Kardeş adam havada uçan topu mu vuracak o pozisyonda yapabilecegi bisey yoktu baya üstten geldi top.Benim demek istediğim 2li mucadelede hava topunda kalktığı her topu uzaklaştırdı.bizzat atinc böyle pozisyonlarda bacak kadar adamlara kafa vurdurdu.sturrdige balotelli atinci iki dkda mahvederler
Edit;Ben burda necip cok ii demiyorum yanlış anlama sakın kesinlikle oda amatör gibi oynuyo ama atinca göre terry gibi kalir eldekiler bu napalim bende istemezdim oynamasini
5dk önce maçın hikayeleri programı vardı lig tvde pozisyonları tekrar izleme şansım oldu toplar gökten inmemiş gayet vurulabilir toplar zaten gökten inen topu o sertlikte kaleye yollayamazsın cenkin cıkardığı iki pozisyonda ayaktan cıkmışcasına sertti. lütfen ezberden konuşmayalım. atıncın hava topu verdigi bacak kadar adamlar kimler? -ki bacak kadar adamlar kafa topuna vuramayacak diye bir kural yoktur- mustafa pektemekte gökhan gönülde adem büyük vs adamlarda nispeten kısa adamlardır ama zamanlama, atletizim, iyi sıçrama, iyi yer tutma, çabukluk gibi özellikleriyle hava toplarında etkili olurlar.
balotelli sturridge sterling gibi adamlar necipi de mahveder merak etme; bu daha önce degindigim bir konu bizim kadromuzda birebirde bu adamlara yakalanıpta geçilmeyecek oyuncu yok. ayrıca 21 yaşındaki bir çocugun kaç maçını izledinde içinde bu kadar korku dağları oluştu onu da merak ediyorum..
sen böyle korkak olursun bu adamlara hiç kendini gösterme hata yapma şansını vermezsin yok edersin, elin adamı semih kaya'yı en kritik maçta sahaya sürer oyuncu kazanır..