Günaydın arkadaşlar,
Maçtan önce 15 dakikada olsa forum ahalisi ile tanışma şansı oldu

İnşallah bir dahaki maçlara daha güzel ortamlarda buluşuruz
Bu maçlardan sonra ne analiz yapmanın bir anlamı var ne de açıklama yazmanın. Yenmemiz lazımdı, hesabı kapatmamız lazımdı ve öyle oldu. Hem de, ilk yarıdaki başabaş oyundan sonra ikinci yarı ve ilk uzatmanın tamamında rakibi ezerek yenmemiz işin kaymağı oldu. Rakip Liverpool. Ne olursa olsun, ne durumda olsun bir marka. Geçen sene şampiyonluğu son hafta elleri ile hediye etmiş, bu sene son 15-16 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen çok formda bir ekip. Adamları oynatmadık. Net. Ve maçı biz kazandık, tarih kazananı yazar. Sadece oynadığımız için kazanmadık. Bizim kazanmamız lazımdı. Futbol adına bir adalet varsa, tarihten gelen sorumluluk, 70000 kişinin kah bağırarak kah ağlayarak ortaya koydu sinerji, gerçekten maçı alabilecek potansiyelde takımınız varsa bizim kazanmamızdan başka bir sonuç düşünülemezdi. Daha nasıl anlatırım bilmiyorum.
Takımda Sosa dışında bir tane kötü adam yoktu. Sosa'nın bir problemi var, belli. Böyle bir adam değil, böyle bir karakter değil. Umarım en kısa zamanda açıklanır.
Serdar Kurtuluş: Hep böyle oynar mısın? bilmiyorum ama tarihe geçtin. Bu maçı hatırlayan herkes seni hatırlayacak. Zaten bu sene başından beri iyiydin, bugün taçlandı. Helal olsun
Atiba: İlk yarıda dengeni kaybedip yere düştüğün pozisyonda sürünerek topu almaya çalıştın. Maç ile alakalı aklıma gelip duruyor. Sen nasıl güzel bir adamsın. Beşiktaş değeri varsa, "vefa" diye birşey varsa Atiba ile uygun koşullarda en az 1+1 yıllık bir sözleşme imzalanmalı. Adam 2 yıldır oynuyor ve kötü oynadığını hatırladığımız bir tane maç yok. bunu hakediyor.
Opare: Sana puanım dohuz qanqa

Taraftara gazı verdin, hep böyle devam

Velinho: Pas vermeyi öğrensen zaten şu an Bundesliga'da oynardın

Bari biraz geliştir kendini
Sadece şunu eklemek istiyorum, dün takım defansı bu kadar iyi olduysa bu tamamen Veli ve Atiba sayesindedir. İlk maçtaki gibi ne tek bir defa pozisyon kaybettiler ne tek bir defa adam geçirdiler. Önder Özen daha geçen senenin başında demişti "Veli bu takımın direğidir". Hoşumuza gitsin veya gitmesin, bu yıl şampiyon olursak bu tamamen Veli, Atiba ve Tolgay'ın performansları sayesinde olacak.
Ve son olarak, devre arasında 3 transfer yaptık, 2 sinden doğrudan katkı aldık. Yönetimi transfer konusunda daha az eleştiririz umarım.