Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971423 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Sosada ciddi bir düşüş var.Tüm takım bu kadar bu maça motive olmuşken sosanın futboldan bir haber maça çıkması basite indirgenecek bir durum değil bence..
Sosa'da bayadır bir düşüş var ama bence en umulmadık bir maçı yine tek başına alacak (Rize maçı gibi) ve o zaman geri dönecek :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 01:53:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Burada tur için Uefa'dan geleck olan değil hasılat asıl ödül bize.

5 milyon daha koyacağız kasaya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Burak

Sosa'da fıtık sorunu varmış, maç sırasında veya maçtan sonra ki programda söylemişlerdi.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı arda

Burada tur için Uefa'dan geleck olan değil hasılat asıl ödül bize.

5 milyon daha koyacağız kasaya.

Çok güzel paralar bunlar  :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı atalay

Kura'da ideal sıralama:
1-Club Brugge
2-Torino
3-Dnipro
4-İnter
5-Ajax
6-Dinamo Moskova
7-Villereal
8-Everton
9-D.Kiev
10-Roma
11-Napoli
12-Sevilla
13-Zenit
14-Fiorentina
15-Wolfsburg

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yeter kura sansizligi. Bi dinipro hakettik artik....
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağatay

bi kere eşleşeceğimiz rakipler arasında dinamo kiev dururken diğerleri teferruattır  :evillol: :evillol:

ne zamandır oynamıyoduk adamlarla özlemiştik  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ha bide bu kupanin kaşari sevilla var oda gelmesin  :evillol:

O nasil bir tespit oyle, bRAVO !  :ebebe: 

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Başkan olmak için Beşiktaş'ın bugününü hiçe sayan Levent Erdoğan,
İlk fırsatta Biliç'i gönderebiliriz diyerek kendi çürümüş mantalitesini Beşiktaş'ın yenilenen yüzüne uygulamak için fırsat kollayan Yalçın Karadeniz'e,
Beşiktaş kayyuma gider diye düşene tekme vurmaya çalışan ne iş yaptığı belli olmayan Kaya Çilingiroğluna,
En kritik zamanda en kötü eleştiriyi yapıştıran Güntekin Onay'a,
Bunların hepsini derleyip hiç aksatmadan haber yapıp, ne olduğu belirsiz adamlarla röportajını yayınlayıp algılarla oynayan, Beşiktaş'ı yavaş yavaş çürüten, kötü günde düşman kesilen, kopyala yapıştır habercilik Haber1903'e,
ve içimizdeki eleştirmek yıkmak için fırsat kollayan bütün çürük yumurtalara gelsin bu galibiyet.

Milliyet, Vatan, Fotomaç, Fanatik vs... bunların hiçbiri içimizdeki çürükler kadar tehlikeli değil.

Burada kendini uzman sanıp devre arası transferlerin fiyasko olduğunu söyleyip yönetime, Biliç'e ve futbolculara giydirenlere de selam olsun. Transferler en doğru zamanda formayı aldı ve bu mükemmelliğin parçası oldu. Umarım artık sürekli kötü eleştirip medyanın sallama haberlerine galeyana gelen taraftarlarımız akıllanır ve bu çabayı, zorluğu, mücadeleyi görürsünüz ve artık biz büyük Beşiktaş taraftarı olarak kenetleniriz.

Çevrimdışı scape_bjk

İlk fırsatta Biliç'i gönderebiliriz diyerek kendi çürümüş mantalitesini Beşiktaş'ın yenilenen yüzüne uygulamak için fırsat kollayan Yalçın Karadeniz'e,
Beşiktaş kayyuma gider diye düşene tekme vurmaya çalışan ne iş yaptığı belli olmayan Kaya Çilingiroğluna,
Bunların hepsini derleyip hiç aksatmadan haber yapıp, ne olduğu belirsiz adamlarla röportajını yayınlayıp algılarla oynayan, Beşiktaş'ı yavaş yavaş çürüten, kötü günde düşman kesilen, kopyala yapıştır habercilik Haber1903'e,
ve içimizdeki eleştirmek yıkmak için fırsat kollayan bütün çürük yumurtalara gelsin bu galibiyet.

Milliyet, Vatan, Fotomaç, Fanatik vs... bunların hiçbiri içimizdeki çürükler kadar tehlikeli değil.

Burada kendini uzman sanıp devre arası transferlerin fiyasko olduğunu söyleyip yönetime, Biliç'e ve futbolculara giydirenlere de selam olsun. Transferler en doğru zamanda formayı aldı ve bu mükemmelliğin parçası oldu. Umarım artık sürekli kötü eleştirip medyanın sallama haberlerine galeyana gelen taraftarlarımız akıllanır ve bu çabayı, zorluğu, mücadeleyi görürsünüz ve artık biz büyük Beşiktaş taraftarı olarak kenetleniriz.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Sarp

Keyifle dün akşamki röportajları izliyorum. Ya bizim genç olan çevirmen çocuk kaç dil biliyor öyle. Adam bir bilic hocayı bir demba ba 'yı fransızca tercüme etti.
Arada kostüm de değiştiriyor köftehor ama helal olsun  :D

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Maçtan önce 15 dakikada olsa forum ahalisi ile tanışma şansı oldu :) İnşallah bir dahaki maçlara daha güzel ortamlarda buluşuruz :)

Bu maçlardan sonra ne analiz yapmanın bir anlamı var ne de açıklama yazmanın. Yenmemiz lazımdı, hesabı kapatmamız lazımdı ve öyle oldu. Hem de, ilk yarıdaki başabaş oyundan sonra ikinci yarı ve ilk uzatmanın tamamında rakibi ezerek yenmemiz işin kaymağı oldu. Rakip Liverpool. Ne olursa olsun, ne durumda olsun bir marka. Geçen sene şampiyonluğu son hafta elleri ile hediye etmiş, bu sene son 15-16 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen çok formda bir ekip. Adamları oynatmadık. Net. Ve maçı biz kazandık, tarih kazananı yazar. Sadece oynadığımız için kazanmadık. Bizim kazanmamız lazımdı. Futbol adına bir adalet varsa, tarihten gelen sorumluluk, 70000 kişinin kah bağırarak kah ağlayarak ortaya koydu sinerji, gerçekten maçı alabilecek potansiyelde takımınız varsa bizim kazanmamızdan başka bir sonuç düşünülemezdi. Daha nasıl anlatırım bilmiyorum.

Takımda Sosa dışında bir tane kötü adam yoktu. Sosa'nın bir problemi var, belli. Böyle bir adam değil, böyle bir karakter değil. Umarım en kısa zamanda açıklanır.

Serdar Kurtuluş: Hep böyle oynar mısın? bilmiyorum ama tarihe geçtin. Bu maçı hatırlayan herkes seni hatırlayacak. Zaten bu sene başından beri iyiydin, bugün taçlandı. Helal olsun

Atiba: İlk yarıda dengeni kaybedip yere düştüğün pozisyonda sürünerek topu almaya çalıştın. Maç ile alakalı aklıma gelip duruyor. Sen nasıl güzel bir adamsın. Beşiktaş değeri varsa, "vefa" diye birşey varsa Atiba ile uygun koşullarda en az 1+1 yıllık bir sözleşme imzalanmalı. Adam 2 yıldır oynuyor ve kötü oynadığını hatırladığımız bir tane maç yok. bunu hakediyor.

Opare: Sana puanım dohuz qanqa :) Taraftara gazı verdin, hep böyle devam :)

Velinho: Pas vermeyi öğrensen zaten şu an Bundesliga'da oynardın :) Bari biraz geliştir kendini :)

Sadece şunu eklemek istiyorum, dün takım defansı bu kadar iyi olduysa bu tamamen Veli ve Atiba sayesindedir. İlk maçtaki gibi ne tek bir defa pozisyon kaybettiler ne tek bir defa adam geçirdiler. Önder Özen daha geçen senenin başında demişti "Veli bu takımın direğidir". Hoşumuza gitsin veya gitmesin, bu yıl şampiyon olursak bu tamamen Veli, Atiba ve Tolgay'ın performansları sayesinde olacak.

Ve son olarak, devre arasında 3 transfer yaptık, 2 sinden doğrudan katkı aldık. Yönetimi transfer konusunda daha az eleştiririz umarım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Eyvallah kardeşim, dediklerinde %100 haklısın da sende bu kadar sert ifade etme :) Herkes herşeyin farkında, sadece maskerlerini takıyorlar. Ayrıca yularıda yazdıkların gibi adamlar olmasa biz kendimizi kontrol edemeyiz, onlara bakıp durduğumuz yerin doğruluğundan her defasında emin oluyoruz. Bunlar gibi adamlarda lazım :)

Biz önümüze bakalım :)

Arsenal, Tottehnham, Chelsea(45dklık Soma maçı), Liverpool(120 dk)
4 büyük ingiliz takımında kendi sahamızda 1 gol bile yemedik.

GURUR
LAN

Eyvallah kardeşim, dediklerinde %100 haklısın da sende bu kadar sert ifade etme :) Herkes herşeyin farkında, sadece maskerlerini takıyorlar. Ayrıca yularıda yazdıkların gibi adamlar olmasa biz kendimizi kontrol edemeyiz, onlara bakıp durduğumuz yerin doğruluğundan her defasında emin oluyoruz. Bunlar gibi adamlarda lazım :)

Biz önümüze bakalım :)

Bir şey demedim abi sadece galibiyeti kendilerine armağan ettim  :lol:

Çevrimdışı Sarp

Birde nerede o Edip Adanır denen İngiliz fanatiği gazeteci abimiz. Yok liverpool  diğerlerine benzemez yok şöyle iyiler böyle kültler.
Ne oldu sayın Adanır. Bu elediğimiz kaçıncı İngiliz nerelerdesin  :lol:

Çevrimdışı panic13

Bu arada dünden iki foto atayım. qısqananlar diss atsın :p

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 10:32:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Kura Çekimi İle İlgili Konu Başlığımız Dün Gece Açıldı Arkadaşlar İkincisi Açıldığı İçin Sildim ve Yönlendirme Gereği Duydum.

http://besiktasarena.com/mac-gunu/uefa-avrupa-ligi-son-16-ve-ceyrek-final-kura-cekimi/
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aykut.celenk

@panic13 resimde ki foto çeken abinin kafası çok güzeldi :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 10:36:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu arada Türk futbolunu bu sene ucuz kurtardık. Son Yunanistan temsilcisi Olimpiakos elendi, biz tur atladık Yunanistan'la fark arttı. Seneye şampiyonlar ligine 2 takım gidecek. Bu sene Beşiktaş'la birlikte iyi puan toplayan Trabzonspor'un da hakkını vermek lazım.

Olimpiakos Dniproyu elese biz Liverpool'a elensek seneye 1 takım ön eleme oynayacaktı, işler çok çok daha zor olabilirdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 10:39:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Türk futbolunu bu sene ucuz kurtardık. Son Yunanistan temsilcisi Olimpiakos elendi, biz tur atladık Yunanistan'la fark arttı. Seneye şampiyonlar ligine 2 takım gidecek. Bu sene Beşiktaş'la birlikte iyi puan toplayan Trabzonspor'un da hakkını vermek lazım.

Olimpiakos Dniproyu elese biz Liverpool'a elensek seneye 1 takım ön eleme oynayacaktı, işler çok çok daha zor olabilirdi.

Dün açıkladım puanlar önümüzdeki seneyi etkilemiyor.

Bu puanlar 2016/17 sezonunu etkiliyor o sezonu kurtardık :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Dün açıkladım puanlar önümüzdeki seneyi etkilemiyor.

Bu puanlar 2016/17 sezonunu etkiliyor o sezonu kurtardık :)

UEFA rankings'ten bakıyorum da ülke puanını bilmiyorum ama takım olarak bizim puanımız hesaplanırken en son 5 sezonun ortalaması alınıyor diye okudum. Ülke puanı için bir önceki sezon mu geçerli?