Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973102 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Efe

Aradaki fark şu yalnız biz yemediğimiz zaman kaleye bile yaklaştırmadık.

Bunları resmen bir şeyler korudu.

En basit örneği de Antep maçı.

balderesi 2 takım flaş tv ye çıkarmalı bunları bal satışlarında :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada Gs şampiyonlar ligi oynarken herkes onları izliyordu büyük takımlara karşı.

Sıra bizde. Tüm Türkiye izleyecek bunu itiraf edemeyenler olsa da.

Hepsi için oynuyoruz öyle ya da böyle umarım biraz adam olurlar da karaktersizlik yapmazlar maçtan sonra.

fb gs bursa ts bursada kime sorsam yarın ki maçı bekliyor yarın 80 bin olimpiyatta ama milyonlarca kişide tv den takip edecek dua edenlerin duaları kabul olurda şu maçı alırız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğukan E.

fb gs bursa ts bursada kime sorsam yarın ki maçı bekliyor yarın 80 bin olimpiyatta ama milyonlarca kişide tv den takip edecek dua edenlerin duaları kabul olurda şu maçı alırız :)
Bir çoğu iyi niyetle beklemiyor ama abi...

Çevrimdışı zbrnsky

Arsenal-Monaco maçını izleyenler kendimizi nasıl kandırdığımızı görmüştür umarım.Adamlar Arsenal'i sahaya gömdü,biz çakılı defans oynadık ama sorsan iyi oynadık.Bu takımdan hiç ümidim yok.Bugün eleneceğiz zaten.

Çevrimdışı Efe

Bir çoğu iyi niyetle beklemiyor ama abi...

olsun bekleyende var yarın futbolculara bu takım büyüklüğünü bir kez daha göstereceğiz onlarda yakışır şekilde oynayıp maçı kazansınlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arsenal-Monaco maçını izleyenler kendimizi nasıl kandırdığımızı görmüştür umarım.Adamlar Arsenal'i sahaya gömdü,biz çakılı defans oynadık ama sorsan iyi oynadık.Bu takımdan hiç ümidim yok.Bugün eleneceğiz zaten.

arsenal kaç tane büyük takımıda gömdü ama monacoda ne olacak bide o maça bakmak lazım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan P.

Aferin sana. Kim bilir surayi heyecanla okuyan kac kisinin keyfini kacirdin.

Çevrimdışı talha

Monaco dediğiniz takım Arsenal'den kalitelidir. Dünyanın parasını gömdü adamlar.

Ayrıca bizim maçta bizim iyi oynamadğımızı düşünen varsa lütfen lütfen...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

nerde çakılı defans oynadık sen başka maçmı izledin iki maçtada adamlar ölüp ölüp dirildi 45 tane mesaj atmışsın Beşiktaşla ilgili tek olumlu mesajın yok bir renkliyi getirip buraya koysak senin kadar Beşiktaşı kötülemez herhalde insanların moralini bozmaya hakkın varmı deprasyon geçiriyorsan içinden geçir bizede bulaştırma @zbrnsky

Çevrimdışı nannan

Önce Arsenal maçlarında verdiğimiz pozisyon sayısına bak, sonra da Giroud kazmasının Monaco maçında kaçırdığı pozisyon sayısına bak.
Çakılı oynayarak bir Premier Lig takımının kondisyonunu 70 dakikada bitirip 10 kişi kalmalarını sağlamışız. Sosa ve Töre de takımda yokken üstelik.
Bugün eleriz-eleniriz önemli değil. Ama elensek de bu takıma helal olsun diyeceğimizden; "Böyle oynarsak ligin tozunu attırırız." dedirteceklerinden şüphem yok.

Çevrimdışı nannan

Bu kadar önemli bi maçın gecesinde nasıl uyuyosunuz ya? :) Geçen hafta da çarşamba gecesi forum çok sessizdi.

Çevrimdışı Tolga

Bazı şeyleri karıştırmamak lazım.

Monaco sıradan bir takım değil gerçi ben Arsenal'in kazanacağını düşünüyordum ama Monaco'da öyle kolay kolay yenilecek bir takım değil.

Bize gelirsek Liverpool maçında oynamamız gereken şekilde oynadık bundan daha iyisini oynayamazdık zaten.Aslında herşey iyi giderken Motta'nın işgüzarlığından dolayı 1-0 bitti maç.

Şunu kabul ediyorum hücumda üretken olamadık ama pozisyonda vermedik maç boyunca.

Yalnız bu maç ilk maçtan farklı olacak bu sefer hücum etmesi ve gol araması gereken takım biz olacağımızdan dolayı rakip kalede daha fazla biz görüneceğiz gibi.

Tabi yine de kolay bir maç olmayacaktır ama Liverpool'u bu kadar eksikle yakalamışken elememiz lazım eleyemezsek yazık olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Yeter ki Beşiktaş gibi oynayalım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı zbrnsky

2 maçta Arsenal'e gol atamamışız ve elenmişiz neyin ftbolunu konuşuyoruz.Polyanna değilim kusura bakmayın.

Birisi Monaco'nun kadrosu daha güçlü demiş.Adamlar Falcao ve James'i sattı buna rağmen 4.torbadan girdiği Şampiyonlar liginde Leverkusen,Zenit,Benfica grubundan lider çıktı Arsenal'i dağıttı.Helal olsun adamlara.İkinci maçı daha rahat kazanırlar.Bizim takıma bakınca defans dışında futbol adına birey göremiyorum.

Burası bir forumsa istediğim yorumu yazarım.Millet memnun olsun diye yorum yazacak değilim.Rahatsız oluyorssanız silin üyeliğimi saçmalığa bak.Forza zihniyeti burada da var.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2015, 02:16:18 zbrnsky ]

Çevrimdışı Dogan

2 maçta Arsenal'e gol atamamışız ve elenmişiz neyin ftbolunu konuşuyoruz.Polyanna değilim kusura bakmayın.

Birisi Monaco'nun kadrosu daha güçlü demiş.Adamlar Falcao ve James'i sattı buna rağmen 4.torbadan girdiği Şampiyonlar liginde Leverkusen,Zenit,Benfica grubundan lider çıktı Arsenal'i dağıttı.Helal olsun adamlara.İkinci maçı daha rahat kazanırlar.Bizim takıma bakınca defans dışında futbol adına birey göremiyorum.
Arsenale 2 macta gol atamadık.Arsenal iki macta bize sadece 1 gol attı.Allah allah burda bariz bi üstünlük varda biz mi göremiyoruz.Monacoyla bizimi karsilastiyon sen?Neyin kafasi bu?Futbol adina bisey goremiyosun bu konuda hakli olabilirsin.Şöyle ki biz arsenalin 11 inden 2 macta 1 gol yedik gs istanbulda yedeklerden 4 yedi.gs ninki futbol dimi?futbol türkiyede bitmiş besiktasta degil.besiktas suan türkiyenin üstünde bi sistemle oynuyo.beksiz takimiz biz.buna ragmen lideriz(olcaz)beklerimizi fbye ver onlarinkini al bakalim fb mac kazanabiliyomu.su at gozluklerinizi çıkarıp mac izleyin derim.

Çevrimdışı nannan

Burası bir forumsa istediğim yorumu yazarım.Millet memnun olsun diye yorum yazacak değilim.Rahatsız oluyorssanız silin üyeliğimi saçmalığa bak.Forza zihniyeti burada da var.

aah ah hakem penaltımızı verseydi yine aynı şeyleri söyleyebilecek miydin acaba?

Çevrimdışı zbrnsky

Arsenale 2 macta gol atamadık.Arsenal iki macta bize sadece 1 gol attı.Allah allah burda bariz bi üstünlük varda biz mi göremiyoruz.Monacoyla bizimi karsilastiyon sen?Neyin kafasi bu?Futbol adina bisey goremiyosun bu konuda hakli olabilirsin.Şöyle ki biz arsenalin 11 inden 2 macta 1 gol yedik gs istanbulda yedeklerden 4 yedi.gs ninki futbol dimi?futbol türkiyede bitmiş besiktasta degil.besiktas suan türkiyenin üstünde bi sistemle oynuyo.beksiz takimiz biz.buna ragmen lideriz(olcaz)beklerimizi fbye ver onlarinkini al bakalim fb mac kazanabiliyomu.su at gozluklerinizi çıkarıp mac izleyin derim.

Futbolu doğru oynayan takımları örnek vermeye devam edeceğim.Ben kendimi iyi oynadık diye kandıramıyorum kusura bakma.Arsenal maçına gelince küçümsediğin 1 gol adamlara tur atlattı,keşke o 1 golü biz atsaydık.

Üslubuna dikkat edersen iyi olur.

Çevrimdışı ALI RIZA

Forza da Karıştırma Orası ayrı dünya Orada hepimizin üyeliği var... Eleştirirsin fikrini sunabilirsin lakin şu an takımı kötülemek doğru değildir... BJK ahım şahım kadrosu yok ama ligi götürebilecek kadro genç oluşum kollej sistemi bu yüzden ileriye dönük sistem ilerde 2-3 transferler ile geleceğe sağlam adımlar yapıyoruz... BJK avrupa takımlarıyla karşılaştırma onlar bizden herzaman 10 yıl önde ilerliyorlar bizde onlara denk gelme çabasındayız... Arsenal maçın da her 2 maçta da defans yapmadık paslı mücadeleci topa hakim olmayı ve top rakip te iken nasıl pozisyon almayı gösterdik kendimize... Tothanem maçı da öyle Ama liverpool maçı farklı liverpol arsenal dan tothenam dan da su an iyi... Onlar karsı biraz savunma kontra atak oynayacagız onlarda etkili süratli oyuncular mevcut... Paldır küldür saldırma ile resmen kendi kafamıza sıkmış oluruz acelemiz yok 1 gol uzatmalara götürür... Yavaş yavaş sakin son 10 dk riskler alacagın 1 dk itibaren değil topa hakim press müdacede edeceğiz oyuncular evimizde diye biraz daha baskılı oynarlar arkamızda taraftar da olacak...

Forza dan BJK eleştirdin diye hiç atıldın mı ? forza burada söylüyorsun...! Forda da 3 aylık ihraçlar alıp atılmış bir kişiyim...

Çevrimiçi Necmi

burası bir forum değil burası bir Beşiktaş forumu burda istediğini yazamazsın forza dediğin yerde bir Beşiktaş forumu ordada istediğini yazamazsın bundan doğal ne var ben senin eleştiri yapmana değil sürekli Beşiktaşı kötülemene söylüyorum istediğini yazıyorsun ama beşiktaşın lehine bir şey yazmak istemiyorsun buda düşündürücü sürekli forumu trolleme eğilimindesin yok kalın punto yazmak yok sürekli taciz etmek derdin ne anlamadım burda genel forumlarda veya sosyal medya hesaplarında davrandığın gibi davranabileceğinimi sanıyorsun ne avatar kullanmışsın ne yaşını yazmışsın önce Beşiktaş forumunda nasıl davranmak gerekir onu öğren ondan sonra kalkta mesaj yaz son derece atarlı ve saygısız üslup kullanıyorsun bu tip davranışlar Beşiktaş forumunda olmaz bundan sonraki mesajlarını mod onayına alıyorum bakalım istediğini yazabiliyormusun @zbrnsky

Çevrimdışı zbrnsky

burası bir forum değil burası bir Beşiktaş forumu burda istediğini yazamazsın forza dediğin yerde bir Beşiktaş forumu ordada istediğini yazamazsın bundan doğal ne var ben senin eleştiri yapmana değil sürekli Beşiktaşı kötülemene söylüyorum istediğini yazıyorsun ama beşiktaşın lehine bir şey yazmak istemiyorsun buda düşündürücü sürekli forumu trolleme eğilimindesin yok kalın punto yazmak yok sürekli taciz etmek derdin ne anlamadım burda genel forumlarda veya sosyal medya hesaplarında davrandığın gibi davranabileceğinimi sanıyorsun ne avatar kullanmışsın ne yaşını yazmışsın önce Beşiktaş forumunda nasıl davranmak gerekir onu öğren ondan sonra kalkta mesaj yaz son derece atarlı ve saygısız üslup kullanıyorsun bu tip davranışlar Beşiktaş forumunda olmaz bundan sonraki mesajlarını mod onayına alıyorum bakalım istediğini yazabiliyormusun @zbrnsky

Necmi

Sıkıntı yok.Hiç yazmam olur biter.Dediğim gibi buranında forza'dan farkı yok.Yasakçı zihniyet heryerde aynı.

Çevrimiçi Necmi

Necmi

Sıkıntı yok.Hiç yazmam olur biter.Dediğim gibi buranında forza'dan farkı yok.Yasakçı zihniyet heryerde aynı.
elbette yasakçı zihniyet olacak burası tarafsız değilki köküne kadar taraf tarafın olduğu yerde yasaklarda olacaktır burda demokrasi yok dibine kadar Beşiktaş diktatörlüğü var. Bu konuda hiçte gocunmuyorum Beşiktaş forumundan başka ne bekliyorsunki @zbrnsky

Çevrimdışı ALI RIZA

taraftar liverpool uyku vermez :) yiyeceklerine müsil bırakın  :bandit:

Çevrimdışı Dogan

elbette yasakçı zihniyet olacak burası tarafsız değilki köküne kadar taraf tarafın olduğu yerde yasaklarda olacaktır burda demokrasi yok dibine kadar Beşiktaş diktatörlüğü var. Bu konuda hiçte gocunmuyorum Beşiktaş forumundan başka ne bekliyorsunki @zbrnsky
YEAHHH sonuna kadar BESİKTAS  :guitar:

Çevrimdışı Dogan

Besiktasi gercekten seven biri gercek taraftar  besiktasi hakkiyla eleştirir.Oyuncularinida ona göre eleştirir.Mesela ben mottaya arkadaşımın deyimiyle nalet getirmişim :D elestiricez tabi elestirmeden hicbisey yürümez.Ama herşey usulüne göre yapılır.Bu forumda sevdiğim sey BESİKTAS dışında taviz verilmez.Kimse trolleme de yapamaz burda.Besiktasi seven gercek taraftar gelsin burda dibine kadar besiktasi ve oyuncularini elestirsin destek vermezsek namerdiz.Herneyse gece gece gaza gelmek istemiyorum cümleten ii geceler  :uyucam: