Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966675 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı src35

hiç sorma bugüne kadar 10 numaralarımız Coutinho, Modric falandı ya  Sosa kesmedi bizi. :D
bence de, gençler azıcık yere basalım ayaklarımızı... uçsakta alçaktan uçmakta fayda var  :lol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

16.03.2015 gunu saat 21:45'te Allahinda izniyle tekrar lider olacagiz insallah. Ligdeki kotu sonuclardan gerekli dersler cikarilmistir. Bu oyuncu grubu geregini yapacaktir.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

16.03.2015 gunu saat 21:45'te Allahinda izniyle tekrar lider olacagiz insallah. Ligdeki kotu sonuclardan gerekli dersler cikarilmistir. Bu oyuncu grubu geregini yapacaktir.
İnşallah ama bu kaçan 5 puanı çok arayacaz.Sonuçta 2 derbi deplasmanda.1 inde yenilsek en az 1 sıra aşağı gideriz çünkü 3 takım başabaş gidiyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hicks

Neyse olan oldu artık, bu kaybedilen 5 puan bize derbi kaybetme lüksünü sağlardı, şimdi iki derbide de kesinlikle yenilmemeliyiz aradaki tek fark bu, henüz hiç bir şey bitmedi. Zaten ben Beşiktaş'ın kolayı yaptığını hayatımda görmedim, her zaman zoru seçmişizdir bu yüzden en ufak bir hakem müdahalesinde kaybımız çok oluyor. Sen şu iki maçı kazansaydın derbide hakemi devre dışı bırakmıştın ama şimdi hem rakiple hem hakemle oynayacaksın. Bence hala şöyle bir şansımız var, FB derbisinden lider çıkarsak GS derbisine iş bitmiş bile olabilir ama Digiturk bunu istemeyecektir, GS derbisi büyük vurgun yapılacak maç, onun için herşeyin o maça kalması muhtemel eğer biz oyunu bozmazsak...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağatay

Ekici'nin bu performansını kimse beklemiyordu beni yanıltan oyunculardan Opare ile beraber.

ekici seneye gs yi garantiledi zaten ya ts stajı bitince geçer  :evillol: :evillol:

Opare şaşırtmasın aslında adam oynaması gerekeni oynuyor
ama bizde motta ve iso o kadar kötüydüler ki opare şimdi bize marcelo gibi geliyor
halbuki adamın maximumu o zaten yani opare biraz daha geliştirebilirse kendini
bizim istediğim tarzda bir bek olur ama dediğim gibi şu anki performansının üstüne koyması lazım
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 09:16:17 cagty ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama atayım dedim

tek eksik Töre'nin belinde silah yok  :kop:

https://www.facebook.com/video.php?v=1091246787567930&video_source=pages_finch_main_video
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı alperenn58

Ne diyeyim Gülsek mi Ağlasak mı bu kadar para hiç uğruna... Gecen sene ligin 1. yarısından Fener maçından sonra tam tamına 1 yıl 3 -4 -5 ay geçti Oğuzhan top oynamadı... Daha Doğrusu Oynadıgını gören oldu mu ?

aga tamda dedigim  konu oguzhan takim oyuncusu alir verir bakin ligin basindaki besiktasin  maclarina birde  simdikilere

gokhan sosa  hep calimla sonuca gitmek isteyen  oyuncular oguzhanla ver kaca   bir olcay giriyor  arti bilic reis oguzhandan veli cikarma pesinde olunca  karsinizda oguzhan  sahsen 50  tane sosayi  1 oguzhana degismem

ama takim oyununda bakin yanlis anlasilmasin  bireysel futbol  bizi geri goturur  bilicin bunu acilen gormesi gerekir

Çevrimdışı Hicks

Oğuzhan'ın oynayamamasının tek sebebi fiziki yetersizliği, kimse yeteneğinden şüphe etmiyor zaten. Sosa'ya bencil, çalımcı demek biraz haksızlık oluyor, Sosa 3 haftadır, yani bel fıtığı olduğu resmi olarak açıklandığından beri kötü, ondan öncesi için topu önde tutan, ilerideki akışkanlığı sağlayan adam Sosa idi, zaten sadece O oynadığı için bazı maçları kazanmıştık. Bu tip şeyler çabuk unutuluyor ama bu sene şampiyon olursak şu an bile en büyük mimarlarından biridir Sosa. Oğuzhan'dan benimde beklentim çok yüksek, eskiden yerine koyacak adam yoktu, 60'ta Ozzy bitince değiştiremiyorduk, şimdi zımba gibi bir Tolgay var, ikisi birlikte çok rahatlıkla kullanılabilir Sosa'nın sakatlığında. Bu saatten sonra Sosa'yı ilk 11 başlatmak büyük risk gibi duruyor çünkü...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2015, 10:44:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oğuzhan'ın oynayamamasının tek sebebi fiziki yetersizliği, kimse yeteneğinden şüphe etmiyor zaten. Sosa'ya bencil, çalımcı demek biraz haksızlık oluyor, Sosa 3 haftadır, yani bel fıtığı olduğu resmi olarak açıklandığından beri kötü, ondan öncesi için topu önde tutan, ilerideki akışkanlığı sağlayan adam Sosa idi, zaten sadece O oynadığı için bazı maçları kazanmıştık. Bu tip şeyler çabuk unutuluyor ama bu sene şampiyon olursak şu an bile en büyük mimarlarından biridir Sosa. Oğuzhan'dan benimde beklentim çok yüksek, eskiden yerine koyacak adam yoktu, 60'ta Ozzy bitince değiştiremiyorduk, şimdi zımba gibi bir Tolgay var, ikisi birlikte çok rahatlıkla kullanılabilir Sosa'nın sakatlığında. Bu saatten sonra Sosa'yı ilk 11 başlatmak büyük risk gibi duruyor çünkü...

Oğuzhan'ın ben başka eksikleri olduğunu da düşünüyorum malesef onları da geliştirmiyor.

Hızı hala 1 tık üste gidebilir yaşı müsait.

Hadi dengesi güç ile birlikte gelişecek diyelim.

Şutları çok yetersiz bitiriciliği neredeyse yok.

Ortaları hala yetersiz bunlar 6 ayda çözülecek şeyler normalde hala bir ilerleme yok.

1 senedir kaldığı yerde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Oğuzhan'ın ben başka eksikleri olduğunu da düşünüyorum malesef onları da geliştirmiyor.

Ortaları hala yetersiz bunlar 6 ayda çözülecek şeyler normalde hala bir ilerleme yok.

1 senedir kaldığı yerde.

Kesinlikle haklısın ama Oğuzhan ilginç bir karakter, oynadıkça motive oluyor, oynadıkça daha çok gelişecek diye düşünüyorum. O'nu kazanmanın ve geliştirmenin tek yolu oynatmak, adam oynamadan antrenman da motive olamiyor, çalışmayı fazla sevmiyor bu belli, Arsenal'den alabilmemizin de sebebi bu bence ama biz bir şeyi farkettik, Oğuzhan oynadıkça gelişiyor, bunu doğru kullanırsak Oğuzhan'ı kazanırız, yoksa kaybederiz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

ferdi zaman zaman kotu oynadıgında hep  top kaptırır oyuna geç katılır  topu tutamaz ve calım atamazdı
onu sebebi fiziki olarak hazır olmamasıydı
sanırım aynı seyler sosa içinde geçerli yani son donemde gece 3te foto paylasımları ve ozel yasantısından dolayı bana sorarsanız boyle bir dusus oldu oncesinde o hanım arkadasımız ortalıkta yoktu
aynı sey tore içinde geçerli:))  yol yorgunu diyoruz takıma ama arkadasımız bi paris yapıyor o sırada demekki ben artık onu yorgunluktan saymam..:))

tabiki takılıyoruz ama bazende detaylarda gizli oluyor bazı seyler...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı alperenn58

1 senedir kaldığı yerde.

guc konusunda hemfikirim teknik olarak sosayi 5 e katlar   4 mac  katkisi olan sosayi kral yaptikya bravo

kimse niye anlamak istemiyor oguzhan surekli veli atiba ikilisi yerinde  oynatiliyor koy  sosayi bakalim ayni yerede gorelim ne yapiyor

fizik konusunda kendisi soyledi zaten calistigini  necipi hatirlayin fizik olarak su an cok saglam necip

oguzhan  Besiktasin gencecik yetenegi  10 sene takimi goturur sabir iyidir  ama bilicin oguzhani oynatmak istedigi yere itirazim var

bizim  koyde bi laf var gardasim  ressamdan  iresber olmaz  oguzhandanda veli olmaz   ama sosadan daha iyide oynar  takimda su an topu alayim hepsini calimlayim gol atayim  furyasi varki cok zararli bi zamanlar bu gokhanin yerin guveracma vardi gokhan guverazma olma yolunda hizla ilerliyor hayirlisi bahalim

Çevrimdışı ozan062

chelsea toreye talipmiş sene sonu oraya gidecekmiş :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serkan P.

Bence Oguzhan, Kerim, Olcay, Mustafa ve Pedro'ya iyi teklifler gelirse satilabilir. Ama Gokhan ve Ba kalmali Gokhan en azindan 1 sene kalmali basari icin. Zaten scout iyi calisiyor :D

Çevrimiçi blackeagle35

Oğuzhan'a gelecek teklif 5 milyon avro ve belki bir dahaki satıştan pay düzeyinde olursa mutlaka satılmalıdır..2 sezon önceden bu yana kayda değer bir gelişme yok belki de geriye gidiş var..Tabi bunda başka etkenlerinde payı var..Yanılabilirm ama ne 8 numara olacak ne de 10 gibi görünüyor..Sosa kötü şu ara ancak ne olursa olsun Balıkesir maçında çıkınca takım 2 top yapamadı..Sosa'ya oyun içinde yapabileceğim tek eleştiri yay üzerinde ve ceza sahasında biraz az bulunmasıdır.. Daha fazla gol noktasında bulunmalı..Ancak şu da var Sosa ikinci forvet olacak tarzda bir oyuncu değil,Sosa içeri fazla girerse takım top yapamaz..Ne olursa olsun kanattan gelen toplarda daha çok içeri girmeli ve Rize maçındaki gibi dribblingleri biraz arttırmalıdır..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2015, 12:55:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Yanılabilirm ama ne 8 numara olacak ne de 10 gibi görünüyor

Şurası çok kritik işte.

Bu şu demek çünkü. Büyük takımın 8 ve 10 numarası olamaz.

Küçük takımın 10 numarası olabilir. Büyük takımda 10 numarayı da yedekleyemez bu halde. Haliyle yedekken bile 3.tercihe kadar düşüyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2015, 13:43:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba Ba

31 Maç 23 Gol 5 Asist

Penaltı : 5/5

[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 13:45:33 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Demba Ba

31 Maç 23 Gol 5 Asist

Penaltı : 5/5

Son öaçlarda form düşüklügü nedeniyle 28. golü kaçırdı...

Çevrimdışı Tolga

Spor Toto Süper Lig 24. Hafta'da 16 Mart Pazartesi günkü Beşiktaş-SAİ Kayseri Erciyesspor maçı 15 Mart Pazar saat 16:00'ya alındı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hicks

Spor Toto Süper Lig 24. Hafta'da 16 Mart Pazartesi günkü Beşiktaş-SAİ Kayseri Erciyesspor maçı 15 Mart Pazar saat 16:00'ya alındı.

Yine bana Ankara yolları taştan demekki... Çok güzel saat buradan gidecek taraftar için.  :ok:

Çevrimdışı Yakup

tek fb maçı kaldı onu da ptesi ye alsınlar 23 mart pazartesi 20:00 uygundur.  :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Atkar

Arkadaşlar Sosa formsuz olabilir hatta yetersiz de olabilir ama yine de Oğuzhan'dan 3 gömlek üstündür.Sosa eğer gelecek sezon kesilecekse oraya direk istatislik yapabilecek,frikik kullanabilecek iyi bir 10 numara alınmalıdır.Oğuzhan ve Kerim Freininde satılmasından yanayım.8-9M avro gelir gelebilirse Ozi ve Kerimden transfer bütçemiz açısındanda çok fayda sağlanır.Olcay-Tolgay-Sosa yedek klübesine çekilecek seviyede transferler yapılırsa eğer yedeklerimizde sağlam olur.