Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972856 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Günaydın Millet

akşama en az iki farklı bir galibiyet alacağımıza inandığım bir gün başlıyor  :halay:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sedat_BJK

Eskisehir macinda da garip bir rahatlik vardi. Kotu oynadik yenildik. Yine lanet olasi bir rahatlik var icimde. Sanki hic zorlanmadan turlayacakmisiz gibi geliyor. bi kac karamsar yorum yapsaniz da rahatligimin icine ediverseniz olmami ya la :s20:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Günaydın Millet

akşama en az iki farklı bir galibiyet alacağımıza inandığım bir gün başlıyor  :halay:
  :halay: insallah...

Çevrimdışı Çağatay

Eskisehir macinda da garip bir rahatlik vardi. Kotu oynadik yenildik. Yine lanet olasi bir rahatlik var icimde. Sanki hic zorlanmadan turlayacakmisiz gibi geliyor. bi kac karamsar yorum yapsaniz da rahatligimin icine ediverseniz olmami ya la :s20:

sterling-ibe-sturridge üçlüsü bizi çok zorlicak napıcaz bilmiyorum
necip oynarsa ve karşısında da balotelli olursa sonuçları düşünemiyorum

bu kadar karamsarlık yeterli midir?  :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Tarih yazılacaksa yazılır buna kimse engel olamaz , Necipte oynasa Atınçta oynasa ne olacaksa o olur 80 bin kişi önünde. Kader değişmez. O yüzden kim oynayacak diye takılmıyorum.

FB-Akhısar macının 65 dk sını ızleyen biri akhısar 2-1 yenecek dermiydi? ne olacaksa o olur.

İnşallah bugün tarih yazacaz.

Çevrimdışı Sedat_BJK

sterling-ibe-sturridge üçlüsü bizi çok zorlicak napıcaz bilmiyorum
necip oynarsa ve karşısında da balotelli olursa sonuçları düşünemiyorum

bu kadar karamsarlık yeterli midir?  :evillol:
Eyvallah bu iyi geldi. Necip deyince tur umitlerim sondu gitti..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2015, 10:54:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Sizce de çok iyi oyuncu değil mi daha 19 yaşında.

Bunu bir arkadaş malum siteye 300 yorum bırakarak herkesin kafasına soktu ama iş gözüktüğü gibi değil.

Midtjland'dan bu adamı almak en az 4-5 milyon euro demek dahası daha önce Adigun Salami ve Baba Collins hatta oijiore gibi adamlar da bu adam gibi parlayıp çok hızlı söndüler.

Özellikle Baba Collins bundan da iyidi. O yüzden hiçbir takım bu kumar oynmayacaktır.

Midjland'ın Nijerya'da akademisi var oradan toplayıp her  sene 4-5 tane getiriyorlar.

[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2015, 10:57:22 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2015, 12:28:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen bundan bahsediyordum işte.

Bunları biz burada yapmamalıyız. Desteklemezsin ayrı ama böyle 8jk vs gibi saçmasapan ergenimsi saygıdan yoksun ifadeler.

Bunları yazanlar yaşı küçük insanlarda değil bu arada. Klasik idiot fenerbahçe taraftarı.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bunları biz burada yapmamalıyız. Desteklemezsin ayrı ama böyle 8jk vs gibi saçmasapan ergenimsi saygıdan yoksun ifadeler.

Bunları yazanlar yaşı küçük insanlarda değil bu arada. Klasik idiot fenerbahçe taraftarı.

fener en son avrupaya gittiğinde bülent ersoy erkekti takma kafana  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Diğerleri de aynı giriyorum Ts forumuna kullandıkları tabirleri görünce iyi ki burada böyle birşey yok diyorum.

Gerçekten çocukça davranışlar bunlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

kafa yaşı 5 olan insanların yazdıkları şeyler bunlar
baktığına bile değmez boşver
sonuçta bu ülkede
ne olacak bu fenerin hali ?
diye bir soru kalıbı var bu bile bence yeterlidir :evillol:

Çevrimdışı ozan062

biz dembabayı satmayı dusunuyoruz ama bu sevgi nedir bee:) biraz once yasadıklarımdan sonra onu gondermek su zamanda ozellikle
cok yanlıs olacaktır :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2015, 14:39:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Shakhtar Donetsk Kulübü Başkanı Rinat Ahmetov, teknik direktör Mircea Lucescu'ya yeni bir hediye vermeye hazırlanıyor. Ukrayna'da süren iç savaş nedeniyle morali bozuk olan ve 10 yıldır başında olduğu Shakhtar'dan ayrılmayı düşünmeye başlayan Rumen teknik adamın aklını çelmek isteyen milyarder iş adamı bunun için her yolu deniyor.

Rus basınında yer alan haberlere göre Ahmetov, Sırbistan'ın önde gelen takımlarından Vojvodina'yı satın almak için harekete geçti. Ukrayna'daki ortam nedeniyle futbol yatırımlarını ülke dışına da taşımak isteyen Ahmetov'un, şu an ligde Partizan ve Kızılyıldız'ın ardından üçüncü sırada bulunan takımı bünyesine katacağı belirtildi.

Bu sezon büyük ihtimalle Avrupa kupalarına katılım hakkı elde edecek olan kulübün, Ukraynalı iş adamı satın alması durumunda kaderinin ne olacağı ise merak konusu. UEFA yönetmelikleri, Avrupa kupalarında aynı kişinin sahip olduğu iki takımın aynı anda mücadele edemeyeceğini söylüyor. Bu yüzden satın alınacak ekibin, Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski hocası Lucescu'ya bir uydu takım yaratma amaçlı olabileceği yorumları yapılıyor.

Öh yani öh.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alimm

rakip takıma bizim kadar saygı gösteren taraftar grubu yok...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı nannan

Bu arada Balıkesir maçına Halis verilmiş. Bu akşam maç geçsin, yarın gündüz yönetimden birinin hakemi hizaya çekecek bir açıklama yapması lazım. Biraz gözü korksun kahyanın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2015, 15:16:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Balıkesir maçına Halis verilmiş. Bu akşam maç geçsin, yarın gündüz yönetimden birinin hakemi hizaya çekecek bir açıklama yapması lazım. Biraz gözü korksun kahyanın.

http://haber.besiktasarena.com/en-halis-kahya.html
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

rakip takıma bizim kadar saygı gösteren taraftar grubu yok...

Bu hep efendilik dozunu asmaktan dolayi oluyor.

Çevrimdışı Tolga

Shakhtar Donetsk Kulübü Başkanı Rinat Ahmetov, teknik direktör Mircea Lucescu'ya yeni bir hediye vermeye hazırlanıyor. Ukrayna'da süren iç savaş nedeniyle morali bozuk olan ve 10 yıldır başında olduğu Shakhtar'dan ayrılmayı düşünmeye başlayan Rumen teknik adamın aklını çelmek isteyen milyarder iş adamı bunun için her yolu deniyor.

Rus basınında yer alan haberlere göre Ahmetov, Sırbistan'ın önde gelen takımlarından Vojvodina'yı satın almak için harekete geçti. Ukrayna'daki ortam nedeniyle futbol yatırımlarını ülke dışına da taşımak isteyen Ahmetov'un, şu an ligde Partizan ve Kızılyıldız'ın ardından üçüncü sırada bulunan takımı bünyesine katacağı belirtildi.

Bu sezon büyük ihtimalle Avrupa kupalarına katılım hakkı elde edecek olan kulübün, Ukraynalı iş adamı satın alması durumunda kaderinin ne olacağı ise merak konusu. UEFA yönetmelikleri, Avrupa kupalarında aynı kişinin sahip olduğu iki takımın aynı anda mücadele edemeyeceğini söylüyor. Bu yüzden satın alınacak ekibin, Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski hocası Lucescu'ya bir uydu takım yaratma amaçlı olabileceği yorumları yapılıyor.

Öh yani öh.
Vay arkadaş işe bak :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

deli oldum habere bakın.eskişehiri iptal etme gel bunu iptal et.tepki sonuna kadar verilmeli.ayrıyeten halis içinde ne yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final 2. maçlarının yayın planlaması nedeniyle, daha önce 4 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacağı açıklanan Beşiktaş - İstanbul Başakşehir mücadelesi, 6 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'a alındı.

Haber Kaynağı. bjk.com.tr

Çevrimdışı Kemal

Halis tetikçidirde, bu sefer bize sıkmaya gelmedi beyler, olaylara bakın son 2 haftadır.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çevrimdışı Sarp

Çatı örtüsünün üreticisi ile sponsorluk imzalamışız....
Yalnız adamların sitesine baktım gerçekten prestijli işlere imza atmışlar:

http://www.valmiera-glass.com/en/product-world/references

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çatı örtüsünün üreticisi ile sponsorluk imzalamışız....
Yalnız adamların sitesine baktım gerçekten prestijli işlere imza atmışlar:

http://www.valmiera-glass.com/en/product-world/references
Ilk kez stad kaplayacaklar anlaşılan.. :(

Çevrimdışı Çağatay

Ilk kez stad kaplayacaklar anlaşılan.. :(

bence ilk kez stad kaplayacak olmaları iyi bişey
en azından referanslarına stadı da eklerler
ve o alana da el atarlar artık
bu çatı yapımı onlar için çok önemli olmalı

Çevrimdışı Sedat_BJK

bence ilk kez stad kaplayacak olmaları iyi bişey
en azından referanslarına stadı da eklerler
ve o alana da el atarlar artık
bu çatı yapımı onlar için çok önemli olmalı
Eminimki cok onemseyecekler ama bu denli buyuk bir projede daha once yer almadiklari icin bilgi birikimi yeterli olmayabilir ve problem cozmede hizli cozum bulamayabilirler. Uretim asamasi mesakkatli olacaktir. Hayirlisi olsun onlara da bize de.