Yav he he şampiyonluk kaçtı diyor sezon sonu şampiyon olunca sen sevinme lütfen bir maçla umudunu kaybediyosan.
Slaven Bilic ne yapacağını çok iyi bilir gerekirse iki derbiyi de kazanır bizi şampiyon yapar sen rahat ol

2 senedir derbi kazanmamız gerekmiyordu heralde ki ondan kazanamadık ?
Fenerbahçe maçında 1 hafta önce Erciyes maçında ben sağ bek oynayamam diye bas bas bağıran Necip'i beke koyup daha dakika 6 da ordan goldü yediren kim ?
Kadıköydeki maçta 10 kişi fenere karşı takımı geri çekip maçı 3-3 bitiren kim ?
2 senedir takımın geriye yaslanma işini çözemeyen kim ?
2 senedir sıkışan maçlarda Anadolu takımlarına karşı çift forvete dönmeye yada formasyon değiştirmeye bile cesaret edemeyecek kadar tırsıp saçma sapan puan bırakırken suçlu kim ?
Kazandığımız bir kupa var mı ? Yok.
Avrupada iyi top oynadık son 16'ya kaldık tamam güzel ama çok mu elde edilemez bi başarı ? Hayır.
Biliçi çok severim çokta yakıştırıyorum iyi bir takım ruhu oluşturdu iyi bir ortam var ama bu demek değildir ki eleştiremeyiz. Sonuna kadar eleştiririm çünkü önceliğim takımın başarısı. Başka bir hocanın daha başarılı olabileceğini aklım keserse gitsin de derim. Biraz eleştirel bakmayı bilelim burası Beşiktaş.
Elimizde bu şekilde genç ve yatırım yapılabilir kadro 20-25 senede bir anca gelir. Kendi ayağımıza kurşun sıkmanın alemi yok.
Bilic bu sene sonu şampiyonluk kupasıyla gelirse başımın üstünde yeri var oturup sözleşmeyi uzatırlar sonuna kadar destek olurum. Ama eli boş olursa da burdan en çok muhalefeti ben yaparım.
Elinde açık ara ülkenin en iyi forveti var,
en iyi kanat oyuncusu var,
standart üstü bir ofansif orta sahan ve iyi orta saha oyuncuların var,
Rakibin Koray, Bekir,Tarık gibi adamlar koyarken defansa sen bi Chedjou veya Egemen olmasa bile yeterli bir defansın var,
Rakiplerinden biri parasızlıktan sürünürken, sezonun yarısında hoca yollamışken,
Birisi hoca değiştirmiş arap ismaile takımı vermişken, forvetleri kepaze gibi 3-5 golde tıkanmış kalmışken,
Hala şampiyon olamıyorsa Bilic oturun düşünün kardeşim azcık.
Peşin peşin Bilic iyi diye kestirip atmayın.