle aman aman bi adam degil  bizler ya cok sisiriyoruz yada hepten olduruyoruz ortasi hic yok   bence artik tolgayin o bolgeye isindirilmasi gerekiyor

hos ben derbilerden hic umitli degilim  acikcasi sampiyonluk inancimda fazla degil  ama devamliliktan yanayim bu sene olmasada seneye illaki sampiyonuz
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 18:41:51 alperenn58 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2015, 19:06:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Westfalen'in kapasitesi : 82.700

Dortmund'un Seyirci Ortalaması : 82.294

Not : Aradaki 406 kişi deplasman tribünü zaman zaman boş kaldığı için ortalamayı düşürüyor.
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 19:19:31 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Westfalen'in kapasitesi : 82.700

Dortmund'un Seyirci Ortalaması : 82.294

Not : Aradaki 406 kişi deplasman tribünü zaman zaman boş kaldığı için ortalamayı düşürüyor.

İnsana şaka gibi geliyor  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Dortmund bilet fiyatları

Category    Prices in EUR
 Regular Table    price on request
 Category 1    € 52,00
 Category 2    € 49,00
 Category 3    € 46,00
 Category 4    € 43,00
 Category 5    € 36,00
 Category 5 (Disable Persons)*    € 15,00
 Category 6    € 30,00
 Category 6 (Youth)    € 21,00
 Wheelchair    € 9,00
 Standing Place     € 16,00
 Standing Place (Discount Rate)    € 10,50
 Standing Place (Disable Persons)    € 9,50
 Kids Block (Block 64-65, up to 13 Jahre)    € 6,50
 VIP    price on request
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Biletler çok ucuz .Almanyada en düşük kazanan 1 işçi saatlik 9€ kazanıyor.
1 saatlik çalışmanla maç izleyebiliyorsun.
Derbilerde ve CL maçlarında bu fiyatların üstüne %20 zam yapılıyor .
Tüm maçlarda biletler Öğrencilere indirimli satılıyor.
CL maçını izlemesi için 1.5 saat çalışması yeterli

Türkiyede asgari ücret kazanan 1 işçi saatlik 5 tl kazanıyor.
Sıradan 1 maçı izlemesi için 5 saat çalışması gerekiyor.
Brugge maçını izlemesi için 10 saat çalışması gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 19:50:43 Deniz ]

Dinamo Dresden 3.ligte

TR'de kimsenin sahip olmadığı taraftar var adamlarda izahı yok bunun.Biz de kendimize taraftar diyoruz

Sizce vodafone arenada her maç 40.000 görecek miyiz?
TR'de şöyle bir sıkıntı var.İnsanlar kombine alıyor bir tek derbi maçlara ve avrupa maçlarına geliyor.

Bayern-Dordmund gibi klüpler birkaç maç üstüste gelmezsen kombineni iptal ediyor.Bizde de olmalı bu.

Passolig devam ederse ilk sezon 25-30 bin ortalamaya oynarız.Bir dahaki yıllar bu sayılar biraz daha düşer gibime geliyor.
Passolig kalkarsa bence stat her maç baya dolar.Yeri çok iyi ulaşım kolay.Özellikle çekmeköy-üsküdar metrosu bitince anadolu yakasından gelenler çok çok artar.Umarım kaldırırlar şu illeti

Çevrimdışı Deniz

Dinamo Dresden 3.ligte

TR'de kimsenin sahip olmadığı taraftar var adamlarda izahı yok bunun.Biz de kendimize taraftar diyoruz
Adamların oynadığı futbol bizim anadolu kulüperininkinden on kat daha iyi.Taraftar zevkle maç izliyor.Bizimki gibi kavga,dövüş,taktik yoksunu futbol yok orda..

Çevrimdışı murat

kadir çöpdemirden demba ba şiiri :D

Çevrimiçi Samet Ç

Burada bilet fiyatının 1 lira olduğu yerler de var ve tribünler dolmuyor yani maddiyatla ilişkilendirmek bana saçma geliyor. :) Türkiye'de Almanya'daki gibi bilet fiyatları uygulansa dahi tribünler dolmaz. Çünkü insanlar zevk alamıyorlar ortada oynanan futbol diye bir şey yok bir kere pasolig öncesinde insanlar maça küfür etmek deşarj olmak için gidiyorlardı o da pasolig sayesinde bitti yani insanların maça gitmek için hiç bir nedenleri kalmadı şu küfür olayını hiç çözemedim zaten bildiğim kadarıyla biz hariç her yer de serbest hatta Donk Hollanda'da topluca daha çok küfür ediliyor dedi diye biliyorum. Ben mesela neden Bursa'ya gidemiyorum veya neden derbiler de deplasman yapamıyorum güvenlik için derlerse hepsi hikaye koskoca ülkede güvenliği sağlayamıyorsan sıkıntı vardır zaten.

Çevrimdışı ozan062

malum yerde yazdık bunu ama silinecek bari burda yineliyelim

stadların çimleri leş gibi
oyuncu toplulugu kalas
hakemi oyunu oynatmayan futbolu oldurenlerle dolu
yoneticileri fiyasko
bide yayın haklarında kısıtlama var

biz nasıl maçlara ilgiyi arttırabilirizki :)) gecelim bu işleri
bak bu sene fb ve gs  atıssaydı sezon boyu inan butun tribünler dolardı cnk insanlar bundan guc alıyor birseylere kenetlenmek istiyor
işte ne akdar bozulmus yapımız siz dusunun..
anca avrupada milli takımı ve yerel takımlar basarı kazanacak ülkece kenetlenicez birseylere o zaman düzelme olur...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Burada bilet fiyatının 1 lira olduğu yerler de var ve tribünler dolmuyor yani maddiyatla ilişkilendirmek bana saçma geliyor. :) Türkiye'de Almanya'daki gibi bilet fiyatları uygulansa dahi tribünler dolmaz. Çünkü insanlar zevk alamıyorlar ortada oynanan futbol diye bir şey yok bir kere pasolig öncesinde insanlar maça küfür etmek deşarj olmak için gidiyorlardı o da pasolig sayesinde bitti yani insanların maça gitmek için hiç bir nedenleri kalmadı şu küfür olayını hiç çözemedim zaten bildiğim kadarıyla biz hariç her yer de serbest hatta Donk Hollanda'da topluca daha çok küfür ediliyor dedi diye biliyorum. Ben mesela neden Bursa'ya gidemiyorum veya neden derbiler de deplasman yapamıyorum güvenlik için derlerse hepsi hikaye koskoca ülkede güvenliği sağlayamıyorsan sıkıntı vardır zaten.

maçlar bedava olsa her stat full çeker.Ama bilet almakla uğraşmak olmayacak işte,direkt gireceksin.Beleş yaşamayı seven bir milletiz hayatında maç izlememiş adam bile eğlence olsun diye gelir.

derbi deplasmanlarını yasaklayıp kendileri kutuplaştırıyor taraftarları.Şimdi cezayı kaldırsalar ilk maçtan olaylar çıkar.yaralananlar.ölenler olur.Futbolu futboldan anlamayan saçma sapan insanlar yönetiyor.Onlarında umrunda değil futbolun daha iyi yerde olması herkes "BEN" derdinde.Passolig çıktı bireysel cezalar yok.. güya kamera yerleştirdiler..İlk devre Başakşehir-TS maçında sahaya bir adam atladı ceza almadı klübe verdiler cezayı..Millet küfrediyor cezayı tribün kapatarak veriyor embesiller.Sorsan futbolumuz gelişiyor

Küfre gelince avrupanın her yerinde var.Toplu olarak veya bireysel..Opera dinlemeye gelmiyorsun kızacaksın küfür edeceksin daha normal ne olabilir?
Küfür duymak istemiyorsan zaten bazı tribünler sadece maç izleme odaklı bizim numaralı gibi mesela git oraya otur.Avrupada da böyle kale arkaları ateşlidir,tehlikelidir,kapalı tribünler oturur maçını izler.Getir bu düzenlemeyi işte ne diye kurcalıyorsun her sene.Yok kadın ve çocuklar,a tribünü cezalı d tribünü açık..Komik valla.Allah'tan ligimiz bilinmiyor takip edilen bir lig olsak tam bir rezillik örneği bizimki

Çevrimiçi Samet Ç

maçlar bedava olsa her stat full çeker.Ama bilet almakla uğraşmak olmayacak işte,direkt gireceksin.Beleş yaşamayı seven bir milletiz hayatında maç izlememiş adam bile eğlence olsun diye gelir.

derbi deplasmanlarını yasaklayıp kendileri kutuplaştırıyor taraftarları.Şimdi cezayı kaldırsalar ilk maçtan olaylar çıkar.yaralananlar.ölenler olur.Futbolu futboldan anlamayan saçma sapan insanlar yönetiyor.Onlarında umrunda değil futbolun daha iyi yerde olması herkes "BEN" derdinde.Passolig çıktı bireysel cezalar yok.. güya kamera yerleştirdiler..İlk devre Başakşehir-TS maçında sahaya bir adam atladı ceza almadı klübe verdiler cezayı..Millet küfrediyor cezayı tribün kapatarak veriyor embesiller.Sorsan futbolumuz gelişiyor

Küfre gelince avrupanın her yerinde var.Toplu olarak veya bireysel..Opera dinlemeye gelmiyorsun kızacaksın küfür edeceksin daha normal ne olabilir?
Küfür duymak istemiyorsan zaten bazı tribünler sadece maç izleme odaklı bizim numaralı gibi mesela git oraya otur.Avrupada da böyle kale arkaları ateşlidir,tehlikelidir,kapalı tribünler oturur maçını izler.Getir bu düzenlemeyi işte ne diye kurcalıyorsun her sene.Yok kadın ve çocuklar,a tribünü cezalı d tribünü açık..Komik valla.Allah'tan ligimiz bilinmiyor takip edilen bir lig olsak tam bir rezillik örneği bizimki
Valla benim için futbol kaos demektir kaos olmaz ise tadı çıkmaz ama bu kaos ortamını kulüp başkanlarının yapması çok saçma bizim ülkede sıkıntı bu mesela Roma-Lazio derbi maçlarından önce mutlaka kavga çıkar taraftarlar arasında ama buna kulüpler dahil olmaz sahada futbol oynanır kavga edilmez burada hem insanları kısıtlıyorlar ortam gerilmesin diye ama nedense hep ortamı kulüp başkanları geriyor sıkıntı taraftarda değil sıkıntı ülke futbolunun başındaki insanlarda sıkıntı yöneticilerde bence taraftara değil futbolun başındaki yöneticilere kısıtlama getirilirse her şey yoluna girer en azından ben öyle düşünüyorum. :) Yoksa taraftarları kısıtlarsan illaki bir yerde patlak verir ve şiddeti bitireyim derken daha fazla hasara neden olunabilir. 

Çevrimdışı Çağatay

Dinamo Dresden 3.ligte

sadece stadı doldurmakla kalmıyolar bi de kale arkası tribününde şov yaptılar dün akşamki maçın başında
3. lig takımı da olsa stadları cillop gibi saha desen bizim olimpiyata bin basar
adamlardaki mantalite de güzel maçlara geliyorlar takımları 3.lig de de olsa
o adamlarda bile inanç var ki o stada geliyorlar...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serkan P.

Bu ulkede kulup baskani taraftarini stada almiyor. (Aziz) Ama cok yakinda stadla beraber guzel oyunla cok guzel gunler gorecegiz. Cok guzel..

Çevrimdışı Çağatay

Zafer Algöz ve arkadaşları BeşiktAŞK'ımıza 112. doğum günü hediyesi olarak bu şarkıyı bestelemiş.Süper!

https://www.youtube.com/watch?v=z1xMl6UwQT0&feature=youtu.be :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2015, 11:13:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Bazı şeyleri anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.

Bu kadar kötü haliyle Galatasaray en az 3-4 tnae 4-5 gollü galibiyet aldı. Manisa bile olsa farketmez bu.

Biz en son sanırım Partizan'a 4 attık. 4 hatta 5 attığımız son 5 yılda bir elin parmağını geçmez kim gelirse gelsin değişmiyor bu durum ve bu çok can sıkıcı.

Eğer 1-0'ların takımı olacaksak Luce gibi bunu zafer ve kupalarla taçlandırabilirsek bir anlamı olur.

Ama aksi taktirde bu kadar pasif ve skora dökülmeyen oyunu artık içim almıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2015, 11:17:53
  • Beşiktaş / Bodrum
En olmaması gerekn oyun tipi Tigana ile beraber resmen bu takımın kültürü haline geldi.

Sıkı savunma, hızlı hücum kontra atak golleri. Sıfır organizasyon.

Topu alıp hükmedip pas yapa yapa gol ben çok az hatırlıyorum hep 3 pasta atıyoruz atarsak.

Bir takım için bu çok önemli özellik ama tek silahın bu olursa kısırlığa mahkum olursun.

Uzak vuracak sadece 1 adamımız var o da Sosa şaka gibi. Veli vuramaz, Atiba vuramaz, Olcay vuramaz, Töre 5 tane vurursa 1'i sağlam gider Ba zaten vurmuyor.

Bu kadar olur mu? Ne yapıp ne edip bize adam akıllı, şutu ve sezonda 7-8 golü olan bir ön libero ve sol kanat almalılar ve gelen adamı Tolgay ile oynatmalılar göbekte. Büyük takım böyle oynamaz, oynamamalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2015, 11:29:17
  • Beşiktaş / Bodrum
4-2-3-1 oynuyorsanız bunu 4-3-3'ten ayıran en önemli özellik 10 numarananızın ve 2 ön liberonuzun birlikte minimum 20 gol atması gerekir.

4-3-3 oynayan takımlar kanatlarını forvet oyuncularıyla kullanıp iç forvet pozisyonunda oynattığı için çok arka direk golü ve çok kafa golü bulurlar. Çünkü takım boyu uzar.

4-2-3-1'de ise kanat oyuncuları dribling özelliğine sahip çabuk oyuncular olur. Bunlar sıfıra inip topu yerden yaya keserler yaydan da ön liberolar ve 10 numara şutla gol bulur.

Bizim 10 numaramızın 3 golü var 23 haftada. 2 ön liberomuzun ise sadece 1. Ya yazması bile şaka gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

4-2-3-1 oynuyorsanız bunu 4-3-3'ten ayıran en önemli özellik 10 numarananızın ve 2 ön liberonuzun birlikte minimum 20 gol atması gerekir.

4-3-3 oynayan takımlar kanatlarını forvet oyuncularıyla kullanıp iç forvet pozisyonunda oynattığı için çok arka direk golü ve çok kafa golü bulurlar. Çünkü takım boyu uzar.

4-2-3-1'de ise kanat oyuncuları dribling özelliğine sahip çabuk oyuncular olur. Bunlar sıfıra inip topu yerden yaya keserler yaydan da ön liberolar ve 10 numara şutla gol bulur.

Bizim 10 numaramızın 3 golü var 23 haftada. 2 ön liberomuzun ise sadece 1. Ya yazması bile şaka gibi.

çok doğru söyledin çağrı
ayrıca bizim mevcut kadroyla oynattığımız sistemde beklerimiz gereken katkıyı sağlayamıyor kapasite olarak
gökhan gönül ün canerin kaç tane şutu var maç içinde ve bunlardan bazılarını ceza sahasına dripling ile girerek atıyolar
bizim hucum adamları ceza sahasına girmiyor  :evillol:
bizim tolgay ın yanına inler gibi bi adamın monte edilmesi lazım
ve bu ikilinin önündebir adam değil gerisinde atibanın oynaması gerek (2btb arkasında önliberolu sistem)
ki böylece bu ikili hucum aksiyonlarında daha efektif olabilsin ayrıca töre ve olcay ters ayaklarıyla kanatlarda oynamalarına karşın
içeri katedip uzak kale direğine doğru şutları yok yok yok olsa bile 10 maçta 1 tane

sorunumuz sistem mi ? yoksa eldeki oyuncular mı bu sisteme uygun değil
oyuncuya göre mi oyun planı şekillenmeli ?
niye çekingen oynuyorlar öne geçtiğimiz kaç maçı daha kanser olup bitireceğiz
bilemiyorum ama oyuncu maç içinde mutlaka kenara hocasına bakar (biliçi suçlamicam :evillol:)
hoca orada ne talimat veriyor ?

2-0 öne geçipte sonradan 3 ü bularak rahatladığımız son maç sanırım konya daki ts maçıydı
ki hatırlarsan nariden olan şeyleri yaptık o maçta
veli uzaktan çekti gol oldu 
serdar hucum pres yapıp topu kaptı gol oldu
olcay ters kanadında presle top kaptı ve o anda 6 pasta 2 kişi vardı
yani aslında yapabiliyoruz ama dewamlı yapmıyoruz niye yapmıyoruz bilmiyorum ??
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 12:09:45 cagty ]

Çevrimdışı ozan062

gecen gun biretlik bir tespit yaptılar tvde

besiktas 0-0lık oyunu belkide türkiyede ve bircok ligde en iyi oynayan takım
 one veya geri dustugumuzde işler değişiyor bu seferde hocayı korudugumuz
oyuncu toplulugu ortaya cıkıyor, fakat bilicin diğer organizasyonlara karsı bir planı yok
defalarca rastladık demekki buda sunu gosterir
sampiyonluga gitmenin gerekliliklerini hayatında gormediği için buna karsı savunması yok
ama orta seviye için on numara hoca, yani cagrıda bi ara soyledi everton gibi takımlar tam onluk
fakat bi üst sınıfa geçildiğinde hoca atlayamıyor bu eşiği..
gönül isterdiki ögrenip gelseydi direk katkı yapardı
burda ogrenmesi bizim sabırları hayli zorluyor cnk camia basarıya aç:((
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 12:06:52 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK